K_a_t_i
|
Čeeeeeer. Prvi dan dela za mano. V 8ih urah sem skoraj uspela odpreti vse programe, ki jih potrebujem za delo (do petka bom mogoče že not ), IT stručkoti so mi kar zgledno uštimal moj novi računalnik (btw - ni mi všeč ŠE, mi je pa 21'' monitor zato tok bolj), zdele sem si že uspela arhiv folderje v outlooku zj in sem zdej mal nervozna . Na mizi me je čakala nova pogodba in bombonjera ,... Skratka - obstajajo nekateri, ki so me pogrešali . Superca! Malo manj (beri - jezna sem!!!!) me je razveselila novica o enotedenski konferenci v začetku maja nekje na samotnem otoku države Hrvaške . Naomi, hvala za "rezervne dele", sej se UPAM hmal kej vidmo. Sanji vse naj, naj za enkico. Vrtec - ja no, dons pa ni šlo čist bp . Se je vidlo, da je bil Žiga 14 dni bolan in klopno navezan na mamico. Men se zdi, da tele otročki kar nekaj čutijo, ker včeraj ni in ni mogel zaspat. Šele ob 21:45 je omagal, zjutraj pa že ob 7:20 auf (mene je skor kap, ker sem bla še z neumito glavo itd....). Običajno pa spi od 20:30-cca. 8:00. Tko da - mu je manjkalo spanca, šel je stran od mami in še jst sem oddajala neke živčne vibracije . Ma, tkooo je jokal, ko sem šla . Malo čez 11 me je klicala vzgojiteljica, da je malo jokav, ampak da se ga da hendlat in da ni treba bat, da bo zdržal do nekaj čez 15. No, potem je tudi zaspal in se zbudil boljše volje. Ja, takle mamo zdej s tamalim... Sej bo, sej bo. UPAM!!!! O tem, da sem iz službe dobesedno dirkala sina objet in polupčkat pa ne bom preveč naglas razlabljala - k so me že dons zezali, da se tko nardijo mamine mažice . A, pa zgleda, da je v vrtcu stradal (čeprov baje je jedel kr neki ) - ob 16 je pojedel podloženo skuto, ob 18h je men pojedu pečeno jajce, kruh in sir, ob 19 sem rekla, "Žiga, a boš še papal?" - in mali je odkorakal do mize in začel težit - pojedel keksolino iz 2dl mleka BREZ ugovorov, ob 20h je pa še 1,5dl mleka popil. Svašta... Zdej se bom pa apravičla, sam se mi ne da več. Edin še tole - sem ful vesela, da se med marčke vrača zdravje .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.2.2008 21:12:40 >