|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
26.2.2008 17:01:52   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image , NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , NS 21.2., PDP 5.9.,user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , NS 25.2.,  PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image ,NS 27.2.,  PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image   

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image   Optimizem        - user posted image , NS 1.3., PDP 14.9.user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 2P 3.3., PDP 30.9. user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image *dotika*           - user posted image , 2P 17.3., user posted image

user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.2.2008 18:21:50   
pf
Kahlo in Alysa najprej čestitke za opravljeno nuhalno svetlino in seveda za dobre rezultate. No Kahlo pa boma imele obe babike.
Teychy tudi meni se zdi, da imam kak dan manjši trebušček, po mojem je malo od prebave odvisno, malo od tega koliko poješ, sicer pa saj to ni nič slabega, še prevelik bo.
Lea 2007 ne preveč gledat tabel, te zadeve jaz jemljem z rezervo. O vseh takih stvareh, kjer se ti porajajo vprašanja je najbolje, da se pogovoriš z G.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.2.2008 7:04:42   
*zoe*
Morgen punce, jaz sem danes slabo spala, so me skoz eni moril v sanjah.

Lea2007 jaz sem kupila črne elegantne hlače v trgovini EXIT by Monsa, ki je v Lescah in pa v Mengšu
http://www.monsa.si/Lokacije.html
Imajo dost izbire kavbojk (najcenejše so 29 EUR) in pa drugih oblačil. Jaz potem nisem še kupila kavbojk, ker imam žametke, za v službo sem si pa kupila črne hlače, ki se zadaj na dveh straneh štelajo glede širine in so ful raztegljive.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.2.2008 8:01:34   
maruškaŠ
Dobro jutro vsem, pa tudi čestitke za opravljene NS. Jaz jo imam pa 14.3..

Hlače sm mogla že zamenjat, ker so me vse tolk tiščale v trebuh, kupla sem jih v H&M v beljaku, ene kavbojke in ene malo tanjše hlače (športno elegantne), so ble skupaj 70€. V akciji so imel pa majčke, tko da sm za 2 majčki (nosečniški) s 3/4 rokavi dala 15€.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.2.2008 9:41:57   
Tejchy
Jutro user posted image !

zoe sem malo pregledala ta link, ki si ga poslala od trgovine EXIT pa so mi ful všeč kolekcije, tak da bom v kratkem šla malo na izlet po sloveniji user posted image

Nitty in me to you - nista poročali kaj kako je bilo na NS - upam, da ves ok?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.2.2008 10:01:11   
bučkabb
lep pozdrav souser posted image , kje se pa danes vse skrivate, da ni nobene tuki gor.

a ste vse na nakupih novih oblačil al kaj?! user posted image user posted image user posted image

jaz sem si v H&M kupla ene kavbojke in kot sem vam že napisala sem razočarana, ko nimajo enih takih prehodnih nosečniških hlač, ko še nimamo takšnih trebuhov in ne potrebujemo še teh hlač z visokimi pasi da pokrijejo cel trebuh. men še res ni zanosit takih hlač, čist navadnih pa spet ne morem ko me tiščijo.

no danes vas je pa kr neki navrsti za NS: A. septemberka, anonimna G., anonimna A, bark
no držim pesti za vse in čim prej poročajte vesele noviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.2.2008 10:17:27   
onina
Nosečniška oblačila so res draga, tako da se skoraj ne splača kupovati za 3 mesece ene z manjšo elastiko in potem za 3 mesece ene z večjo elastiko. Najbolje, da kupiš ene orng, ki se dajo regulirat, pa imaš potem ene bolj kumot majčke čez. Jaz sem trenutno v kavbojskem krilu, ki me nič ne tišči in potem menjam najlonke (se kupi tudi take z ful nizkim pasom, da te ne tiščijo) in majčke.

Počutje bp. Če se katera pritožuje čez slabosti...počakajte, da boste morale pri G (pri ene 5 mesecih - ne vem točno) spiti mega sladkano vodo (ene 0,5 litra) skoraj na ex! Takrat sem pa mislila, da bom bruhala! Baje je fajn, če imaš zraven limono in jo na koncu poližeš.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.2.2008 10:23:20   
*zoe*
Živjo,

Tejchy men so tud všeč njihove kolekcije pa še cene so tud zraven napisane. Drugače pa načrtujem izlet v Graz v roku 14 dni, pol pa navali na IKEO, H&M in Toys'r'us. Komaj čakam. Saj ti imaš pa tudi verjetno blizu tja do Graza, a ne?

