Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 11:48:38
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -nana09 (PDP 11. 4.) -novopecena (PDP 14. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 11:56:34
|
|
|
|
bučkabb
|
heloooo celjanke! joj, mishel pri nas se v službi ne bo pomiril še kak mesec ne, tak da pestro je pa tak skos no. ja sej vem, da to špikanje ni nič takšnega. boljš da vam ne povem kaj se mi je včeri zgodil. sva šla z mojim v MB, ker je mel moj ene službene pote, pa sem pla jaz zraven, da sma šla mal pol pogledat v ruterja, sma šla mal firbce past. skos me je ful špikalo in krči so me grabl, pol pa kr naenkrat men uide tak taprav prdec (dolg in ful glasn), je moj reko da ne bo več zraven mene hodu po trgovinah, je pa bla sreča, da v bližini ni blo nobenga tak da ni nihče slišo, vohal pa se tak nič ni. no sej ni nič takšnega, sam včasih sem lahka zadržala, sedaj pa je kr počlo. sma se sama smejala še pol lep čas, ko sva hodla po trgovinah. no potico pekla in jajčka barvala bom pa jaz juter dopoldan. tud jaz vam želim lepe in vesele velikonočne praznike in naj vas tud zajček kaj obdari.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 12:00:45
|
|
|
|
lana777
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb skos me je ful špikalo in krči so me grabl, pol pa kr naenkrat men uide tak taprav prdec (dolg in ful glasn), je moj reko da ne bo več zraven mene hodu po trgovinah, je pa bla sreča, da v bližini ni blo nobenga tak da ni nihče slišo, vohal pa se tak nič ni. no sej ni nič takšnega, sam včasih sem lahka zadržala, sedaj pa je kr počlo. sma se sama smejala še pol lep čas, ko sva hodla po trgovinah. sm se najprej mal nasmejala, po drugi strani pa veš kaj - se mi je zgodil pred kratkim skor čist podobn ... je blo smeha ... Sam nosečnicam se mnda vse oprosti
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 12:16:34
|
|
|
|
bučkabb
|
ja sej vem, da se nosečkam vse odprosti, sam men se tak na zunaj neki grozn ne vidi da sem nosečka, ker imam še bolj mahjen trebušček in ko sem oblečena se še skrije. no sej sreči ni noben nič slišo, ker sma bla sama glih na tistem oddelku. vam pa morem povedat, da sem skor kinderpet kupla včeri, sam sem si pol premisla, ker se mi je zdel prekmal. upam da ne bom kdaj obžalovala. so mel v ruterju en ful lep kinderpet, ki je bil razstavni eksponat in je bil znižan na 179 eur. bil je tak lep dizain, ne čist preprost, take lepe stranice je imel in bele barve je bil. men je bil ful všeč, ker so mi takšne bolj starovirski dizaini všeč.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 14:11:20
|
|
|
|
mishel
|
Pa ste le spet mal čvekale . Glede tistih prdecov, prav imate, da se ne sekirate. Jaz sem pa prve tri mesece ne samo bruhala, ampak še rigala, kar nisem prej nikol. So se mi vsi doma smejali . Pa kupovanje me tudi že zeloooooo mika. Danes sem gledala vozičke . Trebuh se pa men ves čas spreminjia, sam sem šele v 21. tednu. Zjutraj je visoko napihnjen, zvečer pa bolj nizko .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.3.2008 17:59:24
|
|
|
|
mbd0411
|
SEM MAJHEN ZAJČEK S POLNO KOŠARO DOBROT IN POTUJEM NAOKROG. TUDI VAS OBIŠČEM,NA TIHO POZVONIM IN VAM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE ŽELIM.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 23.3.2008 9:37:47
|
|
|
|
novopecena
|
želim vam vsem polno mizo dobrot pa da se po praznikih še vse tipkamo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 23.3.2008 19:07:40
|
|
|
|
žanneža
|
Evo še ena iz okolice Celja. PDP 13.8.2008, 3-tja nosečnost. Ali katera ve za organizirano telovadbo ali jogo za nosečnice? Kam ste šle na 3D ultrazvok in koliko stane? Lepo se imejte!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 23.3.2008 20:35:02
|
|
|
|
mishel
|
pozdravček še od mene!!! ŽANNEŽA Telovadbo imajo v zdravstvenem domu, v Top fitu in mislim da v Partizanu. Za te vem jaz, če obstaja še kje drugje, ti bodo pa ostale dopisale.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 9:53:51
|
|
|
|
bučkabb
|
