|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
3.2.2008 9:59:32   
MetiLu
Dobro jutro user posted image  jest sem moram najprej pohvalit, da smo danes po dolgem, dolgem času imeli petelinji zajtrk in sva skuhala eno čist tapravo jotico user posted image  user posted image  user posted image  Pa da zdej vidmo, če smo malega kej zbezal user posted image  user posted image  user posted image

Spala sem ko polhek, zadnje dva dni se je tisto trganje res zelo umirilo, potreben pa je samo en obisk wc-ja na noč.

Suzi, kakšni ime sta imela pa izbrano? Za fantka so men ful všeč imena (poleg Janeza user posted image ) Luka, Mark, Ažbe, Matevž, Anže, Žiga, pa še kakšen bi se najdu, za punčke mam pa samo dva izbrana Zala in Iza, če bosta kdaj prišla na vrsto user posted image

Larisa in Nuka, hvala za spodbudo, moj možek bo čist navdušen, ko bo poštar s paketi začel zvonit user posted image  user posted image  user posted image

Sem mal pridna dones, en stroj je že skoraj opran, dva sta še v vrsti, sem pa tud že recept za flancate poiskala, zdej pa zbiram pogum, da se jih spravim narest user posted image  
Kaj boste dones kuhale?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.2.2008 10:08:16   
nizy
js sm tut še tle ,pri nas se še nič ne dogaja .Tut bolečin ,ki so bile te dni prisotne ni user posted image user posted image .
Je naši user posted image fajn v mamini garsonjeri user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.2.2008 10:12:48   
Februarka08
Punčke, dajte mi povedat kakšno ime se vam zdi Larisa? Do sedaj sva imela za user posted image skoz Ana Marija, pol je pa men eno noč padla v glavo Larisa. Zdej sem pa v dilemi... Oba sta mi všeč... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.2.2008 10:19:20   
itata
jutro,
bila včeraj zvečer na pijači - brat imel RD - pa spala 9 ur, ampak sem kar zmatrana še zmeri. pa še zdel se mi je zjutri da mi je voda odtekla... nič bat. mi ni. sam zdej mi tolk ven teče - pa ne beli tok, ampak tko bolj redko - že kak teden, da mam skoz vložek. ampak mali. no danes pa vstanem in valda v ležečem stanju se je tega mal več nabral. dokler sem jaz prišla počasi do wc-ja, vmes še neki s tal pobrala, da sem lepo počepnila vmes, sem imela spodnje hlače čist mokre, vložek pa tud. ampak glede na to, da zdej ni nič, ampak se mi to skoz po malem dogaja, mislim,da ni nič.
a še kateri tolk toka ven teče??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.2.2008 10:26:48   
Janey
iatata mogoče ti plodovnica odteka. Če imaš vse mokro to ni ok. Včasih steče samo malo. Pojdi raje se v P pokazat. Bolše da si mirna, kot da te skrbi, pa bo še kaj narobe.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
3.2.2008 10:27:02   
Februarka08
Itata, tud jest mam tolk belga toka, da to sploh več ne morm verjet... Že danes zjutraj v postelji se mi je neki čudn zdel, da je vse mokro... Sem se že mal ustrašla. Pridem na wc, obrišem, se je kar pocedilo.user posted image Groza, kolk ga je. Non stop bi bila lahko na wc-ju in brisala al pa vložke menjala... Saj sem brala, da je to na koncu user posted image normalno, samo tolkouser posted image ? No ja, samo da se potem neha... Ah, potem bo pa spet nekaj drugega teklo ven... Nikol nism zadovoljna.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.2.2008 10:29:45   
pina-1
o ste se zbudile...vidim da nas je kar nekaj kismo dobro spale.

jaz sem sedaj mamino vabilo za 50. r dan spackala skupi in sedaj tuki šarim pa berem če je kaj novega, pa zgleda da je dolenjka res fajn zaropotala, da nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image

suzika moja, ne bit žalsotna, sej veš da boš mela dečvico pa ne bo tolko panike glede imenauser posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa čudeži dogajajo... Mi ne bomo imeli Ane. Je mojmu možeku drugo ime všeč in Mia se strinja... Ne morem verjet. Sem pa obljubla da ne bom nikomur povedala, to naj bi bilo presenečenje za vse. No bomo videli na koncu. Upam, da si Mia na koncu ne bo premislila in bo hotela Ano.user posted image
No bomo videli kaj bo.

