|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
29.1.2008 14:58:14   
alysa
Pozdravljene.

Varci user posted image user posted image user posted image  Pogumno naprej.

Sama sem bila včeraj ponovno na pregledu zaradi rjavega izcedka, ki se mi je pojavil čez vikend. S pikico je vse v redu, sem pa dobila en mesec bolniške in bomo videli, a se bo umirlo al ne.

Držim pesti za vse, ki boste imele še v tem tednu pregled. Boste vidle, vse bo OK.

user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.1.2008 15:05:13   
amor real
sunny24 držimo pesti, da je vse ok user posted image

alysa, ti pa lepo počivaj in božaj buščka user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.1.2008 16:40:32   
Olivija*
Ojla, punce!

Danes ste se pa razpisale, da sem vas zdaj komaj prebrala. Jaz v službi (še) ne berem RR, ker še nisem povedala za tole super novičko - bom počakala do pregleda ali pa do NS.

Mojga lubija bom vzela zraven na NS, na 1. pregled bom šla pa sama. Nekako tako sem si zamislila. Mogoče si še premislim...

Sicer pa se meni zdi, da ravno septembra še ne bom vozila vozička po pisanem listju, oktobra pa (upam da) že. Sej to je že kmalu.

Ostale, ki se poročite maja, ali boste potem šle kam na potovanje? Planirate z letalom? Mene mika en otok, skoraj 5 ur poleta, ampak me skrbi, kako se bom takrat počutila.

Moram se pohvalit, da sem danes super, nič slabosti! Ko bi le tako ostalo tudi v naslednjih tednih!

Lepo se imejte,
nosecka

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.1.2008 16:54:01   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
user posted image  copka               - 1. user posted image , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  B.septemberka -5. user posted image , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9, user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 25 let, 2P 20.2., PDP 9.9. user posted image
user posted image  *nana*            -2. user posted image , 1P 1.2., PDP 9.9.

user posted image  zakzak             -1. user posted image , 32 let, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk         -3. user posted image , 33 let, 1P 31.1, PDP 13.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2.,
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9.
user posted image  Varci                - v nove boje  user posted image   user posted image   user posted image
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  Saraya             -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image

.

z nami sta začeli:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.1.2008 16:59:52   
meta21
Upam, da so zdaj podatki OK. Malo poglejte, pa javte, če je kaj narobe al pa ti Kahlo. Jest dons nisem ravno na višku moči. Grem mal dremat pol pa k frizerju. Jupi!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.1.2008 18:39:24   
jakoLUlana
zivjo

Za mano je prvi pregled. Dobila sem slikico "fizola" - kot ga je moj moz poimenoval user posted image  Zaenkrat je vse v redu, videla sem utrip srca in tudi velikost ploda ustreza po tednih. Niso me pa tehtali in mi merili pritiska- kar sem se spomnila, ko sem ze sedela v avtu.. - cudno a ne?
Nisem pa se nikomur povedala, ker bom pocakala na pregled nuhalne svetline.

Lep vecer vsem

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.1.2008 18:53:37   
*zoe*
Sunny24 držimo pesti zate, da bo vse ok. Misli pozitivno - pomaga, je pa težko če te skoz nekaj skrbi. Mislimo nate!!user posted image

Zate tudi alysa, da se vse spet postavi back on track.

Drugače pa tudi jaz razmišljam, da bi na prvi pregled šel z mano moj fant, ker je totalno zagret in vsak dan pravi, da komej čaka user posted image . A je imela že katera od vsa, ki ste imele pregled moža s sabo?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.1.2008 20:19:03   
meta21
Evo mene z novo frizuro in prameni.

Glede barvanja je moja frizerka (sej sm že omenila, da je v 7 mesecu, ne?) rekla takole. Njej je g odsvetovala barvanje, ampak se vseeno barva, ker pravi, da pol bi mogla it itak na bolniško, ker ima roke nonstop v barvi. Za vse tiste, ki ste pa bolj skrbne sorte pa priporočam pramene, kjer barva sploh ne pride do lasišča oz. pride v neznatnih količinah. Tako bo volk sit, koza pa cela.

LP

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.1.2008 20:48:13   
*zoe*
Kakšna pramena si si pa dala? Večbarvna? Jaz si bom omislila blond in rdeče, če me bo čež en teden še to držalouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.1.2008 21:37:13   
zakzak
babyish

jaz sem iz mb in sem naročena 28.2. na nuhalno pri dr. Miglarju.

(odgovor članu babyish)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.1.2008 7:46:13   
KAHLO
ojla pupe moje!!!

