|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
27.2.2008 14:20:37   
KAHLO
*zoe* tist pr IKEI se reče centerwest, drgače pa je en pred grazom izvoz se imenuje seiersberg (upam da sem prav napisala), imajo pa v obeh nosečniška oblačila, samo da tu v seiersbergu še mač C&A ene punce tud tukaj najdejo kaj (ko sem jaz zadnič gledala mi v tem c&a ni bilo čist nič všeč, pa še to so ble samo ene tri cunje), drgače pa grem najrajši v centerwest, ker je tam dost manj gužve, pa lažje se znajdem med unimi cotami, za nosečke pa majo prav en posebej kot, k dobiš vse od nogavic, spodnjega perila za nosečke, hlač oblekic, majčk, spodnih majčk (nevem jaz kr dost lepih stvari najdem, je pa res da so hlače pa krilce tam do 29 €), so pa zato majčke pa tunike po bl nižjih cenah, k ostale cunje v h&m......jaz si bom definitivno vse v h&m kupila!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.2.2008 14:59:01   
Tejchy
Kahlo - tu v centerwestu ko navajaš eno trgovino, kjer imajo poseben kot in vse za user posted image . Kako se reče tej trgovini?? tud H&M al kako.. ?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.2.2008 15:00:50   
Tejchy
http://www.centerwest.at/

sem mogla iti takoj prečekirat user posted image  .. tak da vam punce pošilam link.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.2.2008 15:07:41   
KAHLO
ja v h&m not je to, je dvonastropni, no in greš spodaj not pol pa na levo, najprej so take fancy cote, pol pa je vse za nosečnice, nasproti nosečnic je za malo bl močne, še naperj je pa spodnje perilo za nenosečkeuser posted image user posted image user posted image
Meni moj pravi da sem reklama v živo za h&m....ampak si ne moram pomagat meni je res full full všeč, in s sestro skočima na leto najmanj 3 do 4 krat v ta najin šoping day.....oz. midvi rečema kar najni spa danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.2.2008 15:38:07   
Tejchy
Super Kahlo, hvala ti.. sem že rekla svojmu user posted image  da grema naslednjo soboto v shoping .. po pregledu oz. NS... Če boš kj prej gor pa glej da javiš kje si kaj fajnega našla user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.2.2008 15:40:08   
KAHLO
zmejneno.....zaj pa šibam domov!!!!!!!!!! samo prej še v mc-a zavijem na en sladoled,....se mi tako zaluštal da ne moram mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.2.2008 16:07:32   
Tejchy
mmmmmmmmmmmnjamiiii si mi kr lušte nardila... bom js tud zavila tja po službi... sam odločit se še morm.. jagoda al karamela? hmmm.. po moje bom kr oba user posted image  user posted image  user posted image  ..

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.2.2008 16:11:51   
Marsy
Zivjo!
Sem rabla cel dan, da sem prisla cez vse 'septembrske' pogovore user posted image . Pa sej ne vem, kje naj zacnem, rada bi tolk povedala, tolk vprasala, pol se pa nobeni tega ne bo dal brat in ne bo nobenga komentarja user posted image .

Da sem noseca, sem izvedela 31. 1. 2008. Do prvega pregleda (15.2.) sem bila prepricana, da sem imela 3. 1. se menstruacijo, ceprav mi nekako niso sle v racun tako bolece prsi, mozolji, slabost. Ampak ker test 9. 1. ni bil pozitiven, sem vzroke nasla v virozah (ampak bolece prsi???). Ko sem se narocala na prvi pregled, sem tudi to povedala in mi je sla sestra tako 'na roko', da me je za vsak slucaj narocila prej. Drugac pa sem na netu izracunala rok 9. 10. 2008

Hodim k dr. Strahovi v Domzale, ki je na prvem pregledu ugotovila, da sem noseca 8 tednov in 3 dni (torej vec, kot smo mislili), otrocek pa je bil tisti dan velik 18 mm. Izracunala je, da naj bi bil datum poroda 25. 9. Na nuhalno svetlino me je narocila 18. 3.

