|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
15.4.2008 11:33:33   
košuta
Oj!
A novembra bodo pa porodnišnico v Celju prenavljali, ker ne bodo imeli koga noter dat? user posted image user posted image user posted image  Sem opazila, da na seznamu sploh ni novembrk... user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.4.2008 11:43:00   
mishel
Lep pozdravček vsem novim Celjankam user posted image user posted image user posted image .

Lana najprej poročilo o vozičku. Vzela sva PP pliko modularni sistem ( športni voziček, košara, jajča, dežna prevleka, zimska vreča za noge, torba in dežnik user posted image ) Imava pa srečo, ker nama voziček časti moja mami. Barve je zelene (green bubles) dobiva pa ga v roku 14 dni. Pri tem mi je bilo všeč, ker lahko daš na ogrodje samo jajčko, kašara je lahko obrnjena k tebi, res je lahek in vodljiv voziček...

Ena je spraševala kateri voziček ima velika kolesa, napihljiva... Mislim da Jane, PP ima takega samo trikolesnik, kar je pri nama odpadel, ker imava majhen avto.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.4.2008 11:54:21   
lana777
No,
Mishel pa si mi le potešila radovednostuser posted image
Fino, da ga dobite v dar!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.4.2008 11:55:41   
lana777
user posted image   
user posted image APRILČICE:

-nana09 (PDP 11. 4.) 
-novopecena
(PDP 14. 4.)

user posted image MAJČICE:
-ursha
(PDP 28. 5.) user posted image  ZARA/ANAuser posted image

user posted image   JUNIJČICE:

- tajci

- tsja26

user posted image JULIJČICE:

-
lunica24 (PDP 5. 7.) user posted image  LUKAuser posted image
- PABLO
(PDP 31. 7.)
- urska25 (PDP 26. 7. ) user posted image
- jerebica (PDP 6. 7.) user posted image  RUDIuser posted image
- robika (PDP 5. 7.) user posted image  TIJAuser posted image

user posted image   AVGUSTOVKE:

- lana777
(PDP 22. 8.) user posted image
- mishel (PDP 06. 8.) user posted image
- nell  (PDP 20. 8.) user posted image
- kaja
(PDP 8. 8.)
- K_a_t_j_a (PDP 12. 8) user posted image
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

user posted image    SEPTEMBRKE:

-bučkabb
  (PDP 25. 9.)  user posted image   
- katias   
user posted image OKTOBRKE: 

- mbd0411 (PDP 14. 10.) user posted image
- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)
- timnala (PDP 9. 10.) user posted image  (AJDA/NAC)

user posted image DECEMBRKE:

- katja_p (PDP 04.12.)
- _sanja_* (PDP  15. 12.)
- m a j c  i k a (PDP 10. 12.)

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.4.2008 13:03:54   
bučkabb
lep pozdrav souser posted image , kako kaj uživate v svoji nosečnosti?

ja jaz sem se pa začela mal za vozičke zanimat in še nisem nič kaj našla, sej resno bomo kupoval in gledal tam julij-avgust. sem pa že dobla od mame komentar, da bo za voziček ona dala denar. bomo vidl če ji bom pustila.

jaz bi pa rada vedela kako je kaj z našimi aprilčicami, a smo že v porodnišnici al še veselo čakamo doma.

nana in novopečena držim pesti za čim boljši porod, pa če je že bil al pa še ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da kmalu zvemo vesele novice.

uživajte v tem smotanem aprilskem vremenuuser posted image user posted image  in božajte svoje bušije

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.4.2008 13:29:08   
ursha
hojla souser posted image ,

že dolg nism nič pisala, sm mal lena ratala, se pozna tud na vremenu user posted image ..... vidim da ste mele debato o vozičkih, no midva sma ga že nabavla neki cajta nazaj, najdla na bolhi novga original zapakiranga Hauck Jeep 3-kolesnika (napihljivi veliki) za 150€, torbo sem že tud dobila sicer rabljeno ampak ful ohranjeno za 30€ od ene iz tega foruma (tud Hauckovo).....pol sm pa vidla da ma Toys enakiga za 80€ v akciji, neverjetno.
drgač pa ko sem gledala vozičke mi je blo najbolj pomembn da gre v prtljažnik mojga avta (grande punto) in ta hvalabogu gre glih za glih, tk da mi ni treba pol jemat od mojga karavana juhej.
stvari za našo bejbiko že mam bolj ko ne vse pripravljeno edin sestavit je še treba (kinderbett in komodo), pa seb bom lahk že tud počas zgleda spakirala kovček, včeri sem mela namreč pregled in tamala je že na 2,70 kg v 35. tednu in rok po UZ imam zdej že kao 17.05. tk da sm kr mal obstala, ja zdej se bo pa počas začel "potovanje v Rim" user posted image .

ja tud mene ful zanima kak je s celjskimi aprilčicami?

drgač pa user posted image s čokolado in smetano, za nekofetkarce pa ->user posted image za posladkat, pa uživajte max kljub temu kislemu aprilskemu vremenu.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.4.2008 13:43:25   
lana777
ursha - že šibaš proti ciljni ravnini user posted image  Uživaj - če se le da!

