|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
2.2.2008 16:33:04   
Čarli08
B Septemberka, user posted image user posted image  tudi od mene.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.2.2008 9:53:41   
jolly123
Lep pozdrav seprembrkam. Jaz v bistvu niti ne vem, če pašem sem, ker sem šele včeraj naredila test ( no priznam, naredila sem tri teste, ker enostavno nisem verjela user posted image  ) in izpisalo se mi je user posted image .
Zadnja menstruacija je bila okoli božiča, zato domnevam da bom septembrska. Kako se pa to sploh računa?
Znakov no vsaj jaz mislim ,da nimam razen tega da sem vsa aknasta kar naenkrat in rahlo špikanje po trebuhu. Tako so me bolj izkušene prijateljice prepričale, da naj grem delat test in glej ga zlomka.... user posted image

v pondeljek pokličem za pregled, da vidim, če je vse b.p. in če bo, bo to najin prvi otrok.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.2.2008 10:22:44   
maybebaby
B Septemberčica velikouser posted image  in  user posted image  ...
Prava pikica bo prišla in pri tebi ostala, ta je bila user posted image  ki bo na nebu sijala...

Živjo novinčica Jolly- mozolčki bodo kmalu preč- uživaj ta lepi čas- ne misli da ti bo slabo in zdravo papcaj...user posted image

Nana ...mogoče pa se je ciklus malo spravil z ravnotežja in bo vse o.k. user posted image  za srečo.

Jaz postajam z nosečnostjo internetna zasvojenka.user posted image

caučk...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 803
3.2.2008 11:06:28   
petra1978
Dobro jutro vsem skupaj. Sem prišla sem gor, da vas malo preberem in pozdravim. Danes so sneg napovedovali, pa nič. Sem kar malo razočarana.

Jolly dobrodošla.

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 804
3.2.2008 17:48:03   
morango
Pozdravljene, drage septembrčice!

Pridružujem se vam v nestrpnem pričakovanju, najprej 1. pregleda, ki bo 6. 2., potem pa vseh naslednjih prijetnih trenutkov. user posted image
Ker je to moja prva nosečnost, se sproti srečujem s simptomi, včasih pa se mi samo zdi, da se nekaj dogaja. V zadnjem tednu sem prešla na prehranjevanje na štiri ure, celo ponoči. A se to še kateri dogaja? In če moj želodček vsaj nekaj melje, mi tudi slabo ni.
Drugače pa prav težko pričakujem sredo, ko bom, vsaj upam, zagledala svojo malo pikico. Po zdravničinem mnenju sem v 8 tednu, tako da bi verjetno že morali kaj videti. In vmes nestrpno brskam po netu in se veselim z vsemi vami srečnicami, ki ste svojo malo srečo že videle.
Anonimna B in Copka - mogoče bo vsaj malo pomagalo to, da vama pošljem lepe misliuser posted image .
Zaenkrat lep pozdravček in upam, da kmalu poklepetam z vami.

Morango

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 805
3.2.2008 18:01:00   
najina pikica*
juhu user posted image  tut jst sm ponovno in upam,da tokrat do konca srečna nosačka...sm imela že taprvi pregled 25 jan in mi je moja g. rekla,da naj bi bila v 6 tednu, PDP imam zaenkrat 14.9.2008
na UZ je bla lepo vidna vrečka in mehurček sirčka pa še ne ,tako da komaj čakam ponovni pregled imama ga na valentinovo ,tako da upam na lepo valentinovo darilo...user posted image

vsem ostalim septemberkam  čestitke user posted image  za user posted image ,user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 806
3.2.2008 18:28:29   
amor real
dobrodošle nove user posted image  in lep pozdrav vsem ostalim user posted image . Jaz danes zaključujem mojo diplomsko nalogo, ampak mi gre bolj slabo, sem takoooo utrujenauser posted image

Še dobro, da moj zlati možek priskoči na pomoč, drugače bi bilo bolj malo iz mene

