|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
17.1.2008 9:48:29   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mam eno vprašanje
Kako ste oprale strehico od košare? Moja se ne da slečt in ne vem če lahko kar z tistimi "plastikami" dam v stroj, ali je bolje da jo kar na roke operemuser posted image

Pinči, a misliš da jo je potrebno prat? user posted image  Glede na to, da tam user posted image  ne leži, itd. Je pomoje fajn samo da jo mal na roke opereš. Jaz jo s plastiko nebi dajala prat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.1.2008 9:49:55   
Suzi*
Pinči, ne me zezat. Jaz ne grem nikamor do valentinovega, ok??!!user posted image  Mora dete še malo zrast.
Glede pranja.....jaz bom oprala samo ležalne dele, strehice torej ne bom prala. Če pa že boš prala, pa itak da operi na roke.

Maruša, po moje škoda stroškov za še en zimski pajacek!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.1.2008 9:52:22   
nuka
Pina kar na roke. Pri obeh delih - košari in športnemu delu, strehco perem na roke. Je ne upam dati v stroj s tisto plastiko, dol pa ne gre.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.1.2008 10:00:13   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Men je pomoje čep odletu user posted image letim v P user posted image user posted image user posted image user posted image No, to sem, danes sanjala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ella, ne smej se preveč. Če verjameš al ne, sem dones sanjala, da si ti naslednja letela v P user posted image  user posted image  user posted image  Jest preveč tle gor visim, že RR sanjam, res!

Drugač pa dobro jutro user posted image  Dones sva pa z malim spala ko dva polhka (no neki je brcal, samo se nisem dala motit). Tud vstat mi ni bilo treba za WC, tako da sem v kosu spala 7 ur, pa še pol sem mal nazaj zalegla zjutraj user posted image  user posted image  user posted image
Danes imam zadnji dan bolniške, jutri pa že s porodniško štartam user posted image  Do ata ne bom šla, ker ne bi rada še jaz kakšne viroze staknila, bom pa mami rekla naj mi ga da na telefon, ko bo pri njemu.
Danes še diplomco pošljem, pol je pa to to.

Me je pa zjutraj spet tko sekalo (oz. kar škrtalo je) v medenici in nad sramno kostjo. Upam, da če se to kosti širijo, da bojo šle enkrat tudi nazaj user posted image  
Glihkar sem popacala 2 palačinke od včeraj, zdej bo treba pa še kaj najdt user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.1.2008 10:01:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

St. Ina - Sayuri ne ti men user posted image  user posted image  !! A si kej boljš? Če boš tko žleht, ti bom vrnila user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sem že pridna user posted image  user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da včeraj nisem nič bruhala (po enem mesecu), lahko rečem, da sem boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.1.2008 10:07:00   
Marusah
Pina-1 po moje tut ni potrebe, da devaš v pralni stroj. Jaz strehice niti ne bom prala, saj user posted image  nima nobenega stika z njo. Jo bom samo fajn z mokro krpo obrisala - je pa na srečo naš voziček iz takšnega materiala, da se lepo obriše. Sej voziček je nov zato bom oprala samo prevlekice.

Suzi sej nimam v mislih še enega zimskega pajacka. Veš, bi mu vzela tisti pajacek, ki ni iz tega materiala kot so bunde ampak je taki mehek (ni tako zimski) kot iz pliša samo veliko toplejši. Malo pa lahko zapravljam user posted image . Sem imela to srečo, da sem skoraj vse cunjice dobila od kolegice, tako, da nisem našmu pikecu še skoraj nič kupila. Razen planic in cotik, ki jih bo imel za domov iz porodnišnice. 

