|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
24.2.2008 15:22:48   
pocka
ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!!  user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
24.2.2008 15:25:22   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
vsi ostali: izkoristite sonček user posted image  

Pri nas ne duha ne sluha o sončku. Vse sivo, mlegleno...pusto v glavnem.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
24.2.2008 15:26:12   
tejčica
Hejla, pocka! Uživaš v prostem dnevu?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
24.2.2008 15:31:46   
erna14
tejcica pr nas je bozansko vreme,toplo sonce res lepo,midva ga gledava sam odznotraj venuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
24.2.2008 15:36:44   
tejčica
Erna, kako je tvoj mali miškolin?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
24.2.2008 16:09:06   
Žabika
Žan: vse naj za Enko! Pa veliko zdravja!

Moja Hana še kar kuha; T gre vedno čez 39,3 v ritki, tako da jo kar malo nalivamo s Calpolom. Tudi volja se ji je spremenila - jo očitno tale vročina že pošteno utruja. Noč je bila itak kar neki, no čez dan pa nekako peljemo. Zunanji zrak smo na široko spustili v stanovanje, sprehajala sva se pa spet sama z Lupusom. Če do jutri zjutraj T ne pade, se bova šli pa kar do P pokazat, če se slučajno kje še kaj kuha.

tejčica: v LJ pa sonce (sicer malo megleno) in noro toplo. Na sprehodu sem bila kar v kratkih rokavih. Je pa začelo kar močno pihat.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.2.2008 16:18:33   
tinaaja
Ljubljana ... tako sonce in tok toplo, da smo se brini jakno dol dal user posted image  user posted image

ZAN - Vse najboljse za rojstni dan in se naprej mamici lepsaj zivljenje user posted image Pa velikoooooooo zdravja ti zeliva z Brino user posted image user posted image user posted image

Zabika .. ufff a se kar traja vrocina user posted image Upam, da se kmalu umiri zadeva user posted image user posted image user posted image

Tejcica .. ce tole slucajno beres, TAKOJ ugasni RR in se sibaj ucit user posted image user posted image user posted image Posiljam eno brco v rit user posted image Ko bos pa izpit naredila, bos pa kufe castila user posted image

Erna, user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.2.2008 16:28:00   
tejčica
user posted image  za Hano. Šč, šc vročina!

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tejcica .. ce tole slucajno beres, TAKOJ ugasni RR in se sibaj ucit user posted image user posted image user posted image Posiljam eno brco v rit user posted image Ko bos pa izpit naredila, bos pa kufe castila user posted image

ku ku user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
24.2.2008 17:35:27   
pocka
tejčica - ja ja uživam, jutri pa spet službauser posted image , bo treba hitro še enega user posted image uštimat!  A se učiš!?user posted image

žabika - pikepoke za Hano, da pade vročina

Midve sva šle prej malo pohajat, tu gor na hribu je bilo malo sončka, je pa kar hladno.

Mi smo pa prejšnji teden vplačali dopust, čakamo še potrditev rezervacije. Torej Kos je zmagal, evo en link kamor gremo, malo za gušte nardit http://www.bluelagoonresort.gr/section.php?id=1

dajadada - kako je bilo na žurki?

Šibam si srajco za službo zlikatuser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 24.2.2008 17:37:06 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
24.2.2008 17:47:40   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tejčica - ja ja uživam, jutri pa spet službauser posted image , bo treba hitro še enega user posted image uštimat!  A se učiš!?user posted image

Ke pa sm tut mal.user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
24.2.2008 17:53:50   
tejčica
Pocka, super za dopust!user posted image user posted image user posted image  Doooooobr tole zgleda!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
24.2.2008 18:33:34   
erna14
tejcica-ja se vedno se borimo z T,full niha je ze mel 38,5 skor pa mu je padla na 37,5,sam dobr cez dan mu nisem dala nobene svecke.ce pa jutr neboo boljs grem pa do p z mozekom k itak bo on si jutr vzel bolnisko,ker mam jaz ene razgovore jutr pa se na zavod moram.aja sibaj se ucit,pa drzim pesti,ceprav itak vem da niso potrebne k bos itak nardila
pocka-a ti kaj pomen da so se mi sline pocedile,ne vem tinaaja me je zafrklna k je rekla da jo pocakam ob celovski k bo na poti na brnik da me bo pobrala da grem lahko z njo v london,pa me je na cedilu pustila,a mas ti kaj prodtora mogoce.
draja-hvala,itak se ne sekiram a ves nimam nobene dlake na jeziku ali slabe vesti in vedno pisem le resnico,tko da mi ni problema tud komu to v obraz povedat ce je treba se ne skrivam za nicemur
tinaaja-jaz mam ttud tebe lada veliko,velikouser posted image user posted image
zabika-user posted image user posted image user posted image user posted image za hano

