|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
17.1.2008 11:01:32   
nuka
Bamby za krompirjev golaž tenstam skupaj čebulo in krompir, potlej pa zalijem z mrzlo vodo.

Februarka nikar se jim ne pusti. Sama sem umila glavo par dni po porodu. Pri obeh. Prav tako sem gledala TV in visela na RR user posted image . Res pa je, da nisem pretiravala.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.1.2008 11:02:37   
nizy
In zakaj se nebi tuširal takoj pop poroduuser posted image  Saj te že v P par urc po porodu preganjajo tuširat. Je pa fajn tuširanje s toplo vodo , če si šivan,da se rana  ne zagnoji. Lase mam pa jaz takoj drugi dan mastne ,tako,da si jih obvezno operem tudi v P. Saj s sabo vzamem fen,če ga slučajno v P nimajo in si jih takoj posušim.   

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.1.2008 11:06:30   
Marusah
Itata dobro opravi na pregledu user posted image  ... Pa sporoči, če te bo treba na seznam dat - glede na to, da ste čist znorele s porodi user posted image user posted image user posted image

Meni tut ni jasno zakaj si ne bi smele glave umit po porodu, če gre vse o.k user posted image  Druga stvar je, če se kaj zakomplicira in potem dalj časa preležiš... ne vem no user posted image  Če tako gledaš, potem tudi user posted image  ne bi smele previjat...se isto skloniš. Sploh tiste mamice, ki nimajo previjalnih miz in bebike kr na pojstli previjajo.
Eh, naketeri pa res komplicirajo user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.1.2008 11:06:56   
dolenjka
O čvekle čveklaste, ste pa res pridne danes. Jaz sem si komaj 5 min RR izborila, je moj doma in ne zna stran od PCja user posted image

A po porodu greš prec pod tuš? Nisem vedla, fino user posted image  Sam ne vemkako bo to zgledal? A ne krvaviš preveč?
Jaz upam, da bom šla z umito glavo v P in da pol ne bo prehude panike s frizuro za prvi foto sešn user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.1.2008 11:10:08   
nizy
Marusah- jaz sem kar navaden jogi kupila v M , stal je 58€.Je pa bolj fajn ,ker je malo višji. Od dormea so nižji pa bolj trdi. Pa tut pojstlco sem pri njih kupila.

Zadnjič smo debatiral glede baldehina za pojstlco 70*140. Sem preverila in se ga da namontirat direkt na pojstlo.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.1.2008 11:13:55   
pina-1
uff dolenjka ko bi ti vedla kako ti paše tisti tuš. Jaz sem komi dočakala da so minile tiste 3 ure v porodni, da sem lahko šla pod tuš. Sem se takoj počutla 10000000000 krat bolje.

Glavo sem si pa jaz umila kar doma, ker v P sem mela Mio skozi zraven, pa nisem mogla it stran za tolko časa. Ko je pa moj prišu sem bla pa reje z njim.
Kako bo tokrat pa ne vem, ker bom mela krajše lase. Ampak vseeno mislim, da bom tiste tri dni zdržala brez pranja glave.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.1.2008 11:15:35   
nizy
Ja dolenjka pri nas v P ti prov težijo ,da čimprej pod tuš. Ko sem jaz v drugo rodila je sestra parkrat prišla vprašat ,če sem se šla tuširat. Če  se ti še malo vrti ,te kar počaka ,da se urediš.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.1.2008 11:19:11   
Marusah
Nizy hvala. Meblov jogi pride okrog 60 eur, dormeo pa okrog 70 eur. Če je pa dormeo nižji, pol bom pa jaz tut rajši kr navaden jogi vzela. 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.1.2008 11:22:42   
bamby
Pina, hvala za recept. Bom probala user posted image .

