|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEPTEMBERKA iz Francije
6.5.2008 16:41:34   
karmenslo
Pozdravljene punce!
Na povabilo od ZOE, se javljam na vas forum, ker mi manjka se pogovarjat o nasih bodocih bebicah v slovenscini saj ne zivim v SLO.
Sem trenutno v 20t nosecnosti, drugi teden grem na drugi UZ z morfologijo (pri nas imamo uradno samo 3xUZ). je moja prva nosecnost in zato tudi vse novo zame!
Tako nakratko!

vse vas lepo pozdravljam!

karmen

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
   RE: SEPTEMBERKA iz Francije
6.5.2008 16:52:49   
meta21
Pozdravljena karmenslo!

Saj mi imamo uradno samo 2 UZ v nosečnosti, ostale je potrebno pa plačat. Drugače pa mislim, da imate vi vse dosti bolj poštimano, kot mi. Imam kolegico v Franciji (tudi slovenka), ki hodi na preglede tam in tukaj (da malo pokontrolira, ko ima že priložnost-npr. rezultat na nuhalni). Ona je pa oktobrka.

(odgovor članu karmenslo)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.5.2008 16:54:09   
Tejchy
karmenslo - dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image   eh.. pri vas imate tko bolje kot pri nas - nam država plača samo 2 UZ. Tiste, ki imamo srečo z G, pa lahko na vsakem pregledu vsaj za min pogledamo v trebušček k našim user posted image

(odgovor članu karmenslo)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.5.2008 17:07:30   
karmenslo
Uradno imamo placeno 3xUZ od 6.meseca naprej so vsi stroski kriti 100% od socialne! Vendar ker je moj ginekolog v bolnici in je samoplacniski (pri nas placamo vse zdr.storitve vnaprej in smo potem povrnjeni od zavarovalnice) placam mastno vse preglede navadni pregled 45 EUR, morfologija pa me bo stala 116 EUR!!! povrnjeno pa imamo le 2/3 od zneska!
no ne bom jamrala, je pa sigurno da je socialni sistem v SLo boljsi kot pri nas!

vaz sapuscam punce se slisimo jutri grem profitirat soncka in danasnjih 25C, cepar zivim cisto na S Francije!!!!

karmen

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
   RE: Septembrke 08
6.5.2008 17:21:50   
lana luna
moram se začet malo kontrolirat, da ne bo mali prej klel kot se rodil
user posted image user posted image user posted image user posted image

sm se mogla kr fejst nasmejat ob tej izjaviuser posted image user posted image user posted image hvala za vzpodbudne besede. pa tudi tebi Tejchy.

zdj pa najbol da se spravm diplomsko spet tipkat, da bom še letos fertik... mi gredo vse druge traparije po glav, sam tist ne kt je trebauser posted image user posted image user posted image

dobrodošla karmenslo!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.5.2008 18:33:07   
pf
Zoe na 3D UZ sem se naročila k dr. Lukmanu na Ptuj.
Anchy 82 čestitke za dobro opravljeno morfologijo.
Lana Luna meni je pa to lepo, da si mlada mamica in da si toliko zrela, da sta se z bodočim očkom zavestno odločila za bebico, ker vrstnice tvojih let bolj skrbi narastek, oblačila in francoska manikura. Pohvalno.
Karmenslo dobrodošla med septemberkami. Prav zavidam ti teh 25 stopinj, čeprav je tudi pri nas bilo prejle popoldne 20 na sončku.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.5.2008 18:34:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

A je Magnesol samoplačniški ali na recept?