Držim pesti za vse, ki imate danes NS user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.2.2008 10:23:25   
alysa
Ja, res si bo treba počasi nabavit kaka nova oblačila. Ker sem sama zaenkrat doma, mi še ni take panike. Drugač pa tk ene dvoje hlač še spravim nase, ker so bolj elastične, bi pa imela tut kaj novga.
Lea2007 - sem mal pobrskala po spletni strani, ki si jo poslala, imajo res lepe stvari. Upam, da se bo kaj takega našlo tudi pri nas al pa vsaj v Avstriji.

Držim pesti za vse, ki čakate na današnje preglede.

user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.2.2008 10:25:06   
*zoe*
Onina, zakaj pa moraš to spit? Kaj pa potem počnejo s tabo user posted image  Sej pol litra ni težko spit, ampak problem je cukr.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.2.2008 10:29:45   
KAHLO
Ojla moje sonosečke!!!

No jaz sem danes full zaspana, je tako vreme da bi kar naprej še dremuckala.....

Jaz grem tud čez dobrih 14 dni v Graz in prav tako v IKEO in H&muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grema s sestro same, to bo spet babji žur!!!! komaj čakamuser posted image

Vsem puncam k mate danes NS želim vse naj naj in vam pošijlam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da slučajno ne boste pozable poročat!!!!

Jaz sem tud slišala za to cukrano vodo, sploh pomislit ne smem zato, menda se jo pije zato da ti pol zmerjo cuker ali nekak tako?!?!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.2.2008 10:38:05   
*zoe*
Kahlo mi imamo tak fajn sonček, ni šans, da je človek zaspan. Evo, pol se bova pa v IKEI srečale user posted image  na zajtrku user posted image  Ti še sporočim kdaj greva, vem samo da bo sobota in po moje res naslednja, ker tole bo še keramičar ploščice polagal.

Cukrane pijače so tudi meni ogabne, sploh čaj - fuj. Ajde sok že preživim, ostalo pa bolj težko.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.2.2008 10:47:14   
Tejchy
zoe, kahlo tudi jaz načrtujem v kratkem shoping v Grazu (do tja imamo mi Korošci slabo uro) - morma še kr nekaj stvari za kuhinjo kupit, pa v planu imam tudi malo za nosečniške stvari pogledat. Pa tudi mam v planu iti eno soboto - ali to ali pa naslednjo. Mogoče se pa res nevede kje srečamo user posted image .

Tudi jaz držim pesti za vse, ki imajo danes preglede user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.2.2008 11:26:06   
KAHLO
Tejchy, *zoe*, jaz pa ne grem v soboto, mam tist teden planiran dopust in bova s sestro kar v petek švignile v graz.......da se ne gužvava s hrvaticami, meni se zdi da so une prav opasne v tem h&m,kot da bi šal tornado čez.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v Ikei pa se obvezno zmeraj stavima na pizza žepku in kavi....no kava bo tokrat za mene odpadla, bom pa sigurno spila liter ene pijače.........me tako žeja da to ni res!!! sicer bo pa to en zadnjih šopingov, k bom več ali manj v grazu, samo za sebe kupla, upam da bom naslednič že cunice za našo pupo zbirala, pa kakšno dekoracijo za najino stanovanje. Mi majo pa zadnje čase tako všečne posteljnine v Ikei da dol padeš.....sam so tiste k so mi full všeč, tud tlko bl drage!!! upam da bo kmalu kaj skontouser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.2.2008 12:23:27   
Tejchy
da se ne gužvava s hrvaticami, meni se zdi da so une prav opasne v tem h&m,kot da bi šal tornado čez.....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   bi se kr strinjala s tabo, Kahlo. Sj js bi tud rajš kak dan med tednom šla, ko je manj gužve pa ni problemov s parkingom - nazadnje sma bla v soboto gor pa je bla prava tekma v seiersbergu, kdo bo prej prišu do prostega parkirišča. Tak da si bom verjetno kak dan vzela dopust in si privošla malo razvajanja.

