|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
14.5.2008 15:56:39   
ključek
eeeeeeeeeej - si mi dala ful idejo ... nosečniška pozabljivost............ če v ponedeljek kaj ne bom vedela na izpitu, se bom na to sklicevala

probaj...........user posted image  al pa raje ne, nkol ne veš............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.5.2008 15:58:34   
Tejchy
res škoda, če te ne bo. pa gold fish je tud rekla, da je ne bo. škoda, res!!

če ne bomo pa junija še eno srečanje organizirale... itak se boste mele v soboto tolk fajn, da se boste hotle spet videt user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.5.2008 15:59:33   
ključek
če ne bomo pa junija še eno srečanje organizirale

user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.5.2008 16:21:27   
ključek
nč, babnice........grm domov..............no, najprej še mal v city park, mal pogledat oz. očke napast...........user posted image
k bom pršla domov bom pa tko šla sam pod tuš, pa spat............user posted image
se tipkamo jutri................čao, moje drage so- user posted image !!!!!!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.5.2008 16:45:00   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s temuser posted image

so pac preseneceni.. Dandanes je medicina toliko napredovala, da nekaterim ni jasno zakaj ne bi vprasali, ce pc lahko.. je pa seveda to tvoja stvar..
jaz sem med tistimi, ki spol hocem vedet. ce ne druga, lahko nakupim vse stvari in ni vse rumeno ali belo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.5.2008 16:52:19   
coko
En lep sončen pozdravček!

Tudi jaz sem imela oz. smo imeli vsi 3-je, morfologijo. Sem pa pozno prišla domov,tako da se vam šele danes oglašam. Vse je OK, user posted image  naj bi bil velik okrog 15cm (tako piše na slikci), ker je bilo preveč meritev (glava, trebušček...) in je šlo vse iz glave. Se mi zdi da je kar majčken (20 6/7 teden). Nič hudega, naj bo le zdrav, pa še lažje bo šel ven user posted image . Sicer pa lahko do poroda še zraste. Spol ostaja še skrivnost user posted image  za vse. drugače pa se je mal božal po glavi, pa noge v luft metal (verjetno to vsi delajo). Sem pa vidla oči, pa nos, usta, hrbtenico, ostalo kar mi je pa pokazal, pa sploh nisem razločila (trebuh,..). Ok, noge in roke vem kakšne so.
Mi pa je moj G priporočil še samoplačniško morfologijo,pa zdej ne vem,sicer sem se naročila, ampak razmišljam, da se bi odjavila. Kaj mislite? Ste ve šle tudi na dvojni pregled? Kaj pa za 3D UZ? Ste se same prijavile, ali jo to v sklopu naslednjega pregleda? Vam je svetoval-a vaš-a G?
Naslednji pregled: 10.6.
Danes sem se šla prijavit za v materinsko šolo (LJ porodnišnica). Z user posted image  greva v juniju, ob 18.15 (ce se ne motim).

Glede spola pa mene tudi sprašujejo, če vem kaj bo. Pa ker nočeva vedeti, nam kar dajo za prav. Razen eni osebi je bilo čudno zakaj ne. Pač smo si med seboj različni. Je pa smotano, če moreš razlagat zakaj nočeš vedet. Pač nočeš in pika!

Tivoli: se vidimo ob 14.30! user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.5.2008 17:01:21   
alysa
Coko, čestitke za pregled user posted image user posted image .

Tejchy, ti pa zrihtaj učenje in si v soboto popoldan vzemi malo odmora, pa greva v LJ. Mal itak rabiš možgane zbistrit. Pol imaš pa še skor celo nedeljo, pa boš vidla, da bo šlo user posted image .
MŠ v SG je ob ponedeljkih ob 17.00 uri v pritličju otroške bolnice.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
14.5.2008 18:23:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dobili bomouser posted image  user posted image

iskrene čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
14.5.2008 18:32:54   
gold fish

hecam se - da ne bi katera zares vzela ) ...

nč se vn vlečt..............rekla-rekla..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res škoda, če te ne bo. pa gold fish je tud rekla, da je ne bo. škoda, res!!user posted image

ja, gold fish tud ne bo user posted image  ....  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
14.5.2008 18:38:11   
gold fish
saraya in ostale.... -jaz sem tudi tako lena, ....bi rada naredila kaj vem kaj vse, pol pa se mi ne da ....

Sem si včeraj nabavila CD od Raimonda Lapa - Lovely baby prenatal in Lovely baby Mozart...in zdaj z user posted image  poslušava ........ so ful dobre skladbe in dobro vplivajo na user posted image  ...so pol bolj umirjeni...no, bomo videli..... pri prvem nismo poslušali pa je bil ful aktiven.....  Čeprav, ko to poslušava user posted image  miga po bušiju...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
14.5.2008 18:52:36   
gold fish
pf - si že nazaj iz UZ?   Daj poročaj kako je bilo?  Držim pestke, da si lepo videla svojo pupiko.....

Neposredna povezava do sporočila: 4236
14.5.2008 20:14:21   
ključek
Sem si včeraj nabavila CD od Raimonda Lapa - Lovely baby prenatal in Lovely baby Mozart...

kje pa si nabavila???

