|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
30.4.2008 14:22:25   
KAHLO
pf....jaz bom pa skušala postelnino pa to kr kaj v ikei za pikico nabavit, ziher bodo meli kaj skontouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.4.2008 14:23:43   
taja1235
js bi tudi cokoladico jedla...no js mam pa ful fajn tasta mi je v nedeljo dal sam od sebe kar tako 200 euru pa je reku nej si kej lepga kupim ;)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.4.2008 14:24:39   
*zoe*
Kahlo a imaš kako slikico od tega vozička, da vidim kakšen je?
Po moje ti tvoja pupa pravi go home user posted image  user posted image  user posted image , ne da se mi več user posted image .

Pa taščo primi za besedo za voziček - če se že ponuja. Jaz je nimam tako da iz te moke ne bo kruha.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.4.2008 14:30:34   
onina
Madonca, me ene 14 dni ni bilo na forumu in je too much za prebrat. Na hitro sem samo preletela strani...

Bušija imam že precej velikega...moram spet kakšno novo slikico gor dat. user posted image

Kg - ja, ene 5 sem jih pa že pridelala.

Lara Croft - ma, jaz imam rojstni dan 11.9. - res fajn datum!

Zmenek - jaz tudi pridem 17.5., če bomo zdravi.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.4.2008 14:34:03   
KAHLO
zoe nevem slikic pripopat sem zato ti bom kr stran http://www.pikolino.eu/filuu_c_80.html, seveda ta oranžnega bo dobila naša dama...mami pa veliko pomeni da ima spodaj dost prostora za nakupe in en kup žepov okroguser posted image user posted image user posted image ...... ha haaaaaaaaaaa, moji tašči pa hitro rado kdaj kaj uide, pa kdaj kaj spodnese, sicer se še pr meni ni to zgodilo, sem pa vidla pr njenem zetu, mu je že par takih spustila.....in pol sem vidla is kakega testa je, ta moja taščica.....user posted image user posted image

Saj zdaj bom pa res pobegnila domov, šefek je pobral šila in kopita in šel..........zdaj pa še jaz....sam pospravit še moram vse z mize!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.4.2008 14:37:42   
arabela*
babeeeeeeeeeuser posted image
kako kaj,ste kar pridno načvekale od včeraj zvečer,vas komaj sfolgamuser posted image
Midve sva se spet celo dopoldan potepale,zdaj pa sva utrujeni ko hudič.
Tejchy,glede flašk jaz osebno mislim,da so Aventove nekje med favoriti.Mi smo pri Aneji imeli Nuka,ker ni marala Aventa.Ampak bi morala vztrajat,ker je itak boljše če je cucelj malo trši,pa še silikonski.kavčuk je po parih dneh kot prežvečena guma.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.4.2008 14:40:42   
KAHLO
Tak moje sončnice!!!

Zdaj pa jaz šibam, pa če za mano kako tiralico razpišejo mi je čist vseenouser posted image user posted image user posted image

imejte se srkajno lepo, čuvajte svoje septembrčke.......če bom uspela vas bom prišla kaj polukat....kaj kaj počnete.......vsem pošiljam en user posted image

pa paste da ne bomo s foruma padleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.4.2008 14:48:18   
gold fish
kahlo - dopusta ti ne morem odstopiti, ker ga drugače za moje načrte sfaliuser posted image ....

Lepo šibaj domov in uživaj na Štajerskem.... ko boš pa v rondoju (ta velikem preden zašibaš iz hitre cesteuser posted image )... pa malo zažvižgaj...mogoče te čujemuser posted image ...pa da ne boš pol pozabila desno za g.r. zaviti user posted image  .....

tudi vsem ostalim, ki šibate kam na dopust...lepo se imejte....

...jaz pa grem zdaj delavcem dati kosilo...mislim, da zadnje......, da bo že konec , pol pa pridem spet kaj med vasuser posted image ...

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.4.2008 14:49:28   
*zoe*
Kahlo - dober voziček, sem si jih ogledala. To mi je najboj všeč, da se ročaj premika user posted image .

Tudi jaz se poslavljam za danes. Uživajte!!!!

Aja pf, včeraj smo spet jedli fajitase - njami!!!

