|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
5.2.2008 7:26:33   
jolly123
Evo jaz imam prvi pregled natanko čez en teden, torej 12. februar. Saj me bo še razgnalo do takrat. Sploh se nočem še nič veseliti, dokler mi ne potrdijo, da je vse OK. Malo sem skeptična, ker mi res nič ni, če bi se kaj dogajalo, bi bila vsaj bolj prepričana, da je vse ok.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.2.2008 7:40:19   
taja1235
Jutro,

js mam ful zeljo it v Postojno sam če bo šlo zlo hitr, bi blo pa najbol-najhitrej it v LJ, ker lahko v tistih ovinkih  že rodim. Punce k so rodile, jih poznam kr neki zelo pohvaljo osebje, hrano vse, edin od ene sm dobila kritiko...tko da bomo vidli, sej je se ogromno casa do takrat...
Js se pa že veselim druzga tedna, v četrtek mam 1. pregled, pa bo šel moj dragec z mano,
ker ze koooomaj čaka da vidi nasga malga crnuhca user posted image  tko ga je moj poimenoval in pravi da čuti da bo fantek
no bomo vidli če prav čuti ;))) Js pravim da mi je vseeno sam da bo zdravo.
Zdej pa lepo delat.

Srečke nosečke vsem en topel user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.2.2008 9:18:24   
Anonimen
Drage souser posted image , jutro! Kako ste kaj? Pri nas se je pokazal malo sonček in upam, da tudi ostaneuser posted image . Meni se sicer neprestano spi in slabosti so kar prisotneuser posted image user posted image , celo sredi noči se zbudim, ker mi je SLABO. Drugače pa sem neprestano lačna in zelo se mi lušta meso user posted image , pri prvem, pa sem tako zdravo prehrano imela, da je sedaj čisto obratnouser posted image .

Sočustvujem z vsemi, ki so nas zapustile in dajem dobrodošlico vsem novim user posted image

lep dan vsem skupaj

AnonimnaG

(odgovor članu taja1235)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
5.2.2008 9:53:41   
maybebaby
Dobro jutro...nič na slabosti tuhtat!
Oninauser posted image  zaupaj mi kje si majčko kupila?user posted image

Vsem lep dan in krasno krasne preglede.user posted image

caučk...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.2.2008 9:56:20   
onina
Jaz bi pa samo krompir, pa riž jedla...mljask! Kar se tiče pijače, pa ni hec - moramo ful piti. V prvi nosečnosti sem imela urikult (ena infekcija) in sem spila 2 litra na dan, pa bi morala še več.
Postojna je meni res OK, samo lahko je problem, ker te crkljajo 4 dni (otroka ponoči nimaš pri sebi, popek ti ni treba čistit,...), potem pa ti 2 uri, predno greš domov, pokažejo, kako se kaj dela in te je seveda strah, kako bo doma. Doma je bila ponoči potem nekaj dni kar kriza. Se spomnim, da sem bila isto oblečena dan in noč in sem imela eno uspavanko na CD-ju skoz naštimano, da laufa in je kar ene 3 dni cel dan in celo noč laufala. Malega sem podojila in se vrgla v posteljo in čez 3 ure, ko se je zbudil, spet podojila in spet sem se vrgla v posteljo,...Ene tri dni sem rabila, da sem k sebi prišla. Sedaj v drugo se mi pa zdi, da bom z levo roko vse opravila - upam, da bom res user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.2.2008 9:59:57   
onina
Mačko sem kupila v trgovini Popek in sicer v novem objektu v BTC-ju med Emporiumom in Lidlom. Sem vzela rdeče barve s kratkim rokavom, ker jo bom nosila šele poleti (sedaj ne pride dobro, ker moraš imeti že kar malce več trebuščka, da ti lepo stoji). Je pa kar draga, 27 Eur, a sem si rekla, da jo želim, ker na srečo drugih stvari ne rabim (imam še od prve nosečnosti). Drugače pa toplo priporočam kakšne nosečniške kavbojke, ki jih imaš lahko za povsod in te nič ne vežejo, pridejo pa tudi kar ene 45-50 Eur.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.2.2008 10:09:28   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image28 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 5.2., PDP 3.9.
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3., NS 25.2, PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9.
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 2P 7.2, PDP 13.9.
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 2.P 20.2., PDP 15.9.
user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 25 let, 1P 6.2., PDP 25.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. 
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123
.

