KAHLO
|
Dobro jutro moje pupe Vso dobrodošlico izrekam novim, upam da se bomo fino načvekale Večina vas ve da z mojim adaptirava stanovanje, v bloku starem 40 let, in v njem živi večina starih penzionistov, mislim da sta not še dve mladi družini....skratka, jaz vam ne moram povedat kako me je včeraj prizadelo pisanje oz. razjezilo pisanje ene izmed sosed upravniku zgradbe. Predvsem me boli to da je z nama full prijazna, ko me sreča me celo po trebuhu poboža in pobara o naši pupi, včeraj pa pol tak šok, da najina adaptacija kali njihovo sožitje oz. bivanje, da jih moti hrup in prah itd. Jaz nevem pred adaptacijo sva vse obvestila na oglasni deski o izvajanju del, prav tako sva se z majstri dogovorila da se dela od 10 pa najkasneje do 18.00 ure zvečer, nedelje in prazniki so tabu..........da o tem da niso pustili za eno uro parkiranje tovornajaka (da bi odpeljal odpadni material) na zelenici......kak halo je bil sploh ne govorim !!!! boli me predvsem to da ko me na stopnišču sreča je vsa sladka, a za hrbtom pa tako....sploh se ne moram načuditi svoji naivnosti in kako slepo verjamem tem starkam in starcem, sicer me je ogovorilo tudi nekaj drugih sosed k so mi pa pripovedovale da je vse samo faušija in da bi slovenija mogla že davno zgoret zarad nje, in da se naj ne sekiram.....ampak ona v tem pisanju povdarja, da se je pritožilo kar nekaj stanovalcev....ne razumem zakaj noben do naju osebno ne pristopi in pove, kje je težava da bi jo skupaj rešili, oz. da se bom vsaj vedla komu opravičit, do zdaj je to storila samo ena soseda k jo pač moti da majster ni na hodniko za seboj pometel in je ostal prah.....vsaka ji čast...je prva k je prišla in nama v ksiht povedala... sicer je blo rečeno da pride čistilka enkrat na teden in tla pobriše, ta večjo svinjarijo in pometanje pa opravi najni majster, da pa ta čistilka ni čist tako zanesljiva pa nisva vedela, no pa nima veze, bom že jaz pobrisala ta 4 nadstropja mi sploh ni težava.....ampak takšne hinavščine in zahrbtnosti......pa ne, jaz tega ne poznam in ko mi je včeraj moj kazal dopis, ne moram rečt da me je potrlo ...močno me je zabolelo, jeza me je obšla taka da sem v šusu dobila vročino...in valda sem še samo jokala (hormoni tud delajo sto na uro ). Zdaj se pa samo sekiram v kakšnem okolju bom živela s svojo družinico, s kakšnimi ljudmi, in podtikanji..........a bo pol tud najina pupa vsega kriva, a bo smela sploh zajokati kdaj, se na glas smejati, ali pa poplesavat po stanovanju..... Tako zdaj sem se spet znebila tonskega kamna k mi je ležal na srcu........... Srki...težko boš prišla na skrivaj obiskovat....ker te bomo prepoznale, če ne po drugem po bušiju Lana Luna..........ti se kr nič ne sekiraj, kako te gledajo drugi (ta prava ti zdaj nasvet deli, beri zgoraj), kar se pa tiče obiska tvojega te materinske šole, moj se tud ne bo mogel udeležit vseh predavanj saj je v službi tudi do 20. ure zvečer in bom šla tud sama na predavanja........če boš šla v ljubljani, pa lahko greva skupaj ...a si mogoče iz LJ Tud jaz nimam pojma kako se rihtajo kaj ti papiriji...........to bo še tud verjetno enga letanja od uradnika do uradnika........bo treba kar nekaj kondicije nabrat
|