pocka
|
dan na hitrco malo od mene, je Taja tako sitna, ne se igrat, ne spat, ne zizat, ničččč...in valda je moj iz nočne in spi in mora bit tišina. Ma prav vedno je isto, ko mora bit mir, je ona najbolj sitna . Itak,da je vreme "čudovito", še ven ne moreva. Prehlajena je še vedno, imamo borbe s čiščenjem noska...v glavnem je pestro. draja - pikapoke za Živo, držim pesti,da končno ugotovite, kaj jo matra. Saj tudi jaz študiram kaj bi lahko bilo, pa ti nimam žal kaj svetovati. Pa pikapoke tudi zate in možeka,da se pozdravita. thaiss - ufff, že vrtec, ma kako,tako hitro,saj si mela rok za mano , a pol ni placa,al kako?? Za službo pa , ma ne se sekirat, boš že našla kaj boljšega, saj si sama rekla,da tam ni bilo glih rožnato...držim pesti. pikca - uuauuu, Havaji, vi se kar potrudite,pa izkoristite to priložnost...se splača barči - vaš Žan pa ima lepa polna lička , je pravi korenjak tinaaja - kako zgledajo te vaše glivice, a se to kaj širi, al je vedno enako veliko. Nam se je zadnjič naredilo tisto belkasto,saj sem ti napisala,da imamo nekaj podobnega, pa je pol izginilo, zdaj ima pa spet par pikic. So pa vedno enake, se nič ne širi, ne spreminja,nič... . Mi je pa malo dalo mislit,da niso slučajno kake glivice. naomi -a vi pa še kar uživate,al ste že doma? no pa je Taja našla družbo, jo je moj bratec prišel malo zabavat ... avtosedež - kaj mislite o Concord trimax, a ga ima katera mogoče. Mi bomo morali nabavit še enega za v avto od babi, ko grem jaz v službo in bo Taja pri njej v varstvu, pa ne vemo katerega bi, ne bi pa glih 300€ dajali zanj.