draja
|
Jutro! Avto že na servisu, Živa že spančka . Po katastrofalni noči je prav pasalo pustiti moja dva doma in it na servis in potem peš od Vodovodne ceste do Celovške, vmes pa še obujat spomine, kje sem se sprehajala kot nosečka in pa opazovati ljudi, ki so drveli v službo po poti,po kateri se tudi sama vozim v službo . Je prav pasalo it v kontra smer k moji miški domov . Ko bo avto fertik pa se bova z Živo peš podali iz Dravelj do servisa na Vodovodni . Tejčica super, da imaš dober občutek glede izpita. Živa še sicer ne zna it sama na poganjalca, zna pa se sama naprej peljati ko je enkrat gor. Samo je skoraj nikoli ne damo, ker se poganja bolj kot ne s prstki, kar pa verjetno ni ok. No, zna pa it sama dol, samo boljš da je ne gledaš . Gio upam, da Ela ne bo imela noric ravno za RD . To bi bilo res smotano . Tinaaja pa pa, uživaj na sončku . Erna midve hočeva bit pa na vsak način sosedi ne . No, upam, da nama tako ali drugače rata . Pikca super, da je Živa danes že bolje! Kati upam, da je šel Žiga danes že raje v vrtec. Tudi mene je kar stiskalo včeraj ko sem brala. Se mi smili pišek mali, samo sem prepričana, da bo užival v vrtcu ko se bo navadil. Lejci super, super za dober vtis o vrtcu. Tudi meni je to najpomembneje. Meni je bilo tako zelo všeč v Živinem vrtcu na razgovoru, da po svoje kar čakam, da bo Živa začela hodit. Upam, da me takrat ne bo minilo . Skačica, Sezam,Urla, Meaa, Taya, Kr_enamami,..... halooooo, RR kliče!!!!
|