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.4.2008 14:06:40   
bučkabb
ursha držim pesti da bo šlo do konca sve po načrtih in čim lepše user posted image user posted image user posted image

zuni pa kaže tako kot da se bo vsak čas spet vlilo, ma ta dež in aprilsko vreme mi ni več všečuser posted image , kdaj bo že enkrat to lepo vreme in sonček?user posted image

no uživajte v preostanku dneva

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.4.2008 14:30:04   
mishel
URSHA tudi jaz držim pesti, da se bo vse dobro izteklo.

Midva sva pa danes peljala prebarvati zibelko in posteljico, voziček dobiva čez 10 dni, ostalo pa bo kakšen mesec še počakalo.

Pa hvala za čokolado, smetano in tortico, kavo pa prepuščam ostalimuser posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.4.2008 8:04:53   
Anonimen
sm lih vidla, da je naša novopečena že 10.4 rodila fantka reneja user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooooooo

(odgovor članu mishel)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
17.4.2008 9:21:59   
lana777
O,o,o novopecena - ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.4.2008 9:23:57   
lana777
user posted image   

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE

- nana09 (PDP 11. 4.) 
-ursha

- tajci

- tsja26

-
- PABLO
(PDP 31. 7.)

- lana777
- kaja
(PDP 8. 8.)
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

-bučkabb
- katias   

- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)

- katja_p (PDP 04.12.)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.4.2008 9:27:22   
lana777

user posted image   

-novopecena user posted image  (10. april) user posted image  
RENE user posted image

- nana09 (PDP 11. 4.) 
-ursha

- tajci

- tsja26

-
- PABLO
(PDP 31. 7.)

- lana777
- kaja
(PDP 8. 8.)
- žanneža (PDP 13. 8.)
- emma.M
- pikicai

-bučkabb
- katias   

- škorpion (PDP 20.10.)
- lena35 (PDP 19. 10.)

- katja_p (PDP 04.12.)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.4.2008 9:50:13   
katka28
Pozdravljene

Da se vam se jaz pridruzim v cveku. Naceloma sem imela rok aprila ampak moja skrata sta pohitela in postala februarcka :). Upam, da boste imele kdaj kaksna srecanja z vozicki, da se vam bomo lahko pridruzili user posted image . Ko pa vas bom prebrala za nazaj vas bom pa pokomentirala.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.4.2008 11:09:45   
ursha
čestitke novopeceni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
hvala punce, sicer sem tud po premisleku vzela tele "nove roke" mal z rezervo, moji sestri se je namreč enako dogajalo, je mela rok konec januarja in ker je bla nečakinja že decembra okol 4 kg, smo že mislal da bo praznike preživela v bolnici, no nakonc je pa rodila čez prvoten datum.....je pa res nikol se ne ve, ko pride cajt pa pride user posted image
dans bom pa kr s user posted image postregla ko je tak kisu vreme, pa da nam slučajn cuker ne pade user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.4.2008 13:49:37   
mishel
Ta tortica mi je kar polepšala dan user posted image .

Čestitke novopečeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATKA za vozičkanje pa boš še kar dolgo čakala, vsaj na mene, čeprav mislim da bo meni zadnje tromesečje kar hitro minilo. Potem pa ni problema, če bo le katera za!! 

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.4.2008 13:02:35   
bučkabb
novopečena čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da se nam čim prej javiš in poveš kako je sedaj v novi vlogi

punce men pa že gre rahlo naživce tole vreme, al naj bo ornk slabo par dni in pol lepo, ne pa neki vmes že celo večnost. user posted image
sem že par dni čist brez volje, tak da nič kaj pametnga ne naredim.

no uživajte in božajte svoje bušije, pa kakšno razvajanje si privoščite
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.4.2008 14:55:24   
mbd0411
Žijo vse punce!

