|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
28.2.2008 12:45:41   
alysa
user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede.

Tut js sm se pred nosečnostjo veliko več gibala kot pa sedaj (med drugim sm hodla tut na pilates, pa v hribe ...), sedaj pa samo sprehodi - nekako od 3 do 4-krat tedensko po 1 uro. Še posebej sm vse skupaj opustila zaradi rjavega izcedka, ki se mi je pojavil v 8. tednu in zaradi tega sm tut v bolniški. G mi je odsvetovala dviganje težkih stvari, spolne odnose ... je pa priporočala krajše sprehode.
Sedaj sm v 12. tednu.

Dans grem pa mal v šoping v Celje.

user posted image Alysa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.2.2008 12:55:54   
petrax
Pozdravček!
KAHLO samo popravim te, NS mam v ponedeljek ne v petek.

Midva imava pa srečo, da bova veliko stvari dobila, njegovi nečaki bojo do takrat lih dost zrastli, da bova dobila voziček pa te stvari. Seveda bova pa tudi sama kaj kupila. Sicer me še ne daje kšna želja po shopingu, sem pa seveda že šla mal gledat.

Pozdravljene vse nove user posted image .

Marsy js kakšnih krvavitev nisem mela, me pa boli spodnji del trebuha. Samo kokr sem nekje prebrala, je to zato, ker se ti maternica veča in to tako čutiš. Upam pa, da bo tudi pri tebi vse vredu naprej. S športom pa ne pretiravaj.

Lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.2.2008 14:04:34   
SashaB
user posted image Koncno, koncno, koncno... sem jim tudi v sluzbi povedala da smo user posted image

Kaksno olajsanje in vsi so tako lepo veseli ter spodbudni. Sedaj lahko vsaj direktno recdem da sem utrujena ker sem user posted image  (in po moznosti da grem kar domov user posted image )

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.2.2008 14:23:31   
onina
Marcy - tudi jaz sem krvavela (v prvi nosečnosti po spolnem odnosu, sedaj v drugo pa po dolgi hoji). Mislim, da to ni nič nevarno, edino, če imaš skrajšan materični vrat. Mislim pa, da je tvojo G strah, ker si fizično res zelo aktivna, da ne bi bilo kaj narobe in bi potem njo krivila. Ja, OK, če si krvavela...jaz bi malce razmislila o prenehanju treniranja med nosečnostjo.

Mokatela - nizke najlonke sem kupila v City Parku in sicer v trgovini z nogavicami (tam pri cvetličarni Gardenia). Prodajajo nogavice različnih firm in mislim, da so bile te z nizkim pasom od Sisley ali nekaj takega.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.2.2008 15:12:49   
bark
Tudi jaz sem danes povedala sodelavkam in itak,da je veseljeuser posted image .

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.2.2008 16:30:02   
SashaB
Ah, mene je bilo malo strah povedati v sluzbi ker sem januarja ravno prevzela novo pozicijo in je sedaj kar kmalu... Ampak sem jim ze prej malo namignila da bova verjetno v tej smeri razmisljala, in ker nikoli ne ves kako dolgo bo trajalo...

SAmo da je ve ok in da so vsi veseli user posted image

lps

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.2.2008 17:50:35   
petra1978
Ojla punce.

Čestitam vsem za uspešno opravljene NS. Bravo pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2 dni me ni bilo tukaj in že sem morala par strani za nazaj prebrat. Prav pridne ste bile. Jaz pa sem včeraj imela dopust in sma šle s kolegico malo po trgovinah pogledat. Kakšne lepe stvari imajo za naše pikice. Skoraj bi že kaj kupila. Pa nisem, sem se še malo zadržala. Malo sem tudi vozičke pogledala. jaz bi skoraj rajši imela tega športnega, na 3 kolesa.

Danes sem pa tudi jaz vsem v službi povedala, da me drugo leto ne bo. So bili prav veseli. Zaradi tega se počutim prav super.
Zdaj moram it pa malo počivat. Tako sem se najedla sladoleda, da me bo razneslo. A še kateri tako zeloooooooooo paše sladoled?