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.1.2008 10:18:48   
pina-1
hvala z a nasvete glede strehe. Od športnega dela vozička jo jaz kar v stroj vržem in se lepo opere.
Pri košari mam pa ta problem, da je sedaj stala in noter je blo tisto sredstvo proti moljem in kar smrdi. Zato bi rada oprala, ker res ne diši fajn. BOm vrgla v banjo pa na kolena in ribatuser posted image user posted image user posted image  Ampak tobo pa za slikat.user posted image user posted image user posted image

suzi pol pa nogle skup in kavč peglat do valetninovegauser posted image user posted image user posted image

sayuri bravo da so slabosti malo popustile. sam ne našo dolenjko hecat, da ti jih ne bo nazaj poslalauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.1.2008 10:19:51   
Februarka08
Jaz sem dala pa ravno prat od posteljice in zibke obrobo in posteljnino, da se mi posuši do sobote, ko bo treba likat.user posted image Čeprav danes ni dan za pranje, sem se malo pregrešila (pri nas je sedaj strogo pranje samo ob vikendih, pralni stroj pa tudi zalaufam šele po 22. uri zvečer). Ja nič, šparat je treba, samo bom imela spet celo soboto delo s cunjami, tako da...user posted image
Punce, dajte mi povedat, a so vaše tašče, mamice in vaši user posted image tudi tko ˝staromodni˝ al kako naj jih opišem...user posted image Namreč že celo user posted image poslušam, da si ne bom smela ne vem kolk časa (vsaj 1 mesec) glave umivat, ko bom rodila, ne bom smela gledat tv-ja, ne bit za računalnikom, nič brat, nič pisat - da si ne kvarim oči ipd............. Je to še pri keri al mam jest tako srečo? Saj vem, da takoj ne smeš nič kaj takega, samo ne bi pa rada bla zdej 2 mesca odrezana od svetauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče filozofiram, me pa res zanima...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.1.2008 10:20:51   
itata
sej ne morem verjet!!
ČESTITKE SREČKA NOSEČKA!! user posted image user posted image user posted image  IN RES BRAVO ZA TAKO HITEER IN LAHEK PORODuser posted image user posted image  ODLIČNO

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.1.2008 10:22:10   
bamby
No, pa smo dobili še eno februarčico user posted image user posted image user posted image . Bom mogla očitno tudi v poznih urah na RR pridet čekirat, ker vse najnovejše informacije zamudim user posted image .

Srečki nosečki še enkrat čestitke za Lano user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

ella ob tvojem postu me je skoraj na rit vrglo, dokler nisem brala do konca user posted image user posted image user posted image . Ne se zezat, ker si ti zelo blizu vrtnici in srečki nosečki po PDP-ju!

Pina, lahko ti malo bolj podrobno opišeš kuhanje hrenovk v krompirjevem golažu! Se krompir in čebula skupaj tenstata, ali samo čebula? Al kar na surovo to zaliješ?? Nisem nikoli tega delala, pa rabim konkreten opis!!!
Glede strehice: Jaz sem strehico od lupinice kar s plastiko skupaj prala, s tem da smo tisto plastiko na enem koncu zvezali, da ni vse skupaj mahadralo na vse strani. Prala sem pa na 30° se mi zdi, pa je bilo vse OK.

Jaz pa ne vem, kwa se men dogaja že 4. noč, da me vedno ob isti uri zbudi zgaga user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali jem kaj takega ali pa ne, je vedno ista pesem med 1 in 2h zjutraj user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.1.2008 10:23:33   
itata
FEBRUARKA: in kaj točno naj bi se zgodilo s tem če si glavo opereš??? mene vsake tolk kar kap k kake take bedarije preberem... ok tv sevanje pa to - ampak sej tudi sama napeljava seva, tako da sem prepričana, da niti ena od teh zadev NE drži - da ne omenjam, da seva zdejle računalnik v tebe in dojenčka!!
na srečo meni nihče nič ne teži in delam vse lepo po lastni presoji. sem že takoj povedala, da ne rabim nobenih nasvetov. če me bo pa kaj zanimalo, bom pa vprašalauser posted image  sem tak manjšiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
17.1.2008 10:27:37   
bamby
februarka, tako kot si rekla, so tvoji najbližji res zelo staromodni user posted image . Delaj po lastni presoji! Če bi bilo kaj narobe z vsem umivanjem te tudi v P ne bi takoj po porodu poslali pod tuš, a ne? Po CR je bilo treba že 3. dan iti, pa nismo bili najbolj sposobni! Mene so mogli priti s posteljo v kopalnico iskat, ker sem že na pol omedlela user posted image . Pa lase sem si v P tudi prala.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.1.2008 10:31:43   
Februarka08
No, saj pravim da so staromodni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak jih ne prestaviš, pa se lahko po trepalnicah mečem... In vam povem, tako bo. Bohved kdaj bom lahko prišla na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za lase morm pa kao kupt suh šamponuser posted image . Mislim, groza... Da ja ne bo kaj narobe in da se ne prehladim in ne vem kaj še vse. Saj je ok, da te skrbi, samo pretirano, pa tud ne....Morm prav možu pokazat, kaj ste napisale...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
17.1.2008 10:32:11   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Punce, dajte mi povedat, a so vaše tašče, mamice in vaši user posted image tudi tko ˝staromodni˝ al kako naj jih opišem...user posted image Namreč že celo user posted image poslušam, da si ne bom smela ne vem kolk časa (vsaj 1 mesec) glave umivat, ko bom rodila, ne bom smela gledat tv-ja, ne bit za računalnikom, nič brat, nič pisat - da si ne kvarim oči ipd............. Je to še pri keri al mam jest tako srečo? Saj vem, da takoj ne smeš nič kaj takega, samo ne bi pa rada bla zdej 2 mesca odrezana od svetauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mogoče filozofiram, me pa res zanima...