< Sporočilo je popravil erna14 -- 24.2.2008 18:34:17 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
24.2.2008 19:02:35   
soncek78
Hello!

Nika je malce prehlajena... iz noska ji teče in pokašljuje... Kakšen sirupek za izkašljevanje je katera že dala ta malim! Jutri bom P poklicala, naj mi svetuje ali se pridemo pokazat.

Druga nadloga pa so naši zobki... zgornje enkice še niso pokukale in boli jo precejuser posted image . Ubošček moj mali..!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male bubančke...!

user posted image  Žan, vse naj naj za prvo svečko!!! user posted image

dajadada iskrene čestitke! Želim, ti lepo in zdravo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Dekleta lepo se imejte.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
24.2.2008 19:42:35   
pocka
erna - ni problema, bom pustila malo placa v kovčku, pa te bomo not zbasaliuser posted image . Pa pikapoke za Žiga,da se pozravi, pa da ta vročina že enkrat pade.

tejčica - srečno na izpitu, p.s. A se še učiš?user posted image

Ljubljančanke,dejte nam jutri malo sončka dol poslat, pliiissssuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
24.2.2008 20:02:37   
tinaaja
No tko.. se en cudovit dan je za nami. B je zjutraj harala po Tivoliju in uspesno pojedla svojo prvo pest peska user posted image Zdaj zvecer pa sem ji naredila polento, peceno na olivcu in zeliscnem maslu.. Sem mal racunala, da bo vecina moja vecerja, pa sem se ustela.. Mala je vse pojedla.. Men so ostale pa pomarance user posted image

Da se malo pohvalim... po letu in pol sem danes naredila nekaj, kar je bil takrat del dnevne rutine, zdaj pa sem samo z obcudovanjem gledala vse, ki so tekli mimo mene.. JA, sla sem tect  user posted image In bila totalno presenecena, ker sem tekla 40min brez prestanka, sicer izi tempo, ampak seeeemmmm juhuhu noro, filing the best, sem v pricakovanju musklfibra user posted image

Soncek - sirup za izkasljevanje se daje (kolikor jaz vem) ce je kaselj moker in se mora izluscit sluz. Za kaksnega pa raje vprasaj P. Upam, da boste kmalu ok.

Pocka, odlicno za dopust user posted image

Jaz sem grem pa zdajle spravit nad ene 1000 slik, da jih dam razvit user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
24.2.2008 20:33:45   
Naomi
qqc user posted image ,

najprej:

DAJADADA- pa dej ga lomt no user posted image user posted image - cestitke velik velik velik, najvec...uzivi!user posted image

Zan- po 1. letu pa vse bolezni stran, adio- konec-fine-vege-the end- vse naj naj naprej!user posted image

