|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.1.2008 22:19:25   
Barči78
A-N-J-A - lepo da ste se pozdravili, zdej pa še povej, kako je uspela torta, a je bla krema trda, ker men se zadnjič ni čist strdila, pa sem dala 2 kremfiksa not, pa me zanima, če ni zarad višenj, al pa zarad smetane, ker sem mela eno levo, k je trgovka rekla, da se fino strdi. Kero smetano si pa ti uporabila?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.1.2008 22:25:47   
tinaaja
Barci, ja morda.. em sla gledat, kaj epikantus pomeni epikantus (prirojena navpična kožna guba na notranjih straneh očesnih rež, ki deloma pokriva notranji očesni rob) ... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.1.2008 22:27:13   
erna14
ku-ku,kje je Ernauser posted image user posted image pancka

< Sporočilo je popravil erna14 -- 4.1.2008 22:36:11 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.1.2008 22:39:30   
Anonimen
Zivjo,

berem vas redno, bolj malo pa uspem napisat...
imamo dve novici. Eno z vami se ne morem delit, je pa zelo vesela in midva z user posted image sva ful vesela.
Druga pa je ta, da imam novo frizuro!!!user posted image user posted image Sem res vesela. Sem se ostrigla iz dolgih las na skoraj kratke.

Od novega leta naprej imamo nekaj tezav s spanjem. Nic posebnega, samo umirit se noce. Verjetno jo matrajo zgornji zobki, imam obcutek, da nocejo ven oz. prebit dlesni... Pogledat pa itak da ne pusti...

Kati - uzivjate se za nas!user posted image

Draja - mogoce bodo pa na pediatricni uspeli razvozlat, zakaj Ziva ponoci ne more spat. Pa boste potem vsi bolje spali.
Brina - kako velika in lepa punca!!! user posted image user posted image Tretja veka se pa cisto nic ne vidi.

Thaiss- jaz bi mu tudi rekla placo, ki je malo vecja od polovicne. PRevoz na delo ti pripada, za malico pa nisem sigurna. AJz bi se prej pozanimala. Mogoce place ne bos mogla zvisat, se pa lahko zmenis za kaksno drugo ugodnost. Vsekakor pa bi mu rekla, naj v znak dobre volje in resnosti najprej nakaze regres....

Porodniska - moja se konca cez dober teden. Grem prej v sluzbo, in sem zmenjena, da preostanek porabim kot dopust v casu, ko bomo sli skupaj z user posted image spet za dalj casa v tujino. Tam mi bo bolj prav prisel... ker bom sama za vse....

Koliko casa se posvetimo - pri nas zelo malo, ker hoce tamala skoz nekaj raziksovat in ni pri miru, da bi se res lahko kaj igral ali pa gledal knjigice.  Mogoce se bo malo kasneje rabila vec druzbe, pa bomo takrat vec casa z njo.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
4.1.2008 22:42:35   
erna14
pika pola 34-a je vesela novica mogoce ta da greste v tujino ali user posted image ,user posted image user posted image user posted image firbecuser posted image .aja pa bravo za frizuro,mene so sam par cm ostrigl pa sm vsa zalostnauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.1.2008 22:47:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
pika pola 34-a je vesela novica mogoce ta da greste v tujino ali user posted image ,user posted image user posted image user posted image firbecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
5.1.2008 1:12:49   
skačica
čer!