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.2.2008 19:25:51   
najina pikica*
o pridna pridna...user posted image jst vsem k se še lahko spravte k študiju KAPO DOL,st sm že kr ene parkrat čist na povno zaštartala pol pa kaj pa vem kr ni bilo elana za nadaljevat...user posted image
zdej pa si ob službi,možku,malemu navihancu in bušiju kr ne predstavljam da bi še študirala...
kako se pa kej počudte,vam je kej slabo?
jst sm v prvi nosečnosti imela samo kake 7 dni tiste ta hude z slabostjo in morda 2 ali 3 k sm imela za najboljšo prjatlco wc školko in sm jo nenehno in močno objemala user posted image
v tadrugo pa mi je že od 5t kr slabo,najbolj ponoči in dop. čez dan se slabosti umirijo,zvečer sm pa k perla...utrujena sm pa itak skos če ne od nosečnosti pa od šihta in družine  mi tamali napolno popije na ducata energije....a vse gre pozitivno user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 808
3.2.2008 19:49:37   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - 2. user posted image28 let, NS 27.2., PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 5.2., PDP 3.9.
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let, 2P 13.3.,  PDP 7. 9. user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  2P 12.2., PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image ,25 let, 2P 20.2.,NS 29.2.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  *nana*            -127128. user posted image , 2P 18.2., PDP 9.9.
user posted image  zakzak             -1. user posted image ,32 let, 2P 28.2, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 27 let, 3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 2P 27. 2., NS 27.2., PDP 11. 9.
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , 33 let, 2P 7.2, PDP 13.9.
user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2., NS 7.3.
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. 
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image , NS 21.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123
.

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.2.2008 19:53:21   
amor real
user posted image  glede študija pa je tako, da sem jaz svoj zadnji izpit naredila že davnega leta 2005, ampak diplomo sem pa zavlačevala, še dobro, da so mi v službi ponudili napredovanje, tako, da imam motivacijo, drugače ne bi bilo spet nič iz mene user posted image

Glede slabosti pa jaz opažam, da mi je slabo samo na momente in takrat moram nekaj malega pojesti (prepečenec ali mali jogurt, puding ali kako suho marelico it.) in potem sem o.k. Slabo mi začne biti tudi takrat, ko sem ful utrujena, recimo zvečer.
Mene še najbolj zezajo boleče joškice in spanje na trebuhu je le še lep spomin user posted image

Špikanje v jajčnikih pa se je nehalo le tu in tam me malček zašpika...

Sicer pa, naj bo kar bo, samo, da bo user posted image  zdrav !!!!! Tako težko sva ga sploh dobila, da vse drugo ni pomembno !!!! Sicer se ne upam prav preveč veselit, ker imam prvi pregled šele 13/2-08 user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.2.2008 20:01:19   
meta21
Ojla punce!

Sem nadoknadila zamujeno in ažurirala seznam. B. Septembrka ob tvojem sporočilu so mi solze prišle v oči. Ne razmišljaj zdaj, da moraš it vse znova. Najprej odžaluj svojega angelčka in ko boš čutila, da si spet pripravljena, pojdi v nove boje. Nekje je zagotovo pikica, ki čaka, da bi bila ti njena mami.user posted image

Jolly123 tebi svetujem, da svoje podatke o M vneseš v nosečniški koledarček (zgoraj klikni na nosečnost in poišči koledarček) in ti bo tam vse zračunalo. Po mojih izračunih si najbrž bolj oktobrka ali pa za las septembrka. Jaz sem te dala na seznam, ti pa sporoči kako in kaj.

Vsem novim lep pozdrav in čestitke user posted image

Meni je še vedno grozno slabo. Odkrila sem sicer, da mi coca-cola pomaga ampak se mi je že malo zagabla (in še sladkorno bom dobilauser posted image ). Danes me tudi nekaj špika pod prsmi, v zgornjem delu trebuha (je možno, da zato, ker mi raste????).

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.2.2008 6:09:04   
Olivija*
Pozdravljene,souser posted image !

Vse nove, lepo pozdravljene user posted image . Še malo, pa bomo komplet!

Mene že približno 2 tedna matra user posted image , če sem lačna ni prav, če sem sita spet ni prav, ko pojem folno kislino, je spet veselje... Celo tako daleč sem že, da vedno nosim plastično vrečko s sabo, če bi jo bilo treba napolnit, recimo na poti v službo ali kje, kjer ni wcja v bližini. Zjutraj vstanem zgodaj in rabim kaki dve uri, da se sestavim za v službo. Včasih me mika, da bi šla kar na bolniško.

Kdaj lahko pričakujem izboljšanje? Zdaj sem konec 9. tedna.

Moja najboljša pijača je donat, ta mi vsaj malo pomiri kislino v želodčku, saj sem se odpovedala raznim ranitalom, rupurutom in ultopom.

