|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.1.2008 11:14:11   
A-N-J-A
Napisala sem cel spis,vsem voščila novo leto imela kup vprašanj,fullll pokomentirala,pol pa we are sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj se grem pa zjokatuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.1.2008 11:55:59   
Dajadada
Anja, user posted image user posted image user posted image .
A se bomo naslednji teden kaj zmenile?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.1.2008 12:00:22   
tinaaja
No tko... budnica ob 6:30... user posted image Pol pa akcija, kw pa drzga, sva bili ob 10 ze s trga in sva se sli druzbo gret pod kouter user posted image

Anja, kaj je novga pri vas? Upam,d a ste bolje..

Tedybear - joj grozno se slisi vase stanje... Drzim pesti, da boste kmalu ven iz najhujsega in spet vsi zdravi. hendlat 3 bolne otroke je pa ornk siht.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.1.2008 12:05:53   
A-N-J-A
Lahko se zmenmouser posted image .Drugač smo pa mi zdaj zdraviuser posted image ,trkam kokr se dauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.1.2008 12:17:46   
Žabika
dajadada: bom poročala. Gremo malo kasneje.

tinaaja: no ravno tole jutranjo (oziroma pri nama je bila bolj dopoldanska) tržnico pa najbolj od vsega pogrešam zdaj, ko sem v službi. Je bilo res fino jit vsak drugi dan po svežo zelenjavo in sadje. Ampak se tolažim, da čas hitro mine in po izračunih imam že na začetku junija (odvisno koliko dopusta bom porabila do takrat) namen začeti koristiti dopust in ostanek porodniške. In vse to naj bi potem trajalo nekje do začetka septembra. Bo kar nekaj možnosti za obisk tržnice.

ANJA: a na backspace se pa nisi spomnila? No vseeno hvala za čestitke ;)!

skrajšani delovni čas: CSD nima nič pri tem, razen, da izdajo na podalgi nove pogodbe, ki jo dobite pri delodajacu, odločbo za plačilo prispevkov. Kam pa dat prošnjo za skrajšanje, je pa odvisno od podjetja do podjetja. Jaz sem jo morala oddati moji šefici, ona jo podpiše, potem je šla do predstojnika naše klinike, ki jo je tudi moral podpisati, nato pa je kadrovska služba samo še spisala novo pogodbo. Je pa to zakonska možnost in vam ne smejo reči, da tega ne morete izkoristiti, lahko pa vas seveda premsetijo na drugo delovno mesto. No meni se na srečo to ni zgodilo.

tedybear: pikepoke za tvoje fante!

srečanje: kaj pa npr. kakšno kopanje??? Recimo, da bi se dobile v Snoviku? Sicer še nisem bila tam, ampak mogoče je pa fino???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.1.2008 12:29:58   
tinaaja
Bo kar nekaj možnosti za obisk tržnice.

Zabika, definitivno, pa predvsem bo bolj lustno, kot v teh nelegalnih temperaturah user posted image

Jaz sem bolj za srecanje v lj, pa se kopat se ne sme B user posted image v bazenih...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.1.2008 13:06:08   
A-N-J-A
žabika-sem dala backspace pa mi je prazno stran pokazaluser posted image
snovik-men je tam prehladna voda in zrak za dojenčke.Pa tud jaz sem bl za oblečeno srečanjeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.1.2008 13:15:52   
skačica
ja žabika, sej vem, da me po zakonu ne smejo skenslat in da CSD nima nič s tem, ampa men so danes v kadrovski rekli, da bodo najprej kontaktirali CSD po pa sklicali sestanekuser posted image , skratka naši ne vejo kako se obnašat v takih situacijahuser posted image .

Tud jaz sem za oblečeno srečanjeuser posted image

Ja, darilo je res ok, upam, da bo moj tud tko navdušen kot ste ve.

pospravljanje- sezam, jaz ne pašem več v isti rang s tejčico, ker nisem več tko zagnana. me je kar mal miniluser posted image . Bom pa tud jaz mal počistla preden grem nazaj delat, ampak kje je še touser posted image user posted image user posted image

Se grem mal z Izo igrat.....

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.1.2008 13:33:32   
draja
Ojla!

