|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
29.1.2008 7:25:39   
taja1235
Dobro jutro vsem,

varči misli pozitivno in boš videla da bo nasednjič bolje in bo pikica zdrava
in vesela, verjemi da narava poskrbi da je to najbolje kot da bi se matrala,
glavo pokonci in veselo v nov dan, js sm tabo tko k vse septembrčice user posted image

Js mam pa 1. pregled tud 10. teden tko da punce se mal bo treba strpnosti.
Meni je sestra rekla da bol da grem kasnej na pregled ce hocm vidm to malo pikico.

Aja a je sel z vami partner na 1. pregled namreč moj ima velikansko zeljo da gre z mano,
kako je s tem sm čist pozabila vprasat sestro če ga lahko sabo prpelem??

Js sm se tud sam strigla, bi pa rada tud js skrila moje rjave laske?? Pa tud js ne vem al je dobr
da se barvam al ne?! Hmm... vse za mojo pikico user posted image

Punce js tud sanjam že o vozičku pa o oblekicah moj me ima še poln kufr sm mu glih ucer govorila
kakšnga bi mela pa tralalala...že sanjam in se vidim kako se z vozickom sprehajam po parku
in kako šumijo listi pod kolesi vozicka, kako piha septembrska sapica......ooo kok bo lepo user posted image  user posted image  user posted image

No pa sm se spet razpisala...zdej pa lepo na delo..počutje je pa u redu user posted image

Uživajte še namest mene, pozdravček od srečke nosečke****

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.1.2008 7:55:31   
KAHLO
dobro jutro pupike!!

Nič bat barvanje las nič ne škoduje pikici tako kot je anonimna reklauser posted image

Varci.
.......zelo mi je žal, in verjami da bo vse še vredu, čeprav ti verjetno te besede zdaj nič ne pomenijo, meni je full pomagal pogovr s puncami na forumu o ssuser posted image user posted image user posted image

Pri moji prvi nosečnosti so mene pri g tehtali, zmerli v višino, pritisk, sestra mi je že veliko vpisovala podatke v materinsko knjižico.....no pol na UZ pa šok, ker ni bilo nikjer plodekauser posted image pa je moja prva materinska knjižica romala tam v smeti.....Tokrat bom sestro prosila naj z vpisovanjem vseh podatkov počaka da bo UZ za mano, drgače pa pr moji g pošilja sveže nosečke še isti dan da dajo kri in urin seveda če so naročene do 17, ker laboratorij tam dela samo do 18.......
Evo še do včeraj zvečer sem bila mirna kaj se tiče tega mojega prvega pregleda, ponoči pa same skrbi, kaj če se vse skupaj ponovi, zdaj se pa mi zdi da sem vsa napeta....pa še do četrtka do 13.00 bo treba počakat...sploh nevem kaj naj nardim da se bi sprostila.........resnično me skrbi!user posted image

No vsem današjim kandidatkam za preglede pa želim vse naj najjjjjjjjjjjj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.1.2008 7:59:21   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image  A.septemberka  - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
user posted image  copka               - 1. user posted image , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image  B.septemberka -5. user posted image , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9, user posted image
user posted image  Me to you          -1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  KAHLO              -2. user posted image , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  alysa                -1. user posted image , 30 let,  PDP 8. 9.,user posted image
user posted image  sunny24          -1. user posted image , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 25 let, 2P 20.2., PDP 9.9. user posted image
user posted image  *nana*            -2. user posted image , 1P 1.2., PDP 9.9.

user posted image  zakzak             -1. user posted image , 32 let, NS 28.2, PDP 10.9 user posted image
user posted image  onina               -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
user posted image  bark                 -1. user posted image , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   račkapk         -3. user posted image , 33 let, 1P 31.1, PDP 13.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image  babywish         -2. user posted image , 1P 11.2., PDP 14.9.
user posted image  AnonimnaG      -2. user posted image , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  mokatela          -1. user posted image , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

user posted image  lana17              -1. user posted image , 29 let, 2P 15.2, 17.9, user posted image
user posted image  uršula83           -1. user posted image , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 29. let, 1P 19.2.,
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
user posted image  taja1235          -1. user posted image
,25. let, 1P 14.2., PDP 19.9
user posted image  MAJČICA30      -1. user posted image ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
user posted image  Eolina               -2. user posted image ,1P 6.2, PDP 20.9.
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9.
user posted image  Varci                -2. user posted image , 1P 19.2., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  Saraya             -2. user posted image ,
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image

.

z nami sta začeli:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.1.2008 8:17:18   
amor real
user posted image  VARCI user posted image  

user posted image  vsem tistim user posted image , ki so opravile pregled user posted image

user posted image  vsem nam, ki še čakamo na 1. pregled

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 654
29.1.2008 8:17:31   
mokatela
user posted image  dobro jutro vsem user posted image

Dans pa sem, vsaj za zdaj, polna energije in delovnega elana user posted image , samo vprašanje za kako dolgo user posted image .

