|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
15.1.2008 8:47:31   
vrtnica76
DOLENJKA,user posted image KJE PA SI?

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.1.2008 8:47:54   
MetiLu
Dobr jutr user posted image
Spanec je bil še kar ok, en obisk wc-ja pol pa naprej gužvat user posted image  se je moj neki zjutraj pritoževal, da je skor s postle padu, pa sem mu rekla, zakaj se umika, če se hočva pa midva stiskat user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem pa kar z njim vstala, je šel že na šiht. Pa še zajtrk nama je naredu - čokolino user posted image , tko da bo danes železek malo kasneje na vrsti.

Danes imam spet en kup stvari uredit, predvsem bi rada šla do ata  bolnico, upam, da mi znese.
Se mi pa zdi, da se mi je trebuh začel spuščat, ne samo da mi vse dol tišči, se mi zdi, da se tudi na ven opazi. Bom slikala, pa boste povedale, al samo haluciniram user posted image  user posted image  user posted image
Anandrej, tale s tankom je res dobra, čeprav pri nama je skoz v pripravljenosti user posted image  Zdej lahko še zbirava s katerim bova šla user posted image

Dolenjka, kaj je zdej to? Kaj pa kakšno poročilo s šopinga in tko naprej???
Vrtnica, mene je tud naš mali hecal dva dni nazaj, vse živo sem počela, da bi naštela tistih 10 gibov, pa jih nisem. Zdej ima pa od včeraj spet cel žur, tud ponoč, kar do sedaj ni imel nikol oz. vsaj jaz nisem čutila user posted image
Sej bo, odmisli nočne more, kaj dobrega si privošči za zajtrk, pa bo tud user posted image  zadovoljen user posted image  

Včeraj zvečer sem ležala na sedežni, pa sem božala mojga bauhija in sem si že kar predstavljala, kako bo, ko bom malega lahko imela že na trebuščku in se bova crkljala do onemoglosti user posted image  Komaj čakam. Včasih se preveč obremenjujem s tem, kako bom jaz to zmogla, namesto, da bi razmišljala o lepih stvareh, ki jih bova z malim lahko počela user posted image  Sem mal počena, ne?user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.1.2008 8:59:07   
vrtnica76
Hvala vam za tolažbouser posted image !Ja,user posted image se je prejle že nekaj pretegoval tko, da me je razveselil.Trenutno pa ravno pišem pismo za katerega je dala včeraj idejo Katka.Joj,kolk sem že napisala-pa samo povzetek devetih mesecev naj bi biluser posted image !
Vse, ki imate danes pregled dobro opravite in se potem javite na raport. Zdej grem pa še mal likat-kavč sevedauser posted image pa razmislit kaj bi še v pismo napisala.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
15.1.2008 9:06:10   
larisa
user posted image Dobro jutro , sem takooo zaspana.....
A si morte mislit, ponavadi naši user posted image  smrčijo in mi ne spimo, pri nama pa se je zdaj ravno obrnilo user posted image . Jaz tako težko diham, da ponoči tolk smrčim, da moj že cel teden ne spi in danes sem šla po prvem obisku wc-ja kar na kavč spat, zdej sem pa vsa polomljena user posted image user posted image user posted image . Jao jao, boge tiste, ki bojo z mano v porodnišnici. Če ne bojo user posted image  jokali, bom pa jst žagala user posted image . Upam da to po porodu mine.

Meti, jaz tud ugotavljam, da razmisšljam samo kako bom zmogla itd....ampak pomoje to zato, ker te vsi nekak na to opominjajo. Npr. vsi govorijo, ''zdej se naspi, ker pol se ne boš več'', pa zdej se pogovarjajta, ker pol ne bosta imela časa, pa joj boš vidla to skos neki jokajo, pa kolk si pol zmatran, pa take variante in potem samo v to smer razmišljam! Ampak se pa vseeno zelo veselim user posted image  in res komaj čakam!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
15.1.2008 9:25:18   
pina-1
larisa, ne oziraj sena govorice drugih, ker sploh ni tako.. mater mi grejo na živce pametni ljudje, ki neki trosijo v tri dni. Če sta se vidva dos edaj pogovarjala se bosta tudi kasneje...Sej to ni od otroka odvisno ampak od vaju. Vidva morata vedno najt cajt za vaju ion vajin odnos... UFF me razjezijo te stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image .  PRi nas je z Mio najin odnos samo še zrasu, saj se nisva mogla načudit, da sva sposobna imeti tako lepo dete in da nama je dano uživat te trenutke. Ins edaj bo isto. Prov nič manj ne bova skupi, ker ne bova dovolila...