Čavči!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.4.2008 14:53:48   
ključek
goldi, me to you......hmmmmm...ne ne, če bi poznale mojo taščo bi isto nardile......bi blo pol en kup pripomb, tako bo pa voziček tak k si ga jaz oz. midva želiva......in nima kdo da kaj zraven svirkat, plus tega ga bom pol lahko brez skrbi in očitkov dala še svoji sestri (če bo seveda še uporaben). Nimam pa nič proti če ji kaj za obleč kupijo...

aja, to je pa drugo. zastopm! ker je moja tašča ista. najprej neki da, pol pa poslušaš očitke, da ona še za kruh nima. user posted image  brezveze!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.4.2008 14:56:08   
ključek
http://www.pikolino.eu/filuu_c_80.html,

ej, hudo dobri!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  zelo všeč!!!!!!!!!!
pa še to...........kje pa so kakšne cene?????????

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.4.2008 14:59:52 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.4.2008 17:54:35   
Lara Croft
O bejbe.... ma ve ful veselo papcate... hihihi.... Jaz od zajtrka do kosila ne pojem nič, razen ene pomaranče... pa še tko opažam, da se mi špeh na trebuhu nabira... Ni kej.... nič ne migam, čeprav sem cele dneve na nogah in v muvingu.... ampak, srčni utrip se mi ne poviša... in tako nič ne skurim.... ma kašna čokolada al burek?! user posted image

Drgač pa tudi mi stanovanje obnavljamo.... ke kažin je tle.... živet notri in imet delavce.... jao, jao.... zdej sva spraznila dva prostora, tko da bojo jutri prišli pobelit, v soboto pa parket položit in polakirat ta čas, ko greva v Egipt... Ostalo pa.... eh, bova imela vsaj razlog za kam it spet... hahaha.... Madona, koliko enega prekladanja.... Ufaaaaa....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.4.2008 21:45:26   
arabela*
čerka babeuser posted image
Vidim,da je danes prava tuga tu goruser posted image
Jaz pa spet uživam,moja dva že pridno hrgolita.Me tako vrat boli,da komaj glavo premikam.Nevem,kaj me je zgrabilo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
30.4.2008 21:52:32   
ključek
čerka babe
Vidim,da je danes prava tuga tu gor
Jaz pa spet uživam,moja dva že pridno hrgolita.Me tako vrat boli,da komaj glavo premikam.Nevem,kaj me je zgrabilo.

upam, da si kaj boljše!!!!
midva sva malo prej prišla domov, sva šla malo kres pogledat, pa sploh ni zanimivo, samo tista pijana mladina - večina. in sva šla raje domov, bomo šli jutri malo v hribe, pa se je treba naspati - no, mami se rabi naspati. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
30.4.2008 22:12:25   
arabela*
ma še vedno boli kouser posted image .
Jaz sem tud tak večerni zapečkar postala,si niti ne znam več predstavljat,da bi ga sedaj kje zunaj feštala.Ko pa je doma tako prijetnouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.4.2008 22:13:36 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.5.2008 7:47:48   
*bubi*
Dobro jutro!

Priznam, da vas cel teden nisem brala, ker enostavno ni bilo časa. In naslednje 4 dni mi tudi ne bo uspelo, ker gremo končno malo na user posted image .

Tako da če je imela katera kako direkt vprašanje zame, boljše, da me na ZS pocuka user posted image  

Drugače sem OK, trebušček je vsak dan večji, brcike že kar konkretne. Non stop galami naše dete. Joj, kako sem vesela. Začenjam 23. teden, hitro je minilo do zdaj in še hitreje bo do septembra, tako da se nič ne pritožujem. user posted image

Edino, kar sem uspela videt, je link vozičkov od Kahlo. Si jih videla v živo? Prvič slišim za to znamko. Jih prodajajo samo oni ali se jih da videt tudi v BC recimo? Jaz še nič opreme ne študiram, ampak če bomo kupili voziček, bomo ravno takega terenca. Malo me še vedno mika Hoco Diamond (ali Big foot), ki je na razprodaji v Rutarju za 260€. Pa taka lepa barva user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
1.5.2008 7:53:26   
*bubi*
Joj, samo cena user posted image  Sem našla oglase od te trgovine na bolhi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
1.5.2008 8:14:16   
onina
Flaška - za začetek smo kupili od Aventa, pa je nismo nič rabili (morda ene 3x). Pri 6. mesecih, ko sva začela z uvajanjem goste hrane, pa smo potem uporabljali Aventovo za čajčke. Sedaj pa imamo od Nuka in od Nuby-ja.

