Barči78
|
Končno je moj možek naštimal v dnevno termostat, da mamo svojega, ker mene velikokrat zebe, ko kuri tašča . Sem bolj zmrznjena. Ravnokar sem se polotila še ene porcije rumovih krogljic, ker so mi ostali namleti piškoti, v pon. pa ima mož rojstni dan. Čokolino - naš ga je poskusil kakšno žlico od Neje, celega obroka pa še ne, jedel pa je Stračatelo, ki je men osebno zanič, ona pa kar poje, res pa je da ni preveč zbirčen. Drugače pa obožuje čokolado, tko da moram priznat, da jo je že kakšen košček men ukradel , dobesedno se mu zmeša, če mu ne dam malega koščka v usta, ko me vidi, da jo jem, ah, pa naj mu bo, men se še zmer bolš zdi čokolada, kot pa da je bonbone. Nevem, če je glih to navadli ali ne, moj recimo obožuje zelenjavo, sadje pa tko tko, Neja je pa rajš sadje jedla, čokolino bo pojedla, kar se pa čokolade tiče, pa hitro zaključi, sem pa tja kak košček, če ga slučajno vidi. Pomojem je to čist od otroka odvisno. Jaz mu čaj sladkam ali ne, ga ne bo pil Polonca - a greva na kavo Včeraj sem Žanu pripravljala večerjo, ona pa je odmaširal proti spalnici, pol pa šibam za njim, kje se je zgubil, pa lepo gospod že sredi stopnic, ne morem vam povedat kolk je mene stisnilo, ušel je dol, groza, kaj če bi se na glavo zvrnil, bi me kap, sam še vrata bom hodila zapirat, ker so stopnice ful in pri nas. Drugače pa pridno vadiva, kako gre dol rikverc in se je kar lepo naučil, tko da če grem za njim, jih kar lepo nazaj prepleza, sam pa bognedaj, ker nikol ne veš. Gre pa tud lepo s postelje rikverc dol, tko da upam, da mi ne bo več pikiral na glavo.