Kaj smo delali...vceraj sva bila s user posted image u TS...vec ne bom povedala user posted image ( Kati mas vse)...potem sva ostala kar pri B&D, ker sva imela zvecer gledalisce, Svit je 1. pri B&D bil zvecer in se je obneslo- edin to, da je mal kasnej zaspal, ampak to nam tut doma kdaj zagode...no ob pol 10h je ze ninal...tko da...zdej sam se Gavioli pa gasaaaaaa user posted image user posted image user posted image ...no predstava je odpadla, zaradi smrti Drnovska, smo pa vseeno izkoristili cas na enem pivcu in cveku...tko da je bilo zadovoljivo user posted image ...
...danes pa smo preziveli kot vecina prelep dan, Svit se uci hodit...mal je ze zakorakal sam - parkrat in uziva v svobodi zunaj brez vozicka...uzamemo poganjalca in gremo...tko da...k je treba vrata zaoret je jok user posted image user posted image ...se pa vse ponovi naslednko nedeljo, ker upam da predstava bo user posted image
...nocke so komsi komsa user posted image , ena dobra dve slabi...ampak clouk vse prezvi, ce ni hujsga user posted image ( kukr to, da sem se u sredo kresnla u eno z Reno 5, jah se dogaja tut sumahrejem user posted image ), ampak skoda se bo popravla ipd, sem se pa tresla k siba na vod...adrenalin zakon user posted image ...
...dons smo marelo prvlekl ven, bo pocas konc tavelzga vozickanja...no tavelk vozicek bo pr B&D, itak bo tam za glavne sprehode user posted image
...porodniske konc, cerpov u petk nisem bla na delovnem mestu, grem pa jutr mal povohat...edin kar je OK je to, da zjutri nimamo ure...ko se skorc zbudi pol gremo, tko da se ne bo zbujanja...jah mamo ene prednosti, pa tut ksne slabosti user posted image
...pridno hodim na fitnes, ker se morm otesat pocas...tko da...napredujem...user posted image

no, bolancki pozdravte se... NUJNO!...slikce fletkane, in to je to...

pozdravcek, Naometa

p.s. OBALANKE, kva jamrate, mal pa morte oblakov met pa kisuga vremena...da se ne spozabte, da nam ni lahko user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
24.2.2008 20:43:16   
erna14
POCKA-ce mas mal prostora ne vem ce bo dost za mene not spravt
tinnaja-user posted image  zate,zdaj pa lahko prids na M vecerjo,jaz ravn papam ciza pa solatouser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.2.2008 21:12:37   
Anonimen
Žan vse najboljše za 1. rojstni dan!

Za vse bolančkane pa  user posted image !

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.2.2008 21:34:30   
draja
Čer!

Žiga, Hana in ostali bolančki, dejmo, dejmo, dejmo! Vročina stran, da boste šli lahko kmalu na sončka!

cv105 kako je pa Maks?

Barči upam,da se kakanje pri Žanu umiri!

Tinaaja juhuhuuuuuuu zate user posted image user posted image user posted image . Dobra si!!! Jaz sem enkrat in edinkrat tekla po porodu takrat na vašem koncu PSTuser posted image .

Erna fajn zrihtaj jutri!

Tejčica upam,da se učiš, ker če ne..... Te bo Živa grdo pogledalauser posted image .

Pocka fajn delaj jutri!

Naomi sam da je Šumi cel ostal, pločevina ni važna!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.2.2008 21:39:51   
tinaaja
ZOO ta teden??? Kaksna kandidatka? Morda torek?

Lejci, dobro uvajanje vama zelim user posted image

Nocko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.2.2008 21:40:55   
draja

jazuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.2.2008 21:48:59   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: draja

jazuser posted image

mrbit Svit zverinica tut uleti user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
25.2.2008 7:11:36   
tinaaja
No Svit, ti le prid, da vidimo korenjaka user posted image

Jutro ... :) rana ura, zlata ura... kasna ura, naspana mami.. pri nas velja prvo user posted image user posted image

NAomi, a bos kaj odstevala do selitve na otroke?? Racunamo nate :)

Cestitke Sanji za Enko in Izi za 11m user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
25.2.2008 7:19:07   
amy26
Dobro jutro

Tinaaja, super da si se spravila na tekuser posted image user posted image user posted image  mene moj user posted image  preganja da grem tudi teči oz. da se vpišem na kako aerobiko, tai bo,...želi da sem bolj seksi, napeto ritko,...user posted image  je celo obljubil da bo takrat mirkal otroke sam da nekaj zase naredim in da ne bi bila to muha enodnevnica

Svitu za korakeuser posted image  kmalu pa bo tudi on laufal

Ela se je glih zbudila, grem ji narest zajtrk, pa se še kej javimuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
25.2.2008 7:21:08   
tejčica

user posted image  Sanja, vse naj naj za 1. svečko. user posted image

user posted image

user posted image  Iza, user posted image  za 11 mesecev. user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 25.2.2008 7:23:35 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?