|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
7.5.2008 9:09:29   
KAHLO
maybebayby..........ne moram ti povedat kako žal mi je ..........sploh nevem kaj ti rečt da bi te potolažilo......iskreno ti želim vse najboljše v prihodnosti, in da bo sonček kmalu posijal v tvoje življenje...verjami pa da je tvoj user posted image  zmeraj ob tebi.....sicer se moja izguba s tvojo ne mora primerjati, ker sem imela jaz blighted owum in smo nosečnot prekinili veliko bolj zgodaj, ampak mi je zelo pomagal pogovr s puncami na forumu o spontatnem splavu, tisto pekočo bolečino na srcu pa sem pustila na polju zvončkov na žalah, kjer sem za vse male user posted image  prižgala svečko.........če boš pa kadarkoli potrebovala kak pogovor pa si zmeraj dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zoe..........zgleda da bom jaz tudi mogla to taktiko hladnega ramena ubrat, in nehat razmišljat in se sekirat za vse izjave sosedov...... a masta s puhlico kak recept!?!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
7.5.2008 9:13:36   
puhica13
Kahlo,

ne sekiraj se za sosede, očitno imajo dovolj svojih problemov ali pa so žal že naveličani vsega oz. se jim nič ne doagaja, pa potem tako izražajo ¨svojo voljo¨

Ti se sedaj osredotoči na svojega user posted image  in nase ter da za svojega otročička gradita za lepšo prihodnost. Noben ti ne bo nil pomagal pa naredil, če najprej zato ne boš naredil sama.  No ja vsaj pri meni je tako.

Jaz pa sem že po naravi trmasta in svojeglava, da bom kar vse sama naredila, potem pa jih od mojega poslušam, da naj se malo umirim in počivam, ker čist preveč delam. Halooo pa drgač res ne delam veliko, res pa je da se ogibam nositi težkih stvari, sploh sedaj ko me je zagrabu išias.user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
7.5.2008 9:41:50   
KAHLO
puhica....ja saj, odklopit jih moram ....upam da mi bo uspelo, danes grem itak tja k nama bo majster predal ključe, ker je on z delom zaključil....sam kaj k vem da bo spet vse privrelo na dan ko bom to dotično perzono srečala na stopnišču..........nič.....bom pa jaz zgleda že zdaj začela vadit z tem porodnim dihanjem, na stopnišču bloka ko bom srečala sosedeuser posted image  se pravi globoko vdihnem, ob srečanju s sosedo pa po pasjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja saj zdaj sva tam k bova stvari v stanovanje nosila ...ga imama v 4. nadstropju in ni dvigala, zato jaz prenašam samo kake lažje stvari, pr beli tehniki in pohištvu pa nimam kaj dost pomagat svojmu....ampak mava res zlata vredne prijatle, no predvsem on...moji so itak večina vsi na štajerju in takoj priskočijo na pomoč!! UPam da bomo mlajša generacija tem zafrustriranim starcom pokazali kaj dejansko pomeni sožitje si sobivanje v neki skupnosti........user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
7.5.2008 9:52:16   
*zoe*
Kahlo tudi midva imava na srečo ful dobre prijatelje, ki nama priskočijo na pomoč če je treba, pa tudi noben ne teži, sam teli strčki, ki imajo preveč časa, pol pa skrbijo, da se drugim čez dan ful dogaja, da imajo "televizijo". Drugače bi umrli od dolgčasa. Namesto da bi si našli en hobi ali eno stvar, ki jo obožujejo in se temu posvetili, pa bi bil mir. No, saj niso vsi taki, eni znajo cenit življenje in uživat svoje življenje tudi v času jeseni. Samo jih je na žalost bolj malo. Tisti so mi za zgled, ker bi tudi jaz se pri 70.letih za roke držala s svojim user posted image  v parku in potovala, ....

