|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
2.5.2008 9:29:20   
ključek
evo, malo da se javim, čeprav bom imela monolog, ker ni o nobeni ne duha ne sluha..........user posted image
včerajšni dan je bil super, zjutraj smo šli v hribe, prišli pravi čas pred dežjem domov, imeli nato piknik user posted image , popoldne sva šla pa še k kolegoma, ki imata 15-mesečnega user posted image . danes greva tudi na obisk!! user posted image  tko,da bo prou luštn.user posted image
aja..........pa včeraj zvečer, ko sem šla spat...........mogoče se mi je sanjalo, user posted image   ampak mislim, da sem čutila prvo konkretno brco najinega user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
2.5.2008 9:30:15   
ključek
Ma joj, vse imate že kej konkretnega za pokazat.... moj je pol manjši.... in sploh ni izrazit.... buuuuuuuuu

sej moj tudi ni, veš. še čakam na tapravega. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
2.5.2008 9:48:28   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sem pozabla včeraj dodat,kak sem huda.Sem enih par znank srečala,pa me vsaka pogleda,pa reče:ja kje pa imaš ti trebuh,se sploh ne vidi da si noseča.Saj več ne vem,a bi v 23 tednu res morala imeti tako ogromen trebuh al kako??user posted image

Men se pa dogaja, da me vprašajo:Kdaj pa bo srečni dogodek?" Pa jim povem , da septembra, pol mi pa rečejo a šele. Posledica velikega trebuščka, čeprav zdaj že nekaj časa stagnira. Tko, da se je brez veze sekirat. Ljudje smo si različni in tud naši trebuščki so različni. Nekaj čist normalnega.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
2.5.2008 10:24:02   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aja..........pa včeraj zvečer, ko sem šla spat...........mogoče se mi je sanjalo, user posted image   ampak mislim, da sem čutila prvo konkretno brco najinega user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
2.5.2008 10:25:58   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ma joj, vse imate že kej konkretnega za pokazat.... moj je pol manjši.... in sploh ni izrazit.... buuuuuuuuu

sej moj tudi ni, veš. še čakam na tapravega. user posted image

Pa vsaj brcike čutite. Mene pa še vedno sam zgečka. Ima očitno prevečprostora, ad bi mi naklonil kakšno brciko. Ampak tudi to še pride. user posted image

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.5.2008 10:31:30   
ključek
Pa vsaj brcike čutite. Mene pa še vedno sam zgečka. Ima očitno prevečprostora, ad bi mi naklonil kakšno brciko. Ampak tudi to še pride.

lana17, saj bo!!! user posted image  tudi jaz  sem kar malo nervozna, ko berem, da ostalim že brcajo user posted image  veliko časa. saj kot sem napisala...mogoče se mi je pa sanjalo....user posted image  boš videla, ko boš najmanj pričakovala, pa bo. kot je bilo pri meni. sicer pa imaš še čas, saj si nosečka dobrih 20 tednov. baje do 22 ali celo do 24 tedna traja, da začutiš konkretne brce. tako da......saj bo!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.5.2008 11:11:25   
amor real
Ciao, user posted image !

Tukaj vlada totalni mrk in prav je tako, sonček vabi v naravo!
Punce tudi jaz še ne čutim nobenih brcik, malček zgečka okrog popka. Edino kar opažam, je to, da nekako če dam roko na trebuh čutim kje približno leži najin user posted image . Enkrat je na levi, drugič na desni, spet enkrat čist zgoraj pod popokom, drugič nekje na dnu user posted image .
Glede na to, da sem bolj elegantno popolnjena baje ni nič hudega, če ne čutiš brcik. Moj trebuh pa je tudi samo bolj napet kot ponavadi in mi vsi pravijo, da sploh se mi ne pozna, da sem user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.5.2008 11:59:57   
Tejchy
Ojla pupe!

Sam da vas mal pozdravim...
Mi2 oz. mi trije user posted image  user posted image  smo se pa včeraj popoldan odpravili v kino, da smo mal zabili dan... Je blo tako slabo vreme, da res ni bilo možnosti kam drugam iti. No, je pa zato danes sonček in bo popoldan ziher padel kak sprehod in sladoled user posted image  user posted image  user posted image  

Glede brcik - js našega user posted image  že prav konkretno čutim, vsak dan, sploh ko ležim, pa tudi tako, ko kaj delam na trenutke. Brce so že prav konkretne user posted image  user posted image  tak da jih je tudi bodoči ati že lahko občutil in je bil čist navdušen user posted image   in komaj čaka, da se user posted image  rodi, da ga bo lahko cartlal . Tiste, ki jih pa še ne čutite, pa kr brez skrbi.... tudi vas čas še prihaja.

