|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
20.12.2008 22:20:26   
katja_p
Js sm dala slikce v album, če bo ktera pogledla user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.12.2008 22:22:20   
Dali*
Katja grem takoj slikce pogledat...potem pa pod tuš in spat...če mi bo dal spat. Ker mava cele šove...predno po 4 - ih urah v postelji zaspim. Ko se že 5 x vstanem in grem lulat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.12.2008 22:31:23   
_kathy_
ka se morm na lilypie registrirat, da mi koledar objavi???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.12.2008 22:34:06   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

ka se morm na lilypie registrirat, da mi koledar objavi???

Ne. Sam tiste korake izpolneš, pol pa kopiraš vzorček za forume. Moglo bi it. Js sm ravno zdle nardila.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.12.2008 22:36:43   
_kathy_
Jst sm koledar nardila, sam kje pa pol kopiram vzorček za forume?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.12.2008 22:49:58   
katja_p
Na koncu, ko daš CREATE TICKER (a do sem si prišla?) se ti pokaže ta vzorček:

HTML Used for web, email and forums that allow HTML.
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Used on many message boards that don't allow HTML.
Ezcode used on Ezboards..
Image URL

in ti zbereš prvega, kopiraš v svoj profil in bi moglo delat.

Prilepiš pa v tist okvirček ta dodaten opis.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 20.12.2008 22:50:56 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.12.2008 22:53:53   
_kathy_
hmmm bom zdaj vidla.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.12.2008 22:55:20   
_kathy_
jaja sej sm si prišla gor ...jao kk sm neumna.
Katja_p, hvala!user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.12.2008 22:56:30   
_kathy_
sej sm že prej naredila, sam sem mislila, da mi kr avtomatsko gor napiše, pa sm vidla, da morm neki napisat, da se mi prvič vklopi.hehe

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.12.2008 23:07:52   
Bethany
No, Kathy, vidim, da ti je uspelo narediti lep koledarček. Men pa tudi slikico spravit v profil. user posted image user posted image

Katja, bravo za prvi sprehod. Nam pa danes ni ratalo, je tamala prespala opoldne, do pol štirih, pol je pa že mal pozno. Upam, da nam jutri rata. Grem pa kr preverit vaše fotke.

Dali, a kar sama bosta naredila pohištvo?? user posted image Uau, to pa bo res čist unikatno. Ful fajn! user posted image

Ok, zdaj pa skočim pod tuš, še mal podojit Elino in jo uspavat. Potem pa s polno paro spat do prvega bujenja, upam, da čim kasneje zjutraj. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.12.2008 23:14:07   
_kathy_
katja_p, slikice so ful lepe, sm šla kr 2 x skozuser posted image .
No, naš ati je šel pa ven, ga mal žurat ... Kaj bi dala, da bi bla na njegovem mestu! user posted image user posted image Sam me je strah it kam u gužvo ...se bom mogla sprijaznit, da bomo dal to za nekaj časa na stran. Ah, bom šla jst raje v postlo, tam je najmanj gužve, pa še z mojim škratecom se lahk lepo v miru pogovarjama, ni hrupa.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.12.2008 8:35:48   
sonček85
bravo bethany:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa slikica malegauser posted image user posted image user posted image user posted image pravi cukrčki so vaši bejbijiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.12.2008 8:50:19   
mbd0411
Katja_p,nič ne upaorabljaj drugega za umivanje kot vodo.Res nič.
Kateri te je pa šival??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.12.2008 10:10:56   
Bethany
Uauuu, kak je fajn pogledat skozi okno in videti sonček. user posted image Sicer deluje kr mrzlo, ampak vseeno. Danes sprehod obvezno pade. user posted image

Se vam pa moram mal pohvalit, da smo že dva dni pri polnem dojenju. Prej sem zvečer dodajala aptamil, ker se sploh ni najedla mojega mleka in je šele po dodatku dala mir z iskanjem zize. No, v petek zvečer pa mi je zaspala že v naročju po dojenju, potem pa spala do štirih zjutraj. Zdaj pa se mi tudi zdi, da porabi manj časa, da se naje, kot prej, ko sem jo mela tudi po dve uri s presledki gor, pa je še vedno kazala znake lakote. Tak mi je fajn, da mi je končno zlaufalo polno dojenje, sem kar malo ponosna na sebe, ko sem na trenutke že mal obupavala, da se ne bom mogla znebit dodatka.

