|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
2.1.2008 22:59:11   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Če Živo res želodček matra (ali karkoli drugega) - zakaj se to dogaja samo ponoči? Ker, če maš alergijo, ali pa nekaj kronično boli, potem je to tudi čez dan, al kako?
A je možno, da je kej čist tretjega? Da se boji teme al kej takega?

ja, točno tako tudi mi razmišljamo. Samo vedno ko se zbudi se zvija, sprdka in spi naprej. Torej mora biti želodčekuser posted image .

Tema - se je ne boji, se komot sprehajava v temi, tudi v avtu je ne moti, prav tako ponoči, ko se zbudi in je npr. ne zvija je čist zadovoljna in nikoli ne prižgemo lučke. Po drugi strani pa se zbuja tudi če ima prižgano lučko ob posteljici tako da tema ni.

Zakaj še vedno razmišljamo o alergijah? Ker je imela po mlečnih izdelki tako burno reakcijo z izpuščaji okrog ust + bruhanje v loku.

Gastro preiskave - naš naslednji korak, takoj za testiranjem imunskega sistema.

Hvala vsem, ker pomagate razmišljati in ugibati, in hvala vsem za lepe želje user posted image user posted image !!!!!

Urla joj, pa to ni res, spet bolezni. Boga Katja!!! Upam, da ji boste uspešno dvignili hemoglobin in ne bo potrebna hospitalizacija!!!!

Tejčica tudi jaz ti želim, da se hitro pozdraviš!

Žabika uživaj v večernem miru. Midva sva tudi, dokler se ni naša miška pred eno uro zbudila in zdaj tamle skače po postelji. Malo smo se igrali na najini postelji (boga revica je skoz prdkala), zdaj je pa vsa srečna tamle v svoji posteljici, samo imam občutek da bo kmalu konec dobre volje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.1.2008 23:20:40   
Sibil_
Draja-daj jo testirat za vse možne zajedalce (jaz bi težila za testiranje vseh izločkov-od sline do blata, vode in krvi).In če ima alergijo na mleko in ji ga ne dajete nima veze s tem napenjanjem ponoči-tako da jaz ne bi vztrajala na alergijah, res ne.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.1.2008 23:30:38   
draja
Sibil blato, urin in kri je imela testirano na toksine, viruse in bakterije že v porodnišnici in potem še enkrat na infekcijski kliniki. Vse negativno. Večkrta so ji tudi tsetirali blato na kri.

Glede alergij pa si moramo priti na jasno, ker bo šla marca v vrtec in brez dokazane alergije ji ne pripada posebna prehrana. Pa tudi čas je, da začne jesti še kaj drugega kot tri vrste sadja in pet vrst zelenjave. Pa jaz enostavno ne morem več ob vsakem obroku 5-krat premislit kaj naj ji dam in pri vsakem grižljaju,ki ga dam sama v usta 3-krat prebrati sestavinuser posted image . Se mi počasi že meša, ker ji včasih enostavno ne vem več kaj dati za jesti npr. za malicouser posted image . Allernove pa ne sprejme in ne sprejmeuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.1.2008 8:22:52   
dskubin
Dobro jutro!

bubančki - en kup user posted image
To je tudi za nas, ker smo tokrat prav vsi pokasirali od Draža - včeraj še Diti user posted image . Najhujši je, ker ne moremo it ven.

žabika - mi imamo (pa vsi naši prijatli) un stolček za k mizi pripopat in smo zadovoljni z njim. Imamo ga pa zato, ker se lepo spravi med prtljago in ga uporabljamo, če kam gremo (na obiske, na morje, pri nonah, ki nimajo placa za antilop ipd. skladiščit). Ti stolčki so v redu, no Diti ni glih najbolj navdušena (pa ful ji je še velik, ker je do 15 kg), ampak sedi not tolk časa, da poje, pol jo pa itak damo ven. Samo pazit moraš, da je miza dovolj težka, pa če je npr. podolgovata, da ne daš na ožji kraj ampak na tadaljšega na sredino. Ker če je miza prelahka in otrok težek in živahen, lahko prevaga.

