|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
25.2.2008 7:34:54   
tejčica
Jao kakšno je tu pri nas. Megla, da glih samo do konca dvorišča vidim.user posted image  
Tinaaja, user posted image user posted image user posted image  super za tek. Dobra si!
Svit, user posted image user posted image user posted image  za korake. Zdej pa mami ne bo več v miru kofetkala, ko boš ti hotu ves čas okrog šibat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Tejčica upam,da se učiš, ker če ne..... Te bo Živa grdo pogledalauser posted image .

No, tole me je pa za bukve spravlo.user posted image  Joj, sam men res ne gre iz glave tista slikica od Žive. Mala obvlada. Kaj bo učiteljica?user posted image

ZOO - Mene mika da bi se vam ta teden spet pridružila, da izkoristim še zadnji teden uživanja maksimalno. Bomo še vidli.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 25.2.2008 7:35:55 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.2.2008 8:33:37   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Tejčica upam,da se učiš, ker če ne..... Te bo Živa grdo pogledalauser posted image .

No, tole me je pa za bukve spravlo.user posted image  Joj, sam men res ne gre iz glave tista slikica od Žive. Mala obvlada. Kaj bo učiteljica?user posted image

user posted image  upam da ne. se mi otroci smilijouser posted image
Drugače pa srečno danes na izpitu, jutri pa se nam obvezno pridruži, ker tukaj je sooooooooonceeeeeeeuser posted image .

Amy ti kar pejt na aerobiko, sam ne zaradi seksi ritke, ampak zato, da bo možek mal varuška pa mal pogospodinjil ta čas domauser posted image .

Iza vse najboljše za 11 mesecev!

Sanja vse najboljše za 1. svečko!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.2.2008 9:43:05   
draja
Jah itak, da me jutri ne bo v ZOO, ker sem zdajle rezervirala servis avta za jutriuser posted image . Ni bilo drugega termina. Žal, jaz pa moram ta teden opraviti servis, ker ni bil že 2 leti,drug teden imam pa tehnični in registracijo. Ostale pa spet uživajte (kolikor se pač da brez meneuser posted image user posted image ).

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.2.2008 10:43:41   
cv105
hojlala

cv105 kako je pa Maks?

draja, hvala za skrb user posted image  ... noč odlična, le M se je zjutraj zbudil kakšno uro in pol prej kot običajno in zdaj s5 spi ... ponoči sva ga morala budit za ATB ... božček ...

sicer se stanje izboljšuje, le crkljal bi se veliiiiiiiiko .... ali pa se je začela "mama faza" ... saj paše ampak naslednji teden imamo v planu uvajanje v vrtec user posted image user posted image

v sredo moram poklicat v službo ... v četrtek mi poteče pogodba ... user posted image user posted image  ... le kaj bo iz tega

tejčica ... se učiš, a ne?user posted image

naomi ... ene pol leta nazaj, ko sem jaz avto kawsnla, si rekla, da sem to nardila nalašč, da bi nowga dobila ... kwa pa ti ???? a ??? user posted image

Sanja in Iza ... vse naj naj user posted image

evo, poročilo končano ... grem južno kuhat ... kislo zelje ... me prav zanima, če ga bo M jedel ... v vrtcu se jedilnik obrne na 3 tedne in tam bo TO tudi za jest ... jaz se resnično bojim, da ne bo od vse nove hrane non stop ves pikat in flekast ... joj user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.2.2008 11:28:49   
Naomi
naomi ... ene pol leta nazaj, ko sem jaz avto kawsnla, si rekla, da sem to nardila nalašč, da bi nowga dobila ... kwa pa ti ???? a ???

...jes sem mozevga user posted image moj je OK user posted image , ce jutr pridem k muslimanka zavita sem vero spremenila user posted image user posted image me ni mozicek pobozu user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.2.2008 11:33:18   
Naomi
tkole je, spet me je ujel un '' presern france'' za pisanje...
nic kaj drasticnega se ni zgodilo, noc je bla OK, torej bosta zdej dve slabi user posted image ...babi otroka spat daje.mameta gre pa telovadt user posted image ...tko da...sihta konc user posted image

lepe pozdravcke iz predmestja LJ user posted image

ps. kati- arbajtas?, a so te ze ob zivce spravl user posted image ...cak pa kera je se dons na tlaki...Pocka drz se, uniformiranka...a sem kje spustila..kwa si...carinica??user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.2.2008 13:24:45   
cv105
v glavnem drage moje ...

