|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
4.2.2008 13:10:24   
amor real
Taja1235 jaz bom najverjetneje rodila v Postojni. Hodim k dr. Merlu in enkrat, ko še nisem bila user posted image  mi je omenil, da se da zmenit, da je on zraven pri porodu.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.2.2008 13:12:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Hej bučkabb, veš tut js imam čisto iste probleme kt ti, razen zaprtosti. Use mi smrdi za jest, razen sadje in jogurt, slabo mi je, glava me boli, čist sm povožena. Do pred 3 dnevi nisem imela nobenih problemov, sedaj pa zgledam kot da sem zbolela. Občasno se mi še zazdi, da imam vročino.
Zanima me, če katera ve če lahko vzamem kak lekadol ali kaj takega proti glavobolu, ker se mi zdi, da mi bo glavo razneslo.  ti kar vzami lekadol (do 6 na dan, ampak to ti je max)
Tejchy, midva še nisva povedala - v četrtek imam UZ(upam no da tudi UZ, prvi pregled sicer) pa sva se zmenila da do takrat počakava. Sploh ne vem kako bodo reagirali, glede na to da še nisem končala faxa(diploma...). Upam da bodo veseli, čeprav kakšna pikra glede faxa pa me sigurno čaka.

lp

AnonimnaG

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
4.2.2008 13:12:52   
Tejchy
Uršula - ne se sekiraj zaradi faxa... Tud js imam še dva izpita za naredit, da dokončam magisterij, pa mi je ati doma tud non stop težil kdaj jih že mislim dokončat.. in me je bilo zaradi tega kar malo strah povedat, ker sem pričakovala orng pridigo glede tega.. Na koncu sem bila jaz tista, ki sem doživela presenečenje.. nič kaj teženja glede tega - sam to, da naj se umirim zdj, pa naredim še ta dva izpita, ker potem itak ne bo toliko časa za učenje.. Tako da boš videla, da bo vse ok.. Meni osebno je user posted image  dala še več motivacije za učenje.. In verjamem, da si dost brihtna, da če si prigurala faks do konca, boš tudi diplomo.. in to brez problemov. user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.2.2008 13:19:44   
onina
user posted image Hvala za držane pesti!!! Bila na pregledu in vse je OK. Plodek se vidi, srček utripauser posted image user posted image user posted image !!!! Je pa bitje še precej majceno, tako da mi bo ziher še rok prestavila. Zaenkrat mi ga je dala 17.9. Naslednji pregled imam 18.2. V glavnem, ful sem vesela, takoj sem šla po majčko z napisom Prihajam septembra in šla k možeku v službo in ga presenetila user posted image .
Sedaj sem še 14 dni na bolovanju, a se drugače počutim OK.

Prvič sem tudi jaz rodila v Postojni in sem bila ful zadovoljna. Vse je tako mirno in na easy. Za parkirat kolikor hočeš, ponoči se fajn spočiješ, itd. V drugo bom verjetno tudi šla v Postojno.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.2.2008 13:47:25   
Anonimen
O koliko jih je za Postojno user posted image user posted image user posted image  Jaz bom tudi v Postojni kot prvičuser posted image

AnonimnaG

(odgovor članu onina)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
4.2.2008 14:00:06   
amor real
user posted image  ONINA, čestitke za uspešno opravljen pregled !!!!

Septembrke - mislim tiste Postonjske user posted image , da ne bomo slučajno vse tam hkrati, ker se zna zgodit, da nas v postojnsko jamo preselijo, ker bomo preveč čvekale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.2.2008 14:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image  ONINA, čestitke za uspešno opravljen pregled !!!!

Septembrke - mislim tiste Postonjske user posted image , da ne bomo slučajno vse tam hkrati, ker se zna zgodit, da nas v postojnsko jamo preselijo, ker bomo preveč čvekale user posted image

user posted image user posted image  Saj ko sem prvič rodila je bila tam res GUŽVAAAAAAAAAAAAAAAAAAaauser posted image user posted image  in očitno bo spet, morda pa bomo celo cimre

AnonimnaG

(odgovor članu amor real)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
4.2.2008 14:58:40   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image28 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 5.2., PDP 3.9.
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3.,  PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -1. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9.
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 2P 7.2, PDP 13.9.
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3.
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 25 let, 1P 6.2., PDP 25.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. 
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123
.

