bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy Punce, a patronazno je treba narocit, al kako bo vedla da sem rodila in naj kar pride. Rodila bom v LJ, drugace sem pa iz Domzal... Pri nas je tako,da ko prideš iz P, pokličeš h G, če ga imaš v lastnem kraju ali pa k osebnemu zdravniku in ti pošljejo babico ali patronažno na dom. larisa, najboljše, če se kar po svojem občutku ravneš, koliko boš imela kopalnico toplo, ko boš kopala . Pravijo, da naj bi bilo 25°, vendar bo verjetno 24° tudi zadosti. Otroka se itak kratek čas kopa, potem se ga pa tudi takoj obriše in obleče in mislim da ni bojazni,da bi se prehladil. srečka nosečka, vidim da tudi tebe nekaj virozica šlata . Tim sicer še vedno kašlja, ni pa kakšne vročine (zaenkrat ) misar, glede otekanja praktično ne moreš storiti skor ničesar, razen da čimveč noge v luft držiš. To je pa spet kar težko, razen če si v bolnici, kjer skoraj ves dan in noč posteljo peglaš, doma pa kar ni časa . Po porodu se bodo zadeve same od sebe uredile v kakšnih dveh, treh dneh...odvisno. meti, en zate z željo, da bo stari ata kmalu doma in da se vse srečno poide. Praviš,da si stroš ke z možem delita? Tudi prav, čeprav sta zdaj zakonca in je praktično od obeh vse . Pri nas imava tako,da on plačuje položnice, jaz pa skrbim za hrano in večinoma tudi obleko in obutev za vse. In on skrbi še za oba avta, pa stroške pri bajti. Trebušček je pa tudi že lep. Še malo, pa bo goden za v P . ella, zate prav tako , pa še obema za srečo! suzi, večerja vama je pa prav gotovo teknila . Meni bi tudi . ms.anna, lepo da si se nam oglasila . Škoda da se nam večkrat nisi. Se pa lahko še popraviš do PDPja oz. dokler ne greš v Rim . pina, mi je kar malo hudo zate, da moraš še delat . Upam, da ti čim hitreje mine!!! Pa res, kje se DOLENJKA skriva Mene je pa ponoči spet zgaga napadla . Ob 1h sem mogla iti Rupurut vzet in še dodaten povšter prinest, da si lahk ovzglavje zvišam,drugače mi tudi Rupurut ne pomaga . Pa sinoči me je desni kolk začel bolet . Mater me jezi!!! Zdaj bo izgleda vse na kupu. Še ponoči sem se komaj primajala po tableto. Zjutraj je bilo mal o boljše, pol je bil samo en napačen nedolžen gib, pa je spet zabolelo . Še malo, pa bo upam bolje!
|