Je še katera budna?
Jaz sem gledala do zdele en film, zdej sem pa še mal na RR prišla, da sem vas počekirala.

pikapola- zdej si nas pa naredila firbčneuser posted image user posted image . A je res med nami že nova nosečka???????user posted image  Hitro povej.

ukvarjanje- tud jaz ne vem kok časa se ukvarjam samo z Izo. Skoz nekaj skupaj počneva, mi je skoz za ritjo, prav igrava pa ne vem kok časa se na dan.

sezam- ja, megan je padu, sva že šla na poskusno vožnjo in je superuser posted image .
Ne žabika, ni tko, da se kar zmislim, da nekaj ni ok in hočem drugo, ampak je moj v takem poslu, da lahko večkrat menjava avtomobile. Sicer sem se pa odločila, da bom ta avto imela malo dlje časa(kaki 2 leti), ker je dovolj prostoren in še dizel kar je ključnega pomena glede na to, da naredim ogromno km oz. jih bom, ko bom šla nazaj v službo.

tinaaja- jaz nisem nič opazila, bi mogla imet res sokolovo okouser posted image . Brina je itak lepotička pa škili gor ali pa dol al pa sploh neuser posted image

majcika-  luštna tvoja pupa. Pa velika baba je žeuser posted image

tinaaja- no, zdej smo pa namontirali v moj avto Tobija. Mož bo v svojem imel Romerja( je tud avto prodal, zdej se bo vozil z mojim ali yarisom, konec meseca pa dobi novega pol bomo pa yarisa prodal, skratka skoz ene kolobocijeuser posted image ). In kaj ugotavljam? Da bom jaz kar Tobija skoz imela v svojem avtu, ker se mi zdi, da je bolj na izi malo not zapet pa tud Iza super not sedi, le poti se bolj v Tobiju, v Romerju se sploh ne. Eh, oba sta dobra, ne vem kater je boljši, patent zapenjanja ima Tobi bolj na izi, cenovno je pa Tobi mal cenejši. Mi smo ga celo dobil za 180 eurov in super barve(rdeče). Jah, če bi se odločala med tema dvema sedežema, res ne vem za katerega bi se odločila. Aha pa še nekaj sem ugotovila, Romer ima širši sedalni del, drugače sta pa oba super dobrauser posted image

draja- tud jaz bom stiskala pesti, da bodo preiskave čimprej mimo in da končno izveste nekaj pametnega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat......lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.1.2008 8:55:55   
thaiss
Dobro jutro user posted image
naša noč je bila po dolgem času user posted image

kati uživajte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Thaiss kot ti je napisala Tinaaja - zahtevaj nekaj več kot polovico prejšnje plače. Pa jaz bi na tvojem mestu sprejela, zraven pa itak lahko iščeš boljo službo s polnim delavnikom.

sem mu povedala, da če sem na zavodu dobim skori 400€, tako da mu dam vedet da lih zastonj ne pridem. Obljubljeno pogodbo po mailu še nisem prejela, če mi jo danes ne pošlje se ne mislim z njim kej preveč cenkat. Tako ali tako mi je pogodba 31.12. potekla in mi nove ni poslal me pripada sončna uprava (draja popravi me če se motim)
Nove pogodbe, ki so jih ostali podpisali vsebujejo user posted image :
- delavec je dolžan opravljati nadure ki se ne izplačajo
- delavec je delodajalcu na razpolago 24 ur na dan, 365 dni v letu
- z dopustom razpolaga delodajalec, v kolikor ga delavec v tekočem letu ne izrabi ta propade
- 3x neizpolnjen mesečni plan odpoved
- konkurenčna klavzula 2 leti
- škodna odgovornost 4.000€
- odpovedni rok 4m

škiljenje- Matia je bil prvič pri okulistu pri 4m, ker je v RA opazila da škili na levo učko. Okulist je mnenja da ne škili. Prejšnji teden sva bila ponovno na kontroli, 3 dni sem mu dajala 3x dnevno kaplijice, da se sigurno prepriča in preveri še vidno polje, vse bp. Njeno mnenje je, da levo učko včasih iz neznanega razloga zbeži, kar je lahko posledica asimetrije ali širšega nosnega korena. Kontrolo imamo pri 12m.

pikapola super za novo frizuro, ma za taprvo novičko sem tudi vesela za vaju!!!!!

vse naj naj ŽIGA-sezam
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.1.2008 9:23:46   
pocka
jutro

spali super user posted image , Taja se trenutno igra, sprehod bo pa verjetno odpadel,je neko čudno vreme danes.