Ampak za pikico se splača potrudit. Tudi jaz še nisem imela prvega pregleda (amor real, en dan pred tabo ga imam!), ampak se mi zdi, da mora biti moja pikica zelo aktivna, glede na to, kakšne težave mi povzroča, zato se tolažim, da bo vse OK.

Lep teden vam želim, hvalabogu bo malo krajši user posted image .

Lp, nosecka

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.2.2008 6:35:25   
maybebaby
Živjo morangouser posted image  vse naj, naj...
Hranica je pa tako...kar poglej uro pojega posta- mene daje nespečnost, pa če bi imela kamero bi videla da sem ravnokar pojedla največjo skledo čokolina.user posted image

Vse lepo, najlepši teden...

caučk...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.2.2008 7:52:40   
KAHLO
DOBRO JUTRO SEPTEMBRKE!!user posted image

B.septemberka, nemoram ti povedati kako mi je žal zate.....vem da nobene besede ne pomagajo vsaj malo potolažit te bolečine ki jo čutiš, ampak saj veš za vsakim dežjem posije sonce...........želim ti vse naj naj, in da se čimprej vrneš na stara potauser posted image user posted image

Vse nove dobrodošleuser posted image user posted image

Moram vam povedat da sem včeraj varvala še ne mesec dni stare dvojčice.....sta nedonošenčki in sta tako majceni da me je blo kar strah v naročje vzet, čist sem zašvicala k sem jih držala, se mi dzi da sta k iz porcelana, tako mali še majnši od unih punčk anabel..........sem si še pa bolj želela tega najinega fižolčka.....komaj čakam da bo september in bomo me ujčkaleuser posted image user posted image

Drgače, je pr meni vse o.k, le neješčnost me daje, tak da se včasih moram kar malo prisilit da kaj pametnega v usta dam........no pa se še zaenkrat ne sekiram, tud moga g pravi da še bo prišla lakotauser posted image user posted image
Ja pa spanja še zdaj nimam zadost................jaz bi še zdaj sam spančkalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
4.2.2008 7:56:22   
taja1235
Dobro jutro vsem,

sam tko da se javim, da je vse u redu, slabosti se niso mimo,
drugače je pa zaspanost se vedno prisotna.

Objemček vsem in želim vam prijeten dan še naprej,
šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 815
4.2.2008 8:19:28   
mokatela
Dobro jutro vsem user posted image  in dobrodošlica novim user posted image !

No, pa je podaljšan vikend mimo user posted image , pa tako luštno je bilo zjutraj spat user posted image  tko brez skrbi, da slučajno ne bi zaspala user posted image  ... ampak saj bo teden hiter naokoli in bom spet 3 dni doma.

Juhu, slabosti so minile, samo zaspana sem pa 24 ur na danuser posted image  ... saj ko je treba it v mesto mal po trgovinah šnjofat, sem takoj polna energije in sam gledam kje je kak sendvič user posted image  in kaj za popit user posted image ... Edino zaprtost me spet muči malo user posted image , Donat kaj dost ne pomaga user posted image  

Še 15 dni do 1. pregleda user posted image

Lep dan vsem in čimmanj slabosti user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.2.2008 8:37:28   
onina
No, mene je G za danes naročila ob 10.30. Da na kratko povzamem...1 teden nazaj sem bila pri G zaradi krčev...naj bi bila noseča 7 tednov, vendar sem bila verjetno kaj manj, ker imam M na 33 dni. Vrečka je bila vidna, ploda pa ne. V glavnem, danes sem na trnih in driskam že od včeraj user posted image  Držite pesti!
Slabosti po malem so, ampak ne za bruhat.
No, v glavnem, poročam, ko pridem nazaj!

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.2.2008 9:12:45   
arabela*
user posted image dobro jutro.Končno dočakala malo fraj,tako da se lahko v miru družim na rruser posted image .Slabosti me še vedno spremljajo,vendar v lažji obliki.In nekakšni čudni krči v sp.delu trebuha.Sploh ko vstanem,zaboli kouser posted image (upam da ni kaj narobe).Komaj čakam na NS,da vidim pikico,upam da se bo kaj videlo,pa da bojo kaj bolj prijazni in mi sploh kaj pokazali.
Jolly 123,marango čestitke,lepo da sta se pridružili.
kakšno imate kaj vreme,pri nas je turobno,bi najraje lenarla cel dan,če ne bi bilo obveznosti.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.2.2008 9:35:02   
KAHLO
Onina veš da bomo držale pesti...ti pa le poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.2.2008 10:03:22   
pikica36
oninauser posted image user posted image user posted image user posted image

