|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
23.2.2008 22:35:40   
sezam
Ela, Nejc in Anej - tudi vam čestitke za 11-tko
user posted image
Pikca - jaz bi tudi raje koristila bolniško, dopusta tako ali tako prehitro zmanjka.
Pa Ana se zahvaljuje za Fifi. Je pri zajtrku mojmu razlagala, da ji je Živa Fifi poslala user posted image

Dajadada - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa srečno user posted image  
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Pridem na kakšen deci unijauser posted image .

Jaz sem lani probala Schlossgolgovo pivo (isto brez A) in se sploh ne opazi. Je ful piten user posted image

za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja - user posted image  Ela. Držim pesti, da ne bo nesreče. pa ful dobri čevlji user posted image

Pa še slikica
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.2.2008 22:41:49   
Anonimen
Dajadada čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.2.2008 22:43:45   
A-N-J-A
Joj za vse drug mam čas Ani pa nisem čestitalauser posted image .

ANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 3 ROJ.DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
23.2.2008 22:48:37   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Joj za vse drug mam čas Ani pa nisem čestitalauser posted image .

ANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 3 ROJ.DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem moram podpisat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.2.2008 8:36:10   
*sonchek*

user posted image  

Hej drugič se pa javi, če se šetkaš mimo - še nisem pozabila na kavo user posted image
Evo, na zgornji slikci se pa tko lepo vidi najina hiška user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.2.2008 9:23:36   
A-N-J-A
Ja če si pa takrat kar zginla z rr,sam enkrat mesečno se javljaš.Jaz se pa tud ne morem kar sama povabit na kavouser posted image .
A tole je vajina hiška?Saj sva z mojim mal ugotavljala kera je vajinauser posted image ,no pa sva trofnlauser posted image .
Kje pa zdaj živiš,kje blizu vajine nove?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.2.2008 9:30:21   
tejčica

user posted image  Žan, vse naj naj za prvo svečko!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.2.2008 9:35:35   
A-N-J-A
ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.2.2008 9:40:00   
*sonchek*

Ja če si pa takrat kar zginla z rr,sam enkrat mesečno se javljaš.Jaz se pa tud ne morem kar sama povabit na kavouser posted image .
A tole je vajina hiška?Saj sva z mojim mal ugotavljala kera je vajinauser posted image ,no pa sva trofnlauser posted image .
Kje pa zdaj živiš,kje blizu vajine nove?

Nč nisem zginla, sam cajta za pisat je ponavad zmanjkal - zdaj ga mam več, ker je mulo v vrtcu user posted image  
pa itak, da se lohk na kavo povabiš - anytime  user posted image
Ja, tale hiška je najina - čez par mescov, ko bova tukaj boš pa lohk večkrat na kavo pršla, če boš na Orle rinla user posted image
Zdej živim pa mal stran - od Gasilnega doma dol po klančku še nekaj hišk - tolk, da tašča ne bo mogla v copatih pridt user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.2.2008 9:41:11   
*sonchek*
Žan, vse najbolše za prvo svečko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.2.2008 9:56:35   
K_a_t_i
Žan, vse najboljše!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.2.2008 10:00:31   
draja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŽAN VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.2.2008 10:10:02   
Barči78
SRČEK MOJ ZLATI, OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK, PA ZARES TI ŽELIM, DA TI BO ZDRAVJE BOLJ NAKLONJENO TO LETO, DA KONČNO PREMAGAVA TO OVIRO. RADA TE IMAM - ZELO, ZELO, MAMICA

user posted image

Pa hvala vsem, ki ste se spomnile na naju.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.2.2008 10:11:50   
Barči78
Aja, drugače imamo pa zelo čudno blato, mali kaka po 7x na dan, pa danes ima ogromno prozorne sluzi notri, še ponoči se je 2x pokakal, tako ga je zvijalo. Sej baje je sluz normalen pojav v blatu, samo me pa malo skrbi, da antibiotik slabo prenaša. user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
24.2.2008 10:15:50   
Pikca
jutro

Žan, vse naj naj ta 1. rojstni dan!

user posted image

naša Živa si je pa danes zaželela Makareno, sem rekla kar na radio poklič, ker je bla ravno una otroška oddaja na Hitu, ji odtipkam cifro, in punca se je lepo zmenlauser posted image

jaz pa pijem 2. dozo kafeta... se je tamal ful zbujal, pa še Živa ni mogla spat, ker jo vse srbi...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 24.2.2008 10:17:38 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
24.2.2008 10:25:54   
Sibil_
Žan vse najboljše za prvo svečko!Pa zdravja v bodoče!user posted image user posted image user posted image user posted image