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image
Danes držimo pesti za Lea2007 in Sashb ....veliko sreče na pregledu in poročajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.2.2008 13:15:56   
SashaB
Da ne bomo iz seznama padle...

Vceraj sem prisla domov in takoj coca colo v roke. Pa je bilo res bolje... user posted image  Sicer sem bila potem ful lacna, a vsaj slabo mi ni bilo. Prej mi je bilo stalno user posted image , najprej ce nisem stalno nekaj jedla, potem ko pa sem kaj pojedla pa zopet. Tako da bo treba v trgovino po zaloge.

V sluzbi je guzva, a mi glava nic kaj pametno ne dela... komaj cakam da grem lahko domov in pregled... (a tako imam koncno vsaj malo vec casa po forumu brskati).user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.2.2008 13:51:15   
bučkabb
lep pozdrav!

ja vidim da smo skoraj vse v isti godlji, slabost in te stvari mislim sevedauser posted image user posted image user posted image
a resno mislite, da coca cola ne more škodit, če jo pijemo, ko nima nevem kakšnega slovesa o zdravem napitku, jaz si jo nisem upala nikoli velik piti zaradi tega in sem sedaj zelo skeptična, da bi jo sedaj pa pila.

no mene je poleg vseh nosečniških tegop sedaj pobasal še velik prehlad, tako da kiham, smrkam ko nora(ene 3 pakete robčkov na dan porabim)pa učke se mi kr naprej solzijo.

sadja pojem veliko, ko mi tak druga ne paše, pijem limonado in vodo, pa ne vem kaj še naj pojem da bo pomagalo.
a ima katera kakšno fajn idejo??

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.2.2008 14:13:18   
giotti
Bučkabb, mislim, da kokakola in ostale gazirane pijače res niso najbolj zdrave, če se že odločite, da se boste zdravo prhranjevale. pa pri kokakoli je še ta problem, da ima kofein, za katerega pa tudi še ni čisto jasno, kakpen vpliv ima... a ingverja pa nobena ne žveči? Prodajajo odličen BIO ingver v taki vrečki, izgleda kot bonboni, malo je v sladkor pomočen, drugače pa čisto brez dodatkov in še organsko pridelan. V maximarketu na bio oddelku na primer ga lahko kupiš. No, jaz nimam pojma, ker mi ni slabo niti nisem noseča, me pa zanima, če bi to pomagalo. V Indiji vem, da ga na veliko jejo, je zdrav in tudi dobra preventiva proti raznim boleznim.

Lepo nosečnost in velik objem vsem :) 