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.2.2008 18:22:15   
Marsy
Kako lepo je biti opazena na forumu user posted image . Cist drugac je od vas kaksno mnenje dobit, ki nekako dozivljate precej podobno kot jaz. Ti dnevi, ko sem doma, se mi neznansko vlecejo in mocno si zelim, da bo v ponedeljek na kontroli vse OK in da dobim zeleno luc za vse. Po tisti krvavitvi v ponedeljek je vse v redu, prav oddahnem si, ko grem na wc in ni nic na hlackah, wc papir pa je tudi bele barve. Prav zanimivo pa je, da nekatere razlagate o apetitu. Jaz se moram pa prav silit jest. No, za sirove strucke se mi ni treba prav silit, lacna pa res nisem. Torej, drzimo pesti, da bo do ponedeljka vse v najlepsem redu, po kontroli se vam pa oglasim. Je pa res, da si kar ne znam predstavljat zivljenja brez dosedanjih aktivnosti; moj dan se je zacel zjutraj z aerobiko, do 16h sluzba, pa pol se 2 ali 3 ure aerobike in ob 21h domov. Zdaj imam le se 3x tedensko po 2 uri; BodyPump in pilates. In zelo si zelim to peljati dalje vsaj do maja. Poznam instruktorice, ki so do 9. meseca vodile vadbo in tudi k meni so ze hodile nosecke. Bomo videli - kar bo rekla G, to bomo upostevali. Vsaj spolne odnose mi pa lahko pusti user posted image ...

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.2.2008 18:33:17   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image , NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , NS 21.2., PDP 5.9.,user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , NS 25.2.,  PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image ,NS 27.2.,  PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image   

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image   Optimizem        - user posted image , NS 1.3., PDP 14.9.user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 2P 3.3., PDP 30.9. user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image *dotika*           - user posted image , 2P 17.3., user posted image

user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.2.2008 18:34:18   
petra1978
Marcy tudi jaz sem krvavela po spolnem odnosu. Potem pa seveda panika in takoj na pregled. Pa je rekel G, da je to normalno in ni treba skrbet. Vprašala sem ga tudi glede špotra in mi je rekel, da če je telo navajeno športat, potem ni nobenih problemov, zakaj ne bi smela. Je pa rekel tudi, da nekih akrobacij pa naj raje ne izvajam. Točno tako je rekel. Sem se prav smejala. Je pa res, da pa bi se jaz glede na tvoje krvavitve raje posvetovala pri tvoji G. Veliko sreče v ponedeljek!!!

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.2.2008 18:45:11   
meta21
Ojla!

Končno se tud jaz malo javljam. Ta teden sem mogla nadoknadit vse, kar mi je ostalo, ker sem se potepala, tako da sem uspela samo ene dvakrat malo poravit seznam.

Kar nekaj se vas je poslovilouser posted image , med tem ko me ni bilo. Vsem skupaj en user posted image  in user posted image  za srečo. Kmalu se nam spet pridružite!

Nuhalne kar dežujejo in vidim da po večini z dobrimi novicami.user posted image

Mene čaka še en teden čakanja. Vidim, da nas je kar nekaj 6.3. KOMAJ ČAKAM! Najbrž sem malo preveč optimistična ampak, danes sem stopila v 13 teden in moram rečt, da me kar naenkrat skoraj ni več strah. Kar prepričana sem, da je vse OK. Upam, da me občutek ne vara.

Kahlo spraševala si, kako je bilo v Parizu. Prehodili smo ga po dolgem in počez (in se pri tem nič zrediliuser posted image -malo od hoje, malo pa zato ker je vse tako drago, da znoriš:čisto navaden sendvič z mocarelo in paradižnikom je 6-8 eur). Mesto je sicer enkratno, nekaj posebnega in ogromno je stvari, ki se jih splača videt ampak moram rečt, da ravno romantično pa ni. Francozi so taki packonarji! Pasji kakci in lulanje vse povsod, da ne veš bi gledal okrog sebe ali pod sebeuser posted image . Njihovi parki so pa zakon!
Pa njihovo parkiranje in vožnja! Kot v risanki-če ni placa, si ga pa nardiš. Bum sem, bum tja, pa je!

No zdaj pa mate. Dva tedna me ni, pol pa nehat ne znam!
Pa-pa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.2.2008 18:49:07   
meta21
Aja, še to. Vidim, da že na veliko nakupujete nosečniška oblačila. Mislim, da sem enkrat že napisala:

marca tudi tiste iz osrednje Slovenije dobimo H&M z nosečniškim oddelkom in sicer na Rudniku.