Grem sedaj kavč pegčat zraven mojga.

Aja kosilo; pri nas bo juhica in pa piščančje meso pa neki e zraven. Kaj ne vem. Ideja????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.2.2008 10:31:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Itata, tud jest mam tolk belga toka, da to sploh več ne morm verjet... Že danes zjutraj v postelji se mi je neki čudn zdel, da je vse mokro... Sem se že mal ustrašla. Pridem na wc, obrišem, se je kar pocedilo.user posted image Groza, kolk ga je. Non stop bi bila lahko na wc-ju in brisala al pa vložke menjala... Saj sem brala, da je to na koncu user posted image normalno, samo tolkouser posted image ? No ja, samo da se potem neha... Ah, potem bo pa spet nekaj drugega teklo ven... Nikol nism zadovoljna.user posted image

V P moraš nujno to povedat al pa svoji G če jo še imaš....mogoče imaš kakšno vnetje, ker velika količina belega toka ni normalna. Ena moja kolegica je imela tudi veliko belega toka, pa so bris za steptokok b nardili in ga je imela. Če jetako moraš TAKOJ dobit antibiotike in ne smeš rodit, ker je lahko user posted image slep ali pa kaj. Nočem te strašit, ampak vseeno je to treba povedat, da te pregledajo. Če je pa kakšno vnetje pa je tut dobro, da se prej pozdravi preden se user posted image rodi.

Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.2.2008 10:31:20   
dolenjka
Tudi jaz ga imam veliko, pa še mal mi urin uhaja in pol je to skupi k user posted image  bljakkkk

No, panakota se že hladi user posted image  Zdej bom pa mal salamce narezala, pa mojga sem po tatarski biftek poslala in še sirček pa kaj kislega zraven vržem in to bo to. Kaj več pa ne bo šlo, žal user posted image
Prideta pa že čez eno uro, jaz sem pa mislila kako bom danes ležala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4259
3.2.2008 10:34:42   
Janey
Jaz sem pa zmazala celo skledo muslijev zdaj grem pa pod tuš, pa glavo prat pa vse da bom lepa za mami. Pridem preden grema še pokukat če je že kterauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.2.2008 10:40:19   
Janey
user posted image user posted image sem prišla v kopalnico in lubek stoji v baniuser posted image user posted image user posted image bi se mu z veseljem pridružila ampak on ima vedno tako brrrrrr vodo...se morem potem vedno prej pogajat za toplo preden greva skupi pod tuš. Danes sem bila prepozna, zmrzovala pa tut nebom. Upam samo da mi je vse ne porabi, ker pol lahko še pol ure spet čakam.

No tak da sem spet malo tuuser posted image user posted image

ena je spraševala za ime Larisa. Meni je kar všeč. Moram rečt da lepše kot ana marija. pina vi ste pa tutuser posted image user posted image user posted image punce hitro bo treba rodir, naši malčki so se že navadili na imenauser posted image user posted image

Pina njoke bi jaz tu zraven jedla al pa rižekauser posted image user posted image

dolenjka je pa pridna danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak le glej, da si ob 12 tu nacrtana in napišeš odpustniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
3.2.2008 10:40:48   
MetiLu
Jest sem tud do zdej imela ful belega toka, zadnje dni se je pa malo ustavilo in je v mejah normale. Samo ni bil nikol tok zelo tekoč user posted image  Itata, jaz bi na tvojem mestu preverila v P.