Magnesol je samoplačniški....., lahko ga mogoče tudi predpiše gin. ... Samo prej vprašaj v lekarni...jaz jemljem te vitaminske tablete za nosečnice, ki že imajo magnezij not, pa mi je rekla, da bi z magnesolom bilo že preveč.... Pa vprašala me je, če imam krče v trebuhu , če mi otrdeva trebuh....jaz pa, da je to proti krčem v mečih...pa je rekla v lekarni, da ne pomaga pri tem....
Mogoče naša Bubi kaj več ve o tem.....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.5.2008 18:35:08   
gold fish

Puhica13 in srki dobrodošli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.5.2008 18:44:40   
gold fish

karmenslo - dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.5.2008 18:47:05   
gold fish
Gloria - kako si zrihtala...držim pestke.....

Punce, ki urejate seznam....jaz imam še vedno stare podatkeuser posted image
Novi so: M- 13.5, naslednji P - 2.6, PDP 3.9. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.5.2008 19:14:14   
lana luna
meni je pa to lepo, da si mlada mamica in da si toliko zrela, da sta se z bodočim očkom zavestno odločila za bebico
user posted image user posted image user posted image

si tok lepo napisala, da sm kr mal solzice dobila v očke... HVALA!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.5.2008 21:55:24   
ključek
me to you takoj ko greš za en dan nazaj delat, ti mora spet en mesec bolniško plačevat delodajalec pol pa spet zavod

jaz sem tudi to mislila, pa mi je zdravnica danes rekla, da  če greš za isto zadevo - bolezen na bolniško, si spet v breme države. user posted image user posted image user posted image  ful čudn. nisem vedela.

Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.5.2008 22:02:41   
gloria
Evo mene....morfologija bp,meritve u redu,velikosti ustrezajo tednu nosečnosti 22t1d....vprašala sem jo če je viden mehurček ker v 12 in 16 tednu ni bil viden in je pogledala kr nekaj časa ga je iskala dok se je napolnil in ga je najdla....izvedla sem da pričakujem user posted image  celo lulčka mi je poslikalauser posted image ....juter mam popoldne še pri svojmu gin.pregled pol pa čez en mesec spet v lj.Povedala mi je da je tud uz preiskava pokazala da toxo pri plodu ni prisotna...končno sem res lahk sproščena ker zdej je pa res najhujš za menoj....preberem vas juter ker zdej komaj čakam pojstlouser posted image
Ribica tvoje sanje so dober pokazale kaj bouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.5.2008 22:12:32   
lana luna
Me to you pol ma pa najbrž tvoja zdravnica prouuser posted image user posted image jest ne vem, sej itak tale birokracija je kr neki, nč jasnuser posted image user posted image upam da se ti bodo na zavodu jutr oglasl, da ti povejo kaj je s tem...

gloria user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in za lulčkauser posted image user posted image user posted image

lahko noč punce!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.5.2008 22:14:09   
gold fish
Gloria - user posted image user posted image user posted image  ......sem ful vesela, da je vse OK....     Pa veš, da sem že ko kako #veštica#user posted image ...

Jutri bo še samo rutinski pregled, ....., mene pa moja M čaka drugi teden.....   Hitro idi spat, mogoče boš pa ti zdaj kaj o moji pikici sanjalauser posted image ..

...pa javi se hitro jutri, ker sem že danes cela panična čekirala kje si...nisem pa hotela gnjaviti po sms.....

Pozdravček vsem....

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
7.5.2008 6:57:57   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*
Srki ja 17.5. popoldne imamo srečanje user posted image  Za sedaj se nagibamo za živalski vrt v Lj. Vse vabljene - bo cela invazija trebuščkov user posted image .

Mogoče vas bom prišla pa samo na skrivaj opazovatuser posted image . madona, ampak vas ne folgam brat, tako ste hitre.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.5.2008 7:27:24   
*zoe*
Jutro user posted image ,

sončekuser posted image .

Lana luna, ne se sekirat za druge ljudi, glavno da ti veš kaj in kako, pa da z user posted image  in pozneje z user posted image  esktra uživate. To so ti sam fouš. Jaz imam tudi okoli mene nekaj takih nevoščljivih ljudi, pa se sploh ne sekiram, pol jih pa še bolj jezi user posted image . Pa res je fajn, da si mlada mamica.