Pa tud js že komaj čakam, da bom lahk začela za našega novega družinskega člana nakupovat.. zaenkrat se še kr dober nazaj držim, moram priznat user posted image  Sam ko bo tole popustilo.. pol pa bo pokalo user posted image  user posted image  user posted image  predvsem po denarnici ..

A za voziček že kaj gledate punce? Men je ena kolegica kot prvo svetovala nakup v Italiji, ker se dosti bolj splača - vsaj 200 EUR so cenej.. Pa svetovala mi je HIGH TREK - BEBE COMFORT voziček - naj bi bil "mecedes med vozički" pa dobiš ga po dokaj solidni ceni.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.2.2008 12:28:52   
KAHLO
Tejchy....v avstriji baje tud dobiš že bl skonto voziček, sem brala zadnič na tem RR forumu, da takšne k jih v Rutarju (sploh nisem vedla da tam tud kakšne vozičke prodajajo), prodajajo, dobiš v avstriji pr eni firmi za 200 evrov cenej!!!! in jih punce kar preko neta naročajo!!! jaz sicer hočem videt to v živo, pa moj tudi, k je bl pr tavečjih, in bi rad da se da držalo na njegovo višino nastavit (da revčka ne bo v križu bolelouser posted image user posted image user posted image ), tak da bo kr nekaj izletov v sosednje državeuser posted image user posted image user posted image

Ne govori, jaz upam da se bom lahko pod kontrolo držala, k bomo začeli za bebo nabavlat......no saj pretiravat lih ne bom mogla, ker tlko perja nimamo v denarnici.........bom pa sigurno kje pršparala pa za bebija več ven dalauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.2.2008 12:29:45   
anchy82
alysa in Kahlo... ČESTITKE za uspešno opravljeno NS!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki pa imate NS danes pa želim vse naj naj pa da boste svoje bebice lahko dolgo opazovale, in vam  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljene preglede! Pa poročajte!

Js pa se popoldne odpravljam v CE, ker si grem kupit hlače (skoraj vse me že tiščijo) pa kakšno majčko! Upam sam, da bom našla kaj lepega pa ne preveč dragega!user posted image user posted image

V petek pa imam tudi sama NS in komaj čakam že ta dan! Že odštevam dneve...

Lepo se imejte pa uživajte na sončku, kjer ga imate! Pri nas je sicer sončno, ampak piha pa kot user posted image !

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.2.2008 12:54:08   
Tejchy
Nisem vedela za Avstrijo... oz nisem nič zasledila na forumu... Hvala za informacijo... Bom imela to v mislih in tud v Avstriji malo prečekirala za vozičke. Pa sj tud pri nas včasih naletiš na kako dobro akcijo, če imaš srečo... sam spremljat moraš malo..
Sj o tem predvidevam, da bomo še imele težke debate user posted image  ko bomo tako daleč...

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.2.2008 13:00:01   
petrax
Pozdravljene!
KAHLO čestitke ob uspešno opravljeni ns. Glede na to, da sm tudi js v ponedeljek naročena pri dr. Strahovi, me samo zanima, če prineseš cd s sabo ti da gor posnetek al kaj?

Sama še nosim ene navadne kavbojke, k so mi še prav, sam vrjetno ne več dolgo. Sem pa že bila v shopingu, pa loh rečem samo groza. Že tako težko dobim kakšne hlače, ker me je bolj malo skupaj, zdej je bil pa polom. Komaj sem dobila ene kavbojke da so mi ble kokr tok prav, pa še te so tok bedne. Ne vem a nisem bila v pravih trgovinah al je ponudba res tako bedna. Čist sem bla razočarana, počutila sem se kot da moramo biti nosečnice pa grde oz. grdo oblečene. Joj še danes me to malo spravi ob živce.

Ampak se ne bom pustila in bom uživala.

Lepo se mejte

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.2.2008 13:05:58   
onina
Ma, ne vem točno, zakaj moraš to spit (mislim, da zaradi sladkorne), ampak je fuuuuul ogabno in moraš kar v parih minutah to spit. Fuuuuujjj!!!!