En mi teži tle, moram it.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.1.2008 8:39:08   
tinaaja
No tko... vstali smo, spali kar OK, zaspati pa je imela ornk problem user posted image Kar jokcala pa ne in ne user posted image Tko da od mojega ucenja ni bilo nic, ker je zaspala pri meni v narocju in je kar nisem mogla odnest v pojstlo, da se ne zbudi in jovo na novo..

Draja - user posted image user posted image user posted image user posted image Kako se ti pocutis, ker spanca ti najbrz kar ornk primanjkuje?

Mi2 pa greva danes dat kri in vodo. A je kaksna ovira za urin dat, ce je imela gljivice? Se ji lepo zdravi ampak vseeno nalepis uno vrecko na obmocje, kjer so bile gljivice.. Ju3 pa se P pokazemo zadevo in en ekcem na roki user posted image pa da nam se pove, ce moramo oralni gled ji dajat. Ji ga nisem, ker imamo pregled ju3 pa bo P povedala, kaj in kako. Sploh po AB ji nocem po nepotrebnem telesa obremenjevat.
Aja, kok casa po lulanju v vrecko moras dostavit zadevo - takoj ali je ok ce cez kaksno uro dve?

Drugace pa je kar cudno ... sva spet sami doma, oci v sluzbi. Sva se malo razvadili user posted image sibam v alkatraz se mal igrat .. lep dan vsem!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.1.2008 8:54:33   
sezam
Jutro,
pa smo na stasrih tirih - Ana v vrtcu, ati je šel v službo, Žiga še spi, mami pa na RR user posted image

Da vas mal pocrkljam. Izvolite user posted image , user posted image ,  user posted image    aliuser posted image Pa si vzemite, kar vam paše.

draja - tole pri vas je pa že res čas, da se zrihtate oz. odkrijete kaj Živo muči. Men bi se že zdavnaj zmešal na tvojem mestu. Občudujem te user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolanim malčkom in mamicam en velik kup user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

skačica - želim, da se ti vse želje letos uresničiju - parcela, nov user posted image  - user posted image user posted image  in da bo zate letošnje leto lepše. Jaz tudi upam, da se nam "stanovanjski problem" nekam premakne oz., da čimprej izvemo, pri čem smo. Ker men se tu že kar meša. Oz. če ostanemu tu, da čimprej naredimo SVOJ VHOD, SVOJE DVORIŠČE, svojo klet, ... da me ne spremlja nekdo na vsakem koraku user posted image

erna, pocka - a, čez en mesec bo že konec porodniške user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa naš Žiga ratal tako priden otrok (tok tok, da se takoj ne spridi). Ful se sam zaigra, samo da je na tleh in ima igrače, se lahko zamoti kolikor časa hočem. No pa seveda, da lahko raziskuje po vseh 4-ih. Včeraj sem ga za foro mal postavila na noge in je čist ponorel od navdušenja. Potem je(sva) pa lovila Ano, se mu je kar trgal. Se je tako od srca smejal, da ga je blo užitek gledat user posted image user posted image  Tudi stajico smo včeraj postavili. Mu je bla tud všeč, Ani pa tud. Je skoz hodila okrog njega, pa rukala za stajco, pa Žiga bezala. Pol sta pa vsak na eni strani mreže stala, pa se en drugmu režala user posted image  Ja pa seveda je hotla še not splezat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.1.2008 8:56:50   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Aja, kok casa po lulanju v vrecko moras dostavit zadevo - takoj ali je ok ce cez kaksno uro dve?

V roku ene ure mora biti urin v laboratoriju. Glede glivic, bi pa jaz vprašala k P user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.1.2008 9:04:00   
sezam
Pa še slikici:

mala2 pred našo mini smrečico user posted image
user posted image

v stajici
user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.1.2008 9:34:37   
thaiss
Dober dan, midva sva bila že v vrtcu, sva se šla pokazat. Čez 10 dni pa zaresuser posted image

Sezam hvala za zajtrkuser posted image

Vsem bolanim en velik kup user posted image user posted image
Draji in Živi pa eno tanajtavečjo user posted image

Meni je pa novo leto prineslo brezposelnostuser posted image  user posted image . Pravnice, kako lahko izterjam regres oz. komu prijavim ????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.1.2008 9:40:23   
draja
Jutro!

