|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
22.1.2008 23:28:08   
draja
O suuuuuper Tejčica za info o Matiiuser posted image user posted image ! A tja ste nam pobegnile vse obalankeuser posted image ? Me pa mislimo kolk pridno glancate domauser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.1.2008 7:41:53   
tejčica

user posted image user posted image user posted image

NMJ, čestitke tvojima princeskama, Živi in Neži, za 1. svečko

user posted image

Seveda user posted image  tudi Eli, Nejcu in Aneju za 10 mesecev.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.1.2008 7:47:26   
Barči78
O hudo, a že prva svečka, me je kar malo zmrazilo, kam beži čas. Pa drugače, kako sta punci, a se je mamica kaj javila?

ŽIVA IN NEŽA

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.1.2008 7:49:28   
tinaaja
Joj, a ze eno leto imajo prvi "mar cki"... Cestitke user posted image   user posted image

In za obmescnice tudi user posted image   user posted image

A je bila se cigava noc v znamenju polne lune user posted image B je spet imela rave on... Pol je zaspala klece, s trupom cez mojo glavo in zadaj na pustru user posted image user posted image user posted image user posted image Glih tok, da sem lahko dihala, ampak vsaj zaspala je in sem jo pol deportirala dol z glave user posted image Ima neko notranjo uro, ker se zmeeeraj zbudi ob 5:30 in pol zakljuci spanje okoli 6:30 user posted image user posted image Al mami bi se tok spalaaaaaaa ... no ja, tole zgodnje vstajanje je kar podedovala, ker sva oba jutranji ptici, ampak vseeno se kak pol urice, urco ne bi branila, pa zamudila tud nic ne bi user posted image

Matia user posted image Ziga ?

Jaz grem pa danes v sluzbo popoldne... imamo uvodni sestanek za leto 2008, je sef reku, da bi bilo fino. da sem tam ... pol ga bom spustila, ker nimam varstva  za B, tko da bom samo na drugi polovici.

Zunaj je pa NOR SONCEK user posted image user posted image user posted image Bom B popokala malo kasneje in akcija: trg, sprehod, tivoli, ma ni da ni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.1.2008 7:57:26   
Barči78
Jutro
Spali smo kar v redu, razen Žanovega kašlja, pomojem ga bom danes peljala h P, ker se spet vleče že cel teden. Pa nič ne gre na bolje. Drugače zelo dobro razpoložen, je normalno, samo kašelj. Zgleda, da je res bolj dovzeten za kašelj, kot nam je rekel P.

Koleraba - jaz mu jo vedno dam v zelenjavno juho, se mi zdi dober okus, pa še v govejo juho jo dam.

Draja - tud mene zmanjka, pa ratam lena, nisem glih vzorna gospodinja. Se pa trudim, tako kot ti in izkoristim minute, ko sta otroka zaposlena ali spita, da kuham in pospravljam, da sem lahko več z njima. Je pa res, da eni otroci tega staršem ne dopuščajo, pol je pa težko kaj prestavit po hiši. Zato jaz pravim, da je vsaka mamica zlata mamica, katera skrbi za otroka in odlična gospodinja, katera otroku pripravlja tople obroke in se trudi po najboljših močeh.

Evo, Žan se je zbudil, grem.

Pa pa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.1.2008 8:04:14   
tejčica
Punce, ne boste verjele, ampak danes imamo tudi na Obali sončeeeeek!user posted image user posted image user posted image  Po enem tednu megle, zelooooo dobrodošla sprememba.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.1.2008 8:16:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Punce, ne boste verjele, ampak danes imamo tudi na Obali sončeeeeek!user posted image user posted image user posted image  Po enem tednu megle, zelooooo dobrodošla sprememba.

