|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
26.2.2008 13:02:09   
Dajadada
Draja, glede dojenja, te občudujem, da si tako dolgo vztrajala kljub dieti in vsem težavam. Če misliš, da živa ne bo pogrešala dojenja, potem sploh ne razmišljaj več in nehaj dojiti...vem da je tebi težko, ker se je lušno malo pocrkljat in imeti občutek, da je še vedno mala dojenčica, ki je odvisna od tvojega mlekca, ampak konec koncov veš koliko žensk preneha z dojenjem že veliko prej pa ne da bi imele težave. Tudi midva z nejcem se dojiva samo še zjutraj, pa še to dobi mleka bolj za vzorec po moje. Mislim, da so naši miškoti že pripravljeni na prenehanje dojenja, samo me nismo...no ja nekateri se še kar veselijo joške, a ne?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
26.2.2008 13:36:15   
tejčica
Joj kolk sem dones težko čakala da je šel mali spat. Je bil tečko da glavo para...čisto po vremenu. Upam da se zbudi dobre volje, ker potem sem do večera sama z obema.

Draja, jaz se pridružujem mnenju ostalih glede dojenja. Si mamica za občudovat, ker si se za svojo malo sončico dosti žrtvovala, se odpovedala dosti rečem. Ampak kot si sama ugotovila, vse skupaj te preveč obremenjuje in škodi tvojemu telesu, tvojemu počutju, kar pa bo začutila tudi Živa. Glede na to kar si napisala je Živa kot kaže že pripravljena na prekinitev dojenja in to lahko storiš brez kančka slabe vesti. Je pa res lažje reči kot storiti. user posted image  

Pikca, ma kolk sta luuuštna.user posted image
Meaa, pridna pridna študentka.user posted image

Cv, glede časovnega razmaka med obroki ti jaz raje nič ne napišem, ker naš otrok je sposoben jesti non stop. Sploh ni videt tako, a ne?user posted image  Ko vidi hrano se kar tresti začne.

Vidov jedilnik danes dopoldan. Vstal je ob pol devetih in okrog devetih pojedel celo šalco rižolinota, pol ure za tem je videl mene ko jem banano in mi jo je pol pojedel. Mal kasneje sem začela lupit mandarine in mali jo je pol zmazal. Ko je moj okrog pol dvanajste jedel kosilo je bil velik jok ker Vidu nismo dali, da bo potem pred spanjem sploh lahko pojedel kosilo. No, ni dolgo zdržal in sem mu kosilo dala že okrog poldneva. Pojedel je juhico, rižka in naceckan goveji zrezek. Porcija sicer ni bila fejst velika, ampak glede na to kaj vse je že prej pojedel kar zadovoljivo. In ko sem ga malo pred eno dala spat je mali spil celo flašo mleka.user posted image  

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.2.2008 13:40:26   
tejčica
Dajadada, fino da se dobro počutiš in da možek razvaja svojo nosečko. Joj te je fino brat.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
26.2.2008 13:41:07   
cv105
madona, tejčica ... vi boste pa samo za Vidovo hrano služil user posted image  ... user posted image  Vid ...

naš M niti bleda senca tega ni ... user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.2.2008 13:51:35   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
madona, tejčica ... vi boste pa samo za Vidovo hrano služil user posted image  ... user posted image  Vid ...

user posted image  Pomanjkanja hrane za ostale zaenkrat še ni čutiti, lahko kar dost kil brez problema keri odstopim.user posted image  

Sicer pa ni vedno tak jedec. Danes je res en ekstrem da sam gledam.  Kadar se dopoldan potepava okrog pa mu dam za malco pol žemljice in jo lahko žuli ulala časa pa še nič ne poje oz. hrani golobe.user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.2.2008 13:55:11   
erna14
ojli

