Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 18.3.2008 21:10:12
|
|
|
|
novopecena
|
lana777 če boš kaj spreminjala oziroma dodajala na seznam me popravi na aprilčico (pdp 14.4.)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 7:20:22
|
|
|
|
lana777
|
Najprej dobro jutro in evo ena celjska kavica ... ... s čokolado
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 7:24:47
|
|
|
|
lana777
|
APRILČICE: -nana09 (PDP 11. 4.) -novopecena (PDP 14. 4.) MAJČICE: -ursha JUNIJČICE: - tajci - tsja26 JULIJČICE: - lunica24 (PDP 5. 7.) LUKA - PABLO (PDP 31. 7.) - urska25 (PDP 26. 7. ) AVGUSTOVKE: - lana777 (PDP 22. 8.) - mishel (PDP 06. 8.) - nell (PDP 20. 8.) - katja - kaja (PDP 8. 8.) - K_a_t_j_a (PDP 12. 8) SEPTEMBRKE: -bučkabb (PDP 25. 9.) OKTOBRKE: - mbd0411 (PDP 14. 10.) - škorpion (PDP 20.10.) - lena35 (PDP 19. 10.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 9:11:04
|
|
|
|
bučkabb
|
lep pozdrav! no danes pa imamo sonček, tak a tiste ki ste doma, pod pod noge in mal na sprehot. no kakšno urico še počakajte, da se mal ogreje, ker je zdajle še kr fajn frišno. lana ti si pa tak pridna z urejanjem seznama, tak da ga bomo kr vsi tep prebustil in upravljaj to delo lepo še naprej . drgač se pa pri meni nič kaj novga ne dogaja, vse po starem, hodim v službo mam gužvo na vseh področjih, tak da za sebe skor nimam časa. se pa še vedno obadam s prehladom, tak da diham ko slon, ko mam nos čist zabit, grlo pa obložen in zatečen. no uživajte pa se še kaj oglasim, zdaj pa grem delat.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 9:43:08
|
|
|
|
mishel
|
Dobro jutro!!! LANA777 spet skrbi za moj zajtrk ! Kako ste kaj punce? Tudi jaz sem se razveselila sončka, sam na travi je pa še vedno mraz . Bom šla rajši popoldan kaj na sonček. Jaz imam pa napad kupovanja . Tako se mi lušta kupit nekaj za dojenčka, sam sva se z mojim zmenila, da bova počakala na morfologijo, ki jo imam 27. marca. Seznamček je spet obnovljen .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 9:44:25
|
|
|
|
mishel
|
BUČKA sem te pozabla pozdravit . Ti kar pridno delaj, potem nas pa le pridi mal pogledat. Kje so pa ostale?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 12:16:43
|
|
|
|
lana777
|
Aha, takle lep sonček, vse Celjanke na sprehodu ... Lepo, lepo ... No, ene, pa čakamo konec službe ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 12:31:59
|
|
|
|
mbd0411
|
Sonček, a ni super? Po hribih je še sneg,a je vseeno pomlad tu. Jaz sem pa danes tako tečna in sama sebi v napoto,da ne morem povedat.Ojoj,najbolje,da grem res na zelo dolg sprehod.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 13:28:12
|
|
|
|
mishel
|
MBD tebe napada sitnoba, mene pa danes lenoba . Sem se komaj prepričala, da sem kopalnico umila, zdaj ko je umita sem se pa odločla, da si grem umit lase . LANA777 pa si se le malo oglasila. Danes se pa nisem mogla zadržat in sem za en dan prehitevala na nosečniškem koledarju. Jutri namreč končno stopim v drugo polovico nosečnosti in me je premagala radovednost kaj piše . A ve kaj berete ta koledar?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 19.3.2008 18:01:54
|
|
|
|
mbd0411
|
Mishel,kateri koledar? A ringa raja..? Tega jaz berem,pa še mojemu sem rekla,da ga more. Al je še kak drugi?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 7:35:56
|
|
|
|
lana777
|
Jutro, juro drage moje! Najprej čokolada, pol pa še Aha, jz pa mam ono knjigico od Pušenjaka (ne vem točnga naslova) in lepo z mojim vsak teden enkrat v postelji bereva (ja zdej sam beremo v postli ) ... Je fina ker ima posebej za mamico, pa za atija
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 8:01:58
|
|
|
|
mbd0411
|
Dobro jutro! Lana777,si me prehitela. Imam nuhalno v Ljubljani na GK in me zanima,če posnamejo na cd ali dajo samo slikico?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 10:42:33
|
|
|
|
lana777
|
JOj, mbd0411 - mam tako gužvo v službi, da ti verjetno odgovarjam prepozno ... VSEENO - js sm bla na NS pri Pušenjaku in če rečeš, ti posnamejo filmček in slikce na CD (je treba doplačat) DRŽIM PESTI !!! Pa nujno poročaj, kako je blo!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 10:44:08
|
|
|
|
lana777
|
Aja drage moje pa ne pozabite, dans je prvi pomlani dan naj vam rožice cvetijo v srčkih!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 10:51:50
|
|
|
|
mishel
|
