Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.4.2008 18:56:31
|
|
|
|
ksenci
|
pozdravljene! naj se vam še jaz pridružim ! pdp imam 11.7. im bomo verjetno zibal Aljaža. trenutno z bodočim očkom preurejava stanovanje, tako da se vam bom oglasila ko bom utegnila. uživajte s svojimi sončki!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 7:18:09
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, jutro, najpej obvezna čokolada s kavico , potem pa še ena lepa mavrica za vse , ki mi je danes polepšala jutro!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 9:19:46
|
|
|
|
mishel
|
Jaz sem jo verjetno prespala - mavrico, pa hvala za kavico oziroma čokolado. Zdaj grem pa regrat nabirat za med!! Pa pa
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 11:54:30
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -novopecena (10. april) RENE - nana09 (PDP 11. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI - robika (PDP 5. 7.) TIJA - ksenci (PDP 11. 7.) ALJAŽ AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) - emma.M - pikicai SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) - katias OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.) - timnala (PDP 9. 10.) (AJDA/NAC) DECEMBRKE: - katja_p (PDP 04.12.) - _sanja_* (PDP 15. 12.) - m a j c i k a (PDP 10. 12.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 12:09:09
|
|
|
|
mishel
|
KSENCI lepo pozdravljena med nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 12:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo celjanke, zdej pa mamo mal sončka ane kuham kosilo, igram poleg igrico, pomivam posodo in berem forum, a nisem jst vsestranska leteča pravzaprav, ampak je pa luštno, vsaj ni dolgčas. kako smo kaj, spet malo zatišja tu... uživajte v dnevu, če nas ne bo spet kot včeraj presenetil dež.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 13:26:15
|
|
|
|
mishel
|
Ku ku!!! Jaz sem tudi tu! Pridem vsako uro mal pogledat, če je kaj novega . Izkoristite sonček...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.4.2008 15:35:26
|
|
|
|
bučkabb
|
ja točno tako iskoristite vsak trenutek sončka, ko se lahka v šusu vlije, ravno je nehalo, zdaj bo spet mal sonček posijal, pol čez pol ure bomo pa sigurno mel spet dež...za jaz sem se pa odločla, da mam dost službe za danes, sem še mal tle pogledala, kaj je kaj novga zdaj pa grem domov, najprej neki pojest ko sem že tak lačna, njami. ..... no se tipkamo kaj jutri, ko doma se mi ne da za računalnikom sedet.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 23.4.2008 13:20:51
|
|
|
|
lana777
|
Sredi tedna pa nobene Celjanke na spregled ... No, upam, da ste dobro ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 23.4.2008 14:24:12
|
|
|
|
mishel
|
LANA prav imaš, še dobro, da prideš ti malo pogledat kaj se dogaja . Pa BUČKA ti tudi seveda ! Mene so pa danes klicali, da je prišel najin voziček in sva se z mojim zmenla, da grema jutri po njega. Pa je prodajalec klical čez petnajst minut nazaj, da je pomota, da najinega še ni . Pa takom sem se veselila, da bi ga šla iskat ravno na moj rojstni dan .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.4.2008 12:09:24
|
|
|
|
lana777
|
No, mishel, upam, da si se potolažla glede voza in da DANES LEPO PRAZNUJEŠ ... VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.4.2008 13:01:44
|
|
|
|
bučkabb
|
tud od mene mishel VSE NAJBOLJŠE in da se ti v letošnjem leto vse isteče tako kot si želiš! pa še en mal posladka za nosečko, ki praznuje
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.4.2008 13:17:11
|
|
|
|
mbd0411
|
Še z moje strani VSE NAJBOLJŠE. Bolj malo se javljam,saj tako nimam kaj napisat.Komaj čakam,da bo 7.5.ko me čaka AC v Lj.Do takrat pa se moram zamotiti z vsem mogočim. Malo delam v vrtu,sejem,sadim...Jem že berivko..mmmmmmm... Vidim,da ste kar pridne. Vse lepo pozdravljam. Lep dan
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.4.2008 15:50:31
|
|
|
|
mishel
|
Hvala vsem za lepe želje! Pa še za vas!!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.4.2008 7:29:31
|
|
|
|
lana777
|
Še en petkov dobro jutro, danes je pa sonček Pa še čokolada s kavico
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.4.2008 8:48:04
|
|
|
|