Meta.....super opravljaš nalogo tega seznamčka, z mano  je zadne čase bl malo haska.....k me ta prvi pregled tako skrbi, da mi ni za nič, najraje bi se kar kam v kot zavlekla.

Včeraj zvečer me je popadala totalna panika, jokala sem kot dežž, moj me je komaj umiril, ampak kaj ko me je pa tako grozno strah da se bo stara zgodba ponovila, se mi zdi da so mi čudežno izginili tudi vsi znaki nosečnosti.

Degače sem pa tud jaz bla včeraj pr frizerju, imam novo frizuro in barvo lasuser posted image sicer s frizuro nisem najbl zadovoljna, (je bla napaka k sem šla k drugemu frizerju k ponavadi), ampak bom preživela.

Držte se vse punce danes k imaste pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JakoUlulana...čestitke k vajinemu fižolčkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zakzak)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.1.2008 8:07:32   
amor real
jutrooooooooo

KAHLO prosim, da takoj preklopiš na OPTIMIZEM. S tvojo pikico je vse o.k. !!!!!!!

Čeprav je vseh nas verjetno strah pregledov, moramo ostatiti optimisti.

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.1.2008 8:20:11   
KAHLO
amor real....če bi ti vedla kako se trudim, prav spopad je pr meni med optimizmom in pesimizmom.....a maš kakšen dober bojni načrtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
30.1.2008 8:29:52   
petra1978
Dobro jutro punce. Jaz sem spet v službi, do 6h zvečer. Že zdaj se mi ne da več, ker imam danes takšno delo, da moram samo tu bit in vsake pol ure imam za minuto dela. Ta dolgčas pa včasih ubija.

Kahlo in ostale - nehajte mislit tako pesimistično. Vem, da je včasih težko, samo splača se potrudit. Že zaradi tega, ker pikica čuti, kdaj se mami sekira oz. kaj z njo ni v redu.

Držim pesti za vse, ki imate še ta teden preglede. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.1.2008 8:44:02   
amor real
Bojni plan ?!

Ja, no, MORAMO hitro priklopit glavo na zabavo, ko se pojavijo črvički pesimizma !!

Hm, jaz bi raje obrnila glavo na kake tortice, pa čevape  user posted image  - ampak to ne bo o.k., ker drugače ne bom mogla na porodno mizo user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.1.2008 8:59:17   
Anonimen
ker imam danes takšno delo, da moram samo tu bit in vsake pol ure imam za minuto dela.

Kakšna služba pa je to? Priznam, meni bi tudi bilo dolgčas. Meni dnevi tak letijo, da je joj, dela imam toliko, da ta teden sploh še nisem uspela časopisa prebrat user posted image  Samo na kupček dajem user posted image

Držite pesti danes za mojo pikico, se vam oglasim zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
30.1.2008 8:59:57   
Anonimen
Evo, še podpisat se nimam časa user posted image user posted image user posted image

A. septembrka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
30.1.2008 9:04:36   
maybebaby
Jutro nosečkice...

Lep je ta čas nosečnosti...Jaz se po šestih letih upanja, klatenja po bolnicah, špikanja z injekcijami veselim vsake jutranje slabosti...user posted image
Vse okoli mene moram poljubčkat ker me tako crkljajo...Tašča mi kuha, Borči me prenaša, ravnateljica mi domov nosi še topel štrudelj, pa še dojenčkov album tako lepo nastaja.
Za letos sva se odpovedala potapljanju z jeklenkami in bom vsaj jaz lebdela s šnorkljem na površju.
Včeraj sem imela že četrti uz- no saj vam pravim da me res pazijo. Sedmi teden našega grozdeka je z mano doživel tudi Borut.Malo je čudno gledal ko sem si slekla hlačke- jaz lumpa mu nisem povedala da bomo skozi luknjico kukali.user posted image  Potem je moral pa vse gledati- prvi je videl utripajočo pikico na monitorju in dobil slikice. Malo ga je zaskrbelo zakaj mu srček tako hitro bije- sicer je pa njemu tudi...user posted image
Včeraj smo vkorakali v deveti teden in imamo jagodo- 2.4 cm, vidi se popkovina in silueta malega človečka. Res, kaj nam je omogočila tehnika- hvala.
Ker se že doooolgoooo nisem oglasila naj se odkupim takole:
za tiste, ki ljubite morje tako kot jaz:
user posted image
in ste nori na kužke vsaj pol toliko kot jaz:
user posted image

caučk...