Drugače se pa čim manj vtikaj vanje in nasploh se čim manj zmeni zanje. Ko bosta z obnovo končala, si bodo našli novo žrtev, ki bo delala kaj bolj zanimivega, pa ne boš več tako na tapeti.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
7.5.2008 9:55:43   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   talytha               - 1. user posted image P 21.5,  PDP 4.9. , user posted image   user posted image    
user posted image   pf                     -    user posted image , M 8.5.,  PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 5P 23.5., PDP 3.9., user posted image user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , P 20.5.,  PDP 4. 9. user posted image user posted image

user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted imagePDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image M 15.5., P 23.5.,  PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,7P 27.5., PDP 14.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image 4P 30.5., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image ,  PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P 28.5.,  PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 13.5.  PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                     - user posted image  PDP 10.9. user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 5P 9.6., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted imagePDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image  lana17              -1. user posted image PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 3P 8.5., M 8.5., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , M 13.5., PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 12.5., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9.
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , M 15.5., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , P 9.5., M 7.5., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   M 13.5., P 9.6., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image , M 13.5., P 2.6., PDP 3.9, user posted image   user posted image    
user posted image   nelly2629          - 1. user posted image , M 9.5., PDP 24.9., user posted image user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image , P 7.5., M 6.5., PDP 10.9., user posted image  user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
7.5.2008 9:57:03   
KAHLO
zoe......ja jaz tud srčno upam da ne bom tečna starka, sicer si tega sploh ne moram predstavlat.....user posted image in vem da bova z mojim imela bolše stvari za počet v najini jeseni kot se pa z nepomembnimi stvarmi ukvarjat....upam da bo kar nekaj vnukovuser posted image  je pa res da se mi smili vsak naslednji ki se bo vselil na ta naslov, in srčno upam da bo se srečal z manj težav kot midvauser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
7.5.2008 10:09:50   
Tejchy
Jutro!

goldfish - seznamček popravljen

gloria - čestitke za user posted image . Js sem tudi dobila slikico lulčka user posted image  , pa sem jo tak veselo kazala okol... mislim, kr javno sem razkazovala svojega sinčeka user posted image  user posted image  user posted image  

maybebaby - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nimam besed, s katerimi bi te lahko potolažila. Želim ti čim prejšnje okrevanje ter to, da greš z optimizmom naprej.... Ob prebiranju takih zgodbic me vedno stisne pri srčku user posted image  user posted image  user posted image  

Kahlo - user posted image  user posted image  user posted image  mislim... kaka zahrbtnost... prvo vsa sladka, a potem pa to. Js sem človek, ki tega ne bi mogla kar tako požret. Sklicala bi sestanek in tem prosila, da mi tisti, ki so to napisali v obraz povejo, kaj jih muči, ne pa da dajejo taka obvestila na oglasno desko.. Mislim halo user posted image  Če zna bit sladka in se s tabo pogovarjat o tvoji pupi, mislim zakaj ti potem ne more omenit tudi tega, da so dela neznosna. Halo?? user posted image  Sicer pa tudi oni so nekdaj mogli kaj delat.. A takrat pa ni bilo galame?? Jao, kaj me tako razjezi... Ne vem no, sam js bi to poskusla razčistit.. z vsemi in pred vsemi, ker to se tiče vseh. Če ne ti bo septembra začela težit češ, da utišaj malo svojo user posted image  , ko in če se bo ponoči jokala. Pa se boš še bolj obremenjevala. Resno.. js bi jim tak govor pripravla, da bi se jokali zraven in se mi klanjali naslednjič, ko bi me srečali kje na stopnišču. Kaj pa si mislijo.. ??? P user posted image   slovenska faušija user posted image  user posted image  user posted image  .. Kot da nimajo kj druzga za delat.. Grrrrrrrrrrr....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
7.5.2008 10:26:00   
ključek
ja punca, kok čvekate!!!!!!!!!!!!!! user posted image  sploh nisem uspela vse prebrat!!!! pridne, pridne!!!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
7.5.2008 10:28:21   
ključek
maybebaby............ user posted image user posted image user posted image user posted image  
sploh ne vem, kaj naj drucga napišem. vse dobro ti želim!!!!!!! user posted image

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
7.5.2008 10:29:25   
Olivija*
Živjo, punce!

Tako ste se razpisale, da še nisem uspela vsega prebrat.