MBD tega ja, od ringaraje. Moj ga tudi mora brati Glede nuhalne in slikic ti je pa Lana odgovorila. Jaz tako ne vem, ker sem bila v Domžalah. LANA777 knjigica mora biti super! Tudi jaz sem mal gledala za knjigice, sam sem si potem premislila , tako da se moram zdaj zadovoljiti s tem, kar piše na intrnetu. A je v knjigi več podatkov? Pa seveda hvala za čokolado s kavo . A veš da bi jaz čisto pozabila da se je začela pomlad?! Saj ni čudno, če pa še vedno gledam sneg zunaj . Lepo bodite in pridno delajte, končno sva enkrat skupaj na tej strani LANA
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 11:11:15
|
|
|
|
mbd0411
|
Lana777,a to je v Ljubljani,ker jaz ne vem pri kom bom.Kolikor vem imam nuhalno brezplačno,ker imam napotnico,saj že imam 35 let .Koliko se pa cd plača?Malo me zanima,ker so tako različne informacije.Prosim še za vaše inf. Hvala
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 11:12:54
|
|
|
|
mbd0411
|
Aja,od ringa raje pa skozi berem vse.Tudi moj mora brat.Danes sem celo našla za paketke in malo računala kaj bom vzela,ko bo čas za to.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 11:25:56
|
|
|
|
mishel
|
Tudi jaz sem že gledala paketke, se pa še nisma odločila ali bova vzela stvari ali denar.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 12:24:43
|
|
|
|
lana777
|
mishel - pa sm pobegnla prej prekmalu ... Pri avgustovkah sm pisala o pisankah ... lepo, da še eno botrco spoznam Ideje za pisanko - hm ... bova jutri (na postni dan, bom lačna ...) skupaj razmišljali, prav?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 12:53:57
|
|
|
|
mishel
|
Joj, ne vem če bom cel dan zdržala brez mesa . Se mi zdi, da če se najem lahke hrane (jogurt, solata...) sem takoj spet lačna in kar iščem kaj bi še pojedla. No ja, en dan bom že preživela . Danes mi že pol ure tišči v trebuh in dela konkretno trdo bunkico . Zdaj bi pa moral imeti še dovolj prostora. Le kaj je tako zanimivega tiščati se trebuha ?!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 12:54:24
|
|
|
|
mishel
|
BUČKA ku ku!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 20.3.2008 14:54:01
|
|
|
|
bučkabb
|
mishel a mene kličeč, tuki sem ma mam ful gužvo na šihti in sam mal pridem pogledat vsakih tolk časa, če pa mam kaj za povedat pa še hiter natipkam. punce danes je pa res edinstven prvi pomladanski dan. najprej nas zbudi sonček, pol sred dneva nas še mal sneg pride pozdravit, pol pa spet sonček sije. verjetno se je ta sneg prišel poslovit, al pa se z sončkom kregata gdo bo prevladal v naslednjih dneh, boljš kaže sončku, a ne zdaj mi pa že mal na otročje vleče, bom še kakšno zgodbico napisala. jaz sicer svojega še ne čutim, me pa danes nonštop neki špika po trebuhu. pridne bodite in lepo čuvajte svoje bušije
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 11:11:39
|
|
|
|
mishel
|
Punce kje ste danes?? Bom pa jaz postregla z veliiiiikooooo čokolade . Vreme je res dolgočasno, sam bi bila vseeno vesela, če se bo katera oglasla tukaj . BUČKA upam da se je v službi že pomirilo. Špikanje je pa zgleda normalno, ker mene tudi povsod nekaj špika, pa koža me srbi, vmes me pa še brca . Kaj je zdaj to, a že vse potice pečete, pa jajčke barvate?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 11:41:08
|
|
|
|
ursha
|
hojla so ......se kar neki cajta nism oglasla, me je že mal vest pekla.....smo mela bolj "čudne" dneve ko se mi ni nič kej dal, zdej je že mal boljš.....ven mi dans glih ni za it, je pr nas kr mrzlo pa oblačno, tak da bom verjetn počakala do popoldne če bo kej boljš. drgač sem pa bla dans spet ob 05.00 zjutri auf, zaspana pa tolk, da se mi je mešal, ja pol sem pa okol 06.30 šla nazaj v postlo in na rahl zaspala do 09.00, kr neki res. ja me pa neki zanima če je že katera imela podobno situacijo: zdej sem v 31. tednu, prej sem mela trebušček kr napihnjen/velik (sploh zgornji del), no včeri sem pa ugotovila, ko sem se normaln vsedla da vidim svoj popek (ki ga že lep cajt prej nism), ne vem al se mi je tamala nazaj prestavla (spremenila lego), al je to kej narobe? res nimam pojma, ne bi rada paničarla, ker počutim se pa dobr, boli me nič ne, brce tudi čutim, sam je pa res čudn ko trebuh ni več tolk "velik". no ja sej mam v torek pregled pa morm prašat G. kaj to pomeni. za seznam PDP 28.05.08, , ime če ne bo sprememb pa Zara Ana hvala za kavico in čimlepši dan
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.3.2008 11:46:29
|
|
|
|
lana777
|
Hej drage Celjanke, dans sm pa v taki gužvi ... pa ste vseen dobile jutranjo čokolado Je postni petek, pa sm se odpovedala računalniku ... hahahahah, sej ne, sam dela je tolk ... SKRATKA - vsem (al praznujete al ne) želim ČIM LEPŠE PRAZNIČNE DNI, veliko pisanih jajčk, čokolade, pozornosti najbližjih in POČITKA!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?