|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
13.4.2008 12:03:47   
arabela*
oila bejbeuser posted image
Kako smo kaj danes? Midve z malečko sva pa same doma,si bova verjetno kak sprehodek privoščle,če nebo dežja.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
13.4.2008 15:51:57   
maybebaby
Lepo nedeljo vsem!

Bolj med kapljicami je bil danes naš sprehod...Tudi pasji zverinici nista navdušeni nad dežjem!user posted image
Smo se pa malo hecali s fotoaparatom in metrom...
Hja, če ni kaj videti je bilo pa za zmeriti.
Tuki je moj buši ( sem dala majčkeno sliko, da nam ne zasedem preveč prostora ):

user posted image

Uživajte in se crkljajte!user posted image

caučk...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
13.4.2008 17:18:43   
Tejchy
Ojla user posted image

Ste ble pa kr pridne čez vikend.. sem kr lep čas rabla, da sem vas prebrala..

Petra1978 - js se odločam za nakup vozička High Trek in ta je v Italiji 200 EUR cenej kot pri nas.. Kako je z ostalimi firmami pa ne vem.. user posted image  žal.. Js grem 30.4. v Italijo - če bo imela katera kako konkretno željo kaj preverit (npr. ceno tega in tega vozička) mi lahko pošlje ZS pa kamot preverim..

lana luna - js sem si merila trebušček tam, kjer je najbolj širok..

me to you - sem videla slikice.. ful so cartl.. hvala.. bom premislila pa mogoče naročim kako.

nosečka08 - kar se kopalk tiče.. js sploh ne vem, če si jih bom kupovala.. ker itak imam namen samo za par dni it na morje.. tak, da če mi moje ne bodo prav, si jih bom poskusila od mami sposodit, v najslabšem primeru pa si jih bom kupila.. bomo videli, ko bomo tako daleč.

Aja, drugače pa sva bila danes z user posted image  zunaj na kosilu - se nama ni dalo kuhat. Ko pa sem prišla domov, me je pa tako "zašraufalo" user posted image  user posted image  .. sem bila 15 min na wc.. je kr lilo iz mene user posted image  Tak, da sem  user posted image  rekla, da ne hodim več vn jest, da mi bo on kuhal .. Ker me je že prejšnjo nedeljo isto, ko sva šla v kitajsko, po kosilu nekaj zvijalo v želodcu.. Ta teden pa kr driska user posted image  user posted image  Mi očitno ne paše več zunaj jest..  Sem se kr ustrašla, da bi bilo kaj narobe z user posted image  .. Sam pravijo, da driska sama ni nevarna, sam je treba pazit na dehidracijo a ne??

Zdj pa grem še malo na zrak.. da ulovim še zadnje sončne žarke..
lep popoldan oz. večer vam želim..

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
13.4.2008 19:17:59   
bark
Jaz sem si majčko Pridem septembra kupila že tisti dan, ko smo imeli NS, v Popku.
Včeraj pa smo šli v lov na kopalke. Lahko vam navedem nekaj cen: Popek-imajo dvodelne-cena 32eur in enodelne-36eur, v Premama imajo tudi oboje cene pa se gibljejo od 50-65 eur, v Kepici pa imajo še nekaj lanske zaloge, imajo tudi eno- in dvodelne, cene pa od 19-30eur.
Kopalke smo danes tudi že preizkusili in našo bebo prvič peljali na kopanje. Sem pa imela s sabo kopalni plašč in sem se takoj, ko sem prišla iz vode slekla.
Drugače pa je meni kolegica, ki je drugače inštruktorica joge posnela en CD. In tako sem že med tednom začela z jogo. Traja eno uro in se prou fajn razmigaš. J moj reku, da sem čist druga, ko končam. Je pa res, da sem se z jogo že prej ukvarjala.
Mi gremo tudi za prvi maj na morčka, v Rabac.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
13.4.2008 19:40:32   
Tejchy
... sem prej pozabila napisat.. maybebaby - ful lušna slikca.. kak maš fajni trebušček v tej majčki user posted image  user posted image  user posted image  Kje si jo kupila?? Je navadna al nosečniška majčka??

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
13.4.2008 19:49:00   
meta21
Oj, punce!