Februarka, Larisa je lepo ime, poznam glih eno user posted image  Lariso, staro leto in par mesecev, pa je tok srčkana user posted image

Mene pa zdej skoz neki v spodnjem delu trebuha boli, kot pred menstro, pa sem pa ke me malo špikne v nožniciuser posted image  Ampak nič po intrevalih... Upam, da je mali ok, da ga nisva kej preveč vznemirila user posted image

Naju pa moja tašča vabi na kosilo, samo se ne morav zorganizirat, ker ima moj popoldan šiht, pa bi mogla it vsak s svojim avtom, to se mi pa glih ne lub user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.2.2008 10:41:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

V P moraš nujno to povedat al pa svoji G če jo še imaš....mogoče imaš kakšno vnetje, ker velika količina belega toka ni normalna. Ena moja kolegica je imela tudi veliko belega toka, pa so bris za steptokok b nardili in ga je imela. Če jetako moraš TAKOJ dobit antibiotike in ne smeš rodit, ker je lahko user posted image slep ali pa kaj. Nočem te strašit, ampak vseeno je to treba povedat, da te pregledajo. Če je pa kakšno vnetje pa je tut dobro, da se prej pozdravi preden se user posted image rodi.

Ja, saj to sem ji že zadnjič omenila, da ne vem, ali mi plodovnica odteka ali je bel tok... Pa pogleda (sicer bolj površno), pa pravi ne to je beli tok.user posted image Drugega pa ni nič naredila... No razen pregled MV, ampak to ne paše zraven... V sredo imam itak spet pregled in ji bom še enkrat rekla... Oh, same skrbi. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
3.2.2008 10:43:01   
Janey
meti mene tak kot pri M skoraj non stop boli. Pa ne malo....pa se nič ne dogaja, mali je pa tut ok. To ti ni treba skrbetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4264
3.2.2008 10:50:09   
itata
janey: kaj pa vem. se mi že cel teden to dogaja. pa me je gledeala G v sredo nazadnje pa nimam nobenga vnetja. vsaj ne da bi vedla... bom jutri poklicala - če ne mam pa v tor itak pregled. sem mela že prej ful toka, zdej je sam mal bolj redek in več ga je. tko da sem že skoz ta male vložke mela... že prej.
vidim, da se to tud drugim dogaja. pa verjetno mi mal tud urina uhaja, ko se kej prepognem al pa kej...
sej mi ni tko panika pa to, sam danes je blo tko mal več na kupu pa se mi je zdel. bomo vidl. zdej se mi zdi vse normalno. tko da ne vem. otrok tud miga, tko da recimo, da je ok.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
3.2.2008 10:53:41   
Janey
itata sej sama veš in vidiš kak je. Če je v mejah normale pol tak ok...ampak če boš imela fejst mokro pa raje kar pojdi...s tem se ni za igrat. Tudi meni se urin kar vliva ven na trenutke, ampak ta smrdi, plodovica pa baje ne. Vložke tut jaz nosim že 2 meseca, ker drugače b lahko vse hlačke poknila v smeti od flekov.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
3.2.2008 11:07:44   
katka37
Dobro jutro-dan!

Pol dneva skoraj vsak dan prespim. Po dolgem času sem malo boljše spala, še lepe sanje sem imela.

Nuka in Nizy, mislite, da bomo v tretje kaj hitreje rodile? Jaz sem prvič šla v bolnico v četrtek, rodila v soboto, ko sem dobila prave popadke, drugič pa mi je ob 7.00 odtekla voda, prišla v bolnico, so me zrihali, ob 9.00 dobila popadke in 10.45 rodila.

Itata, izcedek pa imamo res verjetno vse malo povečan, se meni tudi na trenutke zdi, kot da plodovnica malo izteka.

