|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.2.2008 11:40:47   
Februarka08
Hvala mlavla!user posted image
Pol morm pa jest tud že zdej z odpustnico začet težit... To zgleda pomen, da še ne bo tako hitro user posted image pogledal na svet...user posted image Meti tud že nekaj časa ˝teži˝ zanjo, evo pa je še vedno Kinder jajček.user posted image No, dolenjka, zahtevam odpustnico!user posted image
Uh, Ella, si pa pridna in čez PDP!user posted image Jaz že sedaj nič več ne morm... No, vsaj dans ne, ker me vse čudno zateguje... Hitr pejta v pojstlo in maratonsko joto udarta, pa bo!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
2.2.2008 11:45:13   
larisa
Patricija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....za user posted image  (žana, lana, jana, morda celo an-a,...sej ni važno) važno da je prišel in da ste zdravi in veseli!!!user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
2.2.2008 11:49:45   
pina-1
juhuuuu pa mamo prvega uradnega februarčka.
P@tricij@ čestitke za user posted image . Čimveč cartanja in hitro domov, da nam poročaš kako je šlo.

Joj jaz sem pa tako sitna. Se mi tako nič ne da, pa bi ne vem kaj vse počela. ŠE kuhat se mi ne da, pa bi morala tudi kaj spečt.. Grrrrr kam me bo ta sitnost pripeljala...
Dolenjka dejmi odpustnico, mogoče me s tem spraviš v dobro voljouser posted image user posted image user posted image

Moj je pa šel zdej kantino rihtat, pa vino neki pretakat, ker bo treba sode dopolnit,.... ga zgelda daje gnezditveni sindromuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
2.2.2008 11:50:56   
Janey
Dobro jutro

p@tricij@ čestitke za sineka

Jaz sem pa danes spala do 11 skoraj, ko me je zbudila sodelavka, ki ni nehala brbljat...še napol v komi sem samo mhm govorila vsak dan dobim vsaj 3 sms in vsaj 3 klice če sem že šla. NISEM IN BOM POVEDALA KO BOM. Jebenti a je res tako težko razumet, da bom POVEDALA KO BOM. Jezna ko , tako mi grejo že na živce. Nakar se mi še tašča za dobro jutro gor dere, da je že ne vem kdo vse klical, če smo že.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  lahko znorim?
Jaz bi tut že šla... sem čeraj zvečer spet mela take krče...pol se pa vedno do jutra umirijo...tamalemu je prelepo not, da bi ve prišel

midva sma imela pa pozn zajtrk, sem pojedla eno kajzarco z medekom in en krof, pa sem sita do 5ih če verjameš...imama pa še ravno dva bona, tak da grema danes na bone jest, pa malo po mestu na špancir.

Tudi aleluja je pela danes zjutraj
sem sanjala da sem na ctg prriključena in je risal ful popadkeškoda, da so bile samo sanje.

Včeraj sem se tudi očedila...noge, prijateljico,nohtke postrigla torbo sem premaknila k stopnicam in zdaj sem že v nizkem štartu

Grem se umit in oblečt

< Sporočilo je popravil Janey -- 2.2.2008 11:57:17 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
2.2.2008 11:56:50   
ella79
janey kakšen poste user posted image user posted image user posted image user posted image
men gre tudi na živce, k vsi spašujejo a je že, sej bo jutri... ma kaj pa oni vedo user posted image user posted image user posted image user posted image sem jaz tudi potem vsa sitna in jezna k user posted image user posted image user posted image najboljš da izklopim tel., pa da mam mir, k se mi sploh ne da z nobenmu pogovarjat, vsi tok pametni.... te čist zastopim... potem pa začnejo, ja če zamuja bo pa user posted image , se sam smejim user posted image user posted image user posted image user posted image k vsi vse vedo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
2.2.2008 12:00:37   
Janey
Joj zakaj mi je pa tak post ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

SEJ JE ŽE FEBRUAR...ŠE RR ME ZAJEBAVA, PA MI KRAJŠA POSTE, RAJE GA JE DALO V ŠIRINO, KOT V DOLŽINO, DA NEBI BILI ČIMPREJ NA 200user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teta pehta zdaj pa nehaj čarat, vidiš, da smo že vsi živčniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
2.2.2008 12:01:09   
larisa
GRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , NE NAJDEM TISTIH STRANI K SO RECEPTI OD ROLADIC.....A MI KERA LAHKO POMAGA????

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
2.2.2008 12:06:02   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

GRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , NE NAJDEM TISTIH STRANI K SO RECEPTI OD ROLADIC.....A MI KERA LAHKO POMAGA????

na izzi od moje mami:

3 jajce, 5 žlic cukra en vanili, penasto zmešaš, dodaš 3 žlice olja in zmešaš, nato z roko(vilivo) primešaš 5 žlic moke in en pecilni in naliješ v pekač. Pečeš 10-12 min na 180.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
2.2.2008 12:07:36   
Janey
Pa še druga:

3 jajca (sobna temperatura)
15 dag sladkorja
10 dag moke
5 dag jedilnega škroba
6 žlic vroče vode
vanilijev sladkor
žlička pecilnega praška
marmelada po želji