1.maj - no, pri nas smo kar v službi, ker imamo izredne razmere...tašča mi čuva malega...

Darila - pri nas ni nihče nič kupoval. Dobila sva denar oz. bone od BC in potem kupiš kar ti paše. Itak šele po rojstvu vidiš, kaj ti točno manjka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.5.2008 10:36:36   
Tejchy
Ojla user posted image !

Uuuuuuuuuu.. ste ble pa kr pridne včeraj ves dan.. sem potrebovala kar dobre pol urce, da sem vas prebrala, čvekice.. user posted image  user posted image  user posted image  No, vidim, da vam je na koncu le uspelo preživet še zadnji delovni dan.

Mi smo pa včeraj popoldan malo pohajkovali po trgovinah.. pa po sončku, kolikor ga je pač bilo, čeprav je na našem koncu kar pihalo in ni blo kaj prida toplo. Sem mislila, da bo danes kj lepš vreme, pa se že oblački delajo user posted image  .. Js glih nisem nek pohodniški tip in rajš ne grem na kak pohod kam - mi kr prehitro sape zmanjka, sem pa imela v planu kak sprehod po kosilu. Upam, da bo vreme zdržalo.

Drugače pa doma malo preurejamo, tako da bodo tile prazniki malo bolj delovni.

Vsem želim čim lepše praznike, čim več sončka... predvsem tistim, ki ste na morju..

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.5.2008 10:49:20   
alysa
Pa sem že nazaj z morja. Je bilo prav fajn, mal sprememba okolja, pa morski zrak ... 

Ste bile pa pridne te dni, saj sm rabla kr neki časa, da sem vse prebrala.

Kahlo, tut mene je dans ponoči tak krč zagrabu v meča, da sm svojga dragega prestrašla s svojim kričanjem. Zgleda, da bom mogla še več donata popit ... user posted image user posted image user posted image

Uživajte v praznikih user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.5.2008 11:44:19   
Lea2007
Ola...

Jooooj, v slo imate praznike....tule v Uk pa delamo sto na uro.....ojojojoj....no mamo pa zato pon frej....pa mal na morčka čez vikend....

Jst pa ugotavljam, da mi včas trebušček kr trd rata, šment, se prec začnem sekirat, ker mi je kolegica rekla, da se je njej zarad tega MV krajšal....je morala zadnja dva meseca skoz ležat.....joj jst upam, da mene tole ne doleti, ker bom mela zadnja dva mesca ogromno dela s stanovanjem, nakupi itd....joj, da obležim, koga bom pa okol pošiljala?
Sm naročila magnesol, da mi ga pošljejo gor...tlele sm kupla ene mg tablete, pa je sledilo dvodnevno čiščenje---prebava....ojojoj, da ne pomislm, magnesol mi je pa ful odgovarjal...

Kahlo ful lep voziček....pr nas je še zmer jane favorit, predvsem zaadi teže, ker ga bomo vlačli po avijonih pa to....Joj sam še zmer ne morem prebolet PP Skateja, čist sm se zaljublja vanj....sam kaj k ni to to...tok minusu sm našla....

En lep pozdravček

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.5.2008 19:46:52   
arabela*
kuku,bejbeuser posted image
Vidim,da je danes prava tuga tu gor.Se ničkaj ne dogaja.Pa saj,itak je tak lenoben dan.No,vsaj zame.
Sem pozabla včeraj dodat,kak sem huda.Sem enih par znank srečala,pa me vsaka pogleda,pa reče:ja kje pa imaš ti trebuh,se sploh ne vidi da si noseča.Saj več ne vem,a bi v 23 tednu res morala imeti tako ogromen trebuh al kako??user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
2.5.2008 7:57:13   
pf
Evo izlet je uspel. Šla sva malo med prekmurce za cel dan. Ful mi je bilo všeč, lepa pokrajina, prijazni ljudje. Vidim, da ste tudi ve bile po različnih koncih Slovenije, ker ni bilo nič odziva na forumu. Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
2.5.2008 9:25:51   
ključek
.Saj več ne vem,a bi v 23 tednu res morala imeti tako ogromen trebuh al kako??

ti imaš pa tok luškan trebeušček, ne se sekirati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
2.5.2008 9:29:06   
Lara Croft
Ma joj, vse imate že kej konkretnega za pokazat.... moj je pol manjši.... in sploh ni izrazit.... buuuuuuuuu

22 teden je začel danes....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.