|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
11.4.2008 23:03:23   
arabela*
čerkauser posted image
da se vam javim,internet me konkretno zabava,tak dauser posted image
Bom jutri kaj bolj aktivna.
Nočko vsem,pa lepe sanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.4.2008 7:34:35   
Olivija*
Dobro jutro, souser posted image !

Evo mene spet nazaj, se kar dolgo časa nisem oglasila. Toliko dela imam v službi, pa roki za oddajo seminarskih nalog me lovijo in seveda še finiš za poroko.

taja1235, torej sta se le odločila za Dubrovnik. Kdaj pa gresta? Bo že dovolj toplo za kopanje? Midva sva rezervirala Malto 1.6.2008.Odhod je iz Brnika, dve uri poleta in tam od letališča do hotela 10 km. Mislim, da bova prej tam kot če bi šla v Dubrovnik z avtom user posted image V ceni je všteto tudi osnovno zdravstveno zavarovanje in zdaj tuhtam, če bi si plačala še kakšnega dodatnega... Prvič slišim za to varijanto, da ti hotel nudi helikopterski prevoz do najbližje bolnišnice.

Tudi moj trebušček se zadnje čase močno spreminja - prej sem imela le eno izbočeno bunko pod popkom, zdaj je postal pa cel tako rahlo zaobljen. In popek imam tudi tak čuden, hehe. Brcik še nič ne čutim, niti mehurčkov - pa saj je še čas za to.

Lepo se imejte in uživajte v prostem vikendu!

nosecka

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.4.2008 7:37:11   
Olivija*
Ja,še tole sem pozabila vprašati - kakšne kopalke boste imele letos? Jih je katera že kupila?

Jaz  bom počakala tik do odhoda in takrat šla kupit, ker si sploh ne predstavljam, kak trebuh bom imela takrat.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.4.2008 7:40:50   
pf
Jutro. Jaz sem spet zgodnja. Greva kar hitro počivat z mojim, potem pa ne morem dolgo spat, tak da že pol ure pospravljam na easy. Grem z eno prijateljico in njenim dvoletnim sinkom malo v Pikapolonico v našem kraju. Imajo danes nekaj za male otročke, ker je prenovljena trgovina. Pa kupon sem dobila domov za 5 EUR, nekaj kupiš pa ti pet odštejejo, taka varianta.
Mene pa hrbtenica boli tak na rahlo cel dan. Nič kaj prijetno.
Ena je spraševala, če je prav, če se meri trebušček okrog popka, ja je prav, tam kjer je obseg največji.
Lep dan in upam, da ne bo dežja, ker nič kaj lepo ne kaže.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.4.2008 7:49:51   
pf
Nosečka 08 jaz sem si kupila kopalke kar v H&M. Večje številko sem kupila, tako da mi bo še prav poleti, dvojne bikini take, ki imajo spodnji del brez vrvic, a fajn raztegljiv, tako da so pod trebuščkom, ene pa celodelne, ki pa so prav tako ful raztegljive. Malo poglej. Videla pa sem tudi v C&A par modelov, ki bi lahko bile primerne za nosečnice. Predlagala bi ti Aliance zavarovanje, ker ful ne pride dosti za en teden, tvoj pa ima itak osnovnega dovolj. Sicer jaz verjamem, da bo vse vredu s tabo in  user posted image , ampak mogoče malo bolj pogledajo nate v slučaju, če že rabiš njihovo pomoč. Po moje pride okrog 20 EUR. Pozanimaj se na tur. agenciji. Sicer pa boš v času dopusta noseča pet mesec in pol, saj ne bi smelo biti kaj. Prej pa še itak imaš gin. preglede in morfologijo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.4.2008 8:01:33   
ključek
Ja,še tole sem pozabila vprašati - kakšne kopalke boste imele letos? Jih je katera že kupila?

jaz sem si jih kupila v Modiani, od Lisce. vzela sem takšne bolj elastične, dvodelne, itak jih bom pa bolj spodi nosila, jih ne bom vlekla gor na trebuh. me pa skrbi, da mi modrček ne bo več prav, ker mi prsi ratsejo kot nore. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam večje kot trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes vam želim lep dan, čeprav pada dežek, jz zdle šibam na hiško, morm pospravt pa pomedit, ker pridejo omete delat. tako da.........uživajte!!!!!!!!!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.4.2008 8:02:52   
ključek
Grem z eno prijateljico in njenim dvoletnim sinkom malo v Pikapolonico v našem kraju.

pf, uživaj!!!!!user posted image user posted image user posted image  pa kej luštnga kupi!!!!!!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.4.2008 8:44:20   
Lea2007
Lep pozdav septembrke....

Po dolgem času se vam zopet malo javljam, malo me čas prehiteva, tako, da mi uspe le malo pokukati na vaše debate...Včasih tako zmtrana padem zvečer v posteljo, da še zaspati ne morem. Služba, diploma, stanovanje, pa še skakanje med Slo in UK. Kar noro.