pikapola - user posted image karkoli že je ta vesela novička. Povej kaj je,dej no,sem tudi jaz firbčna.user posted image Si prva user posted image med marčevkami?

igranje z user posted image - jaz nimam pojma koliko časa se igram s Tajo, ma se ne glih nevemkoliko. Zjutraj se sama zaigra do 9, zato jo raje pustim in kaj naredim tačas, pol jeva, greva na sprehod do 13.30-14, pol imava kosilo(najprej jaz, pol še ona), gre spat, ob 16.30 cca se zbudi, greva malo k moji mami v zgornji štuk,kjer se skupaj igramo, ob 18 je večerja in počasi se pripravimo na spanje. Torej, če malo pogledam,je časa za skupno igranje bolj malo, se pa veliko pogovarjamo, pa na sprehodu ji kažem zadeve,pa po hiši tudi že ve kje je kaj(pokaže s prstom, ko jo vprašaš kje je..)...

thaiss - držim pesti,da se izide karseda dobro tale zadeva s službo. Bi si pa nantvojem mestu v nulo prebrala Zakon o delovnih razmerjih, ker tisti pogoji,ki si jih gor napisala so malo sumljivi in se mi ne zdijo ravno v skladu z zakonom (Draja????).

Ne vem, če je že bilo govora o tem, se mi zdi,da ja,ampak vseeno, kaj pravite na tole zadevo? http://comfortbaby.com/sack.html Mi je ful zanimivo in zgleda praktično.

grem Taji naredit papico

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.1.2008 9:32:51   
draja
Žiga vse najboooooljšeeeeee!!!

Thaiss te nove pogodbe so neveljavne v vseh določilih, kjer so strožje kot določa Zakon o delovnih razmerjih. Tudi če so jih delavci podpisali jih te določbe ne zavezujejo. Ti pa to vse pove o delodajalcu tako da mogoče res ni za sprejeti ni 4 ure in se z njim jahati še naprej. Ne vem, so ljudje, ki se jim je v življenju bolje izogniti, ne glede na denar.
Moj nasvet za vse zaposlene, ki so takšno pogodbo prejeli pa je, da jo pošljejo na inšpektorat za delo. Bo delodajalca hitro minila volja, do takšnega tiranskega sistema v svojem podjetju, seveda, pa bi morali to narediti vsi zaposleni, da se ne bi samo en izpostavil in pol nastradal pri delodajalcu.

Glede ukvarjanja saj jaz se tudi največ ukvarjam med previjanjem, kopanjem, pripravljanjem obrokov,... samo me je zanima res prav tisti "čisti" čas z otrokom. Je pa pri nas zelo podobno kot pri Pikapoli - ko se usedeš zraven Žive, da bi se z njo igral ali bral knjigice zdrži glih 2 sekundi zraven pol pa raziskuje naprej. In pol jaz tam zlagam kocke na puzzlih ona pa raziskuje po stanovanjuuser posted image .

Pikapola čestitke za novo frizuro, glede druge novičke pa - nisi feeeeeeeeer, da nas takole dražišuser posted image . Ampak jaz vseeno stavim, da je med nami prva srečka nosečkauser posted image !

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.1.2008 9:48:00   
skačica
jutro!

Še čist meglen vidim, malo tud zaradi tega, ker si nisem še nataknila očaluser posted image . Iza še spi, čakam da se zbudi in greva k moji mami-sevedauser posted image .
Spali sva ok, nekajkrat se je zbudila, pojokala, mal podudala in naprej zaspala.

thaiss- svašta, kakšne pogodbe pa eni pišejo. Mah, imamo nekateri kar srečo z delodajalci, čeprav se nam včasih zdi, da so najbolj levi med levimiuser posted image . Držim pesti, da se pravilno odločiš.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.1.2008 12:04:18   
Dajadada
Igranje: Bi tudi jaz težko opredelila koliko. Včasih malo več, včasih malo manj...povprečno dve uri...po moje, se mi zdiuser posted image . Ponavadi mi pa uide, ker je njemu trenutno največja igra, da beži pred mano, še rajš pa pred očijem. Ju je prav lušno gledat, ko se podita po dnevni in tamauček vriska in se reži.