kahlo tudi tebi user posted image  za uspešen pregled.
js sploh nimam filinga da sem user posted image , samo prsa me opominjajo na to, da se zgleda nekaj dogaja, ker mam full boleče in napete.
o kakih slabosti  ne duha ne sluha- zaenkrat ne- hvala bogu.
se mi pa vleče čas- se mi zdi da že ne bom enkrat dočakala 25.2 ko imam 1. pregled

pazite nase in na svoje pikice

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.2.2008 10:20:06   
Tejchy
Onina - držim pesti zate  user posted image  user posted image  ...

Pikica - nisi edina.. tudi jaz se sploh ne počutim user posted image ... tudi jaz imam samo napete in boleče prsi, vse ostalo pa je tako kot pred user posted image .

Vprašanje za vse  - kaj ste že povedal doma bližnjim? Midva sva ta vikend dala staršem majice z napisi BABI/DEDI BOM... pa so vsi rabli kar nekaj časa, da so si gor prišli zakaj se gre... ker user posted image  pač ni bila načrtovana... So bili prav zanimivi in mi je skor malo žal, da jih nisem snemala... user posted image  user posted image  

Lep začetek tedna vsem...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.2.2008 10:58:10   
maybebaby
Tejchy...kakšna super ideja- ti si ženska po mojem okusu.user posted image user posted image - no pa tvoj tut.
Bomba ideja- vsaj poslikat ju morata, ko bosta oblečena.user posted image

Midva sva bila zgodaj odkrita celemu svetu, ker so vedeli da hodiva v Mb in so pri vsakem datumu že stiskali pesti, da bi uspelo. Je bil pa vseeno element presenečenja malo prisoten- pa tista slikica celice tudi ni kar tako.

Oninauser posted image pa bo...

caučk...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.2.2008 11:23:36   
bučkabb
lep pozdrav tudi iz moje strani.
tud jaz sem srečka user posted image , ki bi naj imela PDP 25.september, to je moja 1. user posted image , stara pa sem 25 oz. ko bom rodila bom 26.

trenutno se počutim tak tak,sem kr fajn prehlajena, smrkam ko nora,  rahla slabost me spremla ves čas, bruham ne, imam pa en problem, ko se mi zdi da mi vsa hrana smrdi. se morem kr trudit, da lahko kaj pojem, no razen sadje in navadni joguri mi pašejo.
imam pa težavo tudi z zaprtostjo, tak da pijem donat, ki pa ne pomaga ne vem kaj. 
ma sej bo, vse tegobe bomo prestale,  sam da bi bilo vse vredo in da bomo lahko septembra rodile zdraveuser posted image , a ne?!
aja pa še to, prvi pregled imam pa v sredo 6.02., tak da že komi čakam.
ne vem sicer kolk se bo lahka že videl na UZ, ker sem noseča 6 tednov oz. v 7,  naročila me je pa sesta kr na UZ, ko je glih moja gin. v sredo tam dežurna, da pol se boma pa že zmenle za naprej. a mislite da mi bodo naredil že vse preiskave al bojo še mal počakal?

Neposredna povezava do sporočila: 823
4.2.2008 12:08:19   
taja1235

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke vsem novim nosečkam, kok bo luštno septembra v porodnišnici.
A katera namerava v Postojnski porod. rodit?? Če ja, se mi javite.

Lep deževen dan še naprej

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.2.2008 12:28:43   
uršula83
Hej bučkabb, veš tut js imam čisto iste probleme kt ti, razen zaprtosti. Use mi smrdi za jest, razen sadje in jogurt, slabo mi je, glava me boli, čist sm povožena. Do pred 3 dnevi nisem imela nobenih problemov, sedaj pa zgledam kot da sem zbolela. Občasno se mi še zazdi, da imam vročino.
Zanima me, če katera ve če lahko vzamem kak lekadol ali kaj takega proti glavobolu, ker se mi zdi, da mi bo glavo razneslo.
Tejchy, midva še nisva povedala - v četrtek imam UZ(upam no da tudi UZ, prvi pregled sicer) pa sva se zmenila da do takrat počakava. Sploh ne vem kako bodo reagirali, glede na to da še nisem končala faxa(diploma...). Upam da bodo veseli, čeprav kakšna pikra glede faxa pa me sigurno čaka.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?