... M je odspal 3 ure zdravilnega spanca in pojedel 2 krožnika kislega zelja ... priznam in sram me je ... bila sem prepričana, da ne bo šlo ... bravo M user posted image

... zdaj se bova pa toplo oblekla, dala pelerino na voz in šla ven ... pri nas namreč piha kot pri norcih ...

bodite fajn in bodite pridni ... skratka ... bodite fajn pridni user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.2.2008 13:38:30   
Žabika
No mene pa ni Prešeren ujel, zato na hitro:

ZDRAVI SMO!user posted image user posted image user posted image

Še tole - do kdaj pa ste ponavadi v ZOO-ju?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.2.2008 14:08:11   
erna14
no se mene nahitr tamal je brez vrocineuser posted image ,danes se odvijajo same dobre stvari bila na razgovoru porocilo itak sledi,se gre pa za eno trgovino z visoko modo in obstaja tudi varijanta da padem na otroski odelek,mogoce to ni tok dobr,ker pol bo dnar sov k potekocmu trakuuser posted image ,drugi razgovor sledi zvecer v salonu blizu draje in tretji tegom tega tedna v kolosejuuser posted image user posted image user posted image ,ce pa ne bo nc so me pa iz sluzbe klical bivse ce imam zeljo priti nazaj delat da sem dobrodosla,sam ne vem bom vidla ce bo treba bom pac sla,za silo bo in obenem bom izkala drugo sluzbo sto na uro,ma saj vazn mi je da neki dobim.kosilo se kuha in to zelooooo dobro,tok disi iz kuhinje.no danes je ostal moj user posted image  z tamalmu da sem jaz sibala okrog in ja full sta se lepo postimala itak kot ponavad,sam oba sta bla neki od cokolade okol ust mislm da sta imela teto cokolado na
obiskuuser posted image user posted image ga bo oci hitr navadu na sladkarijeuser posted image user posted image mah mal pa mora

tejcica-drzim pesti,mam ze zuljeuser posted image
zabika-superuser posted image za zdravje
cv105-user posted image user posted image user posted image  pauser posted image user posted image  bravo za maksa k je bil pridn za papat to pomen da gre zdravje na bolsuser posted image user posted image
draja-se bova pa midve en dan dobile za en krog okol bajerja,a si za?itak da si,sej vem jaz tuduser posted image ,ce bo se katera hotla pa itak dobrodoslauser posted image  

no niblo tok nahitr...............user posted image ,se pozdravcke posiljam v ........ user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 25.2.2008 14:15:14 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.2.2008 14:43:42   
Lejci
Dan,

Za nama je katastrofalno slaba noč, spet ti zobje... Sploh nimam več idej, kako naj ji pomagam. Šele po 2 žlicah calpola je uspela mal zaspat.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Lejci, dobro uvajanje vama zelim user posted image

Hvala ti, res je bilo dobro...

Prvi dan v vrtcu :) Moram ful pohvalit, Ines se je obnašala po pričakovanjih. Lepo je odletela med otročke in igrače, midva sva se pa medtem pogovarjala z vzgojiteljicama. Obe sta prijazni, glede na to, da se je mala eni pustila okoli nosit, sem zelooo zadovoljna.

Za hranjenje imajo tudi stolčke z "ograjico", da dol ne padejo, vedno jim je na voljo pijača, razpored obrokov je tudi ok, terasa in igrišče 1A, ma kaj naj rečem... pomoje ji bo luštno. Pa čisto vse se da dogovorit, tako da je res super. Glede spanja je pa tako, da če ima otroček probleme, enostavno tam pustiš voziček in je potem lažje.

Za nazaj pa želim vse naj naj Žanu za 1. svečko, mami mu je toook fajn tortico nardila - zdej naj se samo še pozdravi, pa bo! Za danes pa vse naj-naj Izi in Sanji user posted image

Tejčica, ne gre mi iz glave, kako Vid fino gura poganjalca, naša ga ma samo za okol porivat in mal po troblji tolče. Se ji ne sanja preveč, da bi se okoli vozila z njim. Pa good luck na izpitu.

Zoo, mogoče tudi jaz, odvisno kdaj bomo iz vrtca!

Naomi, laufanje za tamalim bo lepo nadgradilo fitnes user posted image  Ti ga sam v zoo pripelji, da mu Ines in Brina razložita, kako okusni in zdravi so kamni in zemlja. Sami minerali user posted image

Vsem, ki ste ozdraveli user posted image  tistim, ki jih pa bolezni še matrajo pa user posted image  in veliiiik sončka!