Dojenček je v svoji posteljci in če si vzameš 5 minut in opereš lase, mu tisti čas ne bo nič hudega. Lase si pa itak ob postelji posušiš s fenom, a ne? Vsaj v LJ je bilo treba tako, ker v kopalnici vtičnice ni bilo user posted image .
Pa tuširanje res paše kot noro. Ker sem imela CR sem čez šive imela nepremočljivi flajšter, tako da glede tega ni panike, krvavela sem pa spodaj kot vsaka porodnica. Ko imaš menstruacijo tudi krvaviš, pa tuširaš se zaradi tega tudi vseeno.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.1.2008 11:29:27   
Marusah
bamby, kako pa je s čiščo po CR? Enako kot če bi rodila po naravni poti, al ti oni že med operacijo sčistijo?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.1.2008 11:29:35   
pina-1
Punce me smo prov notr padle s temi porodi. Se sam še o temu pogovarjamo.. Na JOTO smo sploh pozableuser posted image user posted image user posted image user posted image
No pri nas je dolgo že ni blo. Pa po pravici povedano mene kaj dosti niti ne privlači trenutno. Bo treba moja kej vprašat kako je pa pri njemu stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.1.2008 11:33:01   
Marusah
pina jaz tut zadnje čase nimam nobenih luštov po jotiuser posted image  Zgleda, da se res pribljižujemo koncu...

Pa sej naši user posted image  so kr bogi, ko morajo tako dolgo čakati na tisto pravo, slastno jotico... še dobro, da obstajajo tut druge tehnike kuhanja jotic user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.1.2008 11:36:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

pina jaz tut zadnje čase nimam nobenih luštov po jotiuser posted image  Zgleda, da se res pribljižujemo koncu...

Pa sej naši user posted image  so kr bogi, ko morajo tako dolgo čakati na tisto pravo, slastno jotico... še dobro, da obstajajo tut druge tehnike kuhanja jotic user posted image

Se podpišem pod ta post.user posted image Jaz sem prekinila, mojega bo pa tud treba mal povprašat kako preživlja touser posted image . Ja, dobro da ostajajo tudi drugi načini.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.1.2008 11:45:35   
Marusah
Lepo se mejte, jaz grem čez mejo (ups, sej jo več ni user posted image ) po nakupih. Se potem še kaj javim...

Lep pozdravček!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.1.2008 11:50:34   
bamby
maruša, po CR se ti maternica isto čisti kot po normalnem porodu. Torej krvavitvi ne uideš kakih 4-6 tednov, odvisno od vsake posebej.

pina, mi smo jotico tudi samo 1x letos šele skuhali, zdaj pa ni več želje, pa tudi nikakor se ne bi mogla udobno namestit,da bi mi pasalo user posted image . Saj pravim, da bo kmalu konec, pa bo spet vse po starem!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.1.2008 11:50:58   
mlavla
no pri nas pa je jota bila že v tem tednu..samo me zdej tud ne mika kej preveč...očitno se res že vse pripravljamo na dan D...
drugače pa danes bolj peglam kavč..čeprav me čaka cela gora perila za zlikat..pa neke nore ideje o pospravljanju se me lotevajo..samo volje in pa energije pa ni še od nikoderuser posted image no bomo videli kaj me bo popoldan prijelo....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.1.2008 11:52:52   
Janey
Dan.
Evo mene s CTG in pregleda. Popadkov še ni, tako da še nebomo tak hitro šliuser posted image user posted image so naju z eno nosečko danes pozabili na CTGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (upam da ti je vredu šlo danes...javi kaj...če berešuser posted image user posted image ) Tak da sma kar čvekale ene pou ureuser posted image user posted image .
Potem sem šla pa še malo na obisk v službo in sem skoraj pol šihta oddelalauser posted image user posted image
kak so faj moje babe...je blo tak fino malo čvekatuser posted image user posted image
Zdaj grem pa malo kavč likat.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.1.2008 11:55:22   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Lepo se mejte, jaz grem čez mejo (ups, sej jo več ni user posted image ) po nakupih. Se potem še kaj javim...