Živa je po včerajšnji večerni budnici zaspala šele ob 1:15, ampak je pa potem relativno pridno spančkala. Se ji pa njeno kašljanje poslabšuje, tako da vas prosim za nasvet. Vem da je bilo že veliko govora, kaj pomaga pri kašlju, ampak zdaj se ne morem nič spomnit, tako da bom zelo hvaležna,če mi bo katera svetovalauser posted image .

Bolezen - najprej je zbolel moj, nato Živa, danes ponoči pa zgleda še jaz. Kar nisem mogla spati, vse me boli,... Upam, da ne bo hujšega. Pa že 5 dni nismo šli iz bajte, ampak se imamo kar luštno vsi trije skupaj, tako da zaenkrat še ni krize.

Tinaaja meni je rekla sestra, d amoram vrečko dostavit v roku pol ure v laboratorijuser posted image . Glede glivic sicer ne vem, bi bila pa zelo previdna, ker če ima že ranjeno kožico, potem ji lahko ta vrečka še bolj poškoduje kožo. Živi je vedno to lepilo ranilo kožicouser posted image .
Drugače pa hvala za vprašanje, ampak se res prav super počutim. Ne vem sicer od kje energija, mogoče se pozna, da me mož čez dan veliko šparauser posted image . No, dane sse bolj zanič počutim, ampak za to je kriv prehlad.

Dskubin tudi vam želim, da se hitro, hitro pozdravite!

Sezam vam pa želim, da si uredite stanovanjski problem, tako kot si najbolj želiš. Midva sva tudi te dni gledala malo stanovanja, računala in sanjala, kdaj in kje bi si rada kupila gnezdece za najino družinico.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.1.2008 9:42:46   
draja
Sezam ful lepe slikice!!!!

Thaiss ojej vrtecuser posted image . daj povej, kaj ste se kaj zmenili glede uvajanja, jaz se moram tudi počasi pozanimati pri nas. A si se predhodno že kaj menila kdaj in kako ali si bila danes prvič tam?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.1.2008 10:07:01   
sezam
thaiss - user posted image  za vrtec in da ga bo Matia čimbolje spejel. Ti si pa prav slutila, glede službe. Upam, da čimprej najdeš novo in seveda boljšo user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.1.2008 10:17:26   
Žabika
tinaaja: jaz ti svetujem, da gres v laboratorij in vzameš sterilno posodico za urin, potem pa doma Brino slečeš in jo čakaš, da se bo polulala. Če se spomniš, sem jo jaz malo nazaj dala kar na tla v kopalnici, kjer imamo tudi talno gretje, odprla vodo in se je kar hitro polulala, jaz pa tudi hitro pristavila posodico in ujela. Dostavit moraš pa potem v 1,5h v laboratorij. Men je tisto vrečko gor lepit čist mimo, seveda če imaš ZD blizu in to lahko opraviš doma.

Več pa kasneje, grem jest.

Sneg je, glej zunaj sneg je, .....

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.1.2008 10:23:44   
Barči78
Draja - user posted image user posted image  za tvojo punčaro, zdej je pa res že čas, da se stvari poštimajo. Kar se pa kašlja tiče, pa takole, naš je ogromno prekašljal, grej ji prsni koš, magar s kamelicami, pa tudi popraženo čebulo je meni svetoval bioenergetik (to je dišal user posted image ), pa če imaš Justovo materino dušico jo maži, pa eterično olje smreke ali evkaliptusa v osvežilec zraka, pa Prospan sirup. Pa še kaj ti bodo verjetno svetovale punce.