Glede mojih nosecniskih tezav: slabosti zaradi vonja - ce mi kaj smrdi, mi postane zelo slabo. Pa zdi se mi, da mi postane slabo, ko imam prazen zelodec oz. ce pojem prevec. Drugac pa ne morem rect, da bi mi bilo zelo slabo; bruhala nisem nikoli. Bolj se cudim (sploh ko sem brala vase pogovore), kako ste ze lacne. Jaz nimam apetita sploh. Ko so me pri G tehtali, sem imela celo 3 kg manj kot pred nosecnostjo. Tako da kar se tice oblacil, nimam (se) nobenih tezav. Trebuscek je opazen takrat, ko sem zaprta (mimogrede, kako to resujem: sport muesli zvecer namocim v sok in to jem preko celega naslednjega dne - prepuca bolj kot Donat user posted image ).
Jem pa tisto, kar mi pase. Želje imam cisto drugacne, kot pred nosecnostjo. V glavnem mi pase tisto, cesar mi je prej v prehrani primanjkovalo: sir, mleko, meso. In to pač jem - po malem ;)

Zdaj sem pa na bolniski in si takole krajsam cas. V ponedeljek (25.2.) popoldne me je presenetila krvavitev in sem sla takoj h G na pregled. Sicer me je pomirila, da je z mano in otrockom vse OK (dobila novo slikco, velik je bil 31 mm) in me dala na bolnisko. Krvavitev se je ustavila hitro - zvecer ni bilo nobenega sledu vec, pocutim sem OK, me pa malo skrbi, kaj naj bi to pomenilo.
V ponedeljek imam kontrolo, do takrat pa doma...

S fantom zelo razmisljava o dopustu, hotela sva na Mauricius, pa G pravi, da je let predolg, zdaj tuhtava o Egiptu za prvomajske.

No, pa ker sem instruktorica aerobike (BodyPump, BodyStep, Pilates, celo vadba za nosecke user posted image ), se zelo ubadam s tem, koliko lahko migam. Do nosecnosti sem bila prepricana, da bom normalno aktivna naprej vsaj prve 3 mesece, pa me vsi full bremzajo, predvsem zdravnice... Step sem takoj pustila, pump in pilates pa bi se nekako peljala dalje. Zanc sem si merila pulz (obremenitev 5 kg); med 90 in 140 je bil. Zdaj pa, ko je bila ta krvavitev sploh ne upam razmisljat, kaj mi bo v pon G svetovala glede sporta...

Torej - na vas se obracam z vprasanjema (ce se vam ni dal vsega brat - ampak jaz se tako rada razpisemuser posted image ):
ALI STE KAJ KRVAVELE? KAJ NAJ BI TO POMENILO?
KOLIKO STE VE AKTIVNE? (npr. v 11. tednu in dalje)

Res lep pozdravcek in upam, da se te dni kaj beremo.
Aja no - se to: stara sem 26 let, to je moja prva nosecnost, prvi pregled je bil 15. 2., pol nenacrtovan 25. 2., kontrola bo 3. 3., NS 18. 3., datum poroda 25. 9.  Po mojem je pa zdaj res dovolj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.2.2008 19:25:57   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image , NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , NS 21.2., PDP 5.9.,user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , NS 25.2.,  PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image ,NS 27.2.,  PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image   

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image   Optimizem        - user posted image , NS 1.3., PDP 14.9.user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 2P 3.3., PDP 30.9. user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image *dotika*           - user posted image , 2P 17.3., user posted image