Taja, moj partner gre na vsak način z menoj na prvi pregled, ker hoče bit enostavno zraven pri UZ, da vidi najino pikico user posted image . Še 21 dniiiiiiiiiiiii in 2 uri do prvega pregleda user posted image user posted image user posted image .

Me pa nekaj zanima. A katera hodi na orientalski ples kljub nosečnosti?

Lep dan vsem user posted image  in čim manj slabosti user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 655
29.1.2008 8:19:55   
pikica36
varci-user posted image user posted image user posted image user posted image
pogumno naprej!! vse ostale besede so odveč!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 656
29.1.2008 8:32:38   
petra1978
Varci ne obupat, prišla bo tvoja pikica. Samo čimprej negativne misli na stran in gremo znova. Držim pesti.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.1.2008 8:35:08   
bark
Punce, men je pa G zadnjič na pregledu med drugim rekla,pa ne si kakšnih las barvat, ker gre skozi kožo. sem bla tudi jaz začudena. To sam tko povem,kar mi je blo pač povedanouser posted image
Mokatela jaz sem vpisana na trebušne plese in sem tudi hodila,samo zdej pa že dvakrat nisem šla, ker se nisem počutila ravno olimpično.
Pa tudi na jogo hodim,pa še doma sem jo delala, ampak tudi tja že dvakrat nisem šla in tudi doma ne delam več. Mi kr ne paše več.
Da vam ne govorim o tem, da sem prej vsak dan nekaj migala. To je bil sestavni del mojega vsakdanjika. Poleti tek in kolesarjenje (letos sva z mojim prevozila Korziko), pozimi pa v fitnesu na tekaški progi in na skupinskih vadbah. Zdej pa že tri tedene nisem bila nikjer. Vsak dan direkt po službi takoj domov na dvoseduser posted image
V nedeljo sva šla celo na Šmarno. Huh, kakšen napor je bil to. Dihala sem kot kakšen penzionist. Včasih sem pa tekla gor.
Drugače že v 4 nadstropje težko pridem po stopnicah.
Upam, da tole mine kmalu. Devetega februarja gremo celo smučat v italijo za cel teden. Ne vem kako bo.
Mi je pa moja G-drugače tudi navdušena športnica-rekla, da naj se nič ne sekiram, da se navadno tale ležernost v prvih treh mesecih nato sprevrže v neko pozitivno hiperaktivnost v nadaljnih mesecih. Aja,pa rekla je še, da naj poslušam svoje telo. Če pač trenutno zahteva počitek, naj mu to privoščim. moj me pa doma samo crklja in pravi: "Ti kr počivaj, sam, da bo najin bejbi zdrav in da bo rasel."user posted image
Zdej sem se pa kr mal preveč razpisala.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.1.2008 8:42:19   
amor real
Glede barvanja las, večina dobrih ginekologov trdi, da samo barvanje ne škoduje user posted image , saj se ne barvamo vsak teden...

Bark, malo čudno se mi zdi, da te tvoja navdušena športnica od ginekologinje kar pošilja smučat user posted image , ker pri smučanju ni problem, da ti lepo smučaš, problem so morebitni padci.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.1.2008 9:43:03   
taja1235
Js sm se zdele prjavla za NS in imam pregled 4.3. ufff dolga bo do takrat user posted image
Mi je sestra  rekla da majo kar zasedene termine user posted image  sm se naročila v Dravljah.