Nam se je pa spanje res umirilo , tko lepo še ni spal. Včeraj je zaspal ob 19.20 in spal do 7.20. Ob 8.30 je zaspal dalje in še vedno spi.

Pa še ena slikica, da vidte, kako je zrasel

user posted image

ojoj thaiss, men je bla že od začetka čudna tale ženska, upam, da dosežeš svoje

o sezam - kolk se mava midva lada user posted image , srčana sta, res.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.1.2008 10:24:44   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Sneg je, glej zunaj sneg je, .....

a na vašem koncu spet sneži???? Tukaj ničuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.1.2008 10:27:04   
draja
Barči hvala za vse nasvete glede kašlja! Žan je pa res zrasel, pa lička so tudi bolj okroglauser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.1.2008 10:32:21   
Pikca
Ojla,
praznikov je konec... Živa je spet v vrtcu, je šla kar radauser posted image , Jernejček pa spi prvi dopoldanski spanec (ki ga je zdaj med prazniki izpuščal, je bilo preveč živahno).

Sem dobila mejl od stare prijateljice, ki nas vabi marca na Havaje, ful bi šla, ampak... majhni otroci (je le malo daleč)... pa finance... tko, da najbrž neuser posted image

Draja, za kašelj pomaga, da daš nekaj toplega na prsi, npr. prepražene kamilice zavite v pleničko, pa inhalacije s fiziološko smo mi delali. Drugače pa jaz tudi razmišljam, kaj bi lahko mučilo vašo Živo, pa nič ne napišem, ker nisem dost pametna... kaj pa zdaj za večerjo je?
Našega je zdaj par dni tudi ful nekaj napenjalo (sicer ne tako hudo, je pa skoz prdkal), pa ne morem pogruntat kaj... edino mogoče kava, ki je zdaj en čas nisem pila, pa sem jo spet začelauser posted image  ali pa podravkina kašica koruza-rižuser posted image , to dvoje je novo...

Sezam, luštna stauser posted image  Vam želim, da v letošnjem letu kar najbolje rešite stanovanjski problem... ja, lepo je bit na (čisto) svojem.

Barči, Žan je pa ful krepek fant postal!

Dskubin, Tejčica, Urla, pozdravite seuser posted image

Thaissuser posted image da kmalu najdeš eno dobro službo...in da ti rata izterjat kar je tvojega (ne znam svetovat kako).  Pa uspešno uvajanje v vrtec - no to želim tudi vsem ostalim.

Jaz imam pa še 2 meseca porodniškeuser posted image , ampak tudi to bo hitro mimouser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.1.2008 11:11:48   
skačica
jutro!

Midve sva se šele pol urce nazaj pripokale iz spalnice, iza zdej raziskuje neko škatlo, jaz pa za pisalno mizo že urejam zadeve(beri kličem okrog).

Mož je v službi, upam, da mi domov pripelje drug avto, ker z yarisom nisem zadovoljna, je premajhen. Dobila naj bi črnega Megana.
Je pa smotano, ker sva se midve razvadile, da je ati doma.

No fajn, mala je ugledala bunkice na smrekici in vedno dol vleče zlate, nikoli rdečeuser posted image . No pa še to je redko, jo sploh ne porajta.Evo, je šla že stran, se v igralni center igrat.....

sezam- bi šla vidva tud v svojo hiško? Imata parcelo? Hvala za lepe želje, jaz tebi želim enako, razen še enega dojenčka konec leta, razen če si ga sama želišuser posted image . Jaz vse bolj razmišljam o treh..... Bomo videli.