Lep pozdravček!

uživaj..pa ne preveč zapravit...
pina mislim, da si ti omenjala, da sta ta mesec že spraznila račune? ma pri nama je stanje zelo podobno...odločila sva se, da do naslednjega meseca sploh ne prestopiva praga nobene trgovine..saj bova drugače močno zaplavala v globine z minusi na računu..tako, da zaenkrat prazneva domače zaloge (še dobro da sem pripravila nekaj ozimnice...) no bova videla kako nama bo uspevalo...me kar mal skrbi ker tolk na robu še nisva bila nikoluser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.1.2008 12:04:12   
kati kati
hej februarčice...spet nam je ena ušla...rodila sina mihca en mesec prezgodaj Anal...sam je že doma..se je vrnila že s P....user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.1.2008 12:14:18   
Suzi*
kati kati, ne ga lomt. Uuuu, madona, dogaja dogaja.....jaz ne bom več te teme brala, ker pol kr nekej cvikam.user posted image user posted image

sicer pa čestitke Anal!!!!!! user posted image user posted image

Jaz sem eno uro dobr kavč peglala, pa še mal drv nažagala zraven. user posted image  Zdej pa pomarančo meljem, da si opomorem. user posted image

ampak vreme je pa danes čist adijo pri nas. user posted image

Glede tuširanja....res ful naganjajo pod tuš v P. Meni je blo pa cela muka, ker so me šivi tako boleli, da sem komaj s postle zlezla, pa tistih par metrov do tuša prilezla. Doma isto, ampak za bolečine od šivov je pa meni pomagalo tuširanje tam spodaj s čim bolj hladno vodo, pol pa preden sem se oblekla, obvezno še s fenom posušila rano. sem se pa tuširala "spodaj" po vsakem obisku wc-ja.

Jote pa mi tud že dolgo nismo kuhali. Moj me ves čas skeptično sprašuje, če sploh še smemo, se mi zdi, da ga je kr mal strah, da ne bi kaj sprožila prezgodaj, meni se pa še kr lušta po joti.

Itata, lep okrogel buši. Ampak res ne boš še šla rodit, ker ni še nič spuščen. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
17.1.2008 12:20:02   
bamby
Anal, čestitke za user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakor sem malo pogledala seznam, je pa ni med februarkami user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
17.1.2008 12:20:41   
MetiLu
No lepo, zdej bomo pa ugotovile, da jih je že kar nekaj rodilo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Meni je pa včeraj uspelo mojga vesoljčka user posted image  posnet, kako brca, pa se na enem posnetku prov lepo vidi stopalček, no vsaj take oblike je, ko narobe obrjena hruška user posted image  user posted image  user posted image  Ful dobr. Je pa res hecno, kakšni so teli gibi ratali v zadnjih dneh. Men skoz ene bunke s trebuha ven gledajo user posted image  user posted image  user posted image

Za kosilce bo danes lazanja, sem že dala omakco iz skrinje user posted image  

JOTA - moj je tko že vsem raztrobil, da je odstavljen user posted image  Men sicer še zapaše, samo pol se kar ne morem spravit k sestavincam user posted image  Mi je pa res hecen občutek, da sva že tko dolgo brez. Ne vem no, sem mojmu rekla, da bova ušeska še zarobila, samo se bojim, da me bo pol lahko direkt v P zapeljal user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.1.2008 12:39:18   
mary_lou
ja hudo vsakic k pogledam na RR ena rodi, noro

Čestitke za Mihca, se mu je pa res mudilo

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.1.2008 12:48:12   
dolenjka
No super, zdej pa že ta potuhnjene februarke rojevajo user posted image  

Bom mogla kakšno novo taktiko ubrat, sam ne vem katero user posted image

Mater sem sposobna. Za kosilo sem "skuhala" ričet iz konzerve user posted image  Kriv je pa moj, ker je rekel da ni lačen in bi sam neki na brzinco na žlico. Evo, pa je blo, na brzinco in na žlico user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.1.2008 12:53:14   
mlavla
pri nas bo pa za kosilo rižota z rjavim rižem, porom in koruzo..sam bo bolj pozno, ker moj dragi pride šele okrog 17h

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?