sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Sezam tudi na Žigca mislim in upam, da ste zaspali brez vročine! Hvala. Predno je šel spat je imel 40,4 (merjeno v ritki). Potem je ene pol ure trajalo, da je sploh svečka prijela. Tačas se je ful premetaval po postelji. Revček sploh ni mogel spat tako podnevi, kot tudi potem celo noč ). Podnevi mi je spal samo 1 uro in ene 10 min pred laboratorijem, ko sva čakala izvide. Ko mu je zvečer končno ratalo zaspat, je spal točno 1 uro. Ker mu je vročina nekoliko padla, bi se potem on kar igral in je trajalo 1,5 uro, da smo zaspali. Ampak ne v svoji postelji, pri meni. Drugače spi bp v svoji, včeraj pa samo, da sem ga odložila, se je zbudil. In spet smo spali 1 uro . Je bil pa spet ful vroč (40,4), tako da sem ga šla kopat in še eno svečko. Ampak je bila spet 1,5 ure momo da je zaspal. Tokrat mu je ratalo v svoji postelji. Potem se je še ene parkrat zbudil po pol ure, ampak je vsaj hitro nazaj zaspal. Naslednje daljše bujenje je bilo ob 5.30, ko sva pojedla. Mu je pa vročina vsaj padla. Sva sicer poležala do 9h (no jaz sem vmes še Ano peljala vrtec, Žiga je pa tačas ati prestavil v taveliko posteljo. Upam, da nam temp. ne naraste toliko. Je pa drugače prava tečka danes . Samo v naročju bi bil. Kolerabo pa mi jemo. mu jo pripravim s krompirjem in bučkami, ter dam notri še kiri sirček in rad poje. Tudi meni okusno, saj se sam okus pio kolerabi kar zgubi. Jo pa drugače tudi dajem v govejo juho Upam, da danes dobro opravita na Pek urla - upam, da bo Tian užival Jaz tudi lahko gleadm sonček le čez okno . Pa tako sem bila vesela napovedi sonca, da bova lahko končno spet šetkala Upam, da se čimprej pozdravi in bova potem nadoknadila erna - upam, da ti uspe dobit to službo in da ti bo tudi kasneje OK A kaj odštevaš? S kako brzino se približujemo koncu Pikca - tudi vi2 dobro opravita pri P Žiga se je pa končna mal sam zaigral. Grem hitro izkoristi in malo pospravit