user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.2.2008 19:28:10   
bark
Souser posted image pozdravljene.
Kr naprej se mi smeji. Iz pregleda za NS smo prišli z dobrimi novicami.Vse je Ok.
Pa da se mal razpišem.
Pregled sem imela pri Jasmini Antolič Babnik v Dravljah.Pred pregledom izpolniš nek listek, s svojimi podatki, ki ga oddaš sestri. Ko pridete lahko kar potrkate in vstopite in vam bodo povedali kaj potem. Po nekaj minutah so naju(z mano je bil seveda tudi moj dragi) poklicali naprej.Oba sva bila nekoliko živčna.
Doktor Jasmina je zelo prijazna. Dragi je dobil mesto na stolčku poleg postelje, jaz pa seveda na njej, oba pa s pogledom na ekran.No pol se je pa začelo.
Takoj smo lahko videli da je naša beba obrnjena na glavouser posted image .Preverili smo nogice in rokice,pa prstke, potem je vklopila zvočnik in sva se oba kar stresla ko je v ambulanti začelo delati bum,bum,bum.Seveda, srček naše beb bije in to s frekvenco 164, kar je povsem ok. Potem smo prečekirali želodček,ugotovili,da se mu kolcauser posted image , pa mehur in možgane.Izmerili smo dolžino od temena do trtice in širino glavce. Potem pa nam je ostalo seveda še, da izmerimo najvažnejše-to je NS. Ampak naša beba je samo "stala" na glavi in stremela v ekran. Zdravnica je močneje pritiskala na bušija,da bi se vsaj malo premaknil, pa nas ni ravno upošteval.Poleg tega se nam je na pot postavila še popkovnica in zdravnica je rekla:"Nič, bom morala narediti še vaginalno, da bomo lahko točno izmerili!Prosim slecite se." Moj je malo začudeno gledal(kasneje mi je rekle,da mu ni blo čist jasen kaj bova zdej midve počeli in da ni vedel al naj še ostane al greuser posted image ...bošček).
No, in sem se slekla. Nato je zdravnica orala kar nekajkat podrezati v nožnico, da se je naša beba le izvolila premakniti. Je rekla zdravnica, da očitno zlo rada pozira. Sem ji povedala, da ima to pol sigurn po mamiuser posted image . Da bi dobila res pravo lego bebe, me je zdravnica prosila, naj dvakrat krepko zakašljam s trebuhom. No in potem se je beba končno namestila, da smo jo lahko izmerili.Splačalo se je. Širina 1mm in zdravnica je rekla-odlično.Ker jaz ta čas nisem mogla gledati v ekran, sta potem še posebej zato, da lahko sedaj jaz doma gledam,posnela 3D filmček.user posted image
Po pregledu sva zdravnici zastavila še nekaj vprašanj,med tem pa je sestra že pripravila izvid,ki nama ga je zdravnica potem še razložila.
Nato sva se lepo zahvalila, pri sestri še poravnala račun (CD,kljub da smo imeli svojega s sabo, so nam dali svojega) in se vsa nasmejana poslovila.
Odšla sva direkt v trgovino Popek in si za oba naročila majčki:meni z napisom Prihajam septembra, očku pa 100% atiuser posted image
PDP mi je prestavila za en dan, to je 10.9.(sam po mojem bo pa user posted image prišla 9.9.).

Tko, pa sem se enkrat mal razpisalauser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.2.2008 19:58:42   
Anonimen
Čao punce,
sem tok vesela dons, ker sem uspešno opravila na NS, sem bla kr mal nervozna, ampak je hvalabogu vse vredu.
Takoj sem si mogla it kupit mal večje hlače v H&M, še ne nosečniške, te pridejo na vrsto po dopustu, v soboto gremo smučat, js bom pa uživala na sončku ob kavici in čajčkih medtem ko bojo moji veselo smučali.
PDP mi je prestavila za 2 dni tako, da je zdaj to 7.9.2008.
Upam, da ste tudi ostale uspešno opravile na NS, veliko užitkov in vse dobro še naprej.
anonimna A.

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.2.2008 20:47:42   
morango
Ojla, pozdravček vsem in user posted image user posted image  za opravljene preglede in nuhalne.

Jaz sem si jo prestavila na 8. 3. - bom otročka gledala na dan žena in v soboto, da ne bom pod stresom, da moram še v službo.
Aja, to me zanima, a ti potem tam vse povejo, razložijo rezultat.