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.2.2008 14:18:42   
KAHLO
Bučkab....jaz sem na začetku nosečnosti, skozi dajala hud prehlad, pa so mi vsi rekli da sam topli napitki pa počitek in dost sadja.....druga raje ne.... no če boli glava ali pa vročina, pa lahko kak lekadol, za poln nos pa fiziološko raztopino jo dobiš v lekarni!!!!!!! drgače pa le čajček pa med, pa limonco kot si napisala sam dobro bi še bilo če bi počivalauser posted image  želim ti veliko uspeha.....aja, eni tud full hvaljo uno mleko s karameliziranim cukrom, cuker prepražiš dokler ne postane karamela pa preliješ mleko, baje dobro ob prehladih in gripah, sicer je to recept starih babic, ampak škodit ne mora.....sam če lahko tole spiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da drgače temu rečejo ejnprenani cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.2.2008 14:29:31   
bučkabb
kahlo hvala za tak izčrpen odgovr. veš dober vem, ko si ti tožila kako te daje in sem jaz to brala in sem si mislila, boga srota, mende ja mene ne bo to doletel, ko jaz sem takrat glih mela tiste dneve za delat na bebiki pa pol čakala kaj bo, ti si pa že vedela, da si in te je ful dajal pa si to opisovala na temi ne pričakujem januarja, a ne .
ja očitno bom mogla mal več počivat, pa čajčeke pit, pa bo boljš.
sam v službo morem hodit, ko mam ful gužvo, pa še drug teden me ne bo velik tle, ko mam en kup obveznosti, pa juter mam prvi pregled pa me spet ne bo. no vročine hvala bogu nimam, sam iz nosa pa kr teče.
tist cuker z mlekom pa ne vem če ne bom probal anaredit zvečer, sam se mi zdi da je to ful sladko in mam občutek, da mi bo fajn slabo po tem.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.2.2008 15:26:56   
KAHLO
bučkaB....res je takrat smo se pr januarkah ornk razpisale o vseh teh receptih naših babicuser posted image user posted image user posted image  Če ti jaz po pravici povem, jaz tistga ne bi mogla spit k bi mi blo sigurno slabo, sem pa tud jaz brala da te gazirane pijače lih niso najbolše zdaj za pit.....sam kaj ko se meni tud na hipe tako coca cola za lušta, sem se že dvakrat pregrešila, no sam sem pol drugič raje kokto spila, ki ni not kofeinauser posted image  Drgače pa moram rečt da mi lih preveč sladke stvari ne pašejo mi je pol takoj slabouser posted image user posted image   držim pesti jutri za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.2.2008 17:17:10   
majčica30
KAHLO
Pozdravljena. Zelo si pridna pri tem seznamu septemberk. NS mam 12.3. danes sem se naročila. Prebiram seznam, pa mislim, da bi pri meni moralo verjetno pisati 2.user posted image , glede na to, da sem pri prvi user posted image imela ss z abrazijo. Nekje v spominu imam tvoj vzdevek, ko sem bila na seznamu majčic 2008. Če je teko, pol smo ble obe user posted image  v oktobru.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.2.2008 18:44:15   
*zoe*
Tudi jaz sem se naročila danes na pregled NS in ga imam 6.3.

Lepo se imejte pa čim manj slabosti. Hvala bogu jaz s tem nimam težav - zaenkrat, rajši 3x potrkam user posted image

Edina sprememba je ta, da mi bodo kmalu hlače premajhne. A katera že kaj kupuje? Kje je najbolje?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.2.2008 20:09:03   
morango
Pozdravljene,

prav fino je brat vaše nasvete in nasvete babic. Jaz zadnje čase ugotavljam, da je najbolje, če sledim svojemu telesu in jem, kar mi v tistem trenutku najbolj paše. Ampak se mi dogaja, da mi je ena hrana nekaj dni ful všeč (prejšnji teden so bile to hrenovke), čez nekaj dni pa mi je slabo, če tisto stvar samo pogledam.
Prejšnji teden sem prebolevala še trebušno gripo, tako da so se vsi simptomi super pomešali.
Še ena lokacija je za nakup majčk (Pridem septembra), in sicer je to v mali trgovinici v Plavi laguni zraven vhoda v bivši kino Bežigrad. Tam jih tiskajo, tako da lahko sami izberete barvo majčke, napisa. Zgledajo res luškano. Še pred nekaj meseci, sem razmišljala, komu jo bom lahko kupila. In zdaj bom obdarila kar sebe.user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.2.2008 20:36:39   
*zoe*
Danes so tudi imele ene pregled, jutri vas je pa cel vozek user posted image  Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.2.2008 20:58:34   
Čarli08
čao punce spet od mene.
mene pregled čaka jutri - sem že na trnih;
drugače pa - moje jutranje slabosti so zelo blage, minejo po kakšni uri - če bo šlo tako dalje, potem bo kar ok.

hvala za info o majčkah - so res srčkane in tudi jaz razmišljam, da bi si omislila eno.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.2.2008 7:59:44   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image28 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 5.2., PDP 3.9.
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3., NS 25.2, PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9.
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 2P 7.2, PDP 13.9.
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 2.P 20.2., NS 6.3., PDP 15.9.
user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image ,30 let, 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 25 let, 1P 6.2., PDP 25.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. 
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123
.