bučkabb
|
ja dobro jutro tud iz moje strani, ja za enkrat je še sonček, sam popoldan naj bi bil spet dež bo pa vikend baje spet sončen, v nedeljo bi naj bilo najtopleje jaz se tud ko pridem iz službe relaksiram z sajenjem rožič, sadja in zelenjave, da bomo lahka poleti samo zdravo jedl, včeraj sem kr na vrtu pojedla prve retkvice drgač se pa glede nosečnosti tud men nič kaj novega ne dogaja, upam da bo vse OK, ko bom šla na naslednji pregled, šele 15.5 uživajte vikend kar se da in božajte svoje bušije
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.4.2008 9:06:34
|
|
|
|
mishel
|
Tudi jaz nimam za napisat nič novega, sonček se občasno že skriva za oblaki, jaz pa ravno pijem tisto začarano kavico z veliko čokolade . Lep dan vsem!!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.4.2008 19:53:19
|
|
|
|
novopecena
|
ja madona vas moram kar fajn poiskat da vas najdem mi zna katera povedat kakšne so cene ušesnih termometrov in kje se bolj splača-v lekarni ali mogoče kakšen sanolabor? mogoče katera ve kaj je z nano09? je že vozičkarica al ne? bi mi pasala kakšna družba na sprehodu
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.4.2008 20:59:46
|
|
|
|
mishel
|
Jaz sem za nečakinjo kupila ušesni termometer v Sanolaborju. Ne vem pa , če so v lekarni cenejši. Glede nano pa jaz ne vem nič. No, kako ste kaj ?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.4.2008 9:20:41
|
|
|
|
ksenci
|
jz sm kupila ušesni termometer v baby centru, firme je aeg in stane okoli 27 evrov. pa mi je žel, da nism še v lekarni pogledala kolk je tam cena! uživajte v lepi nedelji!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.4.2008 11:11:55
|
|
|
|
mbd0411
|
Za te termometre-ušesne ponavadi velja,da tisti dražji so še nekako sigurni,cenejši pa imajo menda neka odstopanja,to je potem čisto nesigurno.Jaz imam digitalnega,pa sem včasih preverjala z navadnim in je razlika. Malo sem spraševala v lekarni in so mnenja različna. Pri prvvem sem vedno govorila,da hočem ušesni termometer,ker je lažje izmerit temperaturo in seveda hitreje,manj stresno.... Povejte svoje izkušnje,ker me res zanima.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.4.2008 15:26:00
|
|
|
|
ksenci
|
no jz upam da je moj točn, kr se mi ni zdel ravno poceni. sm ga parkrat preiskusla na sebi pa mi je vedno pokazal 36.6, pol sm pa za vsak slučaj preverla z navadnim in je res
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.4.2008 23:24:42
|
|
|
|
ursha
|
čer so , najprej z mal zamude ampak vseen iz srca VSE NAJ NAJ MISHEL . drgač pa že dolg nism bla sploh na računalniku, zadnje dneve bolj počivam in dopoldne in popoldne kako urco prespim, probam it spat bolj pozn da ni pol spet zbujanja ob 03.00...drgač me pa zadnje cajte bolj zbujajo lažni popadki plus tega da tamala počas vse bolj dol pritiska, tk da zgleda da bo "veselica" že kr prej če bo tak nadaljevala....glede na to da bom v četrtek zajadrala v 37. teden upam da bo še vsej tolk počakala . dans sm si mogla že kr spakirat kuferček za vsak slučaj da ne bo pol kake norije pa letanja sem pa tja lahko nočko, za dobro jutro pa vsem skupi s čokolado/smetano in še za nekofetkarce
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.4.2008 20:53:44
|
|
|
|
mishel
|
URSHA držim pesti, da ti bodo zadnji tedni oz. dnemi minili čim bolj mirno. Še malo, pa bo tvoj zakladek v varnem objemu mamice in atija. Pa hvala za čestitke! LANA kje se pa ti skrivaš????
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 29.4.2008 22:55:19
|
|
|
|
ursha
|
hvala, ja po en stran res uapm da bo kej kmal, smo že mal nestrpni . no drgač pa mi je dans celo ratal spat do 07.00, s tem da sem še pol potegnala do 10.00, zgleda da je bil tud bolj tak zaspan dan.... kaj pa kej drgač druge počnete, da je tak zatišje in da smo že na drugi strani ....mogoče ste pa kam odpotovale za prvomajske, no ja midva sva zdej prvič po parih letih zarad bližajočega se "dogodka" ostala doma, pa morm reč da mi je blo na začetk mal težk, ampak zdej pa še sam razmišlamo kdaj bo treba kufer zagrabit in it najini pikici naproti. no za tiste ki pa ste/smo ostale doma pa in še mal sladoleda za zraun (se mi ga zadne cajte kr lušta )
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?