Pa še malo za lušte: http://www.mama-licious.com/ (vstopite lahko tudi iz www.monsa.si, kjer imate tudi naslove trgovin)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.2.2008 19:37:33   
zakzak
Zdravo,

evo tudi za nama je drugi pregled in NS. Torej vse OK. Mali je velik točno toliko kot je po predpisih za 12 tednov in 4 dni. NS normalna. Je pa tako lepo poziral, da sploh ni bilo mogoče ne videt kaj je. Še dr. je rekel da sicer drugače ne govori o spolu na NS, ker še ni tak sigurno, da pa je tako očitno, da drugače sploh ne more bit. Torej mi je kar v kartoteko zapisal, da je fantek.

Grem pa še v torek na v avstrijo na en test, da dvignem zanesljivost s 70 % na 94%.

Naslednji pregled imam 27.3.2008.

Čestitke še vsem ostalim in držim pesti za vse naslednje na NS.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.2.2008 7:37:20   
*zoe*
Čestitke zakzak user posted image  za NS.

Počasi bomo vse prišle čez prvo trimesečje pol bo pa malo boljše.

Danes ima Anchy82 NS in držimo pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zakzak)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.2.2008 7:52:44   
maruškaŠ
Jah ene smo bol pri koncu...tko da še kakšne 2 tedna. Uffff

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.2.2008 8:33:14   
tasha23
Jutro, kako kaj. Pri nas vreme še grše kot prejšnje dni. Meni se danes takoooo spi, da komaj gledam a me čaka kup dela, volje pa od nikoder user posted image .

Smo pa danes dopolnili 13t in naše detece (sem pozabila povedat) je v sredo merilo od trtoce do glave 6 cm, cel pa okli 10 cm).

Glede mojega bušija pa je g izjavil, da sem res ''obilna''user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.2.2008 8:37:14   
Tejchy
Dobro jutro user posted image

Alysa - kaj si pametnega kupila v shopingu?

Petra - tudi men blazno paše sladoled... najraj imam tistega iz MC ali pa Spar-ove kornetke.. pa tud katerga drugega se ne branim... user posted image  user posted image  Moj jih kr ne folga kupovat user posted image  user posted image  .. Vem da prejšnja leta, tudi poleti v najhujši vročini, nisem pojedla tolk sladoleda ko sem ga v zadnjih dveh mesecih..  user posted image  

Kar se krvavitev tiče - js sem 2 x krvavela po spolnem odnosu, še preden sem sploh zvedela, da sem noseča, potem pa ne več. Mi je G rekla, da je v prvem primeru verjetno šlo za vgnezditveno, kasneje pa je bilo verjetno glih obdobje, ko bi morala dobiti user posted image  a sem namesto tega dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .  Po tistem ni bilo več kravevnja.. niti po spolnih odnosih.. in upam, da tko tudi ostane do konca user posted image .

Jaz v službi še nisem povedala, moj namen je povedat po NS, torej čez kak teden dni. Imam to srečo, da sem sama v pisarni kot vodja poslovne enote in ni koga, ki bi lahko opazil kako moj trebušček počasi raste.. Drugače pa imam tudi jaz malo treme pred oznanilom, ker sem pred mescem dni napredovala, poleg tega pa je že samo v našem podjetju pravi Baby boom.. ampak tko je.. So morali to vzeti v zakup z dnem, ko so me zaposlili user posted image  user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.2.2008 9:11:30   
bučkabb
dobro jutro vsem skupaj še iz moje strani

sem bla včeri skor cel dopoldan brez int. povezave, pol sem mela pa tako gužvo da nisem mogla prit sem mal pokukat, sem danes rabla mal več časa da sem vas vse prebrala.

user posted image user posted image  za vse uspešne opravljene preglede in NS, tako je prav, da so sami dobri rezultati.

vidim, da vam ogromno paše sladoled, sej men tud, sam še več pa sem zadnje dni pojedla čokolade, mi ful paše in sem pol kr sita po njej, ko druga mi tak še vedno ne paše jest.
a mislite, da je škodljivo za user posted image , če pojem veliko čokolade in še kakšne druge sladkarije bi se našle, ki jih pojem vmes.
slabost pa se hvalabogu mende poslavlja, že dva dni nisem nič bruhala.

krvavitev še jaz do zdaj hvalabogu nisem imela, mi pa zadnje dni zelo paše sex. nenormalno me rajca, če se me dragi dotika jošk, ki so nehale bolet, so pa ful nabrekle. tak da smo mi kr pridni na tem področju.