Zdj grem pa kuhat, pol pa na sonček..
Lep petek vam želim..

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.5.2008 16:13:15   
tasha23
Ojla še jaz da se malo javim. Mi smo OK, sicer bolj slabo spimo, ker če ni ta večji mišek ki ga zobki mučijo je ta mali ki se zelo rad preteguje in kakšen Kick boxing trenira v maminem trebuščku. Brce so zdaj kar konkretne saj jih že moj ljubi čuti ko boža trebušček. Se mi pa še vedno zeloooo malo vidi ker nosim zelo zadaj  user posted image . Naslednji pregled imam 28.5 in takrat bom skoraj v 7 mesecu  (26t) user posted image  Kako hitro mi gre časuser posted image  Prav danes sem razmišljala da samo še 2 meseca in pol in nato grem prvo na dopust in nato na porodniškouser posted image , WOW sploh se mi ne zdi da bo tako blizu... in če bo res konec avgusta ali prve dni v septembru... JOJ to je že tukaj user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.5.2008 17:57:49   
arabela*
oila babikeuser posted image
Nam pa so vsi plani v vodo padli.Smo nameravali v nedeljo malo na obalo,pa je vse skupaj odpovedanouser posted image
Saj pravim,vsaka stvar,ki jo planiraš,se izneveri.
Glede brcik,sedaj jih tud jaz že konkretno čutim.Kolikor sem se sekirala še pred dvema tednoma,je zdaj vredu.Takrat ko najmanj pričakuješ,te presenetijo.Danes je bil/bila še posebej celo dopoldan aktiven/a,sem skozi majčko lahko opazovala premike.Kooooončnooouser posted image
Glede buhija,saj jaz se ne sekiram,samo se mi zdi,da me je kar pošteno že skupaj(pri trebuhu mislim),napram prvi nosečnosti,zato enostavno ne razumem,kako na vse to nekateri gledajo.Pa tud 7 kil sem se do sedaj zredila,kar je pa čist vredu.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.5.2008 18:21:30   
gloria
Punce živjo....skoz vas že berem ampak se do zdej nisem javla zaradi skrbi ki so mojo nosečnost dale v obup....
V 13 tednu sem dobila izvid ki je kazal da mam svežo okužbo z toxouser posted image user posted image ....moj gin.je povedal da bo verjetno potrebno splavit ker je okužba nastala v začetku nosečnosti in še sveža je(drugače sem zanosila po ivf-u,poleti 07 sem pa že imela ss plodu je nehal biti srček).Sledili so pregledi v lj.kje sem dobila upanje da se da pozdravit,in da mi bodo v 18 tednu nardil AC kje se še vedno lahko nosečnost prekine če bo plod okužen.Dobila sem antibiotike katere sem pila 3 krat po 2 na dan.16.4.sem imela AC in vam povem da tisto čakanje na izvide je pa nekaj najhujšega kaj se mi je lahk zgodilo...no to je zdej za menoj...čez en teden sem klicala kje so mi po telefonu povedal da otrok ni okuženuser posted image ,ter naj se naročim še za morfologijo kje mi bodo še bolj natančno pogledal otroka.Mal me še skrbi ker mi moj gin.v 16 tednu še ni najdel mehurja,sam me je pomiril da je to vse normalno...6.5.mam morfologijo in upam da bo vse ok7.5.pa pregled pri svojmu gin.
Juter greva prvič z možem pogledat za vozičke ter pojstlico ker se do zdej enostavno nisem upala....Tako mal sem se razpisalauser posted image ....upam da me sprejmete med vas....aha velik se pogovarjate o brcikah,jaz ih  še glih ne čutim,mogoče kakšno žgečanje....PDP 10.09.user posted image (še ne vem,upam da v torek izvemuser posted image )