pri nsa bi rekla, da po dobrem mesecu ali se vec.. se ne spomnim, kdaj je bilo tako jutro user posted image user posted image user posted image user posted image uzivajte tudi vi user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.1.2008 9:18:35   
cv105
NMJ, čestitke Živi in Neži za 1. svečko user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

noč minila ... Maks se je 2x zbudil ... jedel nič .... zjutraj se je zbudil z jokom in se kar nisva mogla potolažit ... pa sva moža poklicala po mobitelu in je bilo ok ... potem pa spet v jok ... samo stiskal bi se in crkljal ... je pa pojedel dva activia jogurta ... sta bila mišljena zame, Maksove pa naj bi šla kupit potem, po zajtrku ... japajade ... zdaj sem jaz brez zajtrka, razen, če pojem Hipp sadno ali mlečno kašico user posted image user posted image user posted image

zobki pa bodo ... leva zgornja trojka je že skoraj zunaj ... otekla je še desna in obe štirici user posted image

zdaj pa tu po pisarni sesalec goni gor in dol ... pa markirne flomasrte žveči ... razmišljam, da bi mu eno igralnico kar tu naredila, eno pa v dnevni ...

pejte na sončka user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.1.2008 9:29:31   
urla

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-a si ze nehala pucat stanvanjeuser posted image user posted image sm grda a neuser posted image

Že dobr teden ne pucam, likam, kuham... mam mami tukaj in mi ona vse dela.user posted image user posted image user posted image user posted image

dej svojo mamo na poti na gorenjsko prosi, da se mal še v šiški zaustavi.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.1.2008 9:31:19   
urla
Sonček je in jaz sem v službiuser posted image user posted image user posted image  in moja pikica v vrtcuuser posted image user posted image user posted image  kjer zaenkrat še ne hodijo na srehodeuser posted image user posted image user posted image .

Smo pa Tiana včeraj proti večeru oddali na zimovanje. Upam, da se imajo krasno.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.1.2008 9:57:54   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-a si ze nehala pucat stanvanjeuser posted image user posted image sm grda a neuser posted image

Že dobr teden ne pucam, likam, kuham... mam mami tukaj in mi ona vse dela.user posted image user posted image user posted image user posted image

no k bos na poti na gorenjsko,jo na celovski vn spust,jo vabm na mesecne pocitniceuser posted image

thaiss-vidm da mormo od drugih zvedt kako sta,se dobr da mamo tejcico.nas tko skrbi ti pa nc,te bo treba mal zausesa

SSSOOOOOOOOOOOONNNNNNCCCEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.1.2008 10:02:25   
tinaaja
Draja, za rezultate danes, eno velikouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.1.2008 10:19:39   
erna14
u pozabla povedat sem bla vcer na enmu razgovoru je blo suber,salon full lep,sefica prjazna,super...isto mlada mamica k je mogla prej vskocit delat na pomoc mislm da ma cca 5 mescov starga fantka,no skratka dogovorile sva se da prpelem model tekom tedna in potem se bova dokoncno zmenile kako in kaj,mi je pa tud fino ker bi sla se na tecaj podaljsevanja nohtov in manikure,se mi zdi super zadeva pa na kaksen seminar bi se sla da se se kake zadeve se naucim.no skratka sem mela na razgovoru kar dobr obcutek,mislm saj mam zdele se 5 salonov na razpolago za odlocit se,sam v nobenmu k sm bla na razgovoru razen v enmu mi ni bilo ne vem kaj,ze tisto prvi obcutek k spoznas osebo mi ni bil nekaj ne vem kaj,tuki mi je blo pa res fino.tko da drzte pesti za pozitivne rezultate

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.1.2008 10:33:56   
Pikca
jutro, sončno jutrouser posted image

Živa in Neža, vse naj naj za 1. svečko,
naj se mami kaj javi in napiše kako ste!

user posted image

mi2 z Jernejčkom imava danes posvetovalnico pri 9 mes., mam kr mal tremo... mi je že prejšnjič omenila preiskave na PK zaradi nizke teže, upam, da ne bo treba... nad cepljenjem tudi nisem navdušena, ker malo smrka, pa tudi vse možno razsaja zdaj... mogoče dobiva napotnico za razvojno, ker se še ne plaziuser posted image , no, to bi mi bilo ok... pa kožica na lulčku - upam, da mu je ne bo na silo dol vlekla kot prejšnjič, je revež ful jokaluser posted image ...

še en kup pikapok za Drajo - da bodo ok izvidi in za vse bolančkane!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.1.2008 10:35:02   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sezam tudi na Žigca mislim in upam, da ste zaspali brez vročine!