Moram it, ker mi hoče mula izklopit računalnik

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.1.2008 11:17:16   
pocka
dan

na hitrco malo od mene, je Taja tako sitna, ne se igrat, ne spat, ne zizat, ničččč...in valda je moj iz nočne in spi in mora bit tišina. Ma prav vedno je isto, ko mora bit mir, je ona najbolj sitnauser posted image . Itak,da je vreme "čudovito", še ven ne moreva.
Prehlajena je še vedno, imamo borbe s čiščenjem noska...v glavnem je pestro.

draja - user posted image user posted image user posted image pikapoke za Živo, držim pesti,da končno ugotovite, kaj jo matra. Saj tudi jaz študiram kaj bi lahko bilo, pa ti nimam žal kaj svetovati. Pa pikapoke tudi zate in možeka,da se pozdravita.

thaiss - ufff, že vrtec, ma kako,tako hitro,saj si mela rok za manouser posted image , a pol ni placa,al kako?? Za službo pa user posted image , ma ne se sekirat, boš že našla kaj boljšega, saj si sama rekla,da tam ni bilo glih rožnato...držim pesti.

pikca - uuauuu, Havaji, vi se kar potrudite,pa izkoristite to priložnost...se splača

barči - vaš Žan pa ima lepa polna ličkauser posted image , je pravi korenjak

tinaaja - kako zgledajo te vaše glivice, a se to kaj širi, al je vedno enako veliko. Nam se je zadnjič naredilo tisto belkasto,saj sem ti napisala,da imamo nekaj podobnega, pa je pol izginilo, zdaj ima pa spet par pikic. So pa vedno enake, se nič ne širi, ne spreminja,nič...user posted image . Mi je pa malo dalo mislit,da niso slučajno kake glivice.

naomi -a vi pa še kar uživate,al ste že doma?user posted image

no pa je Taja našla družbo, jo je moj bratec prišel malo zabavatuser posted image ...

avtosedež - kaj mislite o Concord trimax, a ga ima katera mogoče. Mi bomo morali nabavit še enega za v avto od babi, ko grem jaz v službo in bo Taja pri njej v varstvu, pa ne vemo katerega bi, ne bi pa glih 300€ dajali zanj.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.1.2008 12:17:04   
Sibil_
Dan!

Jaz sem pa tkoooo vesela-smo dobili vrtec s 1.2.Joj kakšna skala se mi je dovalila od srca, ni za verjet.Tako da zdaj tudi jaz intenzivno iščem službo in gledam če kaj bo.

Dosti zdravja pošiljam vsem bubanim, čimprej se pozdravite!

Draja-insistiraj naj ji pregledajo blato in slino na zajedalce-gliste vseh vrst.Ker tega rutinsko kakor vem ne naredijo, je pa še najmanj boleča preiskava.user posted image

Vreme je res nikakvo, sem šla prej v trgovino in sem rade volje šla nazaj domov-rrr, megla in vlaga, fuj.user posted image

Concord Trimax sem imela jaz za Patrika (btw pocka ga prodajam), zddaj smo menjali in mu kupili večjega.Meni je ok ker ima zadaj reže za zrak in ti otrok dejansko ne švica v stolčku.Jaz sem bila zadovoljna.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.1.2008 13:30:50   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sezam- bi šla vidva tud v svojo hiško? Imata parcelo?

Parcela je tu zraven, vendasr trenutno nezazidljiva. Imamo vloženo za spremembo namembnosti (mislim, da že kar 1,5 leta) in čakamoooooo na odgovor. To bi mi bilo najbolje. Drugače, pa bomo verjetno naredili, kot sem prej napisala. Dvorišče bi se dalo razdelit, je dovolj veliko za vse, samo vprašanje je če bi se spodaj strinjali user posted image

sibil - user posted image user posted image  za vrtec in držim, da tudi ti čimprej najdeš ustrezno službo

barči - user posted image user posted image  Žan se je pa res poredil Se vidi, da rad je user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Jaz imam pa še 2 meseca porodniškeuser posted image , ampak tudi to bo hitro mimouser posted image

Ti se kar važi. Me se bomo že navadile nazaj na službo, tebe bo pa to še čakalo user posted image user posted image . A ernejčka bo babi pazila ali gre v vrtec?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.1.2008 13:43:50   
draja
Thaiss glede regresa - obrni se najprej na inšpektorat za delo, ker tožba potegne preveč stroškov in vsega za sabo:
http://www.id.gov.si/si/o_inspektoratu/pristojnosti_inspektorata_rs_za_delo/

iz izkušenj pa vem,da velikokrat najbolj pomaga, če se obrneš na odvetnika. Ponavadi zadošča en obisk in en dopis s štampiljko in podpisom kakšnega odvetnika, pa se takoj drugače obnašajo. Če poznaš kakšnega fajn, ki ti ne bi preveč računal za en kratek dopis, bi jaz najprej tako poskusila.