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.5.2008 19:29:47   
pf
Gloria seveda te sprejmemo in jaz osebno sem zelo vesela, da se ti je vse vredu izšlo in da lahko začneš mirne volje nakupovati za bebico in uživati v nosečnosti.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.5.2008 21:59:03   
ključek
Juter greva prvič z možem pogledat za vozičke ter pojstlico ker se do zdej enostavno nisem upala....Tako mal sem se razpisala ....upam da me sprejmete med vas....aha velik se pogovarjate o brcikah,jaz ih še glih ne čutim,mogoče kakšno žgečanje....PDP 10.09. (še ne vem,upam da v torek izvem )

user posted image

dobrodošla!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.5.2008 22:04:12   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   talytha               - 1. user posted image P 21.5,  PDP 4.9. , user posted image   user posted image  
user posted image   maybebaby     -1. user posted image  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , M 8.5.,  PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 5P 23.5., PDP 3.9., user posted image user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , P 20.5.,  PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted imagePDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image M 15.5., P 23.5.,  PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,7P 27.5., PDP 14.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image 4P 30.5., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image ,  PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P 28.5.,  PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 13.5.  PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 5P 9.6., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted imagePDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image  lana17              -1. user posted image PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 3P 8.5., M 8.5., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , M 13.5., PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 12.5., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9.
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , M 15.5., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , P 9.5., M 7.5., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image , P 5.5., PDP 3/10/12/9, user posted image    
user posted image   nelly2629          - 1. user posted image , M 9.5., PDP 24.9., user posted image user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image , P 7.5., M 6.5., PDP 10.9., user posted image  user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.5.2008 22:44:29   
arabela*
Gloria user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
2.5.2008 23:46:24   
gold fish
Gloria - najprej tebi..... dobrodošla med septembrkamiuser posted image user posted image user posted image ....   sem te že čakala tukaj user posted image .
Kar lepo začni(ta) uživati in javi, če si kaj pametnega našla...

Jaz sem pa imela včeraj obisk...ene naše iz IVF....sem cartala kar dve mali štručki - 5 mes. ..... pa sem ugotovila, da si kar ne morem predstavljati kako bi to bilo..... Sta pa taki lubiki user posted image ....
Sem dobila cotike, pol sem pa kar user posted image  na podstrešje spodilauser posted image , da je še cotike od našega pikeca dol privlekel....jaz pa cela raznežena...sva z pikecom potem našemu user posted image  vrtela uspavanke....pa me je par krat  konkretno ruknil...... Sem ugotovila, da pajackov in ostalih zadev imam toliko, da zaradi potrebe ne rabim kupovati, razen iz luštov.....

Danes pa smo se potepali na Koroškem...meni je tam vedno fajn, ker sem tam preživela skoraj vse počitnice vse do srednje šole......, našega user posted image  pa tudi že kar fajn čutim...čeprav čisto...saj veste kje.....vedno miga tam čisto spodaj.... danes je bil kar cel dan bolj aktiven.... Pa če božaš na tistem delu bušija, ko user posted image  leži, že da signal nazaj....je to še čisto blaga brcika, ki jo zaenkrat čuti še samo mama...., ati in pikec bosta še malo počakala..

Sedaj pa šibam spat...

Pozdrav,

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.5.2008 8:23:03   
KAHLO
Hallo pupe!!

GLede tega zbranega filuu vozička cena je 450 evrov....nevem, a je ot dost al ne, ampak s emi zdi da so quiniji,pa peg perego, pa chicco....dražji.....nevem, se mi zdi še nekaj sprejemljiva cena...čeprav bo vseeno treba pršparat pr vsaki plači malo vstran pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa klko sem zasledila se ga v slo da dobit samo v tej pikolino trgovini.

alysa....jaz se že pridno zalivam z donatom, če prav je okus za umret.....ampak sam da se mi ta krč ne ponovi več, me  še danes meča boli.....user posted image

Drgače pa vsak dan nekje pohajkujemo, 30. sem šla na kresovanje, ampak me je do 23.30 kar pošteno namrazilo, in sem kar predčasno zapustila prizoriščeuser posted image user posted image user posted image  so pa vsi namesto mene pozdravljali moj bušiuser posted image user posted image user posted image  no pol sem se šla drug dan kopat, včeraj sem se potepala po goričkem............skratka blo je enkratno, vreme pa kot naročeno, sončno, danes grem pa k sestrični na piknik k ma rojstni dan, jutri pa spet nazaj v ljuser posted image user posted image  ampak ni blema, ker so majstri v zadnji fazi obnove najinega stanovanje.....in me itak že firbec matra, kakšen bo zdaj končni izdelekuser posted image

nič pupe letim, grem še v avstrijo malo počekirat kaj dogaja!!!

pridne bote in se tipkamo v ponedeljekuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.5.2008 8:23:46   
KAHLO
gloria.........dobrodošla.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.5.2008 9:05:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Pa vsaj brcike čutite. Mene pa še vedno sam zgečka. Ima očitno prevečprostora, ad bi mi naklonil kakšno brciko. Ampak tudi to še pride. user posted image

Premikanje naše pupe pa kr fajn čutim, ja... user posted image user posted image

Mi pa čez eno uro gremo.... yihaaaaaaaaaaa.... Morje, korale.... prihajamoooo.. hahaha

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.5.2008 10:20:40   
*zoe*
Gloria dobrodošla user posted image

Kar se brcik tiče - pri nas je že noro. Zaradi žuriranja user posted image  danes nisem spala popnoči 2 uri user posted image  Je obdelal vse kotičke trebuha, pa fajn pritisnil na ledvico, da me je boleleo ko user posted image  In to se sedaj dogaja že 3 noči user posted image  A se še kateri? Je pa res, da nosim ful zadaj.