Hvala. Predno je šel spat je imel 40,4 (merjeno v ritki). Potem je ene pol ure trajalo, da je sploh svečka prijela. Tačas se je ful premetaval po postelji. Revček sploh ni mogel spat tako podnevi, kot tudi potem celo noč user posted image ). Podnevi mi je spal samo 1 uro in ene 10 min pred laboratorijem, ko sva čakala izvide. Ko mu je zvečer končno ratalo zaspat, je spal točno 1 uro. Ker mu je vročina nekoliko padla, bi se potem on kar igral user posted image  in je trajalo 1,5 uro, da smo zaspali. Ampak ne v svoji postelji, pri meni. Drugače spi bp v svoji, včeraj pa samo, da sem ga odložila, se je zbudil. In spet smo spali 1 uro user posted image . Je bil pa spet ful vroč (40,4), tako da sem ga šla kopat in še eno svečko. Ampak je bila spet 1,5 ure momo da je zaspal. Tokrat mu je ratalo v svoji postelji. Potem se je še ene parkrat zbudil po pol ure, ampak je vsaj hitro nazaj zaspal. Naslednje daljše bujenje je bilo ob 5.30, ko sva pojedla. Mu je pa vročina vsaj padla. Sva sicer poležala do 9h (no jaz sem vmes še Ano peljala  vrtec, Žiga je pa tačas ati prestavil v taveliko posteljo. Upam, da nam temp. ne naraste toliko. Je pa drugače prava tečka danes user posted image . Samo v naročju bi bil.
Kolerabo pa mi jemo. mu jo pripravim s krompirjem in bučkami, ter dam notri še kiri sirček in rad poje. Tudi meni okusno, saj se sam okus pio kolerabi kar zgubi. Jo pa drugače tudi dajem v govejo juho user posted image
Upam, da danes dobro opravita na Pek user posted image user posted image

urla - upam, da bo Tian užival user posted image
Jaz tudi lahko gleadm sonček le čez okno user posted image . Pa tako sem bila vesela napovedi sonca, da bova lahko končno spet šetkala user posted image  Upam, da se čimprej pozdravi in bova potem nadoknadila user posted image

erna - upam, da ti uspe dobit to službo in da ti bo tudi kasneje OK user posted image
A kaj odštevaš? S kako brzino se približujemo koncu user posted image

Pikca - tudi vi2 dobro opravita pri P

Žiga se je pa končna mal sam zaigral. Grem hitro izkoristi in malo pospravit user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.1.2008 10:42:45   
Pikca
bogi Žigecuser posted image , pa mami Sezam tud... pikepokeuser posted image user posted image user posted image da bo hitro zdrav!

Kolerabo pa mi jemo. mu jo pripravim s krompirjem in bučkami, ter dam notri še kiri sirček
no hvala za recept, ravno danes nameravam spet poskusit s krompirjem, ki ga sicer ne mara... mogoče bo jedel to kombinacijo, sam še sirček morava kupit

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.1.2008 10:57:27   
K_a_t_i
Joj, Sezam, ubogi Žigec user posted image . Pol pa jst jamram, ker vrtajo user posted image . Sem se kr mal zamislila... Držim pesti, da vročina pade in da ujameta vsaj kakšen krajši sprehod po sončku user posted image .
Draja, držte se!!!!! MOČNO stiskam pesti user posted image user posted image user posted image .
Erna, super za razgovor. Pa naj se izide po tvoji želji.
Tejčica, jst ti pa FUL privoščim, da ti mami tko lepo pomaga! Si tok pridna vedno, da kr naj bo mami še doooolgo tam user posted image  (no, dokler ti paše user posted image ).

Ostalo sem zdele mal pozabla kaj ste napisale user posted image .

Pr nas neč novga. Zdele sva že s sprehoda, sem po sili prilike ratala prava jutranja ptička user posted image . Sva srečala eno skupinico otročkov iz jaslic na sporehodu. Joooj, kok luštkani user posted image . Mi je kr žal, da Žiga še ne hodi, k vem, da bo ob takem sončku notri user posted image . Tko kt Katja od Urle, a ne? Aja - bravo Tian, uživaj!!!
Ob 13h greva pa po 3h tednih na plavanje - jst v najhujšem potočku tete s Krvavca. Še ne vem kwa si bom namontirala, da nav kej ven teklo. Sam da ne bi šla mi pa ni, k bi mi blo preveč hudo, da Žiga ni plaval. A sem smotana? user posted image

Pa, pa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.1.2008 11:02:46   
amy26
Ker sem včeraj brala, da uživanje alergenih snovi pri alergiku povzroči astmo in trajne posledice na dihalih .