Glede joka.. Naša Mia ni čisto nič jokala kot dojenček. LE parkrat je bla sitna, pa spala je cele noči že od samega začetka... user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
15.1.2008 9:33:29   
MetiLu
No, sem slikala bušija in dala fotke gor. Madonca sem že ogromna, moj user posted image  se mi samo še smeji user posted image  user posted image  za primerjavo sem dala še eno fotko izpred 14 dni zraven.

Larisa, men niti ne pametujejo s takimi izjavami, sama mal kompliciram in si postavljam goro vprašanj. Kaj pa vem user posted image  Malo me plaši vse skupaj, zdej ko se dan D resnično bliža user posted image
Vrtnica user posted image  za pismo user posted image

A una dečva iz Stične misli pa kar cel dan spat, al kako je zdej to? user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.1.2008 9:44:58   
misar
Meti- ogromen trebuščekuser posted image user posted image user posted image ja pa men se tud zdi, da se ti je spustil...pa mislim, da se je men tuduser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.1.2008 9:48:29   
vrtnica76
user posted image Meti,lep bauhi!Je res tako lepo okrogel.Pa počasi se res spušča.Ti čisto verjamem, da se ti poraja ogromno vprašanj.Nič bat! Se bo vse lepo izšlo.Sam ne komplicirat.Včasih moraš na en uč mal zamižatuser posted image ,pa greuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.1.2008 9:51:58   
vrtnica76
Zgleda,da una dečva tolk počiva, da se ji tut na RR ne dauser posted image .Al pa misle kr do poldneva spat.Ja,kaj jo je pa tolk zdelal?user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.1.2008 9:54:58   
pina-1
meti lep bauhi...

pri nas se je pokazal sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

sam kaj ko sem jaz v službi in imam goro cunj za oprat. Bi se danes tako lepo posušile, pa ne bo nič iz tegauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.1.2008 9:55:24   
MetiLu
Ja, pa pozabila sem povedat, da sem spet skoz neki lačna zadnje dni, zjutraj se s tako lakoto zbudim, zvečer skoz neki meljem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Pa ful mam močan beli tok, a je to OK?
Misar jaz pa tvojga bauhija nisem mogla zadnjič pogledat, ker mi geslo ni prijelo user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.1.2008 9:57:56   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: ella79
user posted image user posted image user posted image a gume si preveril, če so dovolj napumpane user posted image

user posted image Ne boš verjela, pa sem prejšnji vikend res na pumpi še to pogledal, ker nisem že od kar sem zimske gume menjaluser posted image . Ponavadi pa itak 1x na mesec pogledam al pač ko grem tankat.

Dolenjka po moje še spi. Tam ob enih 11-h se bo primajala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.1.2008 9:58:09   
ella79
danes končno spala celo noč user posted image to pri meni pomeni od dveh do sedmih, potem še dve kitici do devetih user posted image sem ko cvetka danes user posted image user posted image

vrtnica - naš user posted image je pa vedno dopoldan čist mirn, dobr da sem se že navadila, ima pa žurke od enajstih do enih zjutraj take, da upam, da tak ritem ne bo imel še potem user posted image

meti, tvoj buhi je pa res konkreten user posted image mogoče se ti je pa tudi že mal spustil

Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.1.2008 9:59:58   
misar
saj vem, da je sitno vprašanje...sam ko vidim, da ste tle že une izkušene mamice pa me zanima, danes grem v lekarno. kaj točno moram za nego dojenčka kupit??? da ne iščem toliko za nazaj?

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.1.2008 10:00:05   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

15.01. Guerina
15.01. Marusah
15.01. Lanchy

16.01. srečka nosečka
16.01. brina2006
17.01. ella79
17.01. Janey
17.01. vrtnica76
17.01. mesecnica
17.01. itata
17.01. nizy
18.01. amaya
18.01. lillchy123
18.01. kati kati
21.01. mala_pikica
21.01. anandrej
22.01. anandrej (cuker)
22.01. MetiLu
22.01. misar
22.01. bamby
22.01. p@tricij@
22.01. vrtnica76
23.01. nuka
23.01. katka37
24.01. larisa
24.01. itata
24.01. Bajsa
25.01. pina-1
25.01. Mateja81
29.01. Suzi* (cuker)
29.01. Februarka08
29.01. mlavla
30.01. dolenjka
30.01. torcica
30.01. itata
13.02. torcica

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.1.2008 10:00:27   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Punce, a patronazno je treba narocit, al kako bo vedla da sem rodila in naj kar pride. Rodila bom v LJ, drugace sem pa iz Domzal...

