onina
|
Maybebaby - mi je kar hudo zate, pa te sploh ne poznam. Upam, da se čim prej pobereš in začneš znova. Sem par dni nazaj zvedela, da je ena soseda tudi bila kar visoko noseča, pa je srček nehal biti - res grozno. Po drugi strani pa je moja svakinja rodila na rok in otrok je čez 3 dni umrl zaradi napake na srčku, tako da, če se že mora zgoditi, je bolje, da je čim prej - pa naj se tako grozno sliši. Lana Luna - jaz sem bila v prvi nosečnosti stara 27 let, sedaj pa sem 28. Pa me postrani gledajo, kao, tako mlada, pa noseča. Pravijo, da zgledam 20-23 let stara. Pa mi gre tudi to na živce - ma kaj se vtikajo! Pa to se vtikajo same take mamce, ki so imele svoje otroke pred 20. letom starosti. Kahlo - ja, tile tastari znajo biti pravi obup. Pa tole v bloku je drek, ker se res ful sliši in boš zaradi joka tvoje pupe čisto živčna. Zdaj si predstavljaj, da bo imela pikica 3 mesece krče in bo jokala do 01.00 zjutraj! Mi živimo skupaj s taščo in tastom. Smo hišo skupaj zidali in naša družina živi zgoraj, tašča in tast pa spodaj. Pa je kdaj kar težko, ker sinek teče iz ene sobe v drugo, pa se vse dol sliši. Sicer je po 20.00 uri mir, ker gre sin spat, zbudimo se pa že ob 06.00. Tašča in tast sicer nič ne rečeta, razen, da sta ga npr. slišala ponoči, če je kaj jokal. Na začetku sem bila pa kar živčna, ker je jokal, pa se je po celi hiši slišalo.
|