No mi smo šli do P, da ji je poslušala pljučka, ker kar grdo kašlja v spanju, pa da smo se mal pogovorili o naših težavah. Domov smo šli z napotnico za PK za gastro preiskave, s tem, da ne gremo samo na preiskave ampak na sprejem, in sicer je naša P urgirala da bomo sprejeti že 17.1.2008. Itak da sem žalostna samo itak da moramo dati še to čez. Sprejeti pa bomo predvsem zato, da bodo lahko sami videli, da jo ponoči res matra trebušček in ne kaj drugega in da bodo izvidi prej kot v dveh mesecih.
Se pa Živa ni dovolj zreidla v zadnjih tednih tako, da je možno, da ji že primanjkuje kakšnih bistvenih snoviuser posted image . P je v glavnem rekla, da moramo gluten kar pogumno začeti uvajati.

Drugače pa aaaaaahhhhhhhuser posted image . Tolk težko je človeku, ki ga vidiš vsake toliko na pregledih dopovedati kakšno stvar!!! Joj, joj, joj. Saj P je kul in nas posluša, samo če nisi z otrokom 24 ur na dan pač ne moreš razumeti in pol si ustvari neko svoje mnenje, ki se meni zdi čisto zgrešeno, samo prepričati v nasprotno se je pa itak da ne da. Vedno grem polna upanja tja, pol pa mal razočarana domov. Saj ni ona kriva no, tako pač je. Mal sem slabe volje.

Kati uživajte!!!!!!!

Pikca Havaji kliiiiiičeeeeejoooooo! Sem pa ugotovila, da je moj možek ful priden. Je bil zdaj ful bolan, z vročino in vse, pa je vseeno pospravljal doma. Je vsakič, ko sem ga naganjala v posteljo rekel, da saj jaz pa ponoči dežuram in vstajamuser posted image . Priden res, sam kljub temu si že mal po glava skačeva,ko smo že tako dolgo vsi trije doma zaprti. Pa še cel december je delal oz. se učil doma, tako da po svoje ne bo slabo, ko bo šel kakšen dan spet v službouser posted image .

Anja evo velja, kot bi prebrala tvoje voščilouser posted image .

Žabika vedno pozabim pohvalit Hano in njen ga ga za račkeuser posted image . Meni se zdi vsak napredek zeloooo pomemben!

Sezam kje si? dovolj si pospravljalauser posted image

Erna ojej, a tkole se folk skrega v javnostiuser posted image . Mi to sam za domačimi vrati prakticiramouser posted image user posted image user posted image . Kaj pa je konj od moža naredil hudega?
Dajadada bravo za prai žurerski vstop v novo letouser posted image user posted image . V meni ni več niti kančka žurerske krvi, ampak res, niti kančka. Tam nekje s službo se je vse končalouser posted image .

Pocka bravo za super noč.
Mi smo pa bedeli od 21:50 do 1:30 user posted image user posted image  (kje so moji mirni večeriuser posted image ), pol se je pa itak še naprej konstantno zbujala. Matra jo kašelj, trebušček in zobkiuser posted image .

Srečanje jaz tudi ne bi na bazenu. Raje kakšen lokal z igralnico.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.1.2008 14:32:26   
Pikca
Sem pa ugotovila, da je moj možek ful priden. Je bil zdaj ful bolan, z vročino in vse, pa je vseeno pospravljal doma.
saj moj tud... ampak je zraven skoz neki godrnjal, ljubše bi mi bilo, če bi se ulegel na kavč in dal miruser posted image

user posted image za Živo, da bo junaško prestala preiskave in da jo neha mučiti trebušček....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.1.2008 15:19:09   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Sem pa ugotovila, da je moj možek ful priden. Je bil zdaj ful bolan, z vročino in vse, pa je vseeno pospravljal doma.
saj moj tud... ampak je zraven skoz neki godrnjal, ljubše bi mi bilo, če bi se ulegel na kavč in dal miruser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.1.2008 15:58:29   
thaiss
Pozdravljene,
Matia spančka, jaz pa se popoldanskega spanca odvajam user posted image