Lepo se imejte, moram it nazaj na delo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.5.2008 11:00:34   
alysa
Gloria pozdravljena. user posted image

Čestitke vsem za brcike, premike vaših user posted image .
Moj user posted image  je tut vsak dan bolj aktiven. Najbolj pa takrat, ko js počivam, takrat si da duška user posted image user posted image
Če pa predolgo sedim v enem položaju, pa me občasno začne bolet al križ al pa me spredaj vse tišči pod prsa.

Uživajte.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.5.2008 12:46:29   
pf
Čestitke vsem za brcike. Alysa tudi mene boli križ ko sto hudičev. Ne vem kako naj si pomagam več, sem že kar malo obupana, ker vem da bolečina ne bo zginla do poroda. Sem malo brala o tem in vsi G rečejo, da mine ko rodiš. Malo v šali, malo pa zares. Ampak tako nekako verjetno je.
Jaz sem pa danes kupila prenosno varuško Tomy za našega bavceka. Je bila v Baby center klubu iz 83 na slabih 50 eur, pa je res dobra in kvalitetna. No vsaj videti je tako. Mi je fajn, da začneš malo prej kupovat in lahko malo slediš akcije, pa potem res kupiš tisto kar si želiš, pa še to včasih malo ceneje.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.5.2008 23:10:28   
arabela*
čerka moje souser posted image
Sem danes kar malo utrujena.Smo urejali spalnici v zgornjem nadstropju,tako da od danes spet lahko spimo zgoraj.Pa malo smo pospravljali,pa ramali,pa je dan lepo minil.
Kahlo,vidim,da si kar aktivna,ko tako lepo pohajkuješ.user posted image Meni se zvečer čist nič ne ljubi,kot posteljauser posted image
Zoe,jaz pa še nikoli nisem doživela,da bi me tak zabolelo,nevem zgleda da je odvisno kje nosiš,jaz bolj spredaj.
Pf,kako se ta varuška obnese.Mi imamo zgoraj čist ločeno spalnico,misliš da bi bil signal tako daleč?? Pa kako dolgo sploh baterije držijo??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.5.2008 8:44:49   
pf
Saraya nisva poskusila še kako se obnese, ampak vleče do 300 metrov. Baterije pa itak moraš kupit alkalne, ki so boljše in tudi bolj dolgo zdržijo. Gre jih pa kar sedem noter. Trgovka v BC mi je rekla, da tudi ko ta model ni v akcijski prodaji jih zraven Philipsa največ prodajo.
Bolečine v križu so pri meni neznosne in ne vem kako si naj pomagam. Popoldne, zvečer in med spanjem me grozno boli, dopoldne malo manj. Če si zamislim, da bi me to bolelo do poroda postanem kar malo obupana. Punce a ima katera kak nasvet kako si naj pomagam? Malo sem brala na forumu in tudi zdravnik ti ne vem kaj nima za pomagati, ker tablet ravno ne bi jedla vsak dan, drugače baje sicer pomaga pri fizioterapevtu tista zadeva z infrardečo lučjo, ampak tudi tisto ni preveč priporočljivo. Najbolj je še verjetno plavanje. Danes greva malo na bazen za tri urce, pa bom videla kako bo danes zvečer z bolečino. No upam, da jo bo bazen ublažil.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.5.2008 18:04:03   
gloria
Hvala za dobrodošlicouser posted image ...
Včeraj je bilo zelo lepo v trgovini past očke za našo pikico....v ožji izbor pri vozičkih je piloko p3 system tri-fix-modularni sistem(Peg Perego)...no to je prvi ogled...bo treba še kam drugam,mal v Zagreb pa Avstrijo....pa še druge trgovine pri nas...
Pf vidim da se ti razvajaš v bazenu...mi dva sva zelo velikrat hodla zdej pa skor več ne...a se kaj posebniga merkaš(tamponi,kopalke)
Gold fish srečno juter na pregleduuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?