Neposredna povezava do sporočila: 693
30.1.2008 9:07:33   
pikica36
jutro !! hm.. saj tud mene obletavajo črne misli, ampak poskušam kar se da hitro preklopit na kaj bolj veselega

tako da punce.... Vse bo oK!! samo pozitivno mislituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
30.1.2008 13:11:17   
KAHLO
Kakšno neumno vreme je zunaj, jaz bi šla kar počivat, oz. bom šla takoj k pridem iz službe....brez pardonauser posted image bo še mi prej čas minil do jutri

Drgače sem se pa zdaj tako fino na malicala, da se tud premaknit ne moram, pa takšno zatišje je danes v službi je kr sumljivo!!?!??!user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 695
30.1.2008 13:56:33   
meta21
Kakšna pramena si si pa dala? Večbarvna? Jaz si bom omislila blond in rdeče, če me bo čež en teden še to držalo

Blond (ne peroksid) in rjavo (na temnejšo rjavo podlago), goste pa tanke. Mam rada, da se ne vidijo prameni ampak, da se vse skupaj nekak zlije. Da ni tak dolgčas.

Drugač mi je pa tak slabo, da bom znorela. Vse mi smrdi razen packarij, ki redijo. Ko vidim ali hijše zavoham kosilo, se mi želodec obrne. Če mi pa kdo omeni kakšen hamburger al pa pico al pa ... No, pa se mi že sline cedijo. Amor real mislim, da tud jaz ne bom pasala na mizouser posted image . Groza!

A je čudno, če si greš že v 9. tednu nosečniške cote kupovatuser posted image ?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.1.2008 13:57:22   
anchy82
Kahlo, držim pesti za jutri, da boš tudi ti končno zagledala svoje malo detece! Pa srček... Boš vidla...nepozabni trenutki! Danes sem pa samo fajn zamot, da boš hitro dočakala jutrišnji dan!user posted image

Tudi jaz sem se že naročila na NSuser posted image ! Na pregled grem v Dravlje, h dr.Babnik - upam, da sem si prou zapomnla, ker nisem sama izrazla nobene želje h komu bi šla na pregled. NS imam 29.02.2008 ob 10.30!!!! Komaj čakam na slikce pa na filmček!user posted image

Kako ste drugače? Meni je po novem malo user posted image - sploh zvečeruser posted image . Še vedno me muči povečan izcedek, ki pa je včasih svetlo rjave barve, ampak zaradi tega še nisem delala panike. Temno rjavega ali pa rdečega pa hvalabogu ni bilo - to bi bla panikauser posted image ! A ima še katera s tem težave? Drugi pregled imam komaj 20.2. - kje je še to????user posted image user posted image user posted image

Fajn bodte, uživajte v nosečnosti in upajmo, da bo kaj kmalu lepo, sončno vreme, da se bomo lahko postavljale sončnim žarkom!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 697
30.1.2008 15:03:48   
babyish
zakzak, kje pa se nahaja dr. Miglar in ali je OK? Mislim, če dosti razloži, pa to... Mislim, da ne smem predolgo čakati za naročitev NS, ker bo gužva (vem že iz prejšnjih izkušenj).
Poleg tega sporočam, da grem že v ponedeljek na prvi pregleduser posted image , sem si prestavila, ker mislim, da imam vnetjeuser posted image . Upam, da bo vse vredu.
Poleg tega bomo v ponedeljek praznovili 2 leti našega sinkauser posted image , je najino sonce in veseljeuser posted image .

Velikooo optimizma punce.

(odgovor članu zakzak)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.1.2008 15:11:35   
petra1978
A septemberka, saj drugače imam jaz super službo, samo danes nadomeščam nekoga, ki pa dela na tem delovnem mestu. Ja, in to je res obup. Samo sedenje in en dolgčas. Pa nič za to. Jutri je že novi dan.

KAHLO vso srečo jutri, jaz že danes držim pesti za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je še 21.2.?

(odgovor članu babyish)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.1.2008 17:32:27   
Anonimen
Jaz pa sem danes že boljše volje user posted image  Saj ne, da sem bila pesimistična, ampak se mi je vseeno zdelo čudno, da je bila pikica na 1. pregledu tako majhna. No, do danes je pošteno zrasla in meri že več kot 2cm user posted image  Tako da ustreza po velikosti in PDP ostaja 3. september. 14 dni nazaj pa je zgledala 1 teden manjša kot po ZM user posted image

B. septembrka, upam, da ti bo to v tolažbo in bo pri tebi v petek enako.

Evo, zdaj sem dobila tudi vse napotnice in se lahko naročim na UZ v porodnišnico, pa na NS se bom naročila. In upam, da bo vse OK, čeprav vem, da ne bom mirna, dokler tega dojenčka ne dobim v roke.

Srečno vsem, ki imate jutri in v petek preglede!

A. septembrka

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......