Moram vam povedati da sem imela včeraj zelo pozitivno izkušnjo glede morfologije. Pred dvema tednoma sem bila namreč na morfologiji pri moji G, ki me je pošteno prestrašila s tem, da je naša pupika preveč mirna in da zgleda, kot da ima palček na nogi daljši od ostalih prstkov. Ker se ji ni zdelo vse OK, mi je dala še napotnico za porodnišnico LJ. Tam so si vzeli res dosti časa, zraven so povabili tudi mojega user posted image in so nama vse podrobno razložili. Ogledali smo si obe nogici in prstki so čisto normalni, pupi je odpirala usta in nam mahala. Mislim, da je hotela nekaj že povedat user posted image , ali pa nas je le pozdravljala user posted image . Pa vse ostale organe je pogledal, razložil kaj vidi, vse pokomentiral. Vidi se, da porodnišnica ni tako finančno naravnana, zato si res vzamejo čas (pregled je trajal skoraj eno uro) in ne razmišljajo, kako bi v tem času lahko že 2x ali 3x zaračunali.

Tudi aparature so boljše, dva velika monitorja (eden za mamico, drugi za dr. in očka), ful dobra vidljivost, res odlično. Vse pohvale tudi dr. Kavšku!

Zdaj razmišljam, da na 3D mogoče sploh ne bom šla, ker sem že tukaj videla vse in kar precej podrobno. Tiste, ki boste šle, pa prosim poročajte, če se splača.

Če namreč 3D traja 10 min tako kot nuhalna, potem sigurno ne bom šla.

Tejchy - glede stroškov poroke je zelo odvisno od tega, kaj želiš. Midva bova imela približno 75 svatov in  ocenjujeva stroške na 6.000 - 8.000 EUR. Nekaj bodo prispevali starši, vsega pa ne. Že samo najina obleka bo čez 1000 EUR (sposoja moje obleke 450 EUR). Menuji v gostilni od 20EUR po osebi dalje + pijača...
Je pa zato poroka na upravni enoti popolnoma zastonj, brez vsake takse od februarja 2008 dalje!

Lp in lep dan vsem!
nosecka 08/09

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
7.5.2008 10:36:37   
KAHLO
Tejchy da ne boš mislila, midva sva jo dvkarat lepo prosila, da ko bodo imeli sestanek, da naju povabijo zraven...oz. sva izrecno zahteva da sva zraven, da se osebno pogovoriva s stanovalci ki jih je najina adaptacija zmotila, in da se opravičiva.........pa ne, so imeli sestanek za najinim hrbtom...tako da je lahko tetka našuntala pol soseske kakšna nepridiprava sva.......in nama zgolj in le poslala pisno obvestilo......jaz sploh dojet nisem mogla, sva jo tud spraševala, kdo se je vse pritožil, da stopiva sama do njih, ker midva sva oba na tem stališču da se stvar razreši oz. razčisti takoj in na mestu, brez teh for ona je rekla oz. rekel rela.......ampak iz oči v oči..............pa ni hotela, niti za enega soseda ki se je kao pritožil ni hotela povedat kdo je!!!?!?!?če pa bom septembra slišala samo eno pripombo nad tem da jih moti jok moje pupe.........pol bo pa ta tetka spoznala KAJ JE TO ČISTOKRVNA ŠTAJERKA...........ker  moja pupa pa ne bo trpela pod frustracijami te stare ženice, in bom naredila vse da  bo lahko v miru in svobodi odrasla v svojstveno osebo........valda po vzgoji in načelih naju kot njenih staršev.......pri bozeriranju moje pikice bo pa res iz mene privrel sam user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
7.5.2008 10:38:36   
KAHLO
nosečka08user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
7.5.2008 11:41:16   
ključek
KAJ JE TO ČISTOKRVNA ŠTAJERKA...........

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.5.2008 11:41:42   
*zoe*
Nosečka08 čestitke, da je vse okuser posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
7.5.2008 11:43:28   
KAHLO
Me to you........evo ti to k mi moj temperament začne ven metatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak zdaj sem pa še lačna............zdaj sem pa že k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
7.5.2008 11:48:29   
Tejchy
nosečka08 čestitam za pregled

se podpišem...