Drugače pa naš piki pridno raste, komaj čakamo petek, ko imamo morfologijo in bova zopet videla našega zakladka. Mene so mal krči zezal, pa sem rešila zadevo s magnzijevimi in kalcijevimi šumečimi tableti. Vsak večer eno, pa izmenično.

Ooooeni tudi že o dopustu in kopalkah razmišljate. Ja midva geva 13.5. v Španjo, pa sem tudi gledala kopalke. Jaz bom kupla take z majčko, se mi ful dopadejo. Drugače ša lako še kar nosim navadne hlače, sem si pa kupla mal več tunik. Malo se že pozna, samo lahko še komot skrijem.

Želim vam leš vikend....Byby

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.4.2008 9:03:08   
*bubi*
Pozdravljene!

En dan ne sledim in imam 3 strani za prebrat. Tako da zdaj lepo po vrsti, da kaj ne spustim user posted image

gold fish - če te zanimajo majčke. Ena možnost je, da naročiš preko interneta. Jaz pa sem že razmišljala, da bom pogledala ponudbo (bolj cene, ker natisnejo karkoli) v Leclercu, je ena kopirnica, kjer imajo tisk na vse mogoče. Lani sem naročila majčko pri Mojci, pa je bila OK. Edino ni nosečniški kroj, tako da ne bi zdržala velikega trebuščka. Sploh ne mojega user posted image user posted image user posted image  Letos pa majčke ne morem nosit, ker piše Pridem oktobra user posted image
Me to you, bom meni tudi kaj na zs okol majčk poslala? user posted image

Knjigice za dojenčka - pri bubiju sem imela Mali jaz in mi je user posted image . O nosečnosti je bolj malo za napisat, slikice iz UZ, slikica mamice, kdo je izbral ime, lepi dogodki,.... Meni čisto dovolj, ker nisem najbolj vestna pri tem, za nazaj pa je potem brezveze user posted image  Za 1. leto je pa potem zraven tak koledar, da lahko za vsak dan kaj napišeš, glavne dogodke pa tudi v knjigo. Kasneje se pišejo samo še bistvene stvari nekje do šole. Meni zadostuje, itak imamo fotke, ki povejo marsikaj in te spomnijo na marsikaj user posted image  Je pa tudi na internetu ena varianta, kjer si lahko kar dol printaš. Ali pa za ideje pokukaš. TUKAJ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.4.2008 9:04:01   
*bubi*
Midva sva rezervirala Malto 1.6.2008.

nosecka, če gresta na Malto, ti dam eno hudo domačo nalogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.4.2008 9:08:20   
*bubi*

Jaz sem lani kupila dvodelne nosečniške v Premaman (Emporium). Sem jih zadnjič videla v LJ, da jih še imajo. Drugače pa kar malo večje enodelne. Jaz ne morem bikink nosit user posted image user posted image user posted image

pf, zdaj pa si mislim, kje si doma, že cel teden reklamirajo odprtje Pikapolonice user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.4.2008 9:11:05   
*bubi*
Cene opreme: V Nemčiji znajo tudi bit nižje, vendar je zelo pomembno, v kateri trgovini je sestra gledala. Pri nas tudi ni vseeno, v katero zaviješ user posted image

Morala bi po ebayu pogledat, katere trgovine prodajajo in za kakšno ceno, sklepam, da je potem takšna cena tudi v njihovi trgovini, če jo imajo.

V Avstriji recimo grem rada v Kiko pofirbcat, da bi pa tam kaj kupila user posted image  Razen kakšne manjše stvari, plišaste pajacke sredi poletja recimo, ko so ful znižani user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.4.2008 9:33:49   
lana17
Ojla souser posted image !

Trebuščki, trebuščki, trebušč...  Jaz ga imam že zelo dolgo. Zdaj pa meri 92 cmuser posted image , sem malce presenečena. Sem mislila, da več. Jaz si že pred tretjim mesecem nise mogla zapet hlač in sem že kr nosečniške nosila.user posted image

Komaj čakam pregled, da slišim srček. Zdi se mi, da je minila že cela večnost, ko sem ga slišala nazadnje.

En dan se mi je zdelo, da čutim metuljčke, zdej pa nič. Ne vem al se mi je sam dozdeval, al se je pa trebušček širil in me je zgečkalo.  Sm bla že tko vesela. Zdaj pa nič.user posted image

Nosečke imejte se lepo!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.4.2008 11:31:31   
arabela*
Dobro jutro,punce
Evo mene po dnevu brez internetauser posted image
Da se mal považim.Imam nove nohte.So tako lepiuser posted image .Sem se včeraj malo ukvarjala s tem.Se vidi,da mi je mal dolgčasuser posted image
Me to you,kako je kaj bilo v službi?Po moje je zdaj super ko te nihče ne kontrolira?
Tejchy,ja hodim na aerobiko.Program je prilagojen user posted image .Se pa trudim vsak dan sama še doma telovadit,ker je pol porod lažji.Poleg aerobike pa še hodim na trebušni ples(tud prilagojenuser posted image ).Je super zadeva,ko se namigaš.
Drugače pa pri nas nič novega.Z malo sva bile že v Obiji,sva šle barvo za kopalnico kupit.Je pa hecno,da nikoli ne grem iz te trgovine z kakšno rožicouser posted image Jih že tak imam preveč.
Pridne bodite,se beremo,pa lep vikend vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.4.2008 15:35:15   
meta21
Oj!

