Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 11:13:21
|
|
|
|
mishel
|
Se opravičujem, vidim da mi je tiskarski škrat malo ponagajal !
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 9:11:11
|
|
|
|
bučkabb
|
kaj je zdaj celjanke, kje ste!!! spet sem nas mogla na drugi strani iskat, nekam padamo po seznamu, ko nič ne čvekamo. kaj kaj delate, ste doma al v službi, kako se kaj počutite. jaz skoz hodim v službo in hvala bogu mi ni treba razmišljat o kakšni bolniški, ko vidim na tem forumu, da majo nekatere kr težave in pol še večje ker so v bolniški in nikamor ne smejo. počutje se mi izboljšuje, počasi se mende slabost poslavlja in se mi vrača občutek za hrano. kolk sem se zredila ne vem, ker se nič ne tehtam, vem pa da mi je mal trebuh zrastu, tak da se že zdaj vidi in lahka vsak ki me mal bol ornk pogleda ugotovi kaj se doggaja. no uživajte ta bolj turoben dan
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 12:11:15
|
|
|
|
lana777
|
bučkabb - sej smo tu, sam ravn jamram, kako gužvo mam v službi, da je za znort ... da sm dans šele zdej mal RR odprla Sicer pa čestitam, da slabosti popuščajo. Sej je pol kr fajn, js sm v 19. tednu, pa lah rečem, da mi je blo tja do 15. kr orng SLABOOOOO ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 12:29:35
|
|
|
|
novopecena
|
hello celjanke ja ko si tam okoli 15-20T te morajo ljudje kar malo bolj pogledat da vidijo al si noseč ali je to samo pridelek od praznikov mi je enkrat ko sem šla v trgovino (nekaj cajta nazaj ko sem bila cca.23T) mimo ene srednje šole in mularija zunaj med odmorom kadi in mi eden med njimi reče: kaj ne veš za noben fitnes sj nisem vedela al nj ga usekam al kaj...sm sam rekla da žalostno da v teh letih ne vidi razlike med nosečnostjo in vampostjo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 14:14:35
|
|
|
|
bučkabb
|
novopečena, kaj njemu si to rekla al si sam pri seb misla. jaz bi mu definitivno kaj rekla, mogoče še kaj ostrejšega kot pa to. mislim pa tud če bi bil pridelek z maščobo, se nima kaj vtikat v mimojedoče, današnja mladina res nima nobene kulture več. ja saj v službi mam pa tud jaz gužvo, saj še sam par dni pa je kones marca, ko je treba oddat vsa poročila državi. ma si vseen mal vzamem oddiha vmes, ko sem tak brez vole zadnje dni, ne vem a je to zaradi vremena, al me daje spomladanska utrujenost, al je to zaradi nosečnosti. no uživajte še naprej, pa pridno delajte.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 14:34:03
|
|
|
|
novopecena
|
sm bla tko paf ko sm to slišala da sm ostala brez besed in sm sam to skup sestavla . sm pa pol vidla kako so ga kolegi nekaj špikali in mu je blo ful nerodno-sm bla kr bolš vole
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 27.3.2008 21:13:44
|
|
|
|
mishel
|
Lep pozdrav!! Danes sem bila pa na morfologiji in je vse vredu . Res je bilo super poslušati srček, pa gledati malega uživača kako leži z glavo obrnjen navzdol, eno rokico je imel pod glavo, z drugo pa je veselo mahal . Pa nogici sta bili prekrižani, tako da spola ni hotel pokazati, čeprav sva z mojim tako rekla, da nočema vedit. LP
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.3.2008 13:40:39
|
|
|
|
ursha
|
hojla so , sm bol lena tele dni oz. čist "uvela", nč se mi ne da......sestra mi pravi da je spomladanska utrujenost, mene je pa strah da se bom čist polenila bol ko gre proti koncu slabš je. ja pa da o nespečnosti sploh ne govorim, dans sm spet ob 02.00 kuhala metin čaj, živa groza, niti popoldan ne morm spat, a zaspana sem ko kočevski medved da komi gledam, podočnjaki pa itak do kolen. sem pa zvedla da bi nej pomagal da poješ pred spanjem 5 dateljev, tk da jih morm it dans nabavit, pa da vidim če mi bo pomagal. zdej sem v 32. tednu in mala je spet za 1 kg težja, no pa jst tud , ssicer sem pa tud opazla da je začela pritiskat na želodec, sem hitrej sita kot prej. sicer ni jutranja, je pa zato sveža s čokolado in smetano , nej vam tekne.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.3.2008 14:40:27
|
|
|
|
lana777
|
mishel - čestitam za pregled
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 28.3.2008 16:06:03
|
|
|
|
mishel
|
URSHA hvala za kavico, čeprav priznam, da se si jaz rajši vzela čokolado pa smetano . Glede utrujenosti pa, zdaj imaš super izgovor. Ti si kar privošči, kmalu ti ne bo dovolil sedeti, ko bo tebi pasalo. Lana 777 kako pa si kaj ti?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 29.3.2008 7:31:19