Upam, da nisem kej pomembnega spustila user posted image

LP za enkrat!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
25.2.2008 15:33:26   
thaiss
Evo me,

Matia spi, danes nisva kej dosti pohajala, ker je taka megla da joj user posted image  Pa v vrtec ga tudi nisem peljala ker je ponoči neki pokašljeval, pa me je zanimalo kako bo dopoldan, itak da je ok, tako da gre jutri nazaj v vrtec!!user posted image

tejčica držimo pestke da spet 10ka padeuser posted image

torta- rabim en simpl dober receptuser posted image

Super da ste zdravi - Hana, Žiga, Maks...

Sanja in Iza vse naj naj user posted image

Erna super za razgovore, upam da se izteče tako kot želiš!!! Jaz sem imela en razgovor v četrtek, enga pa v petek v Ljubljani... še čakam odgovore!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
25.2.2008 16:42:01   
erna14
thaiss-drzim pesti da bodo pozitivni,no dost je ce bo eden.kdaj prides spet,obvezno kofe sam ne v rustiki tam k zadncuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
25.2.2008 17:06:58   
Pikca
uf, tele norice imajo čist upravičeno tako ime... norijo otroc in na konc znorijo staršiuser posted image user posted image ... v glavnem, danes je Živa ful boga, jo ful srbi in še vročino ima, ful ima pikic, še po dlanehuser posted image  in seveda tečna za znoret... včeraj sem ji dala Claritine, danes ga noče... pa nič, nej jo pa srbiuser posted image ... jao, kok bo šele tamal tulu, ko dobi norice (skor zihr jih bo)... zunaj pa tak lep sonček, pa ZOO vabi... mah, kaj čmo, enkrat je treba opravit z noricami... lepo se imejte

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
25.2.2008 17:49:12   
tinaaja
Joj Pikca, a tko pestro imate user posted image Kok casa pa traja ta ta huda doba? Upam, da bo noc mirna.

Zabika in Erna user posted image za brez vrocinsko stanje user posted image

No tko, uspelo nama je bit 7 ur okoli.. Center in Tivoli sva precesali po dolgem in po cez, pol sli na kosilo in spet okol user posted image Res, od kar imamo buggsterja je brina cist drug otrok v vozicku. Si skoraj upam tridt, da ful uziva not - nisem mislila, da bom to kdaj dozivela. user posted image   Ne bom pa o bolecinah v nogah user posted image

Erna, upam, da dobis sluzbo  user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
25.2.2008 18:00:07   
erna14
pikca-joj boga ziva in ti,jaz se kar cakam ce jih je tamal pokasiral v vrtcuuser posted image user posted image
tinaaja-user posted image vsa cast to pa je bla tura,kapo dol,pa mal t energijo cuvaj poletje je pred vratiuser posted image mas zs

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
25.2.2008 18:13:04   
Pikca
Menda lahko do 7 dni nastajajo nove norice (pravi pediatrinja), se pravi še 4 dniuser posted image , toliko časa je lahko vročina in srbenje...
7 ur potepanjauser posted image , pri nas to ni možno... no je, samo mene bi potem bolele še roke... seveda, ko pa nimamo buggsterjauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
25.2.2008 18:54:52   
erna14
tinaaja-joj ves kaj sem se zdaj spomlna k sm tvoj nick prebrala,kako kaj tvoji bjuti slipi a si jih mal zapostavla,mislm saj ne da ga rabs sam tko prasamuser posted image
mea,taya-kje sta tidve,ok mea se vcasih mal pocekira sem ampak taye pa ni blo ze lep casuser posted image
lejci-super za tok dobre vtise o vrtcu,se mi zdi da je zlo pomembno da ves da bos otroka pustu v dobrih rokah in da ti je osebje vsec....itak je grozn k otroka pustis v vrtcu,ti je hudo,pa ce je se kaka smotana vzgojiteljica je pa se tok tezje,tko da ja..user posted image user posted image .pauser posted image user posted image
tejcica-kako je slo,javi..porocaj
svit-je bravo,za korake zdaj pa dej mal mamici dela,da nav sam na neumnosti mislna
dajadada-kako si,kako se pocuts?bebica pridna,raste........user posted image user posted image user posted image

pikca-evo neki za zivouser posted image

sanja vse najboljse za 1. in iza za 11-kouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
25.2.2008 19:06:47   
sezam
Mal z zamudo user posted image , ampak vseeno iz srca user posted image

Žani vsenajboljše za 1. svečko

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.2.2008 21:09:58   
K_a_t_i
Čeeeeeer.