Na srečo mi mama in tašča nič ne pametujeta. Smo le že enkrat rodili. user posted image  Mi je pa pri prvem porodu patronažna  rekla, da naj učke malo počivam in ne bulim dolgo TV ali računalnika (ni je pa žilca počla od napenjanja v učku in sem imela lepo rdečo piko noter .... kot vampir sem bla user posted image user posted image user posted image ). Glede pranja las pa.....ko boš sposobna to naredit, si seveda operi. Jaz si jih res nisem ene 2 tedna, ker si jih nisem mogla. user posted image user posted image  Ti kar po občutku, pa bo. Sej včasih so tud rekli, da en mesec ne smeš z otrokom ven, zdej pa kar spodbujajo, da se gre čimprej, če je lepo vreme.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
17.1.2008 10:35:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

In vam povem, tako bo. Bohved kdaj bom lahko prišla na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za lase morm pa kao kupt suh šamponuser posted image .

user posted image user posted image  Da se jim slučajno ne bi podrejala v teh zadevah in jih poslušala al pa še celo ubogala. Ti samo presliši te pripombe, pokimaj, ko pametujejo, pa delaj po svoji pameti!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1815
17.1.2008 10:40:14   
itata
Februarka ti jim že zdej povej, da tega ne nameravaš narest in boš sama o tem odločala - pa bodo mogoče zdej to pripisali zadnjemu stadiju nosečnosti - ampak pol res kar lepo posvoje naredi in se ne pusti motit!! Če ne to ne bo tvoj otrok in tvoja vzgoja, amapk od tašče otrok in njena vzgoja (al pa od mame tvoje)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
17.1.2008 10:41:16   
larisa
Februarka, kar se tiče pranja glave mi ni jasno zakaj si je nebi prale user posted image ?? Morda je bilo to včasih res aktualno, ker so se ženske držale v kakšni čudni pozi, čez banjo, morda celo škafec user posted image , pa je bilo zarad poze telesa prepovedano. Drugače za ostalo (gledanje tv, branje, sklanjanje, pretegovanje pri raznem obešanju perila, če ga sušiš visoko, pranje oken,...itd.) pa ima čisto fiziološke razlage zakaj naj tega nebi delale in če se malo poglobiš v anatomijo človeka in spoznaš kako zgledajo določene mišice in vezi v user posted image , ti je jasno, da je res fajn, da grejo te zadeve najprej na svoja mesta, potem se pa začneš pretegovat itd...Razen če ti je vseeno, da imaš povešeno maternico, trebušne mišice, dobiš krčne žile in si poškoduješ vezne mišice v očesu....user posted image  Tolk s ''strokovne plati'', ostalo se pa itak vse samo od sebe odvije potem.....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
17.1.2008 10:43:11   
itata
jaz grem zdej počasi na pregled do G - mal me panika glede na to, da je imela srečka nosečka isti dan PDP kot ga imam jazuser posted image user posted image  bomo videli kaj bo CTG pokazal. sem se pa lepo naspala in spočila in se počutim k pušlc danes - k da ne bi bila nosečauser posted image
sem dala v albumček slikico od trebuha danes - je celo malo manj jajčastuser posted image  pa od posteljice - jogi pa še čakam (tele od dormea so tud eni majstri - kje je težava, da čakaš 10 dni na jogiuser posted image )

