|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
4.5.2008 18:20:10   
arabela*
hoila mačke.
Kako kaj danes? Vidim,da vas je veliko zunaj na sončku.Pa saj je prav tako.
Mi smo pa bili pri tašči na kosilu,kot pač vsako nedeljo,moj ima sedaj neko delo in sva z malečko sami.Sva pa si prej privoščile sladoled v mestu;kot je itak najina navada vsak dan.Obvezen je vsakodnevni sprehod do Igluja pa nazajuser posted image .Tam se nabaševa z gromozansko kepico,pol pa je vse vreduuser posted image
Punce,a imate že vse nakupljeno za naše maleuser posted image ? Nam še manjka posteljica,pa varuška,pa pleničke za široko previjanje,pa jajčka za voziček .pa saj še imamo nekaj časauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
4.5.2008 19:19:53   
ključek
Punce,a imate že vse nakupljeno za naše male

jaz imam samo eno dudo, 2 bodija, ene copatke, pa danes sem kupila tetra pleničke(1 komplet), bebi palčke in robčke za brisanje. me čaka še ogromnoooooooooo nakupov!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.5.2008 19:20:08 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
4.5.2008 19:56:11   
pf
Gloria kopalke si preoblečem po vsakem kopanju in se lepo obrišem, pa kopalni plašček si nesem zraven. Imam pa tudi tampone za kopanje nosečk, ampak sem jih danes pozabila doma, drugače pa sem jih uporabljala ko sva bila na dopustu v Sol Umagu, kjer sva se več kopala. Tak mi je pasalo, da bom še večkrat šla, samo počutila sem se pa kot nasedli kit, kar na dno me je vleklo, pa toliko in tako hitro ne morem več plavati.
Gold fish fajn zrihtaj jutri.
Saraya  počasi napredujemo z vsemi potrebščinami za dojenčka. Je kar veliko vsega in mi je fajn da se finančno malo porazdeli po mesecih. Ti še tak verjetno imaš od prve pupe veliko stvari.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.5.2008 20:44:22   
alysa

Punce,a imate že vse nakupljeno za naše maleuser posted image ?

Js še nič, me še vse čaka ... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.5.2008 22:40:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Punce,a imate že vse nakupljeno za naše maleuser posted image ?

Mi imamo še od prvega pikeca neke cotike, pa v četrtek sem nekaj pajackov in bodijev,pa ... dobila.... kupila pa sem zadnjič v A ene kavbojkice za finto..za 1€, druga pa nič...
Moramo nabaviti še posteljico+jogi, pa voziček, pa previjalno, pa ...... V bistvu vse razen cotik....
Bom ta teden malo pregledala cotike, ker bom imela malo več časa, ker našega pikeca ne bo doma, pa jutri imam pregled in bomo potem videli, kdaj gremo v akcijo......  imam pa že nagledane stvari.... - voziček, previjalno, ... posteljico mogoče dobim, drugače bom vzela tisto v paketu...

Pf in Gloria - hvala za lepe želje..... Upam, da bom končno izvedela kdaj imam morfologijo in pa seveda, da je z user posted image  vse OK, pa še PDP me zanima....

Naš pikec pa je danes tako jokal, ker mora iti sedaj za 4 dni s šolo...., sem se morala prav nazaj držati....,upam, da bo jutri zjutra, ko ga peljem boljše, ker drugače boma oba user posted image .... drugače se že lahko zadržim, ne vem pa kako bo sedaj, ko sem nosečka....

Aja, Gloria - pri nas je tudi ta voziček favorit.... barva surf

Sedaj pa šibam....se beremo jutri....

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.5.2008 7:16:43   
ključek
jutro!!!!!!!!!!! že delamo..............user posted image  smo pridni, ne?! user posted image
praznikov je konec, bolniške tudi, sedaj pa vse po starem. tudi ok, ne? user posted image
ste se spočile čez praznike? user posted image   in sedaj polne energije šibate v službo, po opravkih....upam, da se katera kmalu priklopi na RR, da ji lahko ponudim user posted image  za dober začetek dneva!! user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.5.2008 7:21:32   
pf
Dobro jutro. Me to you ti pa že takole pridna. Jaz že tudi kar en čas bedim, nočem preveč dolgo spat, ker potem zvečer nisem zaspana. Tudi jaz grem zdajle kavico pristaviti, ker se mi je ful lušta. Septemberke kar nič več ne pišejo skoraj, zgleda da jih je bilo res veliko na dopustu. Kako pa so kaj tvoje noge? A še zatekajo kaj?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.5.2008 7:27:14   
*zoe*
Jutro user posted image ,

kako kaj, a ste se spočile? Pri meni so bili prazniki ultra delavni, sem čisto izmučena. Delala nisva samo 1.5. ostalo pa na polno. No včeraj ob 17-ih sva šla v Lj, pa potem svežega user posted image  gledat - joj je bil cukr, pa ful priden.