Tak da, bravo midve. user posted image user posted image Imam pa polovico aptamila viška (neodprto), če bo katera rabila, se naj javi in dam. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.12.2008 12:36:35   
katja_p
Bethany, bravo!!!! user posted image  To se mi zdi pa super, da vama je zlaufalo user posted image

Midve sma pa ble dans že na sprehodu. Sma skočle do trgovine po solato za kosilo. Zdaj pa spimo. Sam jo bom kmal zbudila, da se naje user posted image

mbd, ena dohterca - v SG, ker sm tam rodila. Sej mi je ful lepo zašila. Moj vsak dan preveri, če se mi lepo celi al pa če se kaj gnoji. Pa šivi mi že tud lepo odpadajo in vsak dan me manj boli user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.12.2008 13:46:12   
mbd0411
Aja sem mislila,da si bila  v Celju.
Jaz sem tudi imela notranje šive,samo me ni bolelo,razen ko me je šivala na živo,ker mi tisti sprej še ni zagrabil,ki omrtviuser posted image .Vsak šiv sem čutla...brrr

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.12.2008 18:21:05   
sonček85

bravo bethany:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa slikica malegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi cukrčki so vaši bejbijiuser posted image popravljam ker sem dala brez znakca za user posted image in sem šele sedaj videlauser posted image oprosti  in lepo da vama je zlavfalo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.12.2008 18:21:43   
_kathy_
Mene zadnji teden ful srbijo prsi ...nenormalno. Katera ve, kaj je temu vzrok??!user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.12.2008 19:08:31   
lunica12
Zivijo punce...Kako ste kaj?

No evo js sem ze celi dan doma sem mal pospravljala vceri zvecer sem pa smrecico postavla user posted image in je tako lepa...

Vreme je bilo danes kar vredu ceprav ne vem a je bilo mrzlo ker nisem bila niti na balkonu...

Joj katja_p kok je lubana tvoja mala.... user posted image

Bethany tvoja bebika je pa tudi tako lubana....No vglavnem vsi vsi dojencki so taksni soncki...Komaj cakam da bom js svojo mela tako v narocju...

Kathy tebe pa prsi srbijo...Ja js sem cula da je to posledica raztegovanja koze no oz. ker se ti koza razteguje...a drugace si mazes kej al mas bolj suho kozo,ker drugace je lahko to tudi posledica da nimas dovolj navlazene koze....Mene pa zelo pogosto trebuh srbi...

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.12.2008 19:21:19   
_kathy_
lunica12, ja si ja z oljem ...nikjer po telesu me ne srbi, samo po prsih ...user posted image ah, sej če je to, bo tak kmalu konecuser posted image Am mene zanima glede stvari za v porodnišnico ...a povijalne hlačke za dojenčka moraš imet?? A ni to, če previjaš na tetra pleničke?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.12.2008 19:31:23   
lunica12
Te povijalne plenicke mores met ce na siroko povijas....Fajn je ze ce mas za zacetek kaksne dve potem pa tk vidis kk bos povijala...Ker vem da vcasih so mogli nujno siroko povijat zdaj je pa ze tako da nekaterim ni potrebno...Cist od dojencka odvisno...Pac fajn je ze da ko bo prisu tvoj po tebe pa ko mu bos ti pripravla kar more zraven nest da das kaksno povijalno za vsak slucaj zraven noter...

Ja potem te pa pomojem srbi od raztezanja koze...Mah se bo kmalu bolseuser posted image Ti si rekla da ze mas vse zlokano pa oprano za dojencka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.12.2008 19:45:43   
_kathy_
jaja vse že mamo pripravljeno. Ja za povijalne oz. tetra pleničke vem, sam ni mi jasno glede povijalnih hlačk?user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.12.2008 19:51:28   
lunica12
Kaksne so pa povijalne hlacke pa js ne vem.....Js mam doma pac tetra plenicke te navadne,pa dve te povijalni plenicki..za na vrh....Za povijalne hlacke pa se nisem culauser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.12.2008 20:33:26   
Lolita23
Živjo!!!

Ja z se strinjam vsi vaši bejbiji so taki, da bi jih sam gledal, pa gledal.user posted image Komaj čakam mojo pupo.

Ej tole z povijalnimi plenicami mi ni nič jasen, a niso to tetra plenice????

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
21.12.2008 20:38:03   
Bethany
Povijalne plenice: mi moramo povijati široko, kar pomeni dve tetra plenički in eno povijalno (poleg pamperske), ker je z njo najlažje poviti, lahko bi pa tudi uporabil še eno tetra, prepognjeno v trikotnik. Tak so v bolnici povijali, dokler mi niso prinesli povijalnih.

Kakšne so pa povijalne hlačke, pa ne vem, pomoje je to eno in isto. Pripravite si jih, te plenicke, da vam jih prinesejo v bolnico, če bo treba široko povijati.

Je pa tak zoprno to povijanje. Naša je skoz na previjalni mirna in pridna, ko pa začnem te plenice gor montirat, se pa dere ko jesihar. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?