Mene je pa danes lenoba napadla. Spala sem do 11h!!!, skuhala in šla spet spat od 2h do pol 5h.
Maybebaby res lep trebušček! Moj je podobno velik samo kaj, ko je okolica bolj, hm, obloženauser posted image , pa ne pride tolk do izraza.

Lep večer, user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
13.4.2008 19:55:42   
meta21
Tejchy, midve imava na isti dan rok. Obema na trakcu piše 150 days to go, s to razliko, da sem jaz noseča 18t5d, ti pa en dan manj. Meni je trakec za en dan preskočil prejšnji teden, pa pojma nimam zakaj. Zdaj mi je pa eden še zginil (tisti, ki kaže otročka, ki plava v trebuščku).user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
13.4.2008 19:57:03   
meta21
A je že nazaj! Tale moj user posted image  se že zdaj potepauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
13.4.2008 20:11:42   
alysa
Maybebaby maš zelo lušten trebušček.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
13.4.2008 20:21:39   
ključek
ful lušten trebušček, res!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
13.4.2008 20:22:15   
ključek
OK, Me to you, potem pa se bova poleti, ko bojo vse na morju midve en dan dobile in šle malo v šoping. A si za? Se nama katera še pridruži?

user posted image  zmenjeno!!

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
13.4.2008 21:49:33   
*bubi*
Petra1978 - js se odločam za nakup vozička High Trek in ta je v Italiji 200 EUR cenej kot pri nas..

To je kakšna akcija ali je redna cena taka v Italiji? V vseh trgovinah? Imajo vse barve? Moram še malo pogledat, saj niti ne kupujem novega, ampak vseeno malo pofirbcam, kam ve ciljate user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.4.2008 21:54:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Maybebaby res lep trebušček! Moj je podobno velik samo kaj, ko je okolica bolj, hm, obloženauser posted image , pa ne pride tolk do izraza.

Jaz se kar tukaj podpišem, da mi ni treba še 1x tipkat user posted image

bark, daj mi prosim malo napiši, kako je v Rabacu.  greste v hotel? Kakšne so plaže? Če že poznaš, drugače pa boš po 1. maju napisala. user posted image  
Mi si bomo morali malo nagledat destinacijo za začetek julija, če bom sploh upala kam it. Pa morava predvsem na bubija mislit, da bo za njega OK. S tem, da hrvaške obale nič kaj ne poznam, vse je bolj na slepo. Lani smo se imeli v Solarisu pri Šibeniku super, ampak za letos je predaleč.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.4.2008 6:48:37   
ključek
jutro, septemberke!!!!!!!!
kako ste? jaz sem že v službi, si glih zajtrk delam. user posted image  sem spet prinesla celo vrečko hrane s seboj. user posted image
vsem vam želim lep začetek tedna, se še pol kej tipkamo, ko bo še katera prisotna. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.4.2008 7:15:31   
pf
Me to you, a ti si pa že pridna? Majčke so ful cart. Lepo jih nosi.
Maybebaby imaš taki lepi trebušček. MIdva pa sva že na polovici, a ne?
Lep dan punce.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.4.2008 8:07:05   
bark
Trgovina na Vodnikovi se je očitno odprla.Imenuje se Lumy. Je pa cca. 10-20 m naprej od Gostišča Vodnikova domačija.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.4.2008 8:14:26   
Lara Croft
Ma dej, ku lep trebšk imaaaaaš.... user posted image

Mene prow malo že jezi, ku nič nosečniški še ne zgleda.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.4.2008 8:25:16   
Tejchy
Jutro user posted image

To je kakšna akcija ali je redna cena taka v Italiji? V vseh trgovinah? Imajo vse barve?

bubi - ta High trek - 630 € to je redna cena tega vozička v Italiji in sicer za komplet (košara, lupinica in športni del). Pri nas tak komplet v BC pride 850€. Če pa naletiš na kako akcijo, pa ga ziher dobiš še bolj poceni. Kako je z barvami ne vem. Po moje čist kako trofiš. Če prideš takoj po naročilu nove robe, potem verjetno ja, kasneje pa ne. Pravijo pa punce, da ni problema - da naročiš svojo barvo, pa te potem pokličejo, ko dobijo. Ali pa rezerviraš svojo barvo po tel preden greš dol..