Pri nas je tako,da ko prideš iz P, pokličeš h G, če ga imaš v lastnem kraju ali pa k osebnemu zdravniku in ti pošljejo babico ali patronažno na dom.

larisa, najboljše, če se kar po svojem občutku ravneš, koliko boš imela kopalnico toplo, ko boš kopala user posted image . Pravijo, da naj bi bilo 25°, vendar bo verjetno 24° tudi zadosti. Otroka se itak kratek čas kopa, potem se ga pa tudi takoj obriše in obleče in mislim da ni bojazni,da bi se prehladil.

srečka nosečka, vidim da tudi tebe nekaj virozica šlata user posted image . Tim sicer še vedno kašlja, ni pa kakšne vročine (zaenkrat user posted image )

misar, glede otekanja praktično ne moreš storiti skor ničesar, razen da čimveč noge v luft držiš. To je pa spet kar težko, razen če si v bolnici, kjer skoraj ves dan in noč posteljo peglaš, doma pa kar ni časa user posted image . Po porodu se bodo zadeve same od sebe uredile v kakšnih dveh, treh dneh...odvisno.

meti, en user posted image  zate z željo, da bo stari ata kmalu doma in da se vse srečno poide.
Praviš,da si stroš ke z možem delita? Tudi prav, čeprav sta zdaj zakonca in je praktično od obeh vse user posted image . Pri nas imava tako,da on plačuje položnice, jaz pa skrbim za hrano in večinoma tudi obleko in obutev za vse. In on skrbi še za oba avta, pa stroške pri bajti.
Trebušček je pa tudi že lep. Še malo, pa bo goden za v P user posted image .

ella, zate prav tako user posted image , pa še obema user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

suzi, večerja vama je pa prav gotovo teknila user posted image . Meni bi tudi user posted image   user posted image .
ms.anna, lepo da si se nam oglasila user posted image . Škoda da se nam večkrat nisi. Se pa lahko še popraviš do PDPja oz. dokler ne greš v Rim user posted image .

pina, mi je kar malo hudo zate, da moraš še delat user posted image . Upam, da ti čim hitreje mine!!!

Pa res, kje se DOLENJKA skriva user posted image user posted image user posted image

Mene je pa ponoči spet zgaga napadla user posted image . Ob 1h sem mogla iti Rupurut vzet in še dodaten povšter prinest, da si lahk ovzglavje zvišam,drugače mi tudi Rupurut ne pomaga user posted image . Pa sinoči me je desni kolk začel bolet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mater me jezi!!! Zdaj bo izgleda vse na kupu. Še ponoči sem se komaj primajala po tableto. Zjutraj je bilo mal o boljše, pol je bil samo en napačen nedolžen gib, pa je spet zabolelo user posted image user posted image .
Še malo, pa bo upam bolje!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.1.2008 10:01:57   
larisa
Pina, tud jaz sem kr mal user posted image , ko mi bejbe pametujejo, ampak po drugi strani pa se z user posted image  in user posted image  srečujem prvič in me lahko mariskaj nafopajo! Tkole, ko slišim besede, kot so od tebe, sem še najbolj zadovoljna. Na trenutke se mi zdi, da te nekateri ljudje hočejo prav strašit! Ampak sej se ne dam user posted image .
Joj si ne predstavljam, da bi bla v službi user posted image . Si res pridna.

Meti, men se tud zdi, da se ti je trebušček rahlo spustil, oz. se spušča. Ni kej bliža se naš čas user posted image . Ampak meni se ne zdi ogromen. Ful je lep, ker si lepo suhica, pa tak lep okrogel trebušček imaš!user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.1.2008 10:04:34   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: misar

saj vem, da je sitno vprašanje...sam ko vidim, da ste tle že une izkušene mamice pa me zanima, danes grem v lekarno. kaj točno moram za nego dojenčka kupit??? da ne iščem toliko za nazaj?

V lekarni sem jaz kupila samo Bepanthen in gazice za čiščenje popka. Alkohol imam doma, fiziološko tudi (čeprav je verjetno ne bom uporabljala). Lahko si omisliš tudi kakšen lekarniški pripravek za mazanje ritke, pa za bradavice..... pa morda mrežaste spodnjice.... Nekatere kupujejo tudi olivno olje, pa jaz ne vem zakaj user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.1.2008 10:06:28   
misar
no ravno to sem hotela vedeti, se pravi, če kupim bepanthen ne rabim hladilne za ritko? mislim, ker sem čist zblojena okoli tega???

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.1.2008 10:13:02   
misar
oz. bepanthen je bolj že za ranice, se pravi uporabljam hladilno mazilo za rito , pa za bradavice lanolin, če pa vseeno pride do ranjene kože pol pa uporabim bepanthen? imam prav al čist narobe???