mea-ja je kar mal dolgcas k te ni,pa drzim pesti za 10-kouser posted image user posted image
draja-poskusam se postaviti v tvojo kozo in ja vrjamem da ti je tezko in da ljudje okoli tebe tega ne obcutijo,kot ti,zato je takim lazje svetovati in dajati nasvete,kako pa ti to obcutis pa nihce ne ve.jaz iz lastnih izkusenj bi bila ravno tako skepticna,meni osebno bil to en zelo velik korak/prelomnica in tezko bi mi bilo,posebaj ker neznansko uzivam v dojenju pa ceprav se ziga tudi samo se zvecer doji in cez dan samo po potrebi ali pa ce ima kak slab dan pa mami kaj zanc skuhauser posted image ,samo ce pogledas iz realnega stalisca in postavis pred dejstva vse stvari,ki so za in proti dojenju,bos nasla resitev,zdaj ce resnicno ziva ne cuti vec potrebe po dojenju je najbolje da upostevas njene zelje,ce pa bo vcasih pac zelela se malo pocartat ji pa jaz na tvojem mestu tega nebi odklonila.vrjamem pa da ti bo tezko in takrat se tolazi z tem da je ziva tako hotela in da je mogoce tako boljse za njo.....upam da sprejmes pravo odlocitev in ja odloci se sama ne poslusaj drugig in ne upostevaj njihove nasvete ko bos odlocala o tem.user posted image user posted image

tejcica-a ste ga mel kaj na dijeti,da je otrok tok lacen,tako zalogo hrane ma nas tamal za 3 dniuser posted image user posted image ,bravo vid

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.2.2008 13:56:34   
erna14
draja-aja sosede itak,nekaj bo ni user posted image user posted image user posted image ,mi je ziga narocil da moram zivo imet na enem ocesu in da spremljam ce se kak decko okol nje vrti k njega ni zraven....user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 26.2.2008 13:57:44 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.2.2008 14:33:19   
tinaaja
evo naju doma user posted image ... mal me noge boli user posted image Sem mislila it danes laufat, pa sem skoraj ziher, da ne bom sla. Ampak na sprehod pa ziher se. B pa svez zrak cist frdirba user posted image ze spi popoldnasko spanje, ponavadi je to na sporedu ob 16h user posted image

Pocka, jaz bi jo pustila spat. men je otrokovo spanje nekaj svetega user posted image

Draja, glede dojenja moje mnenje poznas user posted image misli zdaj se nase user posted image

Meaa, pridna si s studijem, le tako naprej user posted image

Anja .. user posted image user posted image user posted image

Grem kosilo pripravit - rizotka s traviskim radicem user posted image njama... aja pa motovilc s koruzo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.2.2008 14:48:41   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Grem kosilo pripravit - rizotka s traviskim radicem user posted image njama...

a smem prosit za recept? ... user posted image

Pocka ... jaz bi otroka pustila spat ... spanec je boljši kot žganec ... al pa obratno ... je snoč Naomi rekla, se mi zdi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.2.2008 15:05:38   
Gio
draja..jaz tudi mislim da si naredila ogromno in vztrajala z dojenjem kljub temu, da si morala držati strogo dieto. Moje mnenje je, da naredi to kar ti čutiš. Če dojiš samo za vzorec ali pa zato, ker je tebi všeč to cartanje in ta vez, ki se vzpostavi z dojenjem, je po mojem mnenju najbolje, da postopno, počasi počasi prenehaš, oziroma jo priklopiš, ko bo tudi sama pikica to želela.  Vem kako je bilo pri meni, ko sem si morala priznat, da mlekca ni več....hudo tudi zato, ker se prekine ta posebna vez user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.2.2008 15:31:41   
thaiss
Tinaaja in ostale vam kar zavidam sonček user posted image   Pri nas še vedno megla... spet nisva kej dosti pohajala. Matia je prejšnjo noč prespal kot se spodobiuser posted image  user posted image  user posted image  V vrtcu je bil itak tanajtabolj priden, jaz sem pa imela zjutraj na zavodu predavanje kako se išče službouser posted image user posted image user posted image ... mah kr neki...
Biskvit za tortico se že pečeuser posted image

pikca lepe fotke user posted image

draja user posted image  user posted image  za nov avatar, lepa lepa Živa

ANJA user posted image  user posted image  user posted image user posted image (sej veš zakaj ti ploskamuser posted image )

Gio upam da se Ela izogne noricam user posted image user posted image user posted image

user posted image za našo babi, ki zabava Živo

bravo babiuser posted image

Do prenehanja je samo še un klik v moji glavi. No, hotla sem povedat, da te zelo zelo OBČUDUJEM (pa Amy tudi spada v to kategorijo), ker si sploh toooooooooooolk veliiiiiiiiiko časa vztrajala in se trudila z dojenjem, sploh zaradi vseh težav, diete,... Mislim, da si svoji hčerki v največji meri nudila to, kar je potrebovala in samo upaš lahko, da bo to nekoč znala ceniti. Sicer nas je še kar nekaj, ki še vedno vztrajamo in dojimo, samo mislim, da smo vseeno bolj med redkimi, ki vztrajamo toliko časa. Večina jih prej odneha, obupa, ali kar koli že, pa čeprav nima nobenih težav.