Pikapola,  pa nam boš razkrila veselo novico, ali si nas samo razdražilauser posted image ?

Thaiss, pogajaj se, nujno. Glede na to, kaj so sodelavci podpisal je morda bolje, da sploh ne greš več tja delat, razen če se bosta lahko dogovorila tako, da bo upošteval tudi tvoje pogoje. Pa kok to izkoriščajo delodajalci, ne morem verjet. Imam srečo da delam v nevladni, neprofitni organizaciji, kjer smo vseeno ljudje malo bolj v ospredju kot pa keš.  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.1.2008 12:06:23   
Dajadada
Ne vem, če je že bilo govora o tem, se mi zdi,da ja,ampak vseeno, kaj pravite na tole zadevo? http://comfortbaby.com/sack.html Mi je ful zanimivo in zgleda praktično.

Jaz bi tudi rada kupila nekaj za na stol. Če se ne motim je tole ena odsvetovala, pa se ne spomnim več zakaj. 

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.1.2008 16:49:22   
sezam
Ja moj mali mišek ima danes že 10. mesecev. Še naprej bodi tak cukrček user posted image user posted image

user posted image

Seveda pa čestitke tudi Viti

draja - a to hodite v ZD Šiška. Moja sestra tudi hodi k njej. Prej je hodila k njej v Šl. Loko, potem sta se pa obe preselile user posted image
Sem pa včeraj zvečer še dokončala z generalko omaric v kuhinjiuser posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.1.2008 16:49:29   
draja
Uuuuu marčevke na drugi strani - SRAMOTA!!!user posted image

A vse nakupujete hrano pred podražitvami al kje ste? Jaz sem ravno iz trgovine in so bile police čist prazne. Sem mislila da je to posledica praznikov, pa mi je šele doma kapnilo, da imajo najbrž na to tudi malo vpliva bodoče podražitve.

Čokolino - koliko vas ga je že uvedlo? Mi ga sicer še ne bi, ampak iščem nekaj takega kar bi prikrilo okus allernove in po moje bi bil čokolino še najboljši. Ne vem kako je s kakavom in našimi sončki. Sicer piše da je za po 8 mesecu samo si kar ne upam še dati.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.1.2008 16:51:21   
draja
user posted image user posted image  Sezam, si me za 7 sekund prehitelauser posted image . Drugače pa ja, hodimo v ZD Šiška. Pa čestitke za generalko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.1.2008 17:15:52   
cv105
hojlala

zunaj lije kot iz škafa .... mi pa tako težko snegec čakamo ...

Pikapoka ... dej zdej hitro povej, kaj je novega .... user posted image

Žiga ... vse najboljše, stara sablja user posted image user posted image user posted image user posted image ... bo treba začet trenirat pihanje za taprvo svečko user posted image

sicer vse bp ... ati je šel na nogomet, Maksi spi ... jaz pa se spravljam likat ... dopoldne sem spodnjo kopalnico v nulo spucala, še prej je možek nove poličke namontiral, da smo čistila in zdravila umaknili z Makovega dosega ... in  zdaj imamo tako lepo "novo" kopalnico ...

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.1.2008 17:34:21   
Dajadada
Čokolino - koliko vas ga je že uvedlo? Mi ga sicer še ne bi, ampak iščem nekaj takega kar bi prikrilo okus allernove in po moje bi bil čokolino še najboljši. Ne vem kako je s kakavom in našimi sončki. Sicer piše da je za po 8 mesecu samo si kar ne upam še dati.