Pf glede teh bolečin v križu - pri meni so tudi vedno bolj pogoste, sploh če dolgo časa sedim v isti pozi in pa ponoči (proti jutru). Včeraj sem si pomagala kar s tisto vajo iz joge, ki se ji reče mačka (ali nekaj takega - jaz namreč nimam pojma od joge, ker se nisem nikoli z njo ukvarjala) in mi je res pomagalo, ker so bolečine izginile user posted image  Poizkusi še ti. Ker s tem si naštelaš vrtenca.

Btw katera je enkrat rekla, da ima CD z nosečniško jogo? Jaz bi ga tudi namreč user posted image  A si bila to ti Saraya? Ne spomnim se več user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.5.2008 7:27:47   
taja1235
Eno lepo jutro vsem...upam da ste vse spocite in polne lepih trenutkov..
Js delam se danes in jutri pol pa priprave na poroko...
Me zvija ze na polni crti...punce dajte kak recept...da ne bom jokala sploh k bodo padale cestitke..
Namrec zlo hitr padem v jok..sploh pa zdej ko je se bebica v trebuscku...
Dns nism celo noč nč spala, sm ku en marsovc  user posted image

Šibam na delo pa vas berem........pozdravček vsem bušijem od mojga bušija user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.5.2008 7:34:22   
ključek
Kako pa so kaj tvoje noge? A še zatekajo kaj?

zaenkrat so ok, ker sem bila doma. bomo videli, kako bo sedaj, ko spet delam. sem si že prinesla dodaten stol k mizi, da imam noge gor. user posted image  k v eni gostilni, pa smo javna uprava. user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.5.2008 7:36:36   
*zoe*
Taja1235 moj user posted image  je že pravi razgrajač, ne more bit eno minuto pri miru user posted image  user posted image  user posted image  tako da se je takoj z brco odzval na tvoje pozdravčke user posted image

Drugače pa sedaj moj buši meri 90 cm - pa pri vas. Med prazniki se je kar napihnil user posted image  Tejchy ti imaš ponavadi take dimenzije bušija kot jaz. A sva še usklajeni?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.5.2008 7:46:47   
ključek
Taja1235 moj je že pravi razgrajač, ne more bit eno minuto pri miru

moj user posted image  pa še zgleda vedno stavka...............user posted image  nič od nič.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.5.2008 7:52:59   
KAHLO
dobro jutro pupe!!

Pa smo spet v službi in spet dežuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se imela te praznike prav enkratno............ampak kaj ko je tako hitro minilio!!

Jaz mam za svojo lady samo še enga pajaca....ostalo bom nabavlala pol avgusta....zdaj je še prej stanovanje na vrstiuser posted image

Taja1235 jaz sem tud zdaj full bol sentimentalna, za vsak kakec mi gre na jok, včeraj mi je šlo na jok k sem prišla domov iz štajerja in sem že pogrešala vse svoje in mojga nečaka.....kaj še le bo..........ti si daj kr duška nič sekirat........po moje ne boš samo ti jokala, bo še kdo izmed gostov tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.5.2008 7:59:00   
nosecka09
Jutro, souser posted image !

Tudi jaz sem že v službi. Odkar sem user posted image , mi user posted image  ful diši, prej je pa sploh nisem pila. Da pa ne bi bil to prevelik šok za mojo pikico, sem kupila kar tisto instant brez kofeina, pol pa naredim veliiiiiko mlečene pene čez, da zgleda kot kakšen kapučino.

Mi imamo jutri še drugo morfologijo, za tiste ki urejate seznam pa sporočam, da imam PDP 12.9.2008.