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Danes držimo pesti za Sunny24, Soncnico, Onina, Etan, Eolina, Bučkabb, Čarli08 in morango ....veliko sreče na pregledu in poročajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.2.2008 8:04:52   
KAHLO
vsem ostalim pa najprej dobro jutro in en dober user posted image  (čajček, kavkav, belo kavo)user posted image

No upam da ste vse vredu in ste že veselu v napadu za nov danuser posted image user posted image

Majčica30, jah jaz sem bila lani septembra še majčica08, no pol se je oktobra vse končalo z abrazijo, in zdaj sem presrečna septemberkauser posted image user posted image user posted image  in upam da tako tudi ostaneuser posted image  , moram pa rečt da sem prav vesela da sem zdaj user posted image  s še eno majčico08....tokrat nama bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.2.2008 9:16:33   
ETAN
Pozdravček vsem skupaj,
jaz sem že opravila 1,pregled malo predčasno, namreč že v ponedeljek, ker sem imela majhno vnetje.
Vidim, da smo res vse skoraj na istem,slobosti zgaga.... Moja pikica je sedaj velika 11 mm in srček tudi bije, sem kar malo potolažena, ker sem pred 1 pregledom bila kot kup nesreče. Drugi pregled imam 10.3 in NS pa dan kasneje 11.3 v Postojni. Ali veste kdo zdaj opravlja nuhalno v Postojni, kajti dr Rešova je na porodniški.
Lep sončen dan vam želim in papa.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.2.2008 9:17:56   
bučkabb
dobro jutro tudi iz moje strani prav vsem.
vam morem povedat, da tako slabo kot mi je pa danes pa mi še ni bilo, sam čakam kdaj bom mogla letet na WC. mogoče mi pa mal pomaga k temu nervoza, ko mam pa ob 13 uri prvi pregled, a ne.

vam bom poročala kako bo na pregledu, zdaj pa grem probat še kaj naredit.  prehlad pa se mi omirja, tak da mende bo počas boljš. user posted image user posted image user posted image user posted image

no imejte se lepo čes zan in zdršte!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.2.2008 9:58:44   
SashaB
user posted image user posted image Dobro jutro vsem skupaj.... Mi smo imeli vceraj popoldan pregled in je VSE OK! user posted image user posted image user posted image

Tocno danes se je zacel nas 9t in velikost je ravno prava glede na starost, tudi srcek lepo bije in user posted image  je ze prav zivahno bitjece. Veselo se je ze premikal levo in desno ter mahal z rokicami.  user posted image

Kako sem se oddahnila, vseraj me je res ze malo stiskalo.

Rok smo dolocili za 10.9., naslednji pregled pa imamo 11.3. Sedaj se morava samo se za NS narociti (katera bo nekje cez 3 tedne).

Drzimo pesti za vse danasnje preglede!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.2.2008 10:27:51   
uršula83
ČAV bučkabb!

Tudi meni je kar naprej slabo...ne vem kaj naj naredim...glava boli, use je tuk  čudn. Pa do prejšnga tedna nč ni blo, nobenih težav, zdej pa že 5 dni slabo cel dan pa tut ponoč.
A ma kira kak predlog kako naj odpravim to? Naj povem ginekologinji-jutri imam namreč pregled.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.2.2008 10:28:05   
amor real
user posted image user posted image user posted image  vsem za opravljene preglede in za zdrave user posted image  

Včeraj pa sem jaz bila zelo user posted image , ker me je začelo prejšnjo noč boleti vodoravno od popka proti desni strani. Bolečine na dotik ni bilo, samo, če sem se premikala. Nek občutek, kot, da bi me mišice bolele, tak pekoč občutek ob premikanju, drugače nisem čutila ničesar.
Ker nisem imela še 1. pregleda sem bila vsa iz sebe, da ni morda izvenmaternična. Poklicala sem mojega ginekologa in je rekel, da če bi bila izvenmaternična user posted image , da bi bolelo kot sto user posted image  in da pride do nenadne zelo močne bolečine in da to sigurno ni. Sploh, če ne krvavim, da sigurno ni to. Omenil je, da je morda to od tiščanja lastike od spodnjic oziroma roba hlač, ker je bušček bolj napet in občutljiv in da to mine v 2 dneh. Danes me HVALA BOGU nič ne boli, oziroma ne čutim ničesar več je vse b.p. Morda pa tudi slepič nagaja oziroma je rahlo vnet ali pa je morda zaradi slabe prebave (kar me pa kljub rednem pitju donata muči).

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!