S svojo G namreč nimam najboljših izkušenj, ker ni preveč zgovorna.

Včeraj sem si privoščila malo nakupovanja, ampak sam tu v Lj. Mislila sem it pogledat vsaj v ene par trgovin v BTC. Pa sem pristala v Kepici, v 1. trgovinici, in kar tam kupila ene hlače in tuniko. Sem bla tolk utrujena, da si nisem mogla niti predstavljat, da bi šla še kam.

Ko sem brala vaše pogovorčke, ej, prave ekspertke ste že za nakupe. A mi katera lahko pove, kje/kako se gre v HM v Celju. Pa kje ste našle najlonke z nizkim pasom. V Kepici zadnjič niso imeli črnih, pa še tiste, ki so jih imeli, so bile za velike trebuščke.

Marsy - jaz sem mogoče zdaj malo manj aktivna, kot sem bila prej. Že služba me ponavadi dovolj izmuči, tako da grem popoldne malo počivat. Gibljem se več čez vikende, hodim na daljše sprehode, pa vsak dan v službo in domov, kar je skoraj 1 uro. To mi je zaenkrat najbolj všeč.
Prej sem aktivno hodila na pilates, ki smo ga imele kar v službi. Pol pa nisem hotela, da vaditeljica tam pred vsemi meni daje drugačne vaje in sem nehala. Klasični pilates mi je postal prenaporen. Razmišljam, da bi šla kdaj plavat.
Zadnjič sem na Pušenjakovem forumu prebrala njegovo mnenje o tem glede okužb. Rekel je, da je vdor novih bakterij iz bazenov v telo (ki so itak klorirani) primerljiv z letalom Slovencev, ki bi jih poslali na Kitajsko. Je ne morejo ogroziti.
Krvavitev pa zaenkrat, sem 11 t in par dni, nisem imela.

Uf, meni se prav pozna, da par dni nič ne napišem, pol se pa ne morem ustavit.

Skratka, mejte se lepo.
Zakzak user posted image user posted image user posted image  za srečo na jutrišnjem pregledu in nuhalni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.2.2008 21:12:34   
Anonimen
Samo na brzino, ker vas sploh nimam časa brat user posted image  Ampak vem, da držimo pesti druga za drugo in je prav, da vsaj sporočim, da je NS uspešno za nami. user posted image  user posted image  je velika točno po pričakovanjih, tako da bo PDP ostal 3.9.  Rezultat pa je tudi čisto zadovoljiv. Dopoldan sem imela tudi reden pregled in je tudi vse OK. Jutri pa grem še na dodaten UZ in upamo na najboljše user posted image

Joj, punce, saj vem, da ne smemo bit pesimistične, ampak mene je tako strah, da bom slišala tisto najhujše user posted image  Sploh se ne morem sprostit in uživat ob pogledu na pikico. Tako me je strah, da se mi ponovi zgodba user posted image

A. septembrka

(odgovor članu morango)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.2.2008 22:29:42   
arabela*
čestitke novim user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.2.2008 22:39:10   
arabela*
a še ima kera tak nor apetit?Jaz samo jeeeeem.Hvalabogu,da sem ssuhe strukture,da se mi vsaj kile ne vidijo.
drugač pa nič novega.Danes sem se lepo namigala na aerobiki.Tak zlo paše se malo razgibat.slabost malo pojenja,me pa nekaj tišči v sp.delu trebuha,kot nekakšen krč,ali pa če zakašljam.
Eh saj bo ,glavno da bo zuser posted image vse ok.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.2.2008 22:53:40   
jakoLUlana
zivjo
tudi jaz jem kot nora, a na sreco mi pasejo sveze kumare, korencek, paradiznik in vse mozne vrste kuhane in drugace narejene zelenjave... haha, moz je rekel da se bom v travo spremenila, ce ne bom nehala...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.2.2008 7:16:04   
*zoe*
Čestitke user posted image  za dobro opravljene NS in pa dobrodošlica novim user posted image