Puhica13 sem že dobila zs in ti tud odgovorila user posted image user posted image . za v sobotah pa ne vem a komisija tudi čekira? To boste bolj druge vedele kako in kaj. S papirji je pa tko kot so že sruge napisale, ampak najprej res moraš dobit ene dokumente od svojega g., šele potem lahko začneš naprej urejat.

Karmenslo - dobrodoščla med nami čvekicami user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  Fajn, da se si nam pridružila, tudi če živiš izven Slo. Bo pa še toliko bolj zanimivo. Pri nas imamo samo 2 UZ po ta novem user posted image . Poročaj kako ti je šlo na morfi.

Gloria čestitke za pregled, samo da je vse ok user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zate smo še toliko bolj veseli user posted image  pa čestitke za user posted image

Srki brez problema prideš kar ne na skrivaj user posted image  user posted image  user posted image  Itak nas ne bodo mogli zgrešit, toliko trebuščkov na kupu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.5.2008 8:03:44   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

me to you takoj ko greš za en dan nazaj delat, ti mora spet en mesec bolniško plačevat delodajalec pol pa spet zavod

jaz sem tudi to mislila, pa mi je zdravnica danes rekla, da  če greš za isto zadevo - bolezen na bolniško, si spet v breme države. user posted image user posted image user posted image  ful čudn. nisem vedela.

Če greš po prekinjeni bolniški - spet v bolniško iz istega razloga - se štejejo dnevi od prekinitve naprej. Torej npr. če si prej imela 14 dni bolniške od tam naprej. Če pa greš po prekinitvi bolniške ponovno na bolnipko iz drugega razloga, pa se le-ta prične šteti od začetka.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.5.2008 8:04:19   
KAHLO
Dobro jutro moje pupeuser posted image user posted image user posted image

Vso dobrodošlico izrekam novim, upam da se bomo fino načvekaleuser posted image user posted image user posted image

Večina vas ve da z mojim user posted image  adaptirava stanovanje, v bloku starem 40 let, in v njem živi večina starih penzionistov, mislim da sta not še dve mladi družini....skratka, jaz vam ne moram povedat kako me je včeraj prizadelo pisanje oz. razjezilo pisanje ene izmed sosed upravniku zgradbe. Predvsem me boli to da je z nama full prijazna, ko me sreča me celo po trebuhu poboža in pobara o naši pupi, včeraj pa pol tak šok, da najina adaptacija kali njihovo sožitje oz. bivanje, da jih moti hrup in prah itd. Jaz nevem pred adaptacijo sva vse obvestila na oglasni deski o izvajanju del, prav tako sva se z majstri dogovorila da se dela od 10 pa najkasneje do 18.00 ure zvečer, nedelje in prazniki so tabu..........da o tem da niso pustili za eno uro parkiranje tovornajaka (da bi odpeljal odpadni material) na zelenici......kak halo je bil sploh ne govorim !!!!  boli me predvsem to da ko me na stopnišču sreča je vsa sladka, a za hrbtom pa tako....sploh se ne moram načuditi svoji naivnosti in kako slepo verjamem tem starkam in starcem, sicer me je ogovorilo tudi nekaj drugih sosed k so mi pa pripovedovale da je vse samo faušija in da bi slovenija mogla že davno zgoret zarad nje, in da se naj ne sekiram.....ampak ona v tem pisanju povdarja, da se je pritožilo kar nekaj stanovalcev....ne razumem zakaj noben do naju osebno ne pristopi in pove, kje je težava da bi jo skupaj rešili, oz. da se bom vsaj vedla komu opravičit, do zdaj je to storila samo ena soseda k jo pač moti da majster ni na hodniko za seboj pometel in je ostal prah.....vsaka ji čast...je prva k je prišla in nama v ksiht povedala... sicer je blo rečeno da pride čistilka enkrat na teden in tla pobriše, ta večjo svinjarijo in pometanje pa opravi najni majster, da pa ta čistilka ni čist tako zanesljiva pa nisva vedela, no pa nima veze, bom že jaz pobrisala ta 4 nadstropja mi sploh ni težava.....ampak takšne hinavščine in zahrbtnosti......pa ne, jaz tega ne poznam in ko mi je včeraj moj kazal dopis, ne moram rečt da me je potrlo ...močno me je zabolelo, jeza me je obšla taka da sem v šusu dobila vročino...in valda sem še samo jokala (hormoni tud delajo sto na urouser posted image ). Zdaj se pa samo sekiram v kakšnem okolju bom živela s svojo družinico, s kakšnimi ljudmi, in podtikanji..........a bo pol tud najina pupa vsega kriva, a bo smela sploh zajokati kdaj, se na glas smejati, ali pa poplesavat po stanovanju.....user posted image user posted image
Tako zdaj sem se spet znebila tonskega kamna k mi je ležal na srcu...........