dskubin zelo lepo napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še eno vprašanjce ... dopoldanska in popoldanska malica ... v kakšnem časovnem razmiku od zajtrka/kosila in kako obilni sta ... nam včasih dopoldne ne uspe malicat ... včasih jogurt, včasih 200 ml sadja, včasih samo sok pomaranče ... nisem pametna ... ker v vrtcu je za dop malico rezina (no, da ne pretiravam v minus ... košček) sadja ... popoldne pa jogurt, kos peciva, ...

Matia ima zjutraj ob 8h zajtrk v vrtcu, ko greva domov (okoli 10.30) mu dam sadje/jogurt/kruh... ob 13h  kosilo; popoldan puding/sadje/biškot/sadna rezina... ob 19.30 večerja čokolino/rižolino/gris....

Dajadada super za žurko in dobro počutje!!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 26.2.2008 15:32:30 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.2.2008 15:59:59   
draja
Evo nas s servisa. Olajšani za 366 evrov user posted image ,ampak hvala bogu, da smo šli, ker so bile zavore skoraj smao še za okras user posted image user posted image .

Punce najlepša vam hvala za vse lepe besede in spodbudo! Zlate ste!!!

Anja tebi še posebej hvala!!!!user posted image user posted image

Razmik med obroki Živa vstane okrog 7:30 in okrog 9-ih poje medolino/grisolino/čokolino, nato gre spat, okrog 12-ih ima kosilo, nato okrog 14:30, 15-ih malico (malo sadja ali sadne rezine ali malo piškotka), okorog 17:30 ima drugo malico (malo sadja ali malo kruha ali rižev puding) in okrog 20-ih večerjo (grisolino/rižolino,...).

Dajadada faca Nejcuser posted image . Že vadi, kako bo delil čokoladice z bratcem/sestrico user posted image .

Tejčica Vid pa res ogromno poje user posted image user posted image .

Tinaaja a noge te bolijo? a dej no, od česa pauser posted image ? Aja, pa a ti je znana slikca iz mojega avatarja? Upam, da me ne boš za avtorske pravice ganjalauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.2.2008 16:14:48   
tinaaja
Tinaaja a noge te bolijo? a dej no, od česa pa ? Aja, pa a ti je znana slikca iz mojega avatarja? Upam, da me ne boš za avtorske pravice ganjala

pozaila kometirat, sem ze prej v zivalcu si jo ogledala user posted image user posted image user posted image noge pa ... ne cutim vec.. tko da sibamo po kavici spet ven user posted image

CV .. spomni me za recept zvecer, ce pozabim.. sibamo zdaj ven

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.2.2008 16:15:00   
thaiss
Matičko bi kej tazga za pomladi..

user posted image         user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.2.2008 16:18:43   
tinaaja
Thaiss... a t je namig z macolo nekomu ki gre v US user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.2.2008 16:22:05   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Matičko bi kej tazga za pomladi..

user posted image         user posted image

Makso se tudi ne bi branil user posted image

drgač pa thaiss ... zadnjič sem na eni slikci mimgrede vidla supergice, ki jih ima Matia ... kwa za ene so, kako se perejo, kje ste jih kupil ... hvala hvala hvala user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.2.2008 16:24:01   
tejčica
Thaiss, fuuuul kjut šulni. Kje si to našla?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.2.2008 16:24:21   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Thaiss... a t je namig z macolo nekomu ki gre v US user posted image user posted image user posted image

user posted image ...Matičko spi že dve uri in pol pa mi hodijo neumnosti po glavi.........

cv105 poiščem fotko pa boš povedala katere...