Marsy najprej se zrelaksiraj, pa začni uživat, pa ne pretirtavaj s športom glede na to da imaš mal probleme. Prvi trije meseci so najboj rizični. Športaj toliko kot ti paše ali pa raje malo manj, da ne bo kaj narobe s tvojouser posted image

Zakzak tebi pa vso srečo danes na NS pol pa poročaj.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.2.2008 7:50:08   
tasha23
Torej nuhalna je za nami in kot obljubljeno se bom predstavila:

sem primorsko dekle 30 let mlado, ki ima doma malega oktoberčka 2006. Ime mu je Gael in je navihan 100/huser posted image user posted image user posted image
Lani je pisal Božičku in si zaželel sestrico ali bratca za rojstni dan, ker pa je bil takooooooo priden mu je božiček obljubil družbo cel mesec prej, tako da bo septembra postal starejši bratec.

Kaj ga pa čaka v maminem trebuščku pa še ne vemo, ker na huhalni je bilo dete takoooo živahno, da je ves časa plesalo sambo in hotelo razkriti svojih čarovuser posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 26.03. PDP pa je zaenkrat premaknjen na 12.09.08

AnonimnaGuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.2.2008 8:25:35   
Tejchy
Jutro punce!

Najprej čestitke vsem za uspešno opravljene NS user posted image  user posted image  user posted image . Js jo imam točno čez teden dni, tako da sem vedno bolj na trnih... Upam, da čimprej mine še ta teden.

Marsy - js nisem nič krvavela, sem pa v 12tednu.. in upam, da bo tako tudi ostalo. Občasno imam rahlo povečan izcedek in to je to. Js bi ti predlagala, da zaradi te krvavitve mogoče malo umiriš svoj tempo in šport, da ne bo kaj narobe. Sicer ti bo pa verjetno tvoja G vedela najboljše svetovati glede tega - ali gre za rizično nosečnost al ne, pa koliko ti je priporočeno se ukvarjati s športom. Js zdaj dosti plavam... vsak dan - imam to srečo, da imamo doma bazen in si lahko vsak dan zvečer tko za sprostitev privoščim plavanje. Prav paše...

Morango - H&M v Celju je v CITY CENTRU - ne moreš falit - velika zgradba zraven Tuša.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.2.2008 10:51:22   
tasha23
Ojla kaj danes ni nobene na RR-ju?user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.2.2008 11:08:27   
Tejchy
sem glih hotla isto vprašat.. ker smo skor dol iz prve strani padle user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.2.2008 11:12:44   
tasha23
jaz sem tukaj. PC me v službi zaj in tako, da visim skoraj ves čas na RR-ju.

Kako si?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.2.2008 11:31:30   
Tejchy
delovno.. tudi jaz sem v službi in vsake tolko časa malo prečekiram RR, da vidim kaj dogaja. Sam danes je res neko zatišje pri nas.. user posted image   Mogoče so pa punce na sončku.. sam pri nas ga nimamo user posted image  ..

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.2.2008 11:43:18   
tasha23
pri nas tudi neka glupa megla. prava tuga!!!!
Lepo tistim, ki imajo sončekuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.2.2008 12:12:00   
KAHLO
evo še mene.....jutri mam ld....in še moram nekaj stvari postorit , zato pa nisem mela do zdaj cajta na rr stopit!!!

Anonimna g ........a to zdaj pomeni da si stopila iz anonimnosti....bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

no tu pr nas v lj....tud ni ne sluha ne duha o sončku edino kar mi je všeč je to da ni več tako mrzlo.

Grem pa danes na štajer moj nečak praznuje roj. dan...........in upam da bo kaj lepega vremena ta konec vikenda, da bova se lahko pošteno naigralauser posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM VSEM PUNCAM ZA USPEŠNO OPRAVLJENO NS....user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo rada preberem, k poročate kako je bilo....k je res super ta pregleduser posted image

Zakzak......čakamo tud na tvoj raport...no vsaj jaz.....veliko srečese na NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.