karmy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ampak Neva, to kar si napisla je bolno!!! Seveda delam razlike, saj govorim o mojem otroku in otroku mojega partnerja!!! Nikoli je ne bom enačila s svojo, ker ni nikoli bila v meni, del mene...Nisem pa je jaz dolžna vzgajat in se z njo ukvarjat, ji kuhat kosila in bit z njo, ko partnerja ni in nima časa!!!! Pa to počnem vsak vikend, torej ne govori o egoizmu in ljubosumju!?! Nihče je ne odklanja, ker sem jaz tista, ki zanjo skrbi, koje pri nas!!! Bi pa rada malo spoštovanja in zasebnosti in razumevanja s strani partnerja, ki mi nikoli ne pove kdaj pride!!! In če je nebi imela rada, je ne bi nikoli sprejela v svojo družino, že v štartu ne! a ni ravno v tem fora, da imaš partnerja iskreno rad le v primeru ko ga sprejmeš kot celoto in vse kar je njegovega? tudi njegove otroke? Če ne prebavljaš njegova otroka, kaj že delata skupaj? misliš da se bo pravi oče odpovedal lastnemu otroku? Pa še nekaj v tvojo vednost - NE je nisi sprejela v familijo pod nobenim pogojem. Gledaš nanjo kot na enega parazita, vsiljivca, nadlogo, težavo, ena usta več za nahranit... Upam, da boš to povedala svojemu možu, da te pošlje nekam v tri krasne