Neposredna povezava do sporočila: 4237
14.5.2008 20:17:31   
ključek
bejbike..........danes sem dobila revijo od baby centra, in vse ki želite kupiti voziček Quinny....počakajte do 20.5., ta dan bo na spletni strani od BC 25% popust na vozičke. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
14.5.2008 20:47:33   
ključek
Vse je OK,

čestitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
14.5.2008 21:17:55   
pf
Evo nas. Malenkost smo se še potepali. Vam povem, da vam ne bo žal, če boste šle na 3D UZ. Bilo je čudovito in vse se je tak lepo videlo. Moja babika je že tak velika (30 cm in 635 g). Jo je celo premeril, pregledal, pa češpljico smo videli. Nama je bilo ful zanimivo, ker sma gledala kak nosek ima, kake usteke, kako zeha, pa očke si je mencala, nogici si tišči skorajda v usta. Mi je rekel ginekolog:"Vi pa imate pestro dogajanje v trebuščku". In res je tako. Zdaj je spet z glavico dol obrnjena, ampak to še nič ne pomeni. Tisočkrat se še lahko obrne. V glavnem lepo je bilo. Dobila sva slikice in CD s slikicami in filmčki. Trajalo je dobre pol ure. Ful mi je dal doktor enih pametnih nasvetov. user posted image je tak vesel bil, da jo je videl. Malo je sicer bil prestrašen, ker je bil nazadnje z mano na nuhalni. En čas je bil čisto tiho, potem je pa že začel glej, glej. Kar se ni mogel načuditi. Vam priporočam kljub temu, da ni obvezno.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
14.5.2008 21:18:28   
gloria
Mokatela čestitke za dve user posted image  user posted image user posted image
Bark tele brcike ti pa res polepšajo dan....
Pf držim pestiuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
14.5.2008 21:20:13   
gloria
Pf čestitke....kje si pa imela predgled?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
14.5.2008 22:23:47   
lana luna
na spletni strani od BC 25% popust na vozičke

me to you a na vse quinnye?? jest ne vem če bi ga že tolk zgodej kupvala, ampak po drugi strani me je pa strah, da ga bodo Freestyla razprodal (k so ga baje nehal delat), pa da pol nau več takih akcij...

kej nej nardimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
14.5.2008 22:25:21   
lana luna
user posted image user posted image user posted image vsem za preglede!!!

pf smem zvedet kolk sta dala za 3D UZ? si tko lepo opisala, da me je kr zamikalo da bi jest tut tko vidla našo user posted image ...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
14.5.2008 22:34:26   
gold fish

Sem si včeraj nabavila CD od Raimonda Lapa - Lovely baby prenatal in Lovely baby Mozart...

kje pa si nabavila???

v baby centru  - prenatal je bil 9,99€, baby Mozart pa 11,99€, drugače pa jih prodaja Panika records...

link:  http://www.panika.si/ .... so pa tam mislim da malo dražji....ta prenatal imajo oni za 12€.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
14.5.2008 22:36:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Evo nas. Malenkost smo se še potepali. Vam povem, da vam ne bo žal, če boste šle na 3D UZ. Bilo je čudovito in vse se je tak lepo videlo. Moja babika je že tak velika (30 cm in 635 g). Jo je celo premeril, pregledal, pa češpljico smo videli. Nama je bilo ful zanimivo, ker sma gledala kak nosek ima, kake usteke, kako zeha, pa očke si je mencala, nogici si tišči skorajda v usta. Mi je rekel ginekolog:"Vi pa imate pestro dogajanje v trebuščku". In res je tako. Zdaj je spet z glavico dol obrnjena, ampak to še nič ne pomeni. Tisočkrat se še lahko obrne. V glavnem lepo je bilo. Dobila sva slikice in CD s slikicami in filmčki. Trajalo je dobre pol ure. Ful mi je dal doktor enih pametnih nasvetov. user posted image je tak vesel bil, da jo je videl. Malo je sicer bil prestrašen, ker je bil nazadnje z mano na nuhalni. En čas je bil čisto tiho, potem je pa že začel glej, glej. Kar se ni mogel načuditi. Vam priporočam kljub temu, da ni obvezno.

pf - prosim, mi pošlješ podatke za naročit ...lahko na zs.... jaz bi tudi šla.... pa lahko grem tudi dopoldan?

...pa da ne pozabim...čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

p.s.
tudi mene zanima cena?

< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.5.2008 22:37:34 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
14.5.2008 23:30:19   
arabela*
Lana luna,kako misliš zgodaj,saj boš počasi že v sedmem mesecuuser posted image .
Jaz pa sem z vsem že v paniki.Drug teden si bom že torbo počasi pripravla za v Puser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4247
15.5.2008 7:00:57   
ključek
me to you a na vse quinnye?? jest ne vem če bi ga že tolk zgodej kupvala, ampak po drugi strani me je pa strah, da ga bodo Freestyla razprodal (k so ga baje nehal delat), pa da pol nau več takih akcij...

kej nej nardim

ja, piše na vozičke quinny. mene tud matra- al ja al ne. sm pa računala, da bi s popustom pršparala cca. 150 eurov, če kupim voziček + košaro. to pa ni tako malo denarja, ne???? midva bova v soboto - po našem srečanju, šla v BC, da bova še enkat  ta voziček ogledala, ga dala v avto, če sploh paše noter in se odločila. lej, sej smo že na sredi maja, še dobre 3 mesece in pol, pa bo user posted image  tle. tako da..........če bo pasal v avto user posted image , ga bova midva kar naročila. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.5.2008 7:04:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4248
15.5.2008 7:01:57   
ključek
Jaz pa sem z vsem že v paniki.Drug teden si bom že torbo počasi pripravla za v P

user posted image  ti si faca, Saraya!!!!!!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
15.5.2008 7:03:01   
ključek
pf smem zvedet kolk sta dala za 3D UZ? si tko lepo opisala, da me je kr zamikalo da bi jest tut tko vidla našo

sicer nisi vprašala mene...........user posted image  vendar...........jaz grem k dr. šelih, v domžale, cena je 85 eurov. kar lepa cena, samo mislim,da je vredno!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?