< Sporočilo je popravil thaiss -- 26.2.2008 16:38:34 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.2.2008 16:45:18   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
drgač pa thaiss ... zadnjič sem na eni slikci mimgrede vidla supergice, ki jih ima Matia ... kwa za ene so, kako se perejo, kje ste jih kupil ... hvala hvala hvala user posted image

evo, to premore Matia

navadne nikeice- hervis
user posted image    user posted image

to so pa semiš čevlji -chicco... se pa ne perejouser posted image
user posted image    user posted image    user posted image

Tejčica GAPuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.2.2008 16:55:29   
cv105
thaiss, hvala user posted image

najkice so mi v uč padle ... a si jih mogoče že oprala? ...mah, kaj sprašujem ... sigurno ne

iščem nekaj podobnega, ker imajo v vrtcu na dvorišču travo in zdaj se bo tajala in bo sama malta ... mora bit kaj takega, da se fino opere in hitro posuši ... ta zahmašni šulni ne boda za tja user posted image user posted image  ...

najraj bi mu gumijaste škornje kupla user posted image user posted image , pa jih delajo od št. 20 dalje

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.2.2008 18:01:41   
tinaaja
Uradno sem fuč user posted image Sem priblizno zracunala, da sem vceraj in danes naredila ene 25-30km user posted image user posted image   Peš sevede.

Ko smo ze pri dojenju ... danes je drugi dan, da se bo brina prvic dojila sele zvecer - torej izpuscamo popoldansko dojenje. nic ne zgleda, da bi cez dan kaj pogresala, ampak zvecer je pa akcija na kvadrat.

Zdajle pa brejnstromam, kaj ji cm dat za vecerjo user posted image   zadnja dva dni je jedla peceno polento in to tko,d a je nisem dohajala. Najraje bi ji spet naredila user posted image Ampak ne morem a ne.. moram se kaj spomnit..

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.2.2008 18:54:39   
A-N-J-A
erna(oz.če kera druga ve)-kam si moram jit porodniško vpisat?Baje nekam na Miklošičevouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.2.2008 19:25:45   
Naomi
dobro vece đezeri user posted image

...takle mamo, ni kej...mi smo otroka dons tut dobr prezracl user posted image , medtem sem pa skakala po zavarovalnci pa tko naprej z mozickom, da sva spedenala mojo skodo...in kljub kasku bo treba se 250 evrckov placat...kugaaaaaaaaaaa, me je cis pogrel, sicer nimam pojma o teh zadevah sam...kva pa pol kasko pa vse neumnosti...ampak...ne sme nam nc ostat...user posted image
...o Anjaaaaaaaaaaaa o tebi se mi sanjaaaaaaaaaaaaa lala...sam tok, ze dolg te nisem omenla user posted image
...draja...o kok te jes stekam, ceprov mas ti se dieto in vse, kar so se vecji razlogi za prenehanje...ja sej ves...tvoj materinski cut te bo najmanj izdal in kukr so ze ostale povedala, a ves user posted image ,mas pa sploh olajsevalno okoliscino, da Zivi ni vec mar za to... mi mamo pa sam nocne pohode...kar mi je tak trn u peti, da je za znort...pa ce bi saj mlek pozaugu po cem...ne ne in ne...tok mi je bad...in pol tko k ze neki casa, raj prklopm da se saj ne prebudi...in pol naprej spimo...mah misn imposibl...jes ne vem ce pri nas obstaja metoda brez joka...da se bo pa odstavu pa nic ne kaze...ker ce mu a ne dam, se pa zbudi in pol zuramo...pol se pa pejt...ce naus dala mat, bomo pa pokonc user posted image user posted image ...k jes bi tut pocas nehala dojit...ker se mi zdi, da sem duda na dveh nogah...taprvo dojenje zvecer se neki tece, pol pa bl nunka ( dudo smo zavrgli ksn mesec nazaj )
...drgac bivsi bolankoti bravisimoooooooo user posted image
...dons je nas otrok za vecerjo jedu kaso od turščice user posted image user posted image in je blo kr zadovoljivo...ceprov jes tega neb jedla...user posted image
...sej sploh ne vem, kaj kaj je bla se tema...pozabljiva; premal cesna jem user posted image user posted image

no, pa bodi dovolj za zdej...danes probavamo brez dojenja u spanje...ce bo brez joka pa ne garantiram user posted image

papa, sau sau user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.2.2008 19:28:57   
Naomi
...aja, DJADADA kar tako naprej...pa priden user posted image ...mene tut mikaaaaaa user posted image ( zdej veste ), sam se nc ne delamo u tej smeri...sporocim user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.2.2008 19:30:04   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

erna(oz.če kera druga ve)-kam si moram jit porodniško vpisat?Baje nekam na Miklošičevouser posted image

..pomoje je to ZZZS (socialna)...tm se vse take zadeve urejajo...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?