Se katera kaj z numerologijo ukvarja, oz. ve kaj več kot jaz? Včeraj sem si računala imena na http://numerologija.hladnik.net/index.php?id=3. Potem sem pa našla še eno starn, ki pa uporablja nek drug način in črke imajo druge vrednosti.

Če ima katera kakšen pameten nasvet, se priporočam. Saj ne da bi prisegala na to, ampak, če bo pisalo da bo otrok s tem imenom teroristuser posted image , bom najbrž še enkrat premislila. Mal za hec, da nam ne bo dolgčas.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.4.2008 16:01:29   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

bikinke sevedauser posted image , samo bom kupila take, da se da kombinirat - spodnji in zgornji del razlicne stevilke. Ene sem ze kupila v La Perla, sem pa ene lepe tudi v Emporiumu vidla. Glede na to, da ne maram imeti na sebi mokrih kopalk, se bom morala kar potrudit da najdem se kake 2,3 pare, ki bodo pasali na velik trebuh user posted image  - spodnji del malo nizji in morda na hlacke .. user posted image hmmm, je kar enega dela bit noseca poleti user posted image

...dejte samo povedat kje merite trebuh - pod popkom, na popku,..user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.4.2008 16:12:43   
Anonimen
x

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.4.2008 16:37:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

x

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.4.2008 17:10:51   
petra1978
Evo mene iz izpita. V torek me pa že čaka drugi. Tak delam toto šolo, kot da bi hotela do poroda diplomirat. Pa ne bo šlo.
Kar malo sem vam fauš, ko se vse pogovarjate kam boste šle na dopust. Midva verjetno nikamor, ker se bomo ravno v času dopusta selili in bo vsak cent pav prišel. Pa nič za to, bomo šli pa drugo leto trije.
Jaz sem si tudi včeraj zmerla trebušček in smo že blizu stotke..user posted image Groza, kakšna bom šele na koncu.
Danes sem spet malo lutala po trgovinah in gledala vozičke in je toliko dobrih, da spet ne vem katerega bi imela. Pa saj je še čas za izbiro.
Zdaj pa šibam, dobimo ene obiske. Uživajte!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.4.2008 8:47:25   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Petra, upam, da ti je šlo user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.4.2008 9:42:41   
ključek
Me to you, bom meni tudi kaj na zs okol majčk poslala?

user posted image  ti že veš podatke....sem jih naročila pri mojci. res je, niso nosečniške, so pa raztegljive in se lepo primejo trebuščka. meni so luštne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.4.2008 9:45:44   
ključek
Me to you,kako je kaj bilo v službi?Po moje je zdaj super ko te nihče ne kontrolira?

ojla!!
v službi je bilo kar ok. sicer me je kr zmrazilo, ko sem videla kok papirjev je (sodelavka je dala odpoved in ni nič poštimala preden je šla user posted image  - smotka), ampak me je šef takoj potolažil, da naj ne norim, naj delam kolikor lahko, če so zdej mel kupe, jih bojo pa tud v naprej imeli. tako da sem lepo na easy delala, mal visela na RR, non-stop jedla user posted image , in je hitro minilo. bomo videli kakšen bo filing ta petek, ko bom delala cel teden. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.4.2008 9:47:49   
ključek
Kar malo sem vam fauš, ko se vse pogovarjate kam boste šle na dopust. Midva verjetno nikamor, ker se bomo ravno v času dopusta selili in bo vsak cent pav prišel. Pa nič za to, bomo šli pa drugo leto trije.

midva tudi ne greva nikamor, ker se bova tudi selila. tako da bova midve spodbujali eno drugo, ok???user posted image user posted image
ampak, raje še drugo leto odpovem dopust, samo da greva v hiško. user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo pol 20 let mel cajt hoditi na dopust, ne??user posted image user posted image user posted image  vsaka stvar je za nekaj dobra, tako jaz mislim.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.4.2008 10:09:38   
petra1978
OK, Me to you, potem pa se bova poleti, ko bojo vse na morju midve en dan dobile in šle malo v šoping. A si za?  Se nama katera še pridruži? 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.4.2008 10:17:33   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you, bom meni tudi kaj na zs okol majčk poslala?

user posted image  ti že veš podatke....sem jih naročila pri mojci. res je, niso nosečniške, so pa raztegljive in se lepo primejo trebuščka. meni so luštne.

Kaj, kaj? Jaz bi tudi kako lepo majčko.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.