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.1.2008 10:13:32   
bamby
Bepanthen je mazilo, ki zelo pomaga za vneto ritko, seveda če le ni prehudo, zato je bolje, da si za nego ritke zamisliš kaj bolj preprostega. Ker potem, če se bo ritka vnela ti Bepanthen tudi ne bo pomagal.
Prodajajo pa v lekarni prav posebno mazilo za nego ritke,ali pa jo kupiš v trgovini (Bubchen, Nivea, Baby Love (DM), meni jo je sestra prinesla eno iz Mercatorja, s katero je bila sama zelo zadovoljna in ne vsebuje cinka, imenuje se pa Hladilno mazilo (makra kozmetika) izvleček ognjiča v mandljevem olju, vitamin E, vitamin A, je pa v lončku)

Bepanthen pa pomaga tudi za vnete bradavice. Jo lahko uporabljaš za mazanje ,vendar si jih moraš pred dojenjem umit.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.1.2008 10:14:32   
itata
jutro,
meti kolk maš lep trbuščekuser posted image  men se zdi moj že čist ogormen in sploh je take čudne jajčaste oblike. tvoj pa tak lep okrogel in enakomeren.
evo danes perem oblekce in posteljnino za user posted image . bele stvari danes. barvne jutri. pol pa likanje vsega tegauser posted image  madonca ma že enih stvari pa sploh še ni rojen!
pol šibam v mesto. hodim na un stol dekompresijski ful pridno. ne vem če kej pomaga, ampak hodim predvsem zato, da lahk mal z babcami klepetam okol porodauser posted image  me to mal pomirja vse skupi... sej ne da sem nervozna, ampak tko. dodatno pomirja bo bolš rečeno.
se javim, ko se vrnem.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.1.2008 10:18:53   
MetiLu
Punce, hvala za pohvale bauhija, samo men se res zdi ogromen user posted image  user posted image  Včeraj sem ga komaj s sprehoda prinesla nazaj user posted image  malo se je res že spustil, samo ni pa še krize. Se pa čuti, ker me je zgaga nehala dajat, pa kot sem napisala, mi skoz želodček kruli user posted image  user posted image  Ampak kakšen teden nej bo le še na toplem, je treba še nekaj stvari uredit, da se bomo potem brez skrbi cartali user posted image

Bamby, glede stroškov imaš prav, samo midva sva poročena šele par mesecev, pa se glede financ nisva kaj dosti obremenjevala oz. pogovarjala, kako bo po poroki. Tako, da si stroške kar deliva, avto tudi vsak zase vzdržuje, čeprav ni glih čist tko (moj več prispeva), obleko in obutev večinoma jaz kupujem za oba, hrano pa koker nanese, enkrat jaz enkrat on, pa tud zadnji mesec je vse šlo na njegov račun user posted image  Če pogledam celotno sliko, nimava nobenih težav in prispevava čist po občutku. Bomo pa to leto videli kako bo user posted image  Ko bova enkrat menjala stanovanje za večje ali pa celo hišo, pol bo pa najbrž drugačna slika, bo treba prestrukturirat prilive in odlive user posted image  

Ata je pa na nevrološki ostal na opazovanju, ga bom šla najbrž jaz jutri pogledat, dones je treba na vizito počakat, če bomo zvedli kej novega user posted image  ah sej bo.

Misar, za začetek boš rabila kremo za ritko, fiziološko tekočino, zložence, trdo milo (potem ko odpade popek in se ga začne kopat), olje ali losjon za masažo, kremo za bradavice, jaz sem kupila še kremo proti mrazu in vetru, pa olivno olje.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.1.2008 10:19:32   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Bepanthen pa pomaga tudi za vnete bradavice. Jo lahko uporabljaš za mazanje ,vendar si jih moraš pred dojenjem umit.

user posted image user posted image user posted image  Meni je pa ravno to v lekarni rekla da je fajn bepanthen, ker ne rabim nič spirat predno dojim..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.1.2008 10:21:14   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: misar

no ravno to sem hotela vedeti, se pravi, če kupim bepanthen ne rabim hladilne za ritko? mislim, ker sem čist zblojena okoli tega???

Jaz sem kar oboje vzela.Hladilno mazilo je malo bolj mazljivo,Bepanthen mazilo je pa bolj gosto.Če bo imeluser posted image precej vneto ritko, ga bom s hladilnim mazala za zaščito pa z Bepanthenom.user posted image Mogoče ti bo ša kakšna bolj pojasnila kako in kaj.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?