|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
16.1.2008 22:37:01   
larisa
Meti, vidiš, slab začetek dneva, dober konec. Počasi boš vse zrihtala, kot je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.1.2008 22:45:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
user posted image . Mene je samo virus panika doletel user posted image

Tudi mene...user posted image user posted image user posted image me tako stiska v trebuhu, da ne vem če niso popadkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se samo hecamuser posted image user posted image
mi je pa res kar slabo od vse te panike...punce še MALOOOOOO

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.1.2008 22:52:18   
dolenjka
Ne zaj****** se, da vas res kej ne uščipne! Recimo jaz tja v tazadnjo user posted image
MIR BABE MIR, 1.2. je še daleč user posted image  user posted image  user posted image

A ni dost, da sta mi jo že 2 zagodle? Bom že obračunala z njima, nič bat. Zdej pa spat pa mir dat! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
16.1.2008 22:56:46   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

Joj punce a ste videle, da nam že februarčice skačejo v zelje.

Še me se nismo zvrstile, pa nas že poskušajo začet prehitevat po desni tako v čveku kot v rojevanju .

Vidte punce januarčicam ni prov da smo startale hehehehehe  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
16.1.2008 22:57:13   
*Naja
Srečka nosečka-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lano. Tole je pa bilo res ekspresno. Samo uro in pol porodne.....Jst bi tudi takouser posted image .

Ja nič....smo začele. Gremo od zdej naprej vsaj ena na dan...je tak fajn brat potem te novičke, ko sporočate, kok so bebice težke in dolgeuser posted image .

Dolenjka- brez razburjanja....zdej moreš ohranit mirno kri, da nam še ti kam ne pobegneš pred februarjemuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.1.2008 0:09:35   
Lanchy
Srecka noseckauser posted image , cestitke za tako ekspresenporod in seveda princesko Lanouser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.1.2008 7:42:51   
Mateja81
Dobro jutro vsem skupaj.

Najprej seveda čestitke novpečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image , in veliko zdravja vam želim.
No pa že imamo parček-superca. Jaz pa že od 5. ure bedim ko je šel moj v službo in dolgčas preganjam...user posted image

Ej babuške čuvajte se ker že GRIPA RAZSAJA!!

Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.1.2008 8:00:31   
Februarka08
Dobro jutro damice!
Tudi jaz nisem nič spala skoraj ponočuser posted image , zjutraj sem se pa tud zbudila ob 6h ko je moj vstal in nič zaspala več nazaj.user posted image Tako da sem že kuhinjo nekaj pospravljala, zdej bom šla pa počas kaj v želodčka vržt... Joj, tole spanje. Pa še kolki bolijo kot user posted image in se sploh ne morm namestit. Groza, komaj čakam da mine še 1 mesec...
Lep dan vam želim, me zanima kera bo dones rodilauser posted image . Bognedaj, da bi jest.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.1.2008 8:05:19   
kati kati
jutro....tudi zameme je bila groznanoč...5 na wc...nism mogla ležati na boku...pa še nekakšen prehlad se me loteva....danes je že začetek težak kakšen bo šele dan!!!
...zdej pa že anadrej vrjetn dela seznam mamic-januarsko-februarskih a ne? začelo se je z enimuser posted image ,nadaljevala je user posted image ,kaj bo pa naslednje?....user posted image user posted image pr nas je tako smotano vreme tema in v dlini megla...grozauser posted image user posted image nič pozitivnega-depresivno je!
lep danvsem souser posted image ..........

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.1.2008 8:12:11   
larisa
Uf, sem si oddahnila, ko sem prišla na RR in nimamo zaenkrat nobene nove mamice....user posted image  Za vzorček smo poslali na svet enega user posted image  in eno user posted image , da bojo vidli, kako lepe februarčke bomo imel, zdaj pa do 1.2. DOST!!!!
Doloenjko ubogat, drugač bo vso avtoriteto zgubila user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa tortico delat, ker ima moj najdražji jutri r.d.!!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.1.2008 8:14:16   
misar
joj saj kar ne morem verjet, da smo dobili še deklico. user posted image user posted image user posted image user posted image srečka nosečka, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem vam pa že mal fouš, ko se že cartateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.1.2008 8:38:59   
*Naja
Za mano je tud še ena dooooooooooooooolga neprespana nočuser posted image . Pa že tak sem šla v posteljo šele okrog polnoči....no ob treh zjutraj se mi ni dalo več trpet, ket enostavno nisem našla položaja, v katerem me nebi bolel trebuh, al pa hrbtenica in sem vstala. Pa sem šla gledat en film.....Okrog pol šestih zjutraj sem se odvlekla nazaj v posteljo...pa mi je uspelo do pol osmih mal zaspat. Zdej pa že visim tle gor, pa s čjokolinotom se sladkamuser posted image .
Potem se grem učit...pa ne dlje kot za ene 2 urci....bom drug teden mal bolj zafiniširala in poskusila biti kaj dlje za knjigamiuser posted image .
Popoldan pa greva z dragim mogoče pogledati eno dvomesečno dojenčico. Jupi, se že veselimuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.1.2008 8:43:14   
sayuri
Dolenjka, a te malo zafrkavajo sonosečke, a ne? user posted image user posted image

Kar takole pred 1.2. pobegnejo v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.1.2008 8:49:34   
pina-1
dobro jutro.