Mi imamo doma Buzz-a, pa sva kar zadovoljna, edino če zapelješ s sprednjim kolesom v kakšno luknjo, je malo težje ven priti. Drugače je pa fino, ker je lahek in ga ni težko v avto spravit. Sedaj bolj razmišljava, da bi kupila marelo Zapp-a, ker je ful bolj praktična za v avto (ga daš kar za sedež), gor bova pa potem dala košaro Dreami oz. lupinico Maxi-cosi. Sem enkrat probala dati v avto Quinny Freestayle, pa ga še dvignit nisem mogla (OK, sem res bolj med švohicami).

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.2.2008 13:05:58   
SashaB
Hojla vesele user posted image !
Mi smo imeli tudi v pon NS, pa ni bilo prej nic casa na forum pokukat. No kakor koli, vse je ok, pikica veselo giba in maha (ful aktivna), srcek lepo bije, kaj bi se vec hoteli...a ja pa tudi malo vecja je za nekrat, tako da bo mogoce kaj prej, a zaenkrat nismo se nic spreminjali datuma. 

Zamo za spol je pa samo rekla da je se prekmalu in da se itak se nice ne vidi user posted image  Nah, bo ze, samo da bo vse ok.

Se mi zdi da se sedaj koncno malo bolj mirno pocutim. V prvi user posted image  me nikoli ni bilo rako strah, sedaj pa imam dve sodelavki ki sta imeli po 2 ss in me je kar panika zganjala. Ampak zgleda da bo vse ok in lahko zacnemo uzivat. user posted image

Ceprav pa mi je se vedno slabo (oz me popoldne ko pojem kosilo zge v zelodcu in imam obcutek da bi morala kar stalno nekaj imeti v ustih). Upam da kmalu mine, ter da kmalu pride lepo toplo vreme da bomo user posted image lahko veliko zunaj.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.2.2008 13:12:15   
KAHLO
Tejchy...........tud jaz mislim da bomo  mela eno redno zasedanje okrog te temeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pa je že prav veselim!

Petrax, midva sva mela kr zraven cd.....sem pa vidla da jih je tud ona imela na mizi, drgače pa je lih pr nama nekaj zaštekalo pa se niso slikice shranle na cd.....tako da sva ostala brezuser posted image  ene tri mam k jih je sprintala, nič zgleda da bo ta naša dama .....bl taka skrivnostna.....ker je g. rekla da pa ji se to še ni zgodilo!!!user posted image  sicer je pol še iskala in je rekla da če bo lahko da nama bo po pošti poslala, ampak se niso shranle v mašino, tako da nema!!!....Smo pa tako v debato okrog te naše pikice padli, da smo skoraj vsi pozabli na ta cd, in se je moj na vratih spomnil, in rekel dr. strahovi, za posnetke.....tako, da ......glej da ne bosta v vsej tisti navdušenosti in debati tud vidva pozabila....user posted image  je pa res, enkratno pr njej!!

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.2.2008 13:18:33   
petrax
KAHLO joj mi je zlo žal, ampak sej je pomoje tud že slikca dost pa ves pregled pri Strahovi. Ja mi je sodelavc govoru, sta bla par tednov nazaj pri njej, da mu je tok hitr minil, k da bi bil 2min noter.
Joj komi čakam, pa da vidm da je vse v redu. Ja pa upam da ne bom vse skup tam pozablauser posted image .

Mejte se,
zdej pa počas se odpravit v službo! 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.2.2008 13:27:33   
KAHLO
petrax...ti držimo pesti v petek, in boš vidla da tam res tistih 15 min, mine kot da bi bla tam sam 2 minuti.....to kr ne moraš nehat gledat v tist ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  midva bi tam bla kr za enga celovečercauser posted image user posted image user posted image user posted image  ma saj ekstra žalostna nisva bila, ker vema da je z pupiko vse o.k, in da se vidimo čez nekaj tednov!!! sicer bo pa še teh slik pa filmčkov polno user posted image user posted image  je pa meni še datum PDP premaknila ...zdaj sva s 7.9, prišli na 4.9user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.2.2008 14:06:55   
*zoe*
Ja tole z vozički bo pa še pestro user posted image , Sem tudi jaz slišala, da so v Avstriji in Italiji cenejši, samo v katerih trgovinah, pa ne vem. Pa saj to bo še čas ugotavljat,a ne?

Kahlo v Grazu sta 2 H&M trgovini, a ne? Ena je dost zraven IKEE, ena je pa še predno prideš v ta center ene dva izvoza prej. V katerega greš ti? Ali imajo povsod tudi za nosečnice?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.