Dopoldan, ko sva z Matio pohajala me je klical direktor (ta ki mi ni pogodbe podaljšal), da kaj planiram za naprejuser posted image   Sem mu rekla, da bom še en mesec uživala in potem razmišljala kako naprej in naj mi prosim vrne to kuruser posted image del. knjižico, ker jo moram v ponedeljek oddat na CSDju!!
Pa on meni,: da mi ponuja službo po 4 ure, in naj izkoristim to možnost da bom še vedno lahko z otrokom, da me za 8 ur ne more vzet, ker bom več na bolniški kot v službi ampak me noče izgubit, ker me kot delavko zelo ceni in blablablblballabbaaba in da ni vse v denarju, naj razmislim in ga do 13h pokličem.
Sem ga poklicala in mu rekla, da hočem naj mi pogodbo pošlje po mailu, da si jo pogledam in naj mi pove kolko mi bo plačal za 4urno delo (neto). ...naj mi povem cifro ki jo pričakujem in bova uskladila.
Sva se zmenla da najprem pregledam pogodbo in se v ponedeljek slišimo.
Zdej pa me zanima, kakšno plačilo lahko pričakujem- zahtevam???
WTFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skačica -
super darilo, vse naj naj možu!!

srečanje
- definitivno oblečeno!!!

draja, prav je, da vas vzamejo na PK in se prepričajo kaj Živo muči!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.1.2008 17:01:06   
m a j c i k a
Hello!
Da se mal pokažemo:
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.1.2008 17:06:27   
amy26
skačica, ful dobro darilo za RDuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.1.2008 17:13:55   
tinaaja
Draja, joj PK user posted image ampak ce je treba, je treba. super, da greste tok kmalu! Bos vidla, vse se bo uredilouser posted image Bomo vsi drzali pesti in bili v mislih z vama!

Mi2 sva tudi uspesno prestali pregled, srcek OK, kri in urin tud. Sem mislila, da B skili malo, pa je kao samo tretja vekauser posted image in pol je videz skiljenja.. Ja tretja veka... sem, tud jaz pobuljila - na srecanju lahko pokazem, kaj je to dejansko user posted image B tudi na desno oko mizika vsake tok, kot en tik.. no kao da bo nevrolog tudi to pogledal user posted image upam, da ni nic takega..

Thaiss - super, boljs 4 ure kot nic user posted image Glede place - naj ti predlaga, pol pa probaj dobit nekaj boljse kot si imela prej polovico place.. Pogajaj se.... Zgleda, da mu v grlo tece voda. pa najprej naj ti regres izplaca! Mi je mal user posted image izjava, da bos skoz na bolniski user posted image Kako je botrcek?

Skacica, kako avto? Kaj pa tobi?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.1.2008 17:17:03   
sezam
anja - user posted image  da ste se pozdravile

draja - user posted image user posted image  upam, da boste sedaj prišli zadevi do dna user posted image user posted image
Drugače mi je pa uspelo dobre pol kuhinje pospravit (zložit posodo ven in pomit omarice). Je bil pa Žiga mal tečka, tako da sem vmes moral še njega mal cartat user posted image  Potem je bil pa že čas za kuhanje kosila, pa iti po Ano v vrtec in nato kosilo, ki pa pri nas trajaaaaa 1 uro (pa naši Ani se sanja vmes user posted image )
Pa user posted image  za takega moža. Res si lahko srečna. user posted image

skačica - user posted image user posted image  za avto. Pol je padu megan?