Kahlo - to delaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  treba se jim je postavit po robu.. ni druge. Js hvala bogu nimam kakih problemov s sosedi. Vem pa, da je tega v SLO ogrooooooooooooooooomno.. žalostno, da je folk tolk nerazgledan.

Js grem pa zdj na kosilo.. sma z user posted image  postala mal lačna...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.5.2008 12:25:27   
bučkabb
heloooo, se spet mal javljam, pa komi preberem tolk ste pridne čvekiceuser posted image user posted image

maybebaby user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. se pridružujem mislim, ki so jih že ostale navedle.

kahlo, nikar se ne sekiraj in jim jasno povej da si štajerka in da se naj s teboj ne ****user posted image user posted image user posted image

čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in le tako naprejuser posted image user posted image user posted image

no končno smo dočakal mal lepše vreme, tak da tiste ki lahko hiter ven na sončka se gret in vitaminčke nabirat.

LP

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
7.5.2008 12:30:50   
lana luna
ti se kr nič ne sekiraj, kako te gledajo drugi

Kahlo,
hvala za tale nasvetuser posted image user posted image user posted image , ampak tut sam si ga rajš še enkrat preberuser posted image user posted image user posted image

je pa res da je to sama foušija slovenska. pa to morte vedet, da strački res nimajo bolšga dela kot drugim življenje grenit... je tale tvoja soseda še mene fejst razjezilauser posted image user posted image user posted image če bi jo res to tko zlo motil, bi že zdavnaj hotela problem rešit, ne pa da sam še bolj zapleta stvar... tko da, revi je dolgcajt...

pa jest ji naslednjič že ne bi pustila trebuška božat... ker nej gre svojo fovšijo po rami trepljatuser posted image user posted image user posted image čarovnica...
me res jezijo taki ljudje. pa ti si ful miroljubna. jest pa nism taka. jest grem pa kuj v boj in sledi mesarsko klanjeuser posted image user posted image

čeprav sem se mal spremenila zdj. ker ne maram več imet sovražnikov.

pa ste tut to dobr ugotovile, da so to samo stari ljudje tok čudni. ker jest vem, da tle u naš vas so tastari sosedje med sabo ful skregani, tamladi se pa že na sto kilometrov pozdravljajo. ampak tastari pol hočjo fovšerijo in sovraštvo pol prenest še na tamladeuser posted image user posted image user posted image ampak mi se jim ne damouser posted image user posted image user posted image

no zdj pa že mal nakladam..

še glede materinske šole... kahlo hvala za povabilo. samo žal nism iz LJ in bom hodila v KR. pa sej moj user posted image ma cajt hodt, sam je lump (kakšn lump bo šeleuser posted image ) in prav da je to brezveze... desciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.5.2008 12:31:04   
arabela*
Jutro,čvekice pridneuser posted image
Maybebaby,user posted image ,pa želim ti,da se čimprej pobereš.
Jaz pa sem bila pri zobarju spet.Mi je trakec dal v dlesen.Odkar sem user posted image ,imam probleme z dlesnmi.Sedaj pa moram lepo doma čakat nekje tri ure,da trakec odpade.
Kak mi jo je poštar zagodel.Vsak dan sem ga lepo pridno doma čakala,da mi prinese odločbo glede bolniške.Pa ravno danes ko me pol ure ni bilo,se nacrta.Tako,da moram potem še na pošto hodit.
Glede stanovanja,jaz zaenkrat nimam teh problemov.Imamo v hiši nasproti našega stanovanja ene dve študentki,zgoraj pa ena mlada soseda,pa en starejši gospod...nič posebnega.Itak sem edina,ki kaj postori(pomete,pobeli,pospravi).Svoj čas smo imeli galamo,kasneje pa so se tisti odselili.Pa mi paše da je tak,ker tud nonstop ramamo kaj,pa še zvečer hodimo v zgornje nadstropje spat.ampak Kahlo,ti svetujem,da si red narediš,pa vsakemu svoje sedaj poveš,pa boš pol imela mir.Drugače se bojo vedno vtikali v tvoje zadeve.
Naša pupika pa je danes malo v varstvu pri babici,tako da samevamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.5.2008 12:35:38   
lana luna
maybebaby zelo mi je žal zaradi tvoje izgube...user posted image user posted image user posted image