O EMI pa raje ne bi, mi je bilo slabo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
3.2.2008 11:10:09   
pina-1
jaz pa mini vožke nosim že celo nosečnost.user posted image  mam skozi povečn beli tok, tako da mi je vse to normalno...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
3.2.2008 11:37:38   
buči
A za ta streptokok oz. kužbo naredijo extra test?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
3.2.2008 11:44:28   
MetiLu
Jest sem pa kar goveje zrezke dala tenstat, pa skoraj vse sestavince za flancate sem že skup vrgla, še kvasek čakam, da se dvigne user posted image  Me prov zanima, kakšni bodo teli moji flancati user posted image  user posted image  user posted image

Stroji v kopalnici laufajo, zunaj se pa neki snegec sili padat. Dones ne grem nikamor, se mi ne da. Tko, da bom taščino kuhanje pol izkoristila, ko ne bom mogla za šporgetom stat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
3.2.2008 11:54:29   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

A za ta streptokok oz. kužbo naredijo extra test?

Samo če se jim zdi potrebno. Ponavadi ga ne delajo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
3.2.2008 12:00:12   
Janey
Tak..jaz sem stuširana (voda je bila UŠAAAAAAAAA) in zrihtana in že v nizkem štartu. Lepo pridno pojdite rodit tiste, ki dobite čez 5 min odpustnico. Če je še nebo, pa si jo kar same vzamite. Jaz grem zdaj na RD in bom vzela ruzak kar zraven, ker sem rekla, da bom danes rodilauser posted image user posted image user posted image če bom pa jutri še vedno tu pa...me mali že zdaj ne ubogauser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
3.2.2008 12:14:34   
Marusah

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image   
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
07. user posted image  Buči, 31 let, 2. user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, 23 let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 24 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image  

65 user posted image , pričakujemo  še 14 deklic, 19 fantkov in 33 user posted image .

user posted image  Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 

user posted image

21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA
rojstvo ob 20:22 - 3030 g in 51 cm

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)

NINO
3050 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)

MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)

ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm

user posted image

28.1.2008 - Tamala_82 (PDP 26.2.2008)

MARK
rojstvo ob: 6:00 - 2500 g in 46 cm

user posted image

30.1.2008 - Bamby (PDP 14.2.2008)

ANAJA
3290 g in 52 cm

user posted image

31.1.2008 - mala_pikica (PDP -02.2.2008)

LUKA
rojstvo ob 5:08 - 2850 g in 49,5 cm

user posted image

2.2.2008 - p@tricij@ (PDP 3.2.2008)

FANTEK
rojstvo ob 5:10 - 3320 g in 49 cm

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
3.2.2008 12:18:50   
Marusah
Pozdravljene,

Jaz sem še vedno v enem kosu user posted image  Je pa pri nas ta vikend pesrto tako, da vam ne sledim glih najbolj. Pridem pa vsake toliko počekirat, če je slučajno katera rodila - to pa res ne smem zamudit user posted image

Danes končno postavimo še zibko in previjalno.... (bom poslikala, ko bo vse stalo in pripopala v album) potem pa sma z user posted image  pripravljena na porodnišnico user posted image user posted image user posted image  Ups, sem pozabla na odpusnico user posted image

Bom jurti dopoldan imela več časa, da vas malo preberem za nazaj...

Lepo nedeljo vsem....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
3.2.2008 12:44:16   
polonca78
dober dan!

jst imam pa eno vprašanje: kako zgleda, ko se ti odlušči čep? namreč včeraj zvečer sem opazila na toaletnem papirju oz. večih sluz z krvavimi nitkami vmes.  zdej pa ne vem ali je to to. neke enormne količine sluzi pa tudi niso bile. pa še cel večer mi je  otrdeval trebuh, tko da sem upala, da bom šla že kar rodit.

zbudila sem se čist sitna, ker se ponoči ni začelo nič dogajat. user posted image in ne samo, da se ni nič začelo, danes je čisto mirno. še baby je nenormalno miren. user posted image pa še na neki praznovanje moram it, pa se mi tko ne da. user posted image bogi moj možek, ko me mora danes prenašat.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?