lep pozdrav so , kje se kaj skrivate? zdaj je pa praznikov konec in nehajte poležavat, ker ti dnevi so bli pa res sam za to primerni, ko j ebil pa tako slab vreme. takšne velike noči pa še ne, je blo vse tak kot da bi vsi pomrli, nobenega veselja in velikonočnega rajanja nikjer. poglejte ven, celo sonček se je pokazal , sam kaj ko še vremenarji kr sneg napovedujejo. vidim da se pogovarjate o telovadbi za nosečke, a bo oz. že katera hodi v zdravstveni dom? no jaz bom začela hodit tam nekje po dvajstem tednu , pa bi bilo fajn da se s katero tam srečam oz. spoznam.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 10:43:21
|
|
|
|
lana777
|
Celjanke, lep materinski dan
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 11:27:36
|
|
|
|
lana777
|
Žanneža - pozdravlejna!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 11:29:19
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -nana09 (PDP 11. 4.) -novopecena (PDP 14. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 11:45:14
|
|
|
|
mishel
|
Lep pozdravček punce!!! Praznikov je konec in končno imam zopet čas, da vas malo pozdravim . BUČKA tudi jaz se odločam za to telovadbo, sam še nisem speljala !! Lep dan vsem!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 16:03:58
|
|
|
|
lana777
|
Evo, Celjanke, ena rožica, ker bomo kmal mamice oz. ker ste fajn mamice! [link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid=0.14&disp=inline&view=att&th=118e661454f1010d][/link]
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 16:05:00
|
|
|
|
lana777
|
No, pa nč, če noče bit rožice ... Bojo pa kr tele ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.3.2008 21:03:03
|
|
|
|
nell
|
Pozdrvček! Bučkabb - js tudi planiram, da grem v zdravstvenega na telovadbo...sem si želela, da tale sneg mine, ampak zgleda da se bom mogla kar prej odpravit. Ko zaključim z tečajem znakovnega jezika sigurno grem, torej nekje po 11. aprilu. Bi blo pa res fino, da je še katera "poznana" tam. Prijateljica mi je pravila, da je baje zlo fajn, no vsaj njej je bilo všeč.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 7:42:26
|
|
|
|
mbd0411
|
Zakaj se lena35 nič več ne javi?Kje si?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 7:47:06
|
|
|
|
lana777
|
No pa dobro jutro + ČOKOLADA
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 9:00:16
|
|
|
|
bučkabb
|
hvala za kavo, seveda s čokolado ja na telovadbo bom jaz tud šla, sam tam nekje po prvomajskih praznikih, je pa baje zelo fajn. je moja prijateljica hodila, pa je rekla, da sej sama telovadba ni nič posebnega, sam ko si tam z tolkimi so se lahka vse fajn zmeniš in velik koristnega zveš. skratka združiš dve stvari, telovadiš in nabiraš informacije danes pa bo sonček zgleda da zdržal malo dlje kot včeraj, tako da nosečke na plano. uživajte!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 10:20:24
|
|
|
|
lana777
|
JA, sonček je zdle že, sam do popoldneva, ko pridem domov, bo pa spet minus in slabo kislo vreme ... brrrrrr ... Uživajte v sončku, tiste, ko lahko!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 10:31:22
|
|
|
|
jerebica
|
hojla punce, tudi jaz se vam veselo pridružujem, sem 2. in menda bomo imeli še enega fantka RUDI (pdp 6.7.2008). Še vedno hodim v službo in mi vćasih kr malo časa zmanjka zase. Zdejle mal špekuliram v službi in sem z vami, tako kot verjetno ve vse komi čakam na malo bibo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 10:33:00
|
|
|
|
lana777
|
jerebica - pozdravljena in vse dobro Ti tudi še tako pridna in v službi?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 10:35:30
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -nana09 (PDP 11. 4.) -novopecena (PDP 14. 4.) MAJČICE: -ursha (PDP 28. 5.) ZARA/ANA JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) - jerebica (PDP 6. 7.) RUDI AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) - žanneža (PDP 13. 8.) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 26.3.2008 11:12:12
|
|
|
|
mishel
|
Pa še en lep spomladanski pozdravček od mene ! Sem kar boljše volje, ko sem se prebudila v sončno jutro, čeprav temperature so pa še kar zimske . Jutri grema z mojim kupit prvi pajacek za , če bo na morfologiji vse vredu . Komaj čakam, da zopet vidim mojo pikico, ki me že kar pošteno opominja nase z brcikam . JEREBICA dobrodošla, tebi LANA 777 pa hvasla za čokolado s kavico .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?