Meni so pri P rekli do enega leta nič čokoladnega. Zaenkrat je edino par žlic čoko pudinga pojedel...jaz bom kar počakala. Po moje pa ne bi smelo biti nič narobe, če bi ji dala čokolino. Verjetno odsvetujejo predvsem zaradi tega, da se ne bi preveč navadili na to hrano in potem ne marajo sadja, zelenjave.
Zato je nam tudi odsvetovala sadne skutice in jogurtke, ker naj bi jih imeli seveda vsi najraje, kasneje ko začnejo malčki dobivati svoj okus in naenkrat nočejo več jesti (pri enih je tako že sedaj, našemu zaenkrat še vse poturimouser posted image ), se zna zgoditi, da bodo sadje dobili samo še iz lončka, svežega pa videti ne bodo hoteli. Mamice se seveda uklonimo njihovim željam in sledi to, da je prehrana naših otrok popolnoma nezdrava, vedno več debelosti med otroki itd. Naš "revček"user posted image zdaj je samo navaden jogurt, notri pa sveže sadje. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.1.2008 17:49:27   
tinaaja
Cokolino - ni se dobila pa tud ne bo, ker tud cokolade ne bo. Kaj pa keksolino?  Glede Zive pa - jaz bi na tvojem mestu probala karkoli, samo da sprejme alernovo - itak pol vidis, ce ji ustreza.
Jaz sem pac komot mat user posted image , pa brino futram s hipp sadnimi kasicamo in sadnimi jogurti, simpli ker: ji je ful vsec in ker men tud npr navadni  jogurti ne gredo najbolj po grlu dol user posted image Ce ne bi bilo hipp sadnih kasic in podlozene skute, nas otrok med boleznijo ne bi nic jedu. Tko da - imam raje, da nekaj z uzitkom poje, kot pa da se bojujeva za vsako zlicko necesa, kar je sicer bolj domace, pa ji ne sede.

No ravnkar izbiram, kam bi sli z B in mami na morje aprila/maja. In ti hrvati so res .. od sile.. Imajo spletne strani v hr, it, ne in ang jeziku, boze ne daj slovenskem.. a ce jim reces, da jih ne razumes, so uzaljeni do kraja.. user posted image user posted image user posted image imam dost kolegov v zg, ki so vsi super, ampak vseeno sem poslovo dozivela take prigode na hrvaskem, da sem samo odprtih ust obstala.. mah, brez veze zgubljat besde, bom jim raj € dol nesla user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.1.2008 17:57:15   
cv105
čokolino ... še nismo preizkusili ... smo pa stračatelino od Podravke ... meni ni ravno po okusu, ker nisem od čokolade ... Maks ga pa poje ... ne z nevemkakšnim užitkom, poje pa ... tako, da Živa, dober tek user posted image

sicer pa ... čokolada in ostale sladkarije ... še med nosečnostjo sem trdila, da moj otrok pa teh stvari NE BO jedel in mu absolutno ne bom pustila, da se bo s tem pri babicah in dedkih futral ... no, zdaj ko sem srečna za vsako žlico, ki jo poje, sem malo obrnila ploščo ... tako, da kakšen piškot bo že kdaj padel user posted image  ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.1.2008 18:29:22   
Barči78
Končno je moj možek naštimal v dnevno termostat, da mamo svojega, ker mene velikokrat zebe, ko kuri tašča user posted image . Sem bolj zmrznjena.
Ravnokar sem se polotila še ene porcije rumovih krogljic, ker so mi ostali namleti piškoti, v pon. pa ima mož rojstni dan.