Prvi dan dela za mano. V 8ih urah sem skoraj uspela odpreti vse programe, ki jih potrebujem za delo (do petka bom mogoče že not user posted image ), IT stručkoti so mi kar zgledno uštimal moj novi računalnik user posted image  (btw - ni mi všeč ŠE, mi je pa 21'' monitor zato tok bolj), zdele sem si že uspela arhiv folderje v outlooku zjuser posted image  in sem zdej mal nervozna user posted image .
Na mizi me je čakala nova pogodba in bombonjera user posted image ,... Skratka - obstajajo nekateri, ki so me pogrešali user posted image . Superca!
Malo manj (beri - jezna sem!!!!) me je razveselila novica o enotedenski konferenci v začetku maja nekje na samotnem otoku države Hrvaške user posted image .

Naomi, hvala za "rezervne dele", sej se UPAM hmal kej vidmo.
Sanji vse naj, naj za enkico. user posted image user posted image user posted image

Vrtec - ja no, dons pa ni šlo čist bp user posted image . Se je vidlo, da je bil Žiga 14 dni bolan in klopno navezan na mamico. Men se zdi, da tele otročki kar nekaj čutijo, ker včeraj ni in ni mogel zaspat. Šele ob 21:45 je omagal, zjutraj pa že ob 7:20 auf (mene je skor kap, ker sem bla še z neumito glavo itd....). Običajno pa spi od 20:30-cca. 8:00. Tko da - mu je manjkalo spanca, šel je stran od mami in še jst sem oddajala neke živčne vibracije user posted image . Ma, tkooo je jokal, ko sem šla user posted image . Malo čez 11 me je klicala vzgojiteljica, da je malo jokav, ampak da se ga da hendlat in da ni treba bat, da bo zdržal do nekaj čez 15. No, potem je tudi zaspal in se zbudil boljše volje. Ja, takle mamo zdej s tamalim... Sej bo, sej bo. UPAM!!!! O tem, da sem iz službe dobesedno dirkala sina objet in polupčkat pa ne bom preveč naglas razlabljala - k so me že dons zezali, da se tko nardijo mamine mažice user posted image .
A, pa zgleda, da je v vrtcu stradal (čeprov baje je jedel kr neki user posted image ) - ob 16 je pojedel podloženo skuto, ob 18h je men pojedu pečeno jajce, kruh in sir, ob 19 sem rekla, "Žiga, a boš še papal?" - in mali je odkorakal do mize in začel težit user posted image  - pojedel keksolino iz 2dl mleka BREZ ugovorov, ob 20h je pa še 1,5dl mleka popil. Svašta...

Zdej se bom pa apravičla, sam se mi ne da več. Edin še tole - sem ful vesela, da se med marčke vrača zdravje user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.2.2008 21:12:40 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
25.2.2008 21:12:27   
pocka
Sanja - vse naj naj za Enkouser posted image user posted image

Iza - vse najboljše za 11-ko

pikca - user posted image user posted image user posted image
tinaaja -
pridna, pridna,da si se spet spravila "malo" laufatuser posted image , uau, kako dolgo sta bile vidve danes zunaj, ja, no blagor vam,k mate sončka. Mi smo bili pa popoldne 2 urci zunaj, pa nas je bolj prezeblo kot pa kaj drugega.user posted image

naomi - priden Svitko, da že stopica, skrbi za mamico,da ne bo preveč pri miru, pa po kafetkihuser posted image . Ne,nisem carinica, sem bolj v plave odtenke našemljenauser posted image

thaiss
- držim pesti,da dobiš kak pozitiven odgovor z razgovorov. A če dobiš kje gor, se boš pol vsak dan v LJ vozila?

vprašanje
- dejte mi prosim  malo svetovat, ker ne vem kako se lotit zadeve. Zdaj,ko hodim v službo, moram Tajo zjutraj zbujat ob 6, da ji dam zizo preden grem. Drugače bi ona spala nekje do 7 in šele pol jedla, tako, pa jo zbudim in ne zaspi več nazaj in se mi kar smili, ko jo tako zgodaj mečem pokonciuser posted image .Zdaj pa ne vem, ali bi si zjutraj spumpala preden grem, pa bi ji pol babi probala dati po flaški, sicer mi tole pumpanje že ornk preseda ali bi kupila adaptirano mleko ,ali bi kar na kravjega prešaltali, skratka malo sem zmedena. Koliko mleka oz. ml. izdelkov naj bi otročki pri tej starosti dobili dnevno?

dajadada - kako počutje?
tejčica - kako je bilo na izpitu, si naredila?
žabika - super,da ste zdraviuser posted image user posted image user posted image

nočko...grem spat,ker če ne bom jutri kot marsovec

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.2.2008 21:19:40   
cv105
čer

... joj, kar solzna sem postala, ko berem kako tinaaja&B 7 urno turo delata ... pa kako je Kati danes prvič v službo šla ... in Žiga čist zares v vrtec ... nas to čaka čez 14 dni ... do takrat torej imamo cajt še za kakšno 7 urno turo ... mogoče ...

