cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja cv105 bravo Maks za kislo zelje . Zdaj pa mi razloži please, a to mu kaj seskljaš ali zrežež ali kako.... Ker meni ni jasno, kako bi lahko Živa jedla kaj podobnega kislemu zelju. Sploh z dvema zobkoma. Čeprav mislim da zobki tukaj ne igrajo ključne vloge . palični sem v lonec vrgla, pa je bilo ... saj sem rekla, da definitivno preveč kompliciram, ker sem tuhtala, kako bo on to pojedel ... enostavno je zmazal pa konec ... danes bo pa kisla repa ... mi jo je mami skuhala ... upam, da mu ne bo od vsega kislega ritke odprlo ... draja - dojiti ali ne .... M se je odstavil pri 3,5m ... tako, da jaz nisem nevemkako dober naslov za tovrtstne nasvete ... sledi svojem občutku in ne razglabljaj preveč ... punca ti bo dala sama vedet, kdaj je dovolj ... in ja - nase nikar ne pozabi ... ... možnosti crkljanja pa je poleg zize še nešteto ... samo domišljijo na plan ... mene je hotelo takrat, ko se je M odstavil, razgnat od hudega ... sploh zato, ker sem med nosečnostjo ful pametovala, da če bom lahko dojila ok, če ne pa tudi ... japajade ... mleka za izvoz, mulc pa tulil v zizo ... ranjen materin ponos ... tolažila sem se pa na primerih mamic, ki niso imele mleka in zato niso dojile ... enostavno ... dano nama je bilo poskusiti, dokler je šlo, je šlo ... potem je pa mami malo jokala, sine pa flašo vlekel (no, kakor kdaj ) ... pa smo prigurali do tu kjer smo ... seveda otroku dojenje samo dobro dene, o kakšni škodi tu ne sme biti govora ... ampak vsega luštnega je (žal) 1x konec ... M je zaspal ... sva malo vozičkala, pojedel je banano in kivi s pomarančnim sokom, dobil ATB ... zdaj pa moram kuhat ... verjetno krompirjev golaž še eno vprašanjce ... dopoldanska in popoldanska malica ... v kakšnem časovnem razmiku od zajtrka/kosila in kako obilni sta ... nam včasih dopoldne ne uspe malicat ... včasih jogurt, včasih 200 ml sadja, včasih samo sok pomaranče ... nisem pametna ... ker v vrtcu je za dop malico rezina (no, da ne pretiravam v minus ... košček) sadja ... popoldne pa jogurt, kos peciva, ...
|