Zdej pa lepo delat*

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.1.2008 9:44:23   
KAHLO
Tud pušenjak pravi da barvanje ni škodljivo da so to neke stare vraže ki pa ne držijo , saj barva ne pride v kri, če pa bi že kemikalije prišle v kri, pa po krvi ne bi mogle potovati dlje k nekaj cm....ker bi se vezale na beljakovine in nevtralizirale, tako da jaz mislim da ni panike, če seveda katera ni kakšna alergična na te barve pa to!!...jaz se bom danes barvala, pa tud moja sestra se je barvala v nosečnosti, pa ni mela nobenih problemov.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.1.2008 9:59:50   
amor real
KAHLO, ti si kar pobarvaj lase in naredi točno tako frizuro, kot ima tvoj user posted image  na slikici user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.1.2008 10:02:14   
bark
Amor real sej na smučanje me moja G ne pošilja, ampak smo se za smučanje zmenili že lani, ko se mi še sanjalo ni, da bom noseča. drugače me je pa opozorila, da naj bom previdna, da me kdo ne podre in da kje ne padem. Tudi sama se tega prav dobro zavedam. Sicer,pa glede na stanje, kakršno je sedaj, je vprašanje kolk bom sploh sposobna smučat in se bom vsak dan sproti odločala ali grem na smučišče ali bom raje "doma". Sicer sem lahko pa zgolj na smučišču v kakšnem jurčku, ki bo lepo obsijano s soncem, kar mi bo pa zagotovo dobro delo.
Drugače,kar se pa barvanja tiče, pa.....sem sam povedala kar mi je blo povedano.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.1.2008 10:11:31   
amor real
Bark, no super, ker res se pazi, da ne padeš !!! Ti kar lepo sneženega moža delaj, pa ga poslikaj, da ga še mi vidimo user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.1.2008 10:13:02   
babyish
Pozdravljene,
sem si morala kar čas vzeti, ker vas dolgo nisem brala. Dobrodošle vse nove user posted image  in čestitke. Glede barvanja naj vas ne skrbi, poznam nekaj kolegic, ki so pred kratkim rodile, pa so se vse barvale, jaz sem se tudi pri prvem barvala. Moj frizer pa mi je rekel, da tudi ni problem, ima ženo ki je pred slabim letom rodila drugega otroka, pa se tudi barva. Kar lepo se uredite in si dajte duška, da boste prave user posted image user posted image .
Jaz še vedno čakam na pregled, nimam nobenih pravih znakov razen velike žeje, zoperno ker moram veliko lulat hodit user posted image , vse je bp, tako da me mika da bi si naredila še en test...user posted image .
Je katera iz MB in bo delala nuhalno, me zanima kateri zdravnik je vredu?? Pri prejšnem sem imela različne, pa potem tudi različno mnenjeuser posted image . Bi prisila še kakšne vaše komentarje.

Pa lepo uživajte, vse slabosti bodo enkrat minile in potem boste superuser posted image ....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.1.2008 10:17:35   
majaS80
Pozdravljene septembrke 2008,

tudi jaz se vam pridružujem in sem čiso nova in še ne vem kako in kaj......
Za enkrat še ne moram čisto dojeti, samo dve črtici in izostanek perila so dokaz za to lepo bižično darilo.  user posted image

Prvi pregled imam šele 20.02. do takrat pa ???????
mi lahko svetujete kako je s športom?
Ali moram pustit ali pa samo malo prilagoditi?
Kako je spotovanjem? Namreč marca nameravam odpotovati v Egipt
za 7 dni, je to sedaj prepovedano?

hm še sploh ne vem kako sedaj naprejuser posted image

hvala za napotke

MajaK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.1.2008 10:52:20   
Anonimen
Varči user posted image user posted image user posted image  žal mi je da se ti je to zgodilo, res je narava posrkbela in je verjetneje najbolje tako, a kaj ko vem in čutim te besede se te trenutno ne dotaknejo, saj joče tvoje srce.... user posted image user posted image  izjoči se, pogovarjaj se z nami ki smo to tudi doživele, lažje ti bo...in vsi ti občutki ki te sedaj obdajajo vse je normalno, ves strah, bolečina in ko ne vidiš sončka vse je normalno.... Čuvaj se in drži se. Verjemi pa tudi da bo tudi zate posijalo sončece!!!!

Copka tudi nate mislim, en dan prej boš odrešena skrbi in težkih misli kot jaz in srčno upam da bo vse uredu. user posted image user posted image user posted image  

Jaz pa tudi štejem dneve in ure do petka, da vidim kje in kako smo... Še vedno mi je slabo, kar jemljem za dober znak in vsakič ko se slabo počutim sem hvaležna user posted image user posted image  k da sem mal prismojena, pa kaj,samo da bo moj fižolček zrasel....

Kar se tiče, da imate nekatere ful pozno datume pregledov..bi pa rekla, da glede nato, da ste dejansko lahko noseče kakšen teden manj, bo to čist ok, ker se bo vse videlo in potem ne bo kakšnih dodatnih skrbi....

tudi jaz razmišljam o novi barvi in frizuri...vendar bom počakala do petka, ker imam občutek da bom šele takrat spet normalno dihala user posted image

mislim na vse user posted image  dobro opravite preglede in uživajte user posted image

Srečno
B.septembrka

(odgovor članu taja1235)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
29.1.2008 11:23:29   
meta21

TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008

user posted image    

maybebaby        -1. , 32 let, PDP 1.9.
 A.septemberka  - ? , ? let,  PDP 3.9.,
 Lea2007          - 1. , 23. let, 1P 31.1., PDP 3.9.
 copka               - 1. , 27 let, 1P 21. 1., PDP 4.9/xx.8
 KSIA                 - 2. , 29.let, 2P 15.2., PDP 4.9.,
 B.septemberka -5. , 2P 1.2.,  PDP 5/7.9,
 Me to you          -1,29 let,  PDP 6.9.
 KAHLO              -2. , 28 let,  1P 31.1.,  PDP 7. 9.
 alysa                -1. , 30 let,  PDP 8. 9.,
 sunny24          -1.  , 26 let, 2P 6.2., PDP 9.9.
 SashaB            -2. ,31 let, 1P 5.2., PDP 9.9 
 anchy82          -1. , 25 let, 2P 20.2., PDP 9.9.
 *nana*            -2. , 1P 1.2., PDP 9.9.

zakzak             -1. , 32 let, NS 28.2, PDP 10.9
 onina               -2. , 28 let, 1P 6.2., PDP 9.9.
 bark                 -1. , 31 let, 2P 5.3., NS 27.2, PDP 9.9.
 meta21           -1. , 27. let, 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.
 nosecka08       -1. , 28 let, 1P 12.2.,PDP 12.9.
 JakoLUlana      -2. , 28 let, 1P 29. 1., PDP 12.9.
  račkapk         -3. , 33 let, 1P 31.1, PDP 13.9.
 nynna               -2. , PDP 14.9.
 zarja28            -1. , 27 let, ,PDP 14.9.
 babywish         -2. , 1P 11.2., PDP 14.9.
 AnonimnaG      -2. , 1P 30. 1.,  PDP 11. 9.
 *zoe*              -1. , 30 let, 1P 4.2., PDP 15.9.

Soncnica          -2. , 1P 6.2., PDP 16.9
 jupi.pepsi         -2. ,1P 4.2., PDP 16.9.
 mokatela          -1. , 32 let, 1P 19.2., PDP 16.9.
 amor real         -1. , 35 let, 1P 13.2., PDP 17.9.

lana17              -1. , 29 let, 2P 15.2, 17.9,
 uršula83           -1. , 24 let, 1P 7.2., PDP 18.9.
  Bambi D            -1. , 29. let, 1P 19.2.,
 ETAN                -2. , 28 let, 1P 6.2., PDP 19.9.
 taja1235          -1.
,25. let, 1P 14.2., NS 4.3., PDP 19.9
 MAJČICA30      -1. ,30 let, 1P 4.2., PDP 20.9.
 Eolina               -2. ,1P 6.2, PDP 20.9.
 petra1978       -1. , 29 let, 2P 21.2., PDP 22.9.
 Zara82             -1. , 25 let, 1P 1.2., PDP 23.9.
 anonimna L       -2. , 30 let, 1P 11.2., PDP 26.9.
Čarli08             -    , 1P 6.2., PDP 27.9.
 Varci                -2. , 1P 19.2., PDP 28.9.
 pikica36           -3. , 36 let, 1P 25.2., PDP 30.9.
 urši*                -2. ,
 Saraya             -2. ,
 ZojaMiša           -  
user posted image Pija76               -   
user posted image majaS80           -  user posted image , 1P 20.2.

.

z nami sta začeli:
C.septemberka

Varci

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

Želim vam sanjskih , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.1.2008 11:28:52   
meta21
taja1235 mislim, da si ti napisala, da bi tvoj rad šel zraven na prvi pregled. Samo v premislek ti povem naslednje. Jaz imam moškega ginekologa in na začetku je moj tud hotel it zraven. potem sva se pa malo pogovarjala, kako to poteka. Malo je sicer razmišljal ampak je na koncu zaključil, da vaginalnega UZ najbrž ne bi dobro prenesel, ker si ne predstavlja, da bi lahko gledal, kako me nekdo drug otipava. Gre pa definitivno na NS.
Je pa po prvem pregledu z vsemi štirimi poslušal, kaj se vidla in stokrat vprašal, kaj je mali pikec delal. No to je moja izkušnja, vidva pa zase najbolj vesta...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.1.2008 11:31:41   
meta21
a je to sam na mojmu računalniku al so res vse user posted image zginle s seznama. svašta. Bom pol popravla, zdaj nimam cajta