upam da te to ne bo preveč potolko in boš kmalu spet našla nov smisel... če pa boš potrebovala pogovor veš kje nas najdeš...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.5.2008 12:41:00   
Špelca25
Kahlo: pri notranji adaptaciji v stanovanju (razen, ce ne premikas nosilnih stene) ne rabis nobenemu razgalat in ga sprasevat; vljudno pa je, da jih obvestis - recimo obesis papri na oglasni deski, da prenavljas, koliko casa bo prenova trajala, ... take podrobnosti...
Kar se drugega tice, je pa res sama fovsija in zlehtnoba...  In steng ti zagotovo ni treba pucat...
Pa ne se sekirat...
LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.5.2008 12:58:17   
alysa
Maybebaby user posted image user posted image user posted image Pogumno naprej ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.5.2008 13:07:24   
alysa
Kahlo, eni imajo očitno preveč časa, da se lahko ukvarjajo z drugimi stanovalci ... tut midva imava enga takega dedka v hiši, ki vse ve, kaj se dogaja, kdo kaj dela, kdo se krega, prepira ... Ampak midva sva se čist oddaljila od njih, ker vem, da so že z lastnico, od katere sva midva kupla stanovanje, imeli vse možne spore, sva se odločla, da z njimi komunicirava res samo ta nujno.

< Sporočilo je popravil alysa -- 7.5.2008 13:11:35 >

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.5.2008 13:08:58   
KAHLO
Špelca.......ne boš verjela, sva dala obvestilo na oglasno in s to predstavnico sveta stanovalcev sva se dvakrat dobila da smo predebatirali potek najine adaptacije, pol sva še upravnika zgradbe obvestila, pol se je še celo tako zgodilo da je en najino obvestilo z oglasne dol strgal in sva ga še enkrat prlepla...........mislim ne morš verjet kak banda oldtajmerčkov je touser posted image user posted image user posted image  štenge bom pa zanalaš popucala, da si bo lahko pol jezik odgriznila, če bo začela kaj s prahom naprej metat.......bo že še vidla hudiča......sicer pa tako kot pravite, ko jih šmirgla.............sprijaznit se bodo mogli da bova nova soseda in basta.....če se pa naju bodo izogibali pa še toliko bolj.......bo vsaj mir!!user posted image  pa ne bom vam več utrujala s tem.........sam sem nekomu mogla povedat...ker mi je res na duši ležalo..........z njimi pa se še zaenkrat ne mislim prepirat in se spušat na njihov nivo...........bomo pa si dopisovaliuser posted image user posted image user posted image

Saraya vzpostavljenje meja  ali reda med sosedi in nama zaenkrat prepušam user posted image , ker on se ne razjezi tako hiro in odreagira čist skulirano, jaz nevem mene pa hoče kr raznest, k slišim kakšno na najin račun.....saj mi tud moj pravi, da se s tem naj jaz sploh ne ukvarjam.....sam če bi ti vidla kakšne izraze in izjave ti uporabljajo, midva pa pol bl tako po pravniško nazaj............jaz bi jih že 1000 krat poslala v user posted image , ampak kaj k vem da bom s tem prilila samo še olje na ogenj..............no zdaj pa res ne bom več jamrala o temuser posted image user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.5.2008 13:12:44   
petrax
Pozdravljene!

Luna lana js te čist zastopim, sem nekak na istem. Sem tudi stara šele 24, zgledam pa mogoče še malo manj. Imam včasih občutek da me na cesti tako čudno gledajo, lejo smrkljo k je zanosila. Čeprov je mogoče to sam občutek. Sem pa tud že dobila en komentar: kao tok mlada, pa bom že mamica. Če sem sploh pripravljena in take. Folk kr misl da če smo pa mlade pa ni blo mogoče bit načrtovano. Joj sem se kr mal razjezila zdele.

papa

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?