srečanje - tudi jaz sem za oblečeno srečanje user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.1.2008 17:29:58   
erna14
sezam-u hvala,pol lahko zuramo 2 dniuser posted image user posted image  bo lohk pol se bolniska na to padlauser posted image
snovik-brrrrrrrrr,mrzloooouser posted image
srecanje-obleceno
tinaaja-ja naj bi imela angino,ubistvu sam tisto bakterijo neki na str.......in tako dalje,ki se vidi samo na brisu in bolecinah v trebuscku,ni pa kaslja,bolecega poziranje.....,no vseeno prventivno za vsak slucaj ne sme kaksne teske hrane jest,ce bi bil slucajno slepic
draja-hotu je tamalo staro 7 mescov peljat vn gledat ognjemet,ki smo ga imeli na vrtu,pa mu ona ni pustila,pol se je pa zdru na njo kao da njej itak nikol nc ne ugaja,pa da naj se pobere.......uglabnem grozno,pa se pol leta nista porocena pa ze tko.user posted image user posted image user posted image ,valda sem cist znorela nad njim ne sam zato ker se je v nasi hisi razdirav ampak,ker je se poleg tega tamal spal v sosednji sobi in njemuz prov nc ni blo mar za to,sej sem ga nakurila k psauser posted image
thaiss-o super tud 4 ure sej zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image
draja-user posted image user posted image user posted image za zivo in upam da vam cim hitreje minejo tile pregledi....bom drzala pesti
skacica-full dobr si se spomlna darilauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.1.2008 17:57:55   
tinaaja
zanimiva oddaja na tvslo1

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.1.2008 18:52:46   
dskubin

ja, pa že 5. del user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.1.2008 19:03:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ja, pa že 5. del user posted image

i know user posted image sem tri celo ujela user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.1.2008 19:11:27 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.1.2008 20:36:03   
Žabika
Tudi jaz sem gledala oddajo! Super stvari.

šoping: mah nič posebnega. Najbolj sem vesela, da smo kupili stolček za na mizo, pa dve majčki in kapo in nogavvice. Najlažje je kupit nogavice, pa žabe, drugače mi pa kar nič ni všeč. Itak to velja vse za Hanine stvari, zase pa niti pogledam ne več. Za čevlje bom šla pa kar v LJ pogledat.

skačica: sem prej pozabila; a ti to kr tko rečeš, da ti en avto ni všeč, pa ti tvoj koj naslednji dan kar novega kupi. Lepo se sliši. Je pa tvoje darilo tudi super. Se boste meli luštno.

draja: ni kaj - kar je treba, je treba. Katero P imate zdaj? Imam prav v spominu, da ste jo enkrat menjali?

tinaaja: tretja veka? Nisem vedela, da je to tudi pri ljudeh. Pa to kaj odstranijo?

srečanje: no potem pa mejmo enega oblečenega, samo kje pa se mi niti sanja ne. Glede na to, da nas bo očitno veliko, bi lahko kar kakšno igralnico najele.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.1.2008 21:04:51   
tinaaja
tinaaja: tretja veka? Nisem vedela, da je to tudi pri ljudeh. Pa to kaj odstranijo?

ma kokr sem jaz razumela, naj bi imeli to vsi, ampak da zgine.. saj veste, da brina nima ravno velizga nosnega korena oz bolje receno ga skoraj nima user posted image cist po mamici user posted image no in ce pogledate na sliki - levo oko, med ocko na notranji strani in noskom - ma saj ni nic tazga user posted image (nobena znanstvena fantastika na sreco) - ce ne ves itak ni kaj dost za vidt, zgleda normalno, nic kar bi laik opazil. ampak ko ona gleda ji ta delcek malo zakrije ocko in zgleda kot skiljenje..
user posted image

ala kot na tej fotki..

user posted image

zadeva mislim, da zgine torej ni potreben noben poseg..

iz izkusenj...
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

srečanje: no potem pa mejmo enega oblečenega, samo kje pa se mi niti sanja ne. Glede na to, da nas bo očitno veliko, bi lahko kar kakšno igralnico najele.

I dont think this is a good idea..user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.1.2008 21:54:13   
draja
Brina prava velika punca že!!! Jaz ne vidim tretje veke, samo en zelo lep in navihan obrazekuser posted image .

Žabika ja na začetku smo menjali P, ker tista, ki so nam jo prvotno dodelili je bila pa res no commentuser posted image . Več ali manj jo vsi menjajo, zato pa jo vsem novopečenim in neizkušenim staršem poturijo. Zdaj imamo dr. Avsenik in smo zadovoljni.

Thaiss kot ti je napisala Tinaaja - zahtevaj nekaj več kot polovico prejšnje plače. Pa jaz bi na tvojem mestu sprejela, zraven pa itak lahko iščeš boljo službo s polnim delavnikom.
Sezam user posted image user posted image user posted image  pridna!!!
Erna ojej, ta tip je pa res en konj. Bravo zate, da si mu jih napelauser posted image user posted image .