Sicer pa so priprave na poroko v teku. taja1235, tudi mene malo skrbi, da se ne bom preveč raznežila in začela jokat, ker sem postala tako čustvena, odkar sem user posted image . Sicer bi vzela en persen, pa bi vedela, da bom čist ravnodušna in sproščena, ampak zaradi pikice se vsem takim pripravkom izogibam.

Jaz bom delala še do četrtka, šele nato začnem uživat na dopustu.

Lp, nosecka

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
5.5.2008 8:01:34   
ključek
si ti nosečka08????????

(odgovor članu nosecka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.5.2008 8:02:30   
*zoe*
Me to you - saj bo user posted image  še začel razgrajati, nič se ne sekiraj. Bo potem vse nadoknadil user posted image

Kar se pa stvari za user posted image  bomo pa tudi še počakali na poletje. Sedaj niti nimam časa šopingirat, tako da nimam še nobene stvari. Aja, samo 2 para nogavičk.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.5.2008 8:21:52   
pf
Zoe a ta vaja je v bistvu raztezanje v položaju mačke? Raje vprašam, da ga ne bom kaj sračkala. Kako dolgo pa si to kaj delala? Meni se zdi, da je plavanje kar pomagalo, ampak vsak dan pa tudi ne moreš v bazen.
Me to you saj bodo brcike tudi k tebi še prišle. Od včeraj dalje jih čuti tudi bodoči očka, ker zadnjih par dni pikica tako nori, da je veselje. Še G mi je rekla na zadnjem pregledu, da tako nori da je v dolžino sploh ne more zmeriti. Stalno ko jo je hotela izmeriti, se je nekaj obračala in brcala. Kaj šele bo. Pa naj nori, saj ima čas.
Taja 1235 in Nosečka 09  pri vama pa so res priprave v polnem teku. Superca. Nič se ne sekirajta, če se bosta raznežili. To je pač tak dan in verjetno tudi, če ne bi bile user posted image bi jokale. Tak da le pogumno.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.5.2008 8:43:26   
optimizem
Lep ponedeljkov pozdravček vsem nosečkam!

pf - Kje pa se dobijo ti tamponi za nosečke? Midva greva konec junija za par dni v toplice, pa sem vprašala G kako je z bazeni v nosečnosti, pa pravi da niso priporočljivi, ker naj bi bila voda umazana. Tako, da mi je napisal svečke in kremo za vsak dan ko bom v toplicah. Mi je zanimivo k vsi tako priporočajo plavanje, sam zgleda imajo vsi v mislih morje ali kaj?user posted image

Drugače se pa 14.7. začnejo poletne razprodaje in vsem, k se ne mudi z nakupi se splača počakat do takrat k bodo tudi za naše sončke kake cotike znižane.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.5.2008 8:52:36   
ključek
Drugače se pa 14.7. začnejo poletne razprodaje

ti si pa na tekočem......user posted image user posted image user posted image  hvala za info.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.5.2008 8:53:11   
*zoe*
Pf ja to gre nekako tako:
spraviš se v pasji položaj, pol pa z vdihom dvigneš srednji del hrbtenice čim višje (kot mačka če vidi psa user posted image ) glava gre proti prsnem košu, malo zadržiš(dih in pozo), pol pa z izdihom daš hrbtenico čim nižje, pa glava gre spet v normalen položaj. Premikaš torej samo hrbet+glavo, ne pa nog in rok. To je to. Sej je čist simpl, samo razložit ni enostavno user posted image . Sem pa prebrala, da je ta položaj najboljši za preprečevanje bolečin v hrbtenici. Meni je res pomagalo, upam, da bo tudi tebi. Aja, to ponovi ene 10x ali pa po občutku.

To mi je že enkrat eden rekel, da se mačke po dolgem počitku zato tako raztegujejo, da si spet naštelajo hrbtenico, ker se med počitkom "posede". Who knows. Bo že nekaj na tem.

Takle mamo.

Poročaj, če ti pomaga.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
5.5.2008 9:00:25   
anchy82
taja1235 - jst te čisto razumem kak je glede solzic pred poroko. Samo pomislim, da še 19.dni pa bom tudi sama sprejemala čestitke ob vstopu v zakonski stan, pa mi gre že na jokuser posted image Še bolj pa to, da se bom odselila od domauser posted image user posted image Ja, prava jokica sem postala zdaj ko sem user posted image !!!!user posted image
Ti se pa v soboto poročiš, kajne? Kje si si pa čevlje kupila? kaj pa spodnje spodnje perilo?
Javi se še kaj kako potekajo priprave! Pa SREČNOuser posted image user posted image user posted image

Punce a že vse konkretno čutite svoje user posted image ? Meni se zdi, da včasih bolj konkretno brca, včasih pa kar počiva... Dobro da imam jutri pregled!user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.5.2008 9:09:11   
Tejchy
Jutro user posted image !