Draja, tudi meni je dalo tole misliti, tudi jaz se zadnje čase tok ne držim diete, no včasih se kaj pregrešim, ampak se očitno ne bom več smela, saj mi Ela zadnje čase kar pogosto hrope, jaz upam da to ni povezanouser posted image  v vsakem primeru se bom od tega trenutka spet strogo držala diete in upala da bo tole hropenje pri njej nehalo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.1.2008 11:09:23   
amy26
mogoče dobiva napotnico za razvojno, ker se še ne plazi

pikca, naša se tudi ne plazi, ne manjka ji veliko vendar da bi se spravila plaziti to pa ne, ko je na trebušču namesto da gre naprej se ona sama da nazaj in vsede, me prav zanima če sploh bo plazila, Aleks je začel pri 10,5m torej ima ona časa še dva tedna da začneuser posted image

sezam, ste pa res bogi, milijon pikapok za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

draja, želim vam dobre izvideuser posted image

erna, super da ti je šlo dobro na razgovoru

čestitke Hani za zobekuser posted image

mandarine, pomaranče naša zelo rada pije sokec od sveže pomaranče in pa v sokec večkrat dam malo grizolina tako da je gosto in kar lepo poje in to že več kot dva meseca

zunaj je res ful sonček, jaz sem že bila v trgovini, banki, oddala vlogo za vrtec,...pa pri nas je skoraj vedno sonček, ker živimo v hribuuser posted image

pucanje, ne pucam nič, nekaj na hitro naredim šele popoldne ko sta oba malčka doma, takrat se oba zamotita in me ne rabita, dopoldne ko je pa tamala v varstvu pa delam.

pa čestitke današnjim slavljencem

ŽIVA in NEŽA čestitke za prvo svečko

user posted image

in pa čestitke naši mali ELI za 10.mesecev in pa Aneju, Nejcu, Maksu

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.1.2008 11:11:44   
amy26
Pravkar sem dobila odločbo od CSD, imam podaljšano porodniško do 25.05.2008user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.1.2008 11:25:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Pravkar sem dobila odločbo od CSD, imam podaljšano porodniško do 25.05.2008user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sam brez veze, če itak delaš user posted image  Ti, ti, ti!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.1.2008 11:35:31   
amy26
Sam brez veze, če itak delaš Ti, ti, ti!!!!

KATI, ti ti nič ni brezvezeuser posted image  Elo imam v varstvu samo 3-4 ure pa še to ne vsak dan. Če bi hodila v službo bi bila odsotna od jutra do 17-18 ure, tako da nič ji ne manjka, nič ni prikrajšana pa še novih ljudi se navaja, kar je samo plus ko bo treba v vrtec.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.1.2008 11:36:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Sam brez veze, če itak delaš Ti, ti, ti!!!!

KATI, ti ti nič ni brezvezeuser posted image  Elo imam v varstvu samo 3-4 ure pa še to ne vsak dan. Če bi hodila v službo bi bila odsotna od jutra do 17-18 ure, tako da nič ji ne manjka, nič ni prikrajšana pa še novih ljudi se navaja, kar je samo plus ko bo treba v vrtec.

U, sej se sam mal hecam. Neč se opravičevat. MI BI TUD user posted image . Brez alergije, seveda!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.1.2008 11:49:22 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.1.2008 11:46:04   
thaiss
Hvala punce za vse lepe misli in želje user posted image
Včeraj ob 14h je Matia dobil pol Voltaren svečke in vročina mu je končno padla na 37.5; ponoči pa spet katastrofauser posted image  Ob 9h zjutraj je imel že 39.6, sem mu dala paracetamol svečko, ki spet ni nič zbila, zdej pa od hudega spiuser posted image  Voltaren svečke pa mu nebi kr tako dajala, al bi mogla vseeno???
Popoldan imamo spet P, me prav zanima kaj bomo danes odpravli, ker to je že četrti dan ko mu vročina ne pade pod 38,4user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.1.2008 11:48:23   
Naomi
thaiss...dej mu voltaren...zdej je ze dos star, da loh eno do dve u 24 urah dobi...nej se ne matra...pol mu jo dej...pol bos pa pr P vidla kako bo...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.