Barči-sluz je normalna v batu, če je prehlajen ali kašlja, ker jo poje.Če pa ne kašlja in ni prehlajen je lahko znak poškodovane sluznice-sluz je namreč zaščita sluznice.Ampak jaz se ne bi sekirala, razen če je res dosti tega-mogoče kakšna alergija?user posted image

Danes mi je že takoj zjutraj pediatrinja v Izoli dvignila pritisk-sem klicala za nasvet in ona meni ja ne dajem nasvetov po telefonu že 30 let.Grrr, potem greš pa tja in jim delaš gužvo, joj ma bi jo na user posted image .Ampak sem klicala metelkovo in tam tista sestra je pa res za pohvalit-tako prijazna da ni za verjet.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
24.2.2008 10:26:23   
erna14
ŽAN VSE NAJBOLJSE,PA VELIKO ZDRAVJA IN  SE KAKSNEGA BRATCA ALI SESTRICO

user posted image

JOJ kok je lepo vreme danes odzunaj,midva morva bit pa notr,je mel ponoc spet vrocino ubistvu mu je narasla na 38.5 ob 4 zjutrej in sem mu se kar eno svecko dala,da je lazje spal.zdele sicer nima vrocine je cist vesel in srecenuser posted image ,upam da tako ostane.

aja pa vsem tistim k tko radi berejo moje/nase poste pa ceprav niso namenjeni njim in ne vem kaj iscejo na nasem forumu ker mislim da nepovabljenih gostov ne potrebujemo,posiljam ene lepe pozdravcke user posted image in user posted image ,mislm da se tle vse marcevke strinjajo

< Sporočilo je popravil erna14 -- 24.2.2008 10:30:14 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.2.2008 10:28:40   
Sibil_
Erna-žal nisi edina s tem problemom zasledovanja, se čisto strinjam s tabo-šccccc kdor hoče katerikoli slabo ali firbca iz zlobe ali slabih namenov....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.2.2008 10:43:06   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Erna-žal nisi edina s tem problemom zasledovanja, se čisto strinjam s tabo-šccccc kdor hoče katerikoli slabo ali firbca iz zlobe ali slabih namenov....user posted image

ja sibill zal tud taki obstajajo,ma vazn da se ne obremenjujes z temuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.2.2008 11:07:37   
draja
Erna jah kaj češ, eni ljudje nimajo življenja in se "hranijo" s firbcanjem po življenju drugih. Ti imaš veliko srečo, ker imaš takoooooo lepega sončka doma, da ti večina ljudi lahko marsikaj zavida. Človeška zavist in zloba pa itak ne poznata meja. In jaaaaaaa, zaradi takih ljudi se res ne sekiramo!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.2.2008 11:20:56   
tejčica
Kolk mam jest dan zbegan če zjutraj poležavam! Brez svojega jutranjega rituala sem prav živčna. Ampak po drugi strani pa tudi paše kak dan spati dlje kot do šestih in lahko rečem da imam srečo, da pri dveh mulčkih za vikende še vedno lahko spimo skoraj do devetih.user posted image

Sicer pa... men se ne da učit!!! Moj je šel z obema malima na doooolg sprehod, kosilo kuha danes tašča in vse to zato, da imam jaz mir da se učim za jutrišnji izpit. Ma bi mi mogli še računalnik vzet, da bi bilo kaj iz tega.user posted image  Pa s čokolatini se zraven bašem da mi še mal rit zrase.user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.2.2008 11:38:27   
Barči78
Pa sem vseeno pekla, tud če ne bomo glih ornk praznovali ta teden, sam da bo pihnil user posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.2.2008 11:44:39   
tejčica
Barči, priiiiidna.user posted image Lepa in verjamem da tudi zelo dobra torta.user posted image  Kako pa kaj mali slavljenček?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.2.2008 12:07:34   
Barči78
Mali je bolje, sva šla kar za 10 minut malo pred hišo na sončka. Mal me edino moti njegovo kakanje, ogromno ene sluzi gre ven user posted image , pomojem kar zdravnika pokličem, če slučajno antibiotik ne odgovarja.

Tejčica - men bo tud tale teden fajn rit zrasla, sicer mi je šlo spet malo dol, odkar sem v službi, pa bolezni, pa non stop ful gas, čist sem že sesuta.
Pa držim pesti, da ti vseeno uspe jutri na izpitu, kljub temu, da se ti ne da učit, men se tud ne ljubi user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.2.2008 14:49:36   
cv105
Žan, vse najboljše za prvi rojstni dan ... pa veliiiiiiiiko zdravja in eno fejst zabavo ! user posted image
Barči ... luštno tortico si spekla , pa dobra je tudi, a ne?... user posted image

vsi ostali: izkoristite sonček user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?