|
|
|
|
novopecena
|
dobro jutro zaspanke naj vas vonj sveže spravi v dobro voljo in vam da energijo za današnji dan ko tako lepo sije sonček.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 29.3.2008 21:20:35
|
|
|
|
mishel
|
Kako smo celjanke. Sonček se počasi vrača k nam, zato bi se res lahko kdaj zmenile za sladoled v Celju?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 29.3.2008 21:29:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Da se še tukaj oglasim po dolgem času. Kako ste? lana777 tam, ko piše katja med avgustovkami je bilo mišljeno zame in lahko zbrišeš, ker sem še potem enkrat dodana s tistimi črticami notri. Tako da katja lahko zbrišeš K_a_t_j_a pa pusti. Hvala! Drugače sem vredu, najin pridno brca, midva ppa komaj čakama, da ga spet vidima po 2 mesecih in pol. Sem pa takoj za sladoled, le če bom imela čas. Lepo nedeljo vam želim!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.3.2008 10:43:38
|
|
|
|
mishel
|
Dobro jutro, dober dan !!! Če se bo danes slučajno katera oglasla tukaj, ji danes jaz postrežem z veliko in še več čokolade. Midva z mojim , pa na ne smem pozabit, grema pa danes na pohod. Organizirajo gasilci iz našega kraja in so uredili super vreme . Samo še čokolado spakiram pa...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.3.2008 11:20:47
|
|
|
|
mishel
|
NELL Res si lepo to napisala!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.3.2008 9:20:49
|
|
|
|
bučkabb
|
hojla punce, spet je ponedeljek in spet smo v službi, jaz pa sem tako otrujena, da bi se kr sesedla. nikakor se ne morem več spočit. bi mogla vzet kakšen teden dopusta, sam kaj ko me pol v službi vse počaka in ko bi prišla nazaj bi mogla vse nadoknadit. no vsaj sonček mamo zunaj in baje bo danes fajn toplo, tak da tiste ko lahko, pejte na kakšen sprehod. jaz sem se včeri mal šetala in ugotovila, da nimam čist nič kondicije več. no za vse ki vam paše pa eno za dobro jutro, seveda s čokolado in smetano.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.3.2008 12:12:22
|
|
|
|
lana777
|
bučkabb - hvala za čokolado s kavico , sicer se pa podpišem pod vse ... tud men bi pasal oddih od norije v službi ... Pol pa še kakšne sobote vmes (zdej mam kr tri na kupu), se potem kr teden s tednom stika ... Pa sej bo ... sonček pa to
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.3.2008 12:21:45
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -nana09 (PDP 11. 4.) -novopecena (PDP 14. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.3.2008 12:33:22
|
|
|
|
bučkabb
|
gledam mal seznam in ugotovim da sem še vedno sama na spisku za odhod v rim septembra , kaj res ni nobene celjanke več, ki bo septembra rodila?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 31.3.2008 21:03:02
|
|
|
|
košuta
|
Nas bo pa zato avgusta več! Oh, ne sekiraj se, bo še katera prišla... Vas občasno preberem, kaj več pa res ne "sfolgam". LP
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 8:12:55
|
|
|
|
lana777
|
Dobro jutro Celjanke, ena prvoaprilska jutranja kavica BREZ čokolade sej ne ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 9:04:59
|
|
|
|
bučkabb
|
ja res je avgusta vas je pa kr velik, ne vem če vas bodo mel kam dat v bolnici, ko majo bolj mal prostora sem slišala da naj bi po novem začel izvajat porod na domu, v primeru, da bo v enem mesecu ful velik kandidatk v enem mesecu za porod, bodo organizirali eno mobilno ekipo, ki bo izvajala porode na domu pri porodnicah, ki med nosečnostjo niso imele nobenih težav oz. pri nosečkah ki si bodo to zaželele. no lep 1 aprilski dan in ne preveč lagat, čeprav je danes dovoljeno
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 10:22:25
|
|
|
|
lana777
|
Ja ja sm jst tud neki čula o tem ... Pravzaprav bojo kr kratke intenzivne tečaje za može nardil, tk da ne bo potrebno niti posebne ekipe, pa tečaji asistence pri porodu in carskega reza bojo samoplačniški, tk da sploh ne bo stroškov za proračun ... Avgusta mnda štartajo tile naredisisam porod ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.4.2008 11:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
punce punce jst sm se pa že veselila, da je res, da bom lahko doma rodila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?