no uživajte, ker danes bo verjetno spet en lep dan, pri nas že sije sonček.  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.2.2008 9:40:02   
alysa
Tejchy sem kar mal razočarana nad za izbiro za nosečnice v H&M v Celju. Zaenkrat sm mislila, da bi si kupila ene kavbojke, ker nekaj hlač še lahko nosim, zgornji deli pa še niso taka panika, se še vedno kaj najde. In ko sm našla ene primerne zame, so mi bile prekratke - to pa pri hlačah res sovražim, sicer sm velika 172 cm. Tako da sm kupla vse drugo (nogavice, spodnje perilo ...), sam tisto ne, po kar sm dejansko šla.
Ja, zgleda da bo treba stopit čez mejo, ni druge.

Sladoled pa tut men zelo paše, sm si ga včeri obvezno privošla v city centru.

user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.2.2008 9:45:35   
jakoLUlana
CESTITKE VSEM ZA USPESNO OPRAVLJENE NS!

LEP DAN ...user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.2.2008 10:23:43   
*zoe*
Pri nas je tud tak lep sončen dan user posted image  pa še petek povrhu - juhu

Tudi jaz sem ratala sladoledar - v nedeljo sem pojedla 4 lučke. Zdej me pa že 2 dni mal grlo boli, tako da abstiniram.

Me pa še vedno daje utrujenost, tako da če se zvečer pred TV usedem, me kr hitro zmanjka. Hodim spat že okrog 22.30. Groza. Upam da to kmalu mine.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.2.2008 11:28:47   
emi*
ojla!

Lep pozdrav vsem skupaj,čas je že bil,da se vam še jaz pridružim.user posted image
Kako kaj počutje,pri meni odlično!user posted image  Nisem si mislila,da bo vse tako gladko potekalo.

caw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.2.2008 11:49:41   
emi*
marsy!

Prebrala sem si tvojo dolgo zgodbo. Pri meni so bile tudi kar podobne stvari. Imela sem zadnjo 18.11.2007.Decembra nikakor in nikakor prit.Prsi so me bolele a rdeče od nikoder. Naredila sem test ampak ni nič pokazalo,to po enem tednu zamude. Počakala sem še en teden pa se je le prikazalo,da prihajauser posted image user posted image .
Pri G sem bila naročena 14.01. in takrat je bilo šele 5 tednov,10 mm.  Vse je bilo uredu,nobene slabosti,bruhanja,vrtoglavic le prsi so me bolele. Dobila sem 2 kg. Drugi pregled sem imela sedaj 13.02. in je bilo spet vse uredu na ultrazvoku. Naročila sem se za NS 23.02. na katerem mi je tudi zdravnik povedal,da je z dojenčkom vse ok pa še da imam rok 05.09.2008.user posted image

Povedal mi je tudi spol,ampak to itak ni sigurno, šele pri 20 tednu naj bi se točno vedelo,mogoče se še kaj spremeni.user posted image

Prav sem vesela,da je do sedaj vse potekalo brez težav in brez nobenih krvavitev,le da sem imela mogoče par dni tako svetlorjavkast izcedek,to je tudi mimo.user posted image

Glede prehrane,jem vse kar mi zapaše ampak se tudi moram silit,ne pojem veliko, sploh nisem lačna. Sploh ne vem kaj, da naredim,da dobim malo apetita. Tiste dve kg, ki sem jih dobila na začetku so spet izginile,tako, da sem na istem kot prej. user posted image

To bi bilo vse za enkrat,naslednji pregled imam pri svojem G 12.03. pa bomo vidli kako bo.

Upam da bo vse ok!user posted image

Lp

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.2.2008 11:54:52   
onina
Tejchy - ko si napisala, da si vodja poslovne enote, sem takoj pomislila, da delaš v banki.

Danes sem prvič obleka nosečniške hlače, ki sem jih enkrat kupila v Kepici in se prav fajn počutim, ker me nič ne tišči.

Drugače vse OK, samo spala bi pa še kar...problem je, ker sinko vstane že pred peto uro zjutraj in tako kar kmalu pokonci. Potem imamo veliko časa, da se oblečemo, pojemo, še malce poigramo in gremo k varuški. Ampak se človek kar navadi in ni spet take panike.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.2.2008 11:57:01   
onina
Emi - pri nas je tudi rekla na nuhalni, da ni sigurna, ampak je čisto uganila kaj bo. In, kaj bo pri vas, če ni skrivnost?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.