Srki...težko boš prišla na skrivaj obiskovat....ker te bomo prepoznale, če ne po drugem po bušijuuser posted image user posted image

Lana Luna..........ti se kr nič ne sekiraj, kako te gledajo drugi (ta prava ti zdaj nasvet deli, beri zgoraj), kar se pa tiče obiska tvojega te materinske šole, moj se tud ne bo mogel udeležit vseh predavanj saj je v službi tudi do 20. ure zvečer in bom šla tud sama na predavanja........če boš šla v ljubljani, pa lahko greva skupaj ...a si mogoče iz  LJuser posted image

Tud jaz nimam pojma kako se rihtajo kaj ti papiriji...........to bo še tud verjetno enga letanja od uradnika do uradnika........bo treba kar nekaj kondicije nabratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.5.2008 8:34:34   
puhica13
Kahlo,
vidim, da imata vidva enak problem pri preurejanju stanovanja. Midva sva sicer v hiši s mojimi starši, kjer sva delala na vrhu, pa da nauš mislila, da je bilo kaj drugače s sosedi. Isto!! Mi je šlo  že tolk na živce ker so se vsi pritoževali, da je tovrnjak skozi  v napoto, pa pazi imamo dva dovoza tko da sploh ni bilo problem, ne ampak vsi so rinili v to ulico, kjer je bil tovrnjak user posted image . da dobiš ****is... Ej povsod je enako. Res pa je da v blokih pride potem še do foušije. Ne sekirej se, vsi so mogli enkrat delat, vidva sta pač zdej. In men vrjemi, da ljudje v bloku niso jezni, ker vidva delata, pa ker je mogoče malo prahu, mislim ej konec koncev še živijo malo starejši ljudje, predvidevam da imajo časa čez glavo, pa če ima nekdo pred vrati malo prahu lahko v petih minutah tudi sami malo pobrišejo, mislim halooo. Kje pa je tista solidarnost ki je bla včasih, da so si en drugemu pomagali, ne pa samo najedali. Mislim da je prisotno en kup foušije, ker vidva delata. Ne sekirej se. Jaz bi na tvojem mestu poskusila odklopiti, kaj sosedje mislijo, in delala po svoje, konec koncev delata vidva zase ne za druge. Če pa ostane kaj svinarije za tem, bosta pa že popucala. Ostali stanovalci pa naj popucajo za svojim pragom!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
7.5.2008 8:52:59   
maybebaby
V ponedeljek, 5.5. se je ustavil srček naše male sončice...user posted image
Odšla je pridno v deželo zvončkov in nikoli je ne bomo pozabili.
Lepo je bilo z vami in lepo jo je bilo imeti..pa čeprav za prekratek čas.