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
4.2.2008 15:00:27   
KAHLO
Onina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.....zdaj pa uživancija!!!user posted image

Evo jaz ne bom šla v Postojno rodit, tak da se ne bom gužvalauser posted image user posted image  kaj vem kam bom šla, moj navija za feldbach, meni pa je v končni fazi skoraj vseeno, ker sem slišala da je tud v LJ vredu?!?! ....ampak še ne razmišljam tak daleč!!

Jaz mam full težave se na to NS naročit, nikjer mi noben ne dvigne ne v domžalah, ne v dravljah, ne pr dr. Rešu!??!?!?user posted image  me že mal panika loviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.2.2008 15:02:10   
KAHLO
že nas je 50 srečk user posted image ....to zna pa res bit gužva....vsepovsoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.2.2008 15:02:51   
meta21
Oj!

Vidim, da je spet nekaj novih user posted image , stare pa prinašate vesele novice. Pridne!

Vsem, ki vas muči user posted image , še enkrat povem. Požirek kokakole (ta prave) ali pa banana sta zakon! Naredita film v želodcu in stvari nehajo smrdet in celo paše ti jest. Jaz kokakolo pijem že zjutraj na tešče. Ni najbolj prijetno, je pa zato dan toliko bolj vzdržen. Takoj, ko mi je čudno v želodcu naredim požirek. Če bi prej vedla, ne bi toliko časa trpela (in ljudem okoli sebe tečnarila da smrdijouser posted image ).

Lep dan!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.2.2008 15:05:36   
meta21
Kahlo zakaj se pa Tataloviča tak braniš? Zdaj dela.

Res, da sem zasledila eno slabo mnenje o njem ampak na splošno ga pa hvalijo in tudi jaz sem že 12 let zadovoljna z njim.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.2.2008 15:10:21   
Bambi D
Živjo, punce!

Danes sem bila izredno na pregledu, ker sem imela malo težav z špikanjem v spodnjem delu trebuha in na svoje velikansko veselje zagledala svojo pikico na ekranu, ter poslušala bitje srčka. Tako sem bila vesela, da so se mi skoraj solze ulile user posted image ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.2.2008 15:14:11   
amor real
Bambi D user posted image user posted image  za pregled

KAHLO, če misliš v Dravlje k Pušenjaku, mislim, da je sedaj odsoten 10 dni

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.2.2008 15:15:26   
amor real
Anonimna G, lahko, da bomo cimre, ne bi imela nič proti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.2.2008 15:20:14   
SashaB
user posted image user posted image user posted image  Bambi D (pa tudi ostalim iz prejsnjega tedna seveda)  da uspesen pregled user posted image user posted image

Midva sva na vrsti jutri. In komaj cakam. Ko berem poste kot so od Septemberke in poslusam v sluzbi kjer sta imeli 2 sodelavki po 2 ss (ravno okoli 10 tedna) user posted image me kar malo zmrazi. Tako da res komaj cakam da vidim pikico (in upam da je vse ok in gre najbolje naprej).

Drugace pa me (kljub vsakdanji slabosti) hlace in modrci zacenjajo tiscati, tako da se s tem tolazim da mora malcek lepo nepredovatiuser posted image

Najbolj me matra ker mi nic ne pase pit. Vem da bi morale nosecke se vec popiti kot navadno, a jaz se komaj prisilim da kaj dol spravim. Tako si kuham razne caje in sokove ter poskusam pol dcl enega in pol drugega piti. Bom zvecer takoj probala s coca colo. Upam da tudi meni pomaga. user posted image

Lepo ze razvajajte in drzite jutri popoldne pesti jutri!

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.2.2008 15:28:26   
KAHLO
meta21 - sej če ne bo šlo se bom tam prjavla, sam mi je g dala seznam za te tri domžale, pa za Reš, pa dravlje.....in k zakleto nikjer se noben ne oglasi!!!!!!!