Vidim, da smo vse mele eno čudno noč. Jaz sem tudi katastrofalno spala. Sem se že ob 00:30 spravla na kavč. Sem komi zaspala, se je Mia prilezle k meni, češ da bo z mano na kavču spalauser posted image . No pol sem jo uspela nekako spravit k možu v posteljo, pa nisemmogla zaspat.... Mahhhhuser posted image
Sedaj sem zopet v službi. Včerajšnji dan je bil grozno naporen, tudi user posted image  se je zelo malo premikala. Me je tudi to morilo ponoči. Nod anes pa nabija tako kot je treba.

Grem sedaj naprej delat. Bom pa rpišla sem pa tam pokukat, kaj dogaja. A je še kera šla v Rimuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.1.2008 9:08:30   
dolenjka
Jutro, evo, še ena k je slabo spala user posted image  user posted image  user posted image

2x na WC, zbudila sem se triljonkrat, križ me ubija, user posted image  nabija...
Moj je danes dopoldan doma in vsaj on še spi, kar naj, sej bo revček pol velik manj user posted image  U, glihkar je vsal user posted image

St. Ina - Sayuri ne ti men user posted image  user posted image  !! A si kej boljš? Če boš tko žleht, ti bom vrnila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.1.2008 9:10:27   
mlavla
Dobro jutro!

KOnčno je za mano spet ena noč ko sem spala vsaj 5ur v kosu...

Srečka nosečka iskrene čestitke za Lano!!!!user posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa za kavico pristavit, pa neki za v želodčka pripravit...se tipkamo nekoliko kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.1.2008 9:14:04   
Suzi*
oooo, kaj berem, da smo v enem dnevu dobili kar februarski parček. user posted image user posted image

Srečka nosečka, čestitke za malo pupico Lano, pa za res ekspresen porod!!! user posted image user posted image user posted image  

No, tokrat sem tud jaz proti jutru nekej bluzila s spanjem. Sem se zbudila ob petih, šla na wc, pol pa ne nazaj zaspat. Pol sem sicer zadremala, ob sedmih je pa Anžej prikolovratil k men v postlo, pa je blo konc luštnga. me pa danes ful spodaj pod trebuhom boli. user posted image  pa grlo še vedno. user posted image  pa kašljam, pa še bolj trebuh boli in otrdeva. Se grem z magnesolom zdej nafilat, pa mal kavč polikat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.1.2008 9:21:27   
ella79
Men je pomoje čep odletu user posted image letim v P user posted image user posted image user posted image user posted image No, to sem, danes sanjala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Letim pa res sam do G na pregled. A bo katera rodila ta čas? user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.1.2008 9:22:39   
pina-1
suzika pazi, da ne boš ri naslednja v P. Berem, da te kar mantra trebuh zadnje dni.  Ti kar lepo kavč peglaj, pa reci tvoji pupiki, da še nisi pripravljena za v Rim.

Jaz moji tudi to govorim, da naj počaka, ker nimam še vsega opranega, pa prištimanegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.1.2008 9:28:08   
larisa
Joj, joj pupe, kolk vi Dolenjko zezate. Se bo tolk razjezila, da jo bo zvilo in bo letela rodit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.1.2008 9:29:41   
nizy
Jaz sem tudi slabo spala. Sem ponoč imela ene par lažnih popadkov,pa otrdevanje trebuha. Naša user posted image  se je zlo umirila, da me kar malo skrbi kaj bo danes ctg pokazal.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.1.2008 9:31:45   
Marusah
Dobro jutro!!!

Kaj danes pa ni nobena še rodila? Zdej sem glih noter padla, da seznam delam user posted image user posted image user posted image

Tudi zame je bila ena čudna noč...pa ponavadi kr dobro spim. Zgleda, da ga res luna malo "kvačka" user posted image

Zdej pa grem malo stanovanje v red spravit... moram počakat mojga dragega, da konča s sestanki za danes. Potem pa boma malo v Ikeo šibnala. Moram še poličko za nad previjalno kupit in par malenkosti,... pa pol seveda še na hitro v Toysa malo učke vršt, če imajo kaj lepega.

Ko sem včeraj pripravljala torbo za v porodnišnico in malo cotike za iz porodnišnice za našega user posted image sem opazila, da je zimski pajacek malo velik (je 62 številka, ampak zelo velika 62user posted image ). Tako, da mu moram it še enega malo manjšega kupit, da ne bo zgledal šlampek user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.1.2008 9:34:52   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Jaz sem tudi slabo spala. Sem ponoč imela ene par lažnih popadkov,pa otrdevanje trebuha. Naša user posted image  se je zlo umirila, da me kar malo skrbi kaj bo danes ctg pokazal.

Nizy, kaj te dam na seznam? user posted image user posted image user posted image  ----sej se hecam...ti kr lepo še malo nogice skupi drž-do februarja, da ne bomo tako kot januarčice...skoraj polovica jih ima decemberčke user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.1.2008 9:39:13   
nizy
OOoooo seveda ,kar na seznam!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.1.2008 9:40:41   
pina-1
Marusah, dober nakup ti želim.

Ta prehitevanja v rojevanju so tudi mene malo vrgle iz tira. Danes mormo obvezno posteljco namontirat. Sem včeri tudi košaro za vozek dobila in jo moram celo še oprat. Definitivno še nisem pripravljena za v Rimuser posted image user posted image user posted image

mam eno vprašanje
Kako ste oprale strehico od košare? Moja se ne da slečt in ne vem če lahko kar z tistimi "plastikami" dam v stroj, ali je bolje da jo kar na roke operemuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?