gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Punce,a imate že vse nakupljeno za naše male ? Mi imamo še od prvega pikeca neke cotike, pa v četrtek sem nekaj pajackov in bodijev,pa ... dobila.... kupila pa sem zadnjič v A ene kavbojkice za finto..za 1€, druga pa nič... Moramo nabaviti še posteljico+jogi, pa voziček, pa previjalno, pa ...... V bistvu vse razen cotik.... Bom ta teden malo pregledala cotike, ker bom imela malo več časa, ker našega pikeca ne bo doma, pa jutri imam pregled in bomo potem videli, kdaj gremo v akcijo...... imam pa že nagledane stvari.... - voziček, previjalno, ... posteljico mogoče dobim, drugače bom vzela tisto v paketu... Pf in Gloria - hvala za lepe želje..... Upam, da bom končno izvedela kdaj imam morfologijo in pa seveda, da je z vse OK, pa še PDP me zanima.... Naš pikec pa je danes tako jokal, ker mora iti sedaj za 4 dni s šolo...., sem se morala prav nazaj držati....,upam, da bo jutri zjutra, ko ga peljem boljše, ker drugače boma oba .... drugače se že lahko zadržim, ne vem pa kako bo sedaj, ko sem nosečka.... Aja, Gloria - pri nas je tudi ta voziček favorit.... barva surf Sedaj pa šibam....se beremo jutri.... Pozdravček,
|