Ja za pušenjaka sem zasledila da je odsoten do 10.2, (skoraj najraje bi šla k njemu, ker mi je tud dost svetoval pr prejšnji nosečnosti s prazno GV), ampak ne bi rada zamudila tak da moram probat kje drugje!user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.2.2008 16:46:00   
Bambi D
SashaB, te popolnoma razumem, sama sem tudi padla v nekakšen strah, ker sem bila pozno naročena na prvi pregled in pa še prebirala sem same zgodbe o nosečnostih, ki so se slabo končale. Na koncu me je začelo pa še špikat v okolici maternice,  da sem postala že skoraj panična, da ni vse tako kot bi morali bit. Včasih vse to informiranje kaj se dogaja naokoli naredi več škode kot koristi. G mi je rekla, da te znake sprememb v telesu vsaka doživlja drugače, zato se nekako ne da posplošit, kake občutke naj bi normalno doživljale. Držim pesti zate na jutrijšnjem pregledu user posted image !

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 843
4.2.2008 17:08:37   
sunny24
Zdravo punce! Kako smo kaj? Meni zaenkrat še ne dela neki full slabo, malo mi je hudo zvečer, ma če bo tako še naprej, bom več kot vesela!
Ja, septembra  bo pa v Postojni full gužva...jst tudi nameravam tja it rodit (EA). Pol bomo pa sigurno cimre!!!!user posted image
V sredo mam spet pregled...dršte pestke, da bo vse OK!!!!!!

Pozdravček in čim manj user posted image !!!!

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.2.2008 18:51:09   
*zoe*
No, evo mene iz pregleda danes - vse je šlo tko hitro skoz, da mi je komaj kaj jasno. Mali user posted image  je velik 22 mm in so se mu videle rokice in nogice, pa srček,...naj bi blo vse ok do sedaj in upam da bo tko tud naprej user posted image

Drugače je pa res vse tko hitro minilo, da sploh nisem imela časa spraševat ne vem kva, tud v laboratorij me ni poslala, mi je pa vzela bris, sem bila v desetih minutah noter in ven. Pol sem pa hotela slikico, pa nekej ni delal, tko da sem tud brez slikice user posted image  no, glavno, da je z bebo vse ok.

Kje sta pa Majčica in pepsi? Tud sta imeli danes pregled.

Lep pozdrav vsem starim in novim user posted image  in čim več uživanja z bebico.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.2.2008 18:53:39   
*zoe*
Aja, naslednji pregled imam 20.2. pa na NS se moram prijaviti. Moja ginekologinja me je poslala k Strahovi.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.2.2008 19:33:04   
majčica30

*zoe*
Lep pozdravček.Res. mela sem danes prvi pregled in prvič zagledala mojo pikico z utripajočim srčkom.user posted image  Res en zelo velik dan zame in mojega dragega, ki je bil na mojo željo danes z menoj na pregledu.Dobila sva slikice, ki se jih ne morem nagledat.Še kar ne morem verjet, da nam je ratalo. Sem v oktobru mela ss. Tut materinsko knjižico sem že dobila.

Čestitke vsem septemberkamuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
4.2.2008 19:37:50   
majčica30
PDP mam zdaj po novem 18.9., 2.pregled pa 28.3. Na NS se pa moram jutri naročit.

(odgovor članu majčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 848
4.2.2008 20:13:31   
petra1978
Čestitke vsem novim nosečkam in vsem ostalim za opravljen pregled.

Zdaj pa se je tudi mene začela malo slabost lotevat. Verjetno zato, ker sem se tako hvalila na začetku, da mi nič niuser posted image . Pa nič za to. Samo, da je pikica OK.

Septembra bodo pa porodnišnice res polne. Zdaj vas je že veliko, ki boste rodile v Postojni. A je katera tukaj, ki namerava rodit na Ptuju? 

(odgovor članu majčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.2.2008 22:57:31   
arabela*
ja jaz imam dve varianti.Ali Ptuj ali Kranj.bi pa rada šla na ultivo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?