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
17.1.2008 10:45:27   
larisa
Itata, srečno na pregledu in CTG-ju. Potem pa takoj domov, da nebi slučajno kej v porodnišnico zavijala user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
17.1.2008 10:47:06   
Februarka08
Itata, kako lep bauhiuser posted image user posted image user posted image ! Pomoje še ne boš šla rodit, ker nimaš še nič spuščenega... Je tako lep okrogel...
Hvala vsem za odgovore... user posted image Komaj čakam da jih posredujem naprej.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
17.1.2008 10:53:30   
kati kati
...men pa skoz govorijo,da ne bom smela kmal na noge-zaradi žil...jst pa pravim mogoče en teden se bom dala razvajat v postli potem pa mislim da bom kr sposobna hodit...ker mam tud tak poklic, da morm sama začet delat če bo vse po sreči po 20.februarju....pa mi vsi neki pametujejo! bomo vidl kako bo potem....pa kar se tiče glave...js si jo bom oprala kr kmalu ker ne prenesem maščobe na lasišče pa še zgledam grozno v mastnih laseh.............user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
17.1.2008 10:54:40   
nizy
itata dobro opravi na ctg-ju.
Jaz ga mam tut danes ob 14.30. Sem kar malo nervozna, Pa naše dete se šele zdaj zbuja ,glede na včerajšnjo mirnost user posted image user posted image .

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
17.1.2008 10:55:24   
misar
ufff jaz kar kurjo kožo dobim ko slišim neke pametne nasvete. ampak jaz hudič kot sem, kar povem, da takih bedarij pa res ne mislim poslušat, al se pa kar režat začnem... pol pa tisti, ki mi razlaga tisto kar skupi zleze user posted image user posted image user posted image hudič, kar sami naj se držijo takih neumnosti. saj tud ob menstruaciji pravijo, da se ne smeš tuširat pa las prat..ja me zanima katera se ne tušira? kaj a pol vse smrdijo tist teden al kaj??!! pa jaz mam dober argument, ko me napadajo s temi poporodnimi nasveti. saj včasih je bilo tud priporočljivo, da se je punčkam po rojstvu nogice skupi zavezovalo, da bodo imele lepe in dolge in a to še zmer drži? pa da je materino mleko preslabo za dojenčka se je tud govorilo, zdaj pa je itak dojenje zakon ne??

ah kar razjezijo me take bedarije. user posted image user posted image user posted image

nič letim zdaj jaz na kavico s kolegico

Neposredna povezava do sporočila: 1823
17.1.2008 10:58:23   
Marusah
Joj, sem vesela...so me danes iz Baby centra klical, da je končno prišla pojstlica user posted image  Sej v bistvu jo še ne rabimo, ker bo user posted image  spal v zibki pri nama v spalnici. Bom pa na njej imela previjalno podlago...

Zdej me pa zanima kakšen jogi ste ve vzele za user posted image . Jaz ga bom naročila preko mercatorja, ker imam še od pik 120 eur v dobrem. Pa jih moram do konca januarja pokoristit...pa se ne morem odločit, ali mu vzamem dormeo ali navaden jogi od Mebla? Cena je skoraj ista user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 1824
17.1.2008 10:59:43   
pina-1
bamby, čebulo tenstaš posebej. Jaz jo tenstam dokler ni narejena in pol jo z paličnim pretlačim. POl pa nanjo narežem krompir na kocke in zalijem z vodo in paradižnikom. Začinim in pustim da se kuha. Na koncu dodam hrenovke.

februarka, ma ne posluši ti vseh teh bedarij. Delaj tako kot se boš sama počutla. In bo tako najboljše.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?