meta21 - kak je s temi tickerji in štetjem pa user posted image  ma js se ne sekiram preveč a mi kaže kak dan več al kak dan premalo.. sam da okvirno vem kdaj moram rodit, da slučajno ne pozabim user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.4.2008 9:00:24   
arabela*
hojla bejbikeuser posted image
kako smo kaj? Sonček se je že začel malo kazat,upam da ostane.
Včeraj sem bila pridna zvečer,sem kopalnico prebelila.Ha,da se mal pohvalimuser posted image
Sedaj pa šibam v laboratorij,imam napotnico za odvzem krvi spet,potem pa sem naročena pri zobarju.
Se beremo,ko se vrnemuser posted image
Me to you,uživaj v službi,mene tud zamika tak šiht,ko sem ga sedaj na zadnje imela.Bi kar šla mal delat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.4.2008 9:10:44   
ključek
Mene prow malo že jezi, ku nič nosečniški še ne zgleda.....

sej še bo, brez skrbi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.4.2008 9:12:05   
ključek
Me to you,uživaj v službi,mene tud zamika tak šiht,ko sem ga sedaj na zadnje imela.Bi kar šla mal delat.

hvala!! sej je kr ok, sam zjutri je mal težko vstat. user posted image
fajn zrihti pr zobarju. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.4.2008 9:12:47   
bučkabb
lep pozdrav vsem!

vidim, da že lepo ponosno pokažete svoje bušije, res mate lepe in upam da bo kmalu lepo sončno vreme ko jih bomo lahko pokazale vseuser posted image user posted image user posted image

nekatere vidim, ste že v polnem teku glede vozičkov, jaz sem jih tud začela mal opazovat. odločla sma se z user posted image , da mora bit voziček s karakteristikami športnega vozička z velikimi napihljivimi štirikolesniki, z prvimi gibljivimi kolesi, tak da ene smernice že mama, morema pa zdaj ugotovit katere firme vse jih majo in kateri so najugodnejši. če ktera ve, mi lahka mal pomaga in mi našteje te firme. hvala že v naprej.user posted image user posted image

no uživajte , ker jaz morem it delat, pa verjetno bom danes kr cel dan v službi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.4.2008 9:52:17   
maybebaby
Hvala za pohvalce...Jaz kar nosim take oprijete majčke da se trebušček že vidi- sem tako ponosna nanj.
Je pa to še ena redkih običajnih majč pri katerih mi zizzike ne skočijo ven!user posted image

Sem čisto pozabila...Na morfologiji vse ok.user posted image Mala smrkljica nam je pa med zehanjem pokazala jezička! Lumpika!user posted image

Tudi pri nas že oprezamo za vozički. Ima morda katera namen kupiti Jane Slalom pro :
http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=colors&id_chasis=13&id_element=2&codi_color=H18&referencia=5143

Lep teden...res se že bližamo veseli polovički svojega kitovstva- uživajte ga!!!!!!

caučk...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.4.2008 9:57:26   
KAHLO
Ojla moje pupe!!

evo sonček se trudi prit na plan....pa nevem če mu bo danes lih usojeno, glede na napovediuser posted image

Jaz sem že pridna na šihtu, so se kar eni kupči nabrali, me prav nič ne moti, me tako malo zamotijo, da ne razmišljam preveč o petkovem pregleduuser posted image

Maybebaby jaz sem tud nekje tam s tvojim trebuščkom, no plus 8 cmuser posted image user posted image user posted image  maš pa tako lepga, že za kakšno reklamo posnet!!!!user posted image  daj sem zasledila da si bila na morfologiji, mene to čaka v petek, daj mi povej a dobiš kakšno slikico, a se bebo ornk vidi....bl kot pri prejšnjih UZ......mene kr neke skrbi obhajajo!! kako dolgo pa je približno trajal ta pregled!!?

Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.4.2008 10:02:42   
ključek
Sem čisto pozabila...Na morfologiji vse ok. Mala smrkljica nam je pa med zehanjem pokazala jezička! Lumpika!

user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.