Ful sem se polenila in se mi ne da nič pisat.Preberem še,potem pa se mi na da več.
Vidim,da ste kar pridne.
Komaj čakam,da grem skozi AC in da mi povejo kako je.Upam,da bo vse ok.Ma jaz pozitivno razmišljam tako da bo,sem pa pripravljena na vse.Ta teden smo še imelči smrt v družini tako da sem malo na psu.Se počasi pobiram.Slabosti so se vrnile in mi ni ravno do hrane.Sem se zredila 1 kg,a je to bolj krivo pitje gaziranih pijač.Tako mi pašejo.Bo treba spet začet bolj vodo pit.Aja,pa tista čokolada ali smetana v kavi se tudi pozna na tehnici.Sigurnouser posted image .
Lepo se imejte in sončkajte se kaj

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.4.2008 18:54:54   
mishel
Pozdravček še v mojem imenu oz. najinem user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes bolj povožena. Že dva dni me boli desna stran hrbtenice. Sreča me ne križ, ker bi že paniko zagnala user posted image . Je pa res zoperno, ker se nikakor ne morem udobno namestiti. Ne paše mi ne sede, ne leže, ne stoje...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.4.2008 19:57:36   
novopecena
Pozdravljene user posted image

vidim da ste me že izbrskaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja v noči iz 9. na 10. me je ob 3h zjutraj začelo šraufat da mi je bilo takoj jasno, da je prišel cajt za malčkauser posted image po dveh urah popadkov sem zbudila še mojega user posted image in ni blo treba 2x rečt je bil že na vratih pripravljen user posted image
no kakorkoli smo se namatrali eno urco in ob 11.55 sem ponosno zrla mojemu sončku v učke-ni lepšga filinga, kot končno spoznati svojega otročička, ki v tebi raste celih 9 mesecev. Meni so se samo ulile solze sreče-besede itak nism bla zmožna rečtuser posted image
malemu princu je ime RENE in je ob rojstvu imel 3540g in 50 cm

zdaj smo že slab teden doma in se na veliko cartamo in se navajamo en na druzga-sj zaenkrat smo še kr fajn usklajeniuser posted image

Uživajte kar se da in božajte svoje bušije, ker jih bote še pogrešale in tiste brcike pod rebra tudi user posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.4.2008 20:22:00   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image novopečena ČESTITKE za fantka Reneja!!
Meni pa lahko pripišete user posted image , ker je na MF naš user posted image lepo pokazal pimpeka, je pa trajalo kar nekaj časa, je bolj sramežljiv. Imam še en UZ 9.5., ker obrazeka ni hotel pokazat.
mbd0411 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image
Vidim, da je že kar nekaj decembrk. user posted image user posted image user posted image user posted image Super!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.4.2008 10:41:31   
mishel
NOVOPEČENA tako sem vesela zate, da se je vse dobro končalo po drugi strani pa začelo user posted image .

Kako ste pa kaj ostale Celjanke? Zdaj ko imamo sonček ste kar zunaj al kaj?!
Glede na to, da je ura že skoraj enajst kavice s čokolado pa še ni, bom danes jaz postregla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.4.2008 13:11:17   
ursha
NOVOPEČENA tud jst sm ful vesela da ste ok in že veselo uživate doma user posted image user posted image user posted image .

MISHEL hvala za kavico, bi blo mogoč res dobr če bi kakšno spila user posted image , dans sm se namreč prvič po dogim cajtu le mal naspala, sem potegnala kr do 11.30 (s presledki vsekakor, brez njih bi bilo enostavno preveč sanjsko), ne vem je mogoče zarad vremena, zdejle sicer sm že mal bolš, ampak kake 30 min nazaj so se mi pa učke še kr zapirale in bi še kr spala.....
je pa res da je bil včeraj v bušiju pravi športni dan in to tak, da še kosila nism mogla v miru pojest, sm se že ustrašla da bom naredla izlet do porodnišnice....no dans je mal bolš pa upam da bo tak še vsaj 2 tedna ostal user posted image .
no zdejle mam pa spet napad lahkote, tk da jst pa postrežem s user posted image (sej bi prlimala kako slikco s kako pizzo al pa čevapčiči (zadnje cajte se mi jih nenormalno lušta user posted image , sam se mi jih ne da iskat, grem raj neki pozobat pa ležat).

pa lep dan vsem skupiuser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.4.2008 14:13:40   
lana777
Pa smo spet na začetku novga delovnega tednauser posted image

Vidim, da ste čokolado že popapcale

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.4.2008 14:18:59   
mishel
Ja, čokolado smo že papcale. Pa evrokrem, juho, krompir, meso, solato, kekse...user posted image user posted image user posted image Tudi jaz imam napade lakote, sam že nekam hitro. Me prav zanima kaka bom čez tri mesece. Potem bo pa tako v enem mesecu šlo kar nekaj kg dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?