Sibil čestitke za vrtec!!! Zdaj pa upam, da res dobiš tisto fajn službo, pri kateri te je le varstvo za Lukasa oviralo.

Pikca hvala za nasvete glede obkladkov. Gled ena to, da ji kamilice že itak dajemo na trebuščka, ji bomo pa dali še malo višje pa bo.
Za večerjo pa je Živa milupine riževe kosmiče ali/in proseno kašo oa alnature z mojim mlekom. Po novem ji dodam kakšem ml allernove, da bi se privadila na okus. A ti Jerneju še pripravljaš kašice s svojim mlekom ali je lepo sprejel tiste z adaptiranim mlekom?

Pocka upam, da se Taja kmalu do konca pozdravi in ne bo več takšna tečka. Tudi Žive sploh ne spoznamo te dni in danes, ko imam tudi sama malo vročine, je še posebej napornouser posted image .

Skrajšani delovni čas koliko se vas je odločilo za delo s skrajšanim delovnim časom? Za Skačico vem, pa za Žabiko zaenkrat, za druge pa ne vem več.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.1.2008 13:50:07   
Pikca
Jernejčka bo babi pazila ali gre v vrtec?
Babi. Dedi bo pa zadolžen za Živo, da jo bo pripeljal iz vrtca (verjetno po kosilu), potem bosta pa do najinega prihoda skupaj babici in dediju živčke kravžljalauser posted image .
Sibil, user posted image za vrtec, upam, da dobiš super službo.

Draja, Jernejček je adaptirano mleko sprejel, tako, da mu kašice, gres, polento... večinoma naredim z adaptiranim (razen včasih, ko si moram spumpat, da me ne tišči). To že kar nekaj časa, tako, da najbrž napenjanje ni od tega... ali pačuser posted image  Drugače pa ima tudi naš bolj enoličen jedilnik, ker ne mara jogurtov, skut, sadja...user posted image on bi samo meska papaluser posted image  Pa krompirja še zdaj ne mara v nobeni oblikiuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 3.1.2008 13:59:55 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.1.2008 14:42:30   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Skrajšani delovni čas koliko se vas je odločilo za delo s skrajšanim delovnim časom? Za Skačico vem, pa za Žabiko zaenkrat, za druge pa ne vem več.

jaz grem verjetno za 6 ur, bi šla za 4, pa mi nanese celih 360€+malica in potniuser posted image , kar pa si trenutno ne moremo  privoščiti

sibil - hvala za odgovor glede trimaxa, bomo pa kar novega kupili,ker ga mislim uporabljat še za naslednjega user posted image . Sem pa zdaj našla še enega,ki mi zgleda kar OK, recaro young sport ali pa STM starlight...bomo videli za katerega se bomo odločili. Pa čestitam za vrtecuser posted image , zdaj pa srečno pri iskanju službe, pa naj bo kaj dobrega.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.1.2008 14:48:16   
skačica
no tko. Iza je končno omagala. Je bla sitka in sem jo 3x nesla v spalnico, tam je malo podudala, skočila na vse štiri in začela kolovratit gor po postelji in se režat. No, zdej je bla čist kaput in je zaspala.

Sem klicala na socialno in me je napotila kar v firmo, da najprej tam uredim in šele potem izpolnim nek obrazec na socialni. Jih kličem jutri na katerega naj naslovim prošnjo za skrajšan del. čas. Pri nas se nonstop nekaj zmišljujejo, po moje bi blo najboljš če bi jo naslovila kar v kadrovsko, ampak direktor našega sektorja jo bo ziher tud hotem met.

Iza joka.......

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!