Eno vprašanje - čist resno - koliko časa dnevno se vam uspe ukvarjat z otročkom? Pri tem mislim čas, ko se samo igrate ali berete, plešete, učite ali kaj podobnega. Torej ne ukvarjanje med previjanjem, hranjenjem, sprehajanjem, kopanjem, pomivanjem posode,.... Ker vem, da se vse cel dan ukvarjamo z otročki, ampak mene zanima prav tisti čas, ko ne počnete nič drugega kot pa se npr. le igrate skupaj.

Ker jaz cel dan posvetim Živi (vse opravke skušam opraviti med njenim spanjem), ampak če zvečer analiziram dan in potegnem črto koliko sva se skupaj igrale v njeni igralnici ali brale knjigice je tega zelo malo. Se mi zdi, da ogromno časa porabiva za hranjenje, previjanje, preoblačenje, sprehajanje, kopanje, uspavanje (ki je lako tudi zeeeloooooo dolg proces) pa vmes še kuhanje in ostali opravki, čeprav 95 % gospodinjskih opravil opravim, ko Živa spi. Velik del dneva Živa tudi prespi, pa ko se sama igra jo pustim pri miru, da ne bo preveč odvisna od moje družbe. In tako 1,2,3 mine dan. Pa sem ful smotana in ko je budna nočem kuhati ali peči ali likati ali karkoli drugega početi, da sem čim več z njo, pa mi vseeno ne znese kaj dosti.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.1.2008 22:12:13   
tinaaja
Draja, ja saj pravim, da v bistvu ni nic vidt, dokler ti nekdo ne pove, kaj naj bi gledal. zgleda cist obicajno vse user posted image
Jaz po ukvarjanje stejem npr tudi to, da jo imam v stolcku, ko grize korencek in jaz kuham... ker se pogovarjava, ji kaj pokazem... ce je govora o res sami igri pol bi rekla 2 uri user posted image v bistvu pojma nimam... user posted image ma cel dan se nekaj igram z njo, ona je vecinoma na tleh in pol ali gledava knjigice, zlagava igrace, bereva, me cuka, tepe user posted image se greva kuku, jo poskusam odstranit z aje, pa spet jo trgam dol z repa, pa jo pol spet lovim po ajini pojstli, pa aja, aja, aja user posted image user posted image user posted image .. tezko ocenim, ker jaz jemljem vse za igro.. med previjanjem jo zgeckam pa pojem, med hranjenem debatirava oz se pregovarjava, a bo al ne bo (shakepeara je treba tud zgodaj uvest)...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.1.2008 22:15:56   
Barči78
tinaaja - tvoja Brina ima najbrž epikantus, tko kot moja Neja navidezno včasih poškili. Smo bili na pregledu v Lj. pa nič, ne škili, samo širši nosni koren ima. Na začetku smo mislili, da poškili zaradi asimetrije, kar je logično, ker vsak del telesa nekam drugam vleč, ravnotako učke, asmetrija je izginila, poškili pa še včasih, kadar ne gleda naravnost.

Sem ravnokar skuhala piščančjo obaro, jutri samo še krompir dodam, pa žgance, pa bo kosilo.

Draja - mislim, da se zaenkrat z Nejo več ukvarjam, ker Žan pač tolk spi, dop. 2x po ca. 2 uri. Z Nejo pa pleševa, bereva knjigice, sestavljava kocke, sta pa zelo različna otroka, Ža se zelo rad sam igra, in ga takrat tudi pustim pri miru, ko me rabi pride do mene, mi kaj prinese,... Neja je se mi zdi bi najrajš skoz imela enga blizu, razen ko kakšne risanke gleda. Ko pa je Neja v vrtcu, sva pa z Žanom dlje na sprehodu, popoldan pa malo mož poštuka, da jaz kaj pospravim. Drugače je pa pri nama tudi previjanje igra, ker drugače tuli in mi uide. Zoprno pa je, ker ti ne zaspi, to je pa tud naporno, pri nas je mogla Neja v naročju zaspat, Žana pa samo v žakelj dam, pa v posteljo in grem iz sobe, takoj zaspi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?