Želim vam nagajivih skokic, dobrih sladoledov, velikooo sončka in morja in najlepši porod.
Pa,pa,
neli in njenauser posted image

caučk...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
7.5.2008 8:53:11   
*zoe*

Kahlo,
In men vrjemi, da ljudje v bloku niso jezni, ker vidva delata, pa ker je mogoče malo prahu, mislim ej konec koncev še živijo malo starejši ljudje, predvidevam da imajo časa čez glavo, pa če ima nekdo pred vrati malo prahu lahko v petih minutah tudi sami malo pobrišejo, mislim halooo. Kje pa je tista solidarnost ki je bla včasih, da so si en drugemu pomagali, ne pa samo najedali. Mislim da je prisotno en kup foušije, ker vidva delata. Ne sekirej se. Jaz bi na tvojem mestu poskusila odklopiti, kaj sosedje mislijo, in delala po svoje, konec koncev delata vidva zase ne za druge. Če pa ostane kaj svinarije za tem, bosta pa že popucala. Ostali stanovalci pa naj popucajo za svojim pragom!!

Se podpišem pod tole. Folk je tako žleht in nevoščljiv, da je groza. To spoznaš šele potem, ko je ponavadi že prepozno. Midva imava tudi eno sosedo, ki je navidezno prijazna, da ti zleze do grla, sploh če je treba kakšne informacije dobit, pol te pa za hrbtom opravlja za znoret, tako zelo, da me je ena druga soseda enkrat nazmerjala sploh ne vem zakaj. Pol ko sem mal pomislila mi je blo pa hitr vse jasn. Pa skoz je na oknu,.... če pa dobim obiske pa takoj pride na vrt poslušat, da ji kaj ne uide.

Men tud na kraj pameti ne pride, da bi si jemala svoj dragoceni čas za take stvari in ponavadi sploh nič ne vem kva se dogaja okol. Me je že izučilo, da se posvečam samo sebi. Na vsake tolk časa, ti pa še vedno kdo stopi na živec.

Dober da nimam veliko sosed user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
7.5.2008 8:57:14   
*zoe*
Maybebaby user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je hudo. Ne vem kaj ni ti rečem, samo to, da izgubi upanja za naprej in da je mogoče bolje, da je user posted image  odšla prej kot pa da bi bila celo življenje kakšen revček. Očitno tako mora biti user posted image .

Veliko sreče vnaprej, pa naj bo naslednja user posted image  točno taka kakor si želiš user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
7.5.2008 9:01:34   
KAHLO
Puhlica če bi  ti vedla koliko mi te tvoje besede pomenijo.....ampak jaz res nevem kaj majo ljudje s to faušijo, iskreno povedano je meni čist vseeno kaj ma moj najbližji sosed ali pa nevem, kdor koli ki ga srečam na cesti.....jaz nevem od kod ljudem ta faušija, se mi zdi da pr mladih k smo mi niti ni ta tako izražena, ko pri starejših....jaz nevem no, jaz nobenega od znancev ne poznam da bi kako faušijo stresal nad komer koli drugim......najini frendi nama vsi priskočijo na pomoč, in brez obotavljanja pomagajo, mojemu nositi stvari v stanovanje (ker mu pač jaz ta težkih stvari ne moram pomagat nosit), niti noben ne viha nosu ali pa naju postrani ne gleda, prej si izmenjujemo izkušnje....nevem pr teh starih, pa se iščejo samo problemi in teženje.......a se človek tam k je nekaj čez 60 let spremeni v takega težaka ali kako!?!?!Kako si naj pol maldi pari in mlade družine kar koli ustvarjajo, če imajo starejše generacije probleme, z vsako ukrivljeno travico.........jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, me to jezi......k je toliko lepih stvari na svetu........pa se ljudje s takimi stvarmi ukvarjajo... vključno z mano......sploh nevem zakaj me to tako žre!!!user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
7.5.2008 9:08:43   
puhica13
Maybebaby user posted image user posted image  Hudo nam je vsem. Čim preje se pogovori z nekom, vsaj meni je bilo tako malo lažje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?