... imela sem dober namen nekaj zase narest danes zvečer ... kozmetičarka pa to ... drek pek ... sem se lotila kuhinjo zvrha do tal čistit ... in nisem šla ... koza ... ampak kuhinja je pa spucana, rečte, kar čte ...

... M je mamima maza ... močno upam, da je to posledica bolezni in ne ... česa drugega ...

... čist sem fertik ... stroj maložit, umit in spat ...

... nočko

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.2.2008 21:29:15   
Pikca
Erna, hvala za slikcouser posted image , Živa jo bo vidla jutri, je šla danes zgodaj spat... no v postlo, za zaspat je rabla malo več časa, ker jo boli jeziček in ni mogla "dodat"...

Jernejček je pa šele prejle zaspal... ga je popoldne babi sprehajala in je 2 uri spal v vozičku (pa ni bil buggsteruser posted image ) - se bojim, da bo zbolel, ker to ni normalno zanjuser posted image user posted image

pozabla prej: Sanja vse najboljse za Enko in Iza za 11-ko!

Kati, držta se jutri, sej bo Žiga kmal spet v formi

< Sporočilo je popravil Pikca -- 25.2.2008 21:37:25 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.2.2008 21:32:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

thaiss - držim pesti,da dobiš kak pozitiven odgovor z razgovorov. A če dobiš kje gor, se boš pol vsak dan v LJ vozila?

razgovor je bil v lju, ampak del. mesto je v KP... pa itak da nimam šans pri 80 kandidatihuser posted image

mleko - kaj če probaš počasi s kravjim??? Se mi zdi škoda da jo zbujaš..

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.2.2008 21:41:26   
Naomi
naomi - priden Svitko, da že stopica, skrbi za mamico,da ne bo preveč pri miru, pa po kafetkih . Ne,nisem carinica, sem bolj v plave odtenke našemljena

...a si spodaj brez user posted image user posted image ...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
25.2.2008 21:53:53   
Naomi
cer,
no ko si je mameta raztegnila krake, sta s prestolonaslednikom sla h ociju mal na siht in pol peske do B&D, tko da je blo popoldne res pesrto...je biu pa Svit dons izredno cvekave volje in razpolozen...ker je imel dobro noc...no zdej nas cakata dve slabi ( takle mamo zdej ritem)...ostalo BP...no dons bi bla loh po kofetu, ker ni biu razpolozen za noben samostojen korak...tako amo preziveli 25.2.

kati
...bosci Ziga, ampak sej kako ne, ce je biu bolanckan zdej in u zavetju mamice, dona pa ceu siht ze vleku user posted image
pocka...jes bi tut kravjega zacela dajat, pomoje nau pogresala zjutri, ni kej...ce je sluzba je sluzba...Taja pa nej panca se mal...sej ves kako pravjo...spanc je bols k zganc ( ucas pa obratn) user posted image
thaiss...mogoce pa zmagas med 80 user posted image
tinaaja...a mas noge u kopeli?? user posted image
lejci...cestitke za prijazen vrtec do Ines user posted image

ostale pa sej veste...RVM user posted image

..je pa tko, moja mama je starosta- vzgojiteljica...in sem jo prasala, ce ker otrok dobr skoz pride pri uvajanju...in je rekla, da skor noben, pri nobeni starosti, je pa razlika a eni tuljo 1 mesec al pa tri dni, eni so sprva navduseni, drugi pol not padejo, uni k so navduseni majo kasneje porbleme, unim k se takoj jokajo je pol OK...redki pa so tisti, ki jim je u vrtcu bolj vsec k doma- sam to so pa ze druge zgodbe ( kjer jih majo u vrtcu edin radi- za zjokat)...nisem pisala zato, da kero strasim, ker nas slej ko prej VSE to caka, ampak sam prakticno mnenje...in pa ena je zanc pisala da se je otrocek zacel jokat k je ona prsla...ja to ni zarad tega k noce domov, ampak k ugotovi da ga je mami tm pustila...vendar VSE MINE user posted image user posted image
no, pa lep vecer

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?