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.1.2008 12:14:07   
sunny24
Zdravo punce. Evo, jst sem včeraj zvečer mal zakrvavela, pa danes še kar krvavim. Sem klicala G, pa pravi, da naj počakamo, kaj bo narava nrdila. Boli me ne nič, mam pa feeling, da se bo vse skupi na žalost končalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 671
29.1.2008 12:19:03   
Acjom1
Živjo vsem septemberkam! Tudi jaz se vpisujem in sicer za 30.9.. Prvi pregled bom imela 11.2. in že komaj čakam in upam, da bo vse vredu.
Imam pa že eno vprašanje. Prebrala sem nekje, da ni dobro, da se nosečnica kopa v bazenih, ker lahko pride do okužb. No, nekje drugje pa piše, da priporočajo plavanje. user posted image No.. zanima me kaj ve veste o tem. Danes sem imela namen it v toplice in zdaj ne vem, ali je dobro, da grem.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.1.2008 12:22:43   
taja1235
meta21 ja js sm tista k sm napisala da bi šel moj rad zravn...hja ne vem...
mu bom povedala kako zgleda...ne bo zdrzal do 4.3 k mam NS ze zdej fantazira kako
se bo sprehajal z vozickom pa kako bo ritko umival..cist je nor da vam povem, user posted image  sm
prou  hepi da mam tako osebo ob sebi user posted image  mal je takih. vsak vecer mi boza trebuscek
pa se pogovarja...prou smesen je, js se mu prou smejim user posted image  user posted image  user posted image

punce kako pa kaj kilogramčki? men se zdi da sm ze dobila mal v rito pa v noge... user posted image

lep sončn pozdravček

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.1.2008 12:59:20   
Lea2007
Taja moj gre tudi z mano, upam, da mi bo G delala navadnega, joj, če bo delala vaginalnega...bova pa prašala, če lahko še nadega. Sem bila pa v petem tednu pa še neki dni na enem mini pregledu(živim v tujini-da sem šla pol mirna nazaj, za praznike sva bila pa doma) in sej je pač mal vidlo GV, rumenjaček, pa kao mal se odzivu, tako, da upam, da se bo sedaj 10t in dva dni vidlo že za navdega(ugiba...če katera ve, naj mi prosim pove).
Si pa tako lepo napisala tisto z listjem, jesenjo, vozički....jooooj, ful lepo, sem se kar vživela.

Barvanje jaz se bom ene dvakrat, pomoje nima kej škodit.

Smučanje ja temule sva se pa tudi midva odpovedala, zelo težko, samo sva se. Načeloma kr vredu smučam in ne vem če sem dvakrat zletela, no in tazadnjič sem, lih lani. Jooooj, še sama ne vem kako mi je ratal, sm se tko ustrašla, da sm se še cel dan tresla, ful je blo strmo in sam led, pa mi smuča ni prjela, al kaj je blo, mah ne vem. Kam na položne pomoje pa ni panike, mal tko za užitek. Bova drug let nadoknadla, moj je že reku, da ker letos ne bova smučala, da bova pršparala za nove smučke za drug let.

Cotke joj, tole tut mene tko drži, bi kr že kej kupla...pa ja sej pol se spravim na realna tla, ... Sam včas pa kar zasanjam...Ja pa voziči in take reči, jst bi že kr kupla.

Da povem eno novico, včeri je bilo po poročilih London Tonight... Da vidte kako zdravstvo majo Angleži, mene je skor kap, pa vem da majo zdravstvo na nuli, sam tole je blo pa too much. No, je šla nosečnica v bolnico na urgenco, tam ugotovijo, da je 2 cm odprta, ji dajo močna zdravila proti bolečinam in jo pošljejo domou. Na poti domou so se ji začeli močni popadki in revca je rodila v avtu, mož ji je pa pomagu. Je klicu 999, pa so prej starši pršli, rešilc šele čez 60 min. No na konc je blo vse ok. Samo .... skor ni za komentirat.

Dans pa tut jaz nakladam...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.1.2008 14:52:39   
copka
Varci - objem zateuser posted image . Upam, da kmalu spet ugeldas +. Korajzno punca!

Sunny- ni se receno. Morda pa bo se vse v redu! Mora biti!Drzim pesti!

B. septembrka- pri tebi se je videl fizolcek in ni vrag, da v tem casu ni zrasel! Sigurno te septembra osreci malcek palcek!

Jaz se pocutim super! Zanimivo je, da se mi je prej zdelo, da me zjutraj obcasno sili na bruhanje, odkar pa sem bila na pregledu in sumim, da iz tega testa ne bo nic, pa se pocutim se bolj super. Prej mi alkohol sploh ni pasal, sedaj pa bi kar spila kaj.
V cetrtek zjutraj bom vedela.

Ostale nove nosecke in tudi tiste z nekaj tedni prednosti- zelim vam mirno nosecnost!

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......