Pa smo spet delovni.. pa spet dež user posted image  .. joj, kdaj se bo že začelo lepo in toplo vreme.. user posted image  Komaj čakam...

Zoe - moj obseg trebuščka prav nič ne napreduje user posted image  .. sem se merila neki časa nazaj, pa sem na 88 cm, tak da gre zeeeeeeeeeeloooooooooo počasi.. sploh napram kilam, ki kažejo že 9kg+ user posted image  No, sj.. pol me bo pa kr naenkrat razneslo user posted image  user posted image  user posted image  Komaj čakam zdj na M - še samo 10 dni user posted image  user posted image  user posted image  .. da vidim, da je z našim user posted image  vse ok in da pridno raste.

Glede cotik - sem čist pozabla na razprodaje user posted image  user posted image  Bom tud js počakala do takrat in pol šla v shoping.. če se bom lahk zadržala do sredine julija user posted image  user posted image  user posted image  Itak so šli zdj vsi prihranki v voziček, tako da je treba malo denarnico napolnit do ta čas.

Nič, zdj pa grem malo delat.. se je kr neki dela nabralo.. se tipkamo..

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.5.2008 9:20:00   
*zoe*
Oj Tejchy pol imaš pa sigurno že 90 cm (jaz sem se merila po kosilu user posted image ), ker tudi meni je bil buši skoz na 86 in se ni in ni hotel premakniti naprej, sedaj pa je v parih dnevih prišel na 90 cm user posted image . Kar se kil tiče, sva pa tudi kar na istem (jaz 8 kg). Pa vsi ki me vidijo pravijo če sem noseča šele 3 mesece user posted image , pol pa ne vem kam grejo tele kile. Mah, glavno da je z bebo vse ok. Moja prijateljica se je zredila vse skup za 16 kg in ima sedaj 2 meseca po porodu samo še 5 kg dol za dat (da bo tko kot je bilo pred user posted image ).

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
5.5.2008 9:52:19   
amor real
Jutroooooooo user posted image !

OOO, ste se pa zdaj razpisale user posted image .
Najprej GLORIA dobrodošla!!! Superca, da je vse o.k. sedaj!!!
Čestitke vsem našim majskim nevestam!
Jaz sem na dopustu - jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Pri nas se je prikazalo sonce in je prav lepo zunaj! Drugače v bušiju nekaj čutim, ampak ne vem ali je to od moje požrešnosti al je najin PIKEC user posted image . Konkretnih brcik pa še ni, sicer bi ubožec rabil macolo, da bi skoz mamin špeh potrkal!!! user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.5.2008 9:55:14   
pf
Hvala Zoe za nasvet. Bom probala.
Optimizem te tampone sem jaz kupila v lekarni. Meni je G glede bazena rekla takole, da verjetno se v nekih "divjih" bazenih ne bom kopala, ampak v kakih termah. Plavanje v nosečnosti se vsekakor priporoča, le kopalke si je treba preobleči takoj, tampon vzameš ven in vstaviš novega noter, potem pa ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Je pa res, da ko že grem v bazen sem noter potem 15 do 20 minut, ne grem noter, pa kar hop ven, ker to je pa res brezveze. Ti kar pogumno. G mi je rekla, da če bi že prišlo do vnetja, bi prišlo do vnetja nožnice, kar nikakor ni povezano s razvojem ploda samega. Včasih se mi zdi, da nosečke malo preveč kompliciramo. Preveč beremo, preveč slišimo in preveč se obremenjujemo z vsem. Ne kave, ne bazena, ne coca cole, ne to, ne ono. Saj tudi jaz kompliciram malo, ker vem, ampak bazena se pa res ne otepam, ker sem se zdaj kot user posted image že ful dostikrat kopala in nikoli ni bilo posebnosti, nasprotno prav dobro sem se počutila. Jaz sem se ravno včeraj odločila, da bom šla tam nekje do konca sedmega meseca še parkrat, vsaj enkrat na teden, ker mi paše.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?