Čokolino - naš ga je poskusil kakšno žlico od Neje, celega obroka pa še ne, jedel pa je Stračatelo, ki je men osebno zanič, ona pa kar poje, res pa je da ni preveč zbirčen. Drugače pa obožuje čokolado, tko da moram priznat, da jo je že kakšen košček men ukradel user posted image , dobesedno se mu zmeša, če mu ne dam malega koščka v usta, ko me vidi, da jo jem, ah, pa naj mu bo, men se še zmer bolš zdi čokolada, kot pa da je bonbone.
Nevem, če je glih to navadli ali ne, moj recimo obožuje zelenjavo, sadje pa tko tko, Neja je pa rajš sadje jedla, čokolino bo pojedla, kar se pa čokolade tiče, pa hitro zaključi, sem pa tja kak košček, če ga slučajno vidi. Pomojem je to čist od otroka odvisno. Jaz mu čaj sladkam ali ne, ga ne bo pil user posted image

Polonca - a greva na kavo user posted image

Včeraj sem Žanu pripravljala večerjo, ona pa je odmaširal proti spalnici, pol pa šibam za njim, kje se je zgubil, pa lepo gospod že sredi stopnic, ne morem vam povedat kolk je mene stisnilo, ušel je dol, groza, kaj če bi se na glavo zvrnil, bi me kap, sam še vrata bom hodila zapirat, ker so stopnice ful in pri nas. Drugače pa pridno vadiva, kako gre dol rikverc in se je kar lepo naučil, tko da če grem za njim, jih kar lepo nazaj prepleza, sam pa bognedaj, ker nikol ne veš. Gre pa tud lepo s postelje rikverc dol, tko da upam, da mi ne bo več pikiral na glavo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.1.2008 18:29:37   
tinaaja
A vse nakupujete hrano pred podražitvami al kje ste? Jaz sem ravno iz trgovine in so bile police čist prazne. Sem mislila da je to posledica praznikov, pa mi je šele doma kapnilo, da imajo najbrž na to tudi malo vpliva bodoče podražitve.

sem pozabila tole pokomentirat... sem sla danes okol 1 v spar.. in sem rekla, da bom pac kupila kaksne testenine, ce ze gredo tok gor user posted image in jih nisem!!! Zakaj??? Ker so bile RAZPRODANEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, svasta.. pridem na oddelek testenin in gledam, kje so barilla.. In slisim prodajalca, ki razlaga eni zenski, da so jih razgrabili user posted image No glede na 50% zvisanje ni nic cudnega...

No zgleda, da Brini papmpers babydry res povzrocajo glivice user posted image Cudno.. pa tok kul so mi bile..  Pa tako zalogo jih imam user posted image se 4 cele pakete in 5 razpakiranega v predalu user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.1.2008 19:14:53   
pocka
barči - Žan pa že kar po stopnicah, bravo, ti pa verjamem,kako si se ustrašila, ko je šel kar tako sam doluser posted image . Taji je tudi danes uspelo priplezat po treh stopnicah navzgor.

tinaaja - bom še enkrat vprašala, mi lahko prosim malo opišeš kako izgledajo tele glivice, ker ima Taja tudi neke bele mozoljčke po ritki, ne vem ali bi šla pokazat P ali ne?

podražitve - grave, sem pa včeraj kupovala pašto,ker nam jo je glih zmanjkalo, pa so bile polne police Barille. Kar se pašte tiče,pa bomo očitno morali kat v IT po njo in še marsikaj drugega. Sva bila zadnjič z mojim v cash&carry in se ful splača, bova kar izkoristila to možnost,da lahko tam nakupujemo.

šibam, je moj kebab prinesel, pa eno Laško bo pasalo zraven, njjjammmmaaaa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.1.2008 19:26:31   
tinaaja
tinaaja - bom še enkrat vprašala, mi lahko prosim malo opišeš kako izgledajo tele glivice, ker ima Taja tudi neke bele mozoljčke po ritki, ne vem ali bi šla pokazat P ali ne?

sori, sem zgleda spregledala.. ti bom kar tole skopirala, jaz sem od tukaj ugotavljala,da gre za Kandidiaze: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587794,1587794#msg-1587794
B je imela najpred rdeco rito, nati bolj rdece pike, po riti in splovilu, ki so zmeraj bolj zgledali kot mazolcki, tko cudno user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.1.2008 20:12:29   
pocka
tinaaja hvala,si bom prebrala

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?