Jajca stepamo približno 4 minute, da se spenijo, nato dodamo sladkor in vanilijev sladkor in stepamo še približno 1 minuto. Nato dodamo 6 žlic vroče vode, masa se mora povečati vsaj za trikrat. Moko, jedilni škrob in pecilni prašek na to maso presejemo (počasi) in mešamo. Maso zlijemo na pekač (standardni - nizek), ki smo ga (obvezno) obložili s peki papirjem in damo v pečico za 8 minut na 225 stopinj. Če prepozno vzamemo ven, se bo rolada prelomila, drugače pa ne.
Prej si že pripravimo raztegnjeno kuhinjsko krpo, ki smo jo posuli s sladkorjem. Pečeno maso zvrnemo na krpo skupaj s peki papirjem, ki ga takoj pokapamo z mrzlo vodo. Peki papir previdno odstranimo iz mase (kar hitro), pečeno maso namažemo (previdno) z marmelado in si pri zavijanju pomagamo s krpo. Rolado damo v hladilnik za 6 minut, da se ohladi. Ko jo vzamemo iz hladilnika jo narežemo na poljubno široke koščke in okrasimo s sadjem po želji..

pa dober tekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
2.2.2008 12:13:51   
Februarka08
Tok sm sitnarla, da HOČEM 1 krof, da sm celo štalo nardila po vasi.user posted image So hotl kr vsi v trgovino po krof za user posted imageuser posted image user posted image user posted image No, pol sm pa dobla 2 od sosede k jih je doma pekla... Zdej mi je pa slabo po enem in pol.user posted image Klinc, pa taka želja, če ti je potem slabo...
Janey, ti se kar izkašljaj in ugasni in izklopi vse telefone po bajti... Še od tašče.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
2.2.2008 12:16:59   
misar
p@tricij@ user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...smo veseli novega februarčka...ja zdaj bo treba pa dve punčki hitro rodit...user posted image babe akcija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
2.2.2008 12:23:27   
larisa
Janey havalaaaa user posted image ...grem delat!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
2.2.2008 12:28:27   
*Naja
p@tricij@user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image !!!

Jst sem pa ravno na dvd-ju pogledala film o J.Cashu....ful dober film, s še bolj dobrim koncem....kr za zjokatuser posted image user posted image .
Sem pa spila že skor 1,5 l limonade, tak da sem si kr za sebe danes rezervirala wc školjkouser posted image . Imam pa še vedno mal vročine....37.4...glih tolk, da sem ko cunjauser posted image .
Ampak bom vseen pop. verjetn kej spekla. Sem šla mal na kulinarično Slo. za recepti šnofat, pa so zdej v prvem planu kvašeni flancati. So tolk dobr na uni fotografiji zgledal, da jih hočem danes jest, pa pikauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
2.2.2008 12:34:33   
Janey
larisa hočem en košček v zamenouser posted image user posted image user posted image user posted image hehe...ni za kajuser posted image user posted image da ti le rata...meni se vedno zlomiuser posted image user posted image

lara upam, da se čimprej pozdraviš

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.2.2008 12:43:41   
pina-1
moja mia je tudi sedaj pri teti ki kruh vozi dobila dva krofa: enega zanjo in enega za mami. Naj tudi Ana čuti da je danes pust.
Po kosilu bomo mogoče šli v sosednjo vas, pogledat če grejo kaj v pusta, popoldne bom pa pekla verjetno buhteljne. So hitreje narejeni kot krofi. pa dobri so tudi. Zvečer naj bi imeli neko pustno feštico, tako da bom prispevala pecivo, že ki nisem okoli hodila po klobase in jajčkauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.2.2008 12:45:56   
dolenjka
Še domača naloga z zamudo:

Pajkici, teji28, speli (2 user posted image ) in nizy podarjam odpustnico

P@tricij@ si jo je pa itak kar predčasno vzela user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.2.2008 12:50:31   
Janey
A mislite da je speli že rodila glede na to, da ima user posted image user posted image ??? Pomoje je...redkokatera gre čez rokuser posted image user posted image

dolenjka to pa ni lepo od tebe, da vsak dan z zamudo daješ te odpustnice...če ti nisi točna, kako naj bomo me??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
2.2.2008 12:58:15   
*Naja
Sem šla prečekirat, kdaj se je p@tricij@ nazadnje javila. No, 31.01. dopoldan je še pisala na RR. Zdej si pa poglejte, kaj je med drugim napisala, da se boste še ostale kej naučile iz tega. Tako se posluša  in uboga svojega možekauser posted image user posted image user posted image ....

...mi je pa  naročil, da bi naj rodila kar v soboto ali pa v nedeljo, ker ima takrat najbolj čas. tako da Dolenjka, prosim za dovoljenje za čez vikend. bo šlo?...

Evo in je rodila s petka na soboto....Tak, zdej grem pa kr mojega zaslišat, kdaj naj grem rodituser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.2.2008 12:59:31   
Janey
hehe...moj je včeraj rekel, da bom danes ob 20.00user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.2.2008 13:01:29   
dolenjka
Z mojim sva se mal spičla, tko da zame je boljš, da ga ne vprašam kdaj, ker me zdele verjetn tut pelu ne bi user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.2.2008 13:03:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Z mojim sva se mal spičla, tko da zame je boljš, da ga ne vprašam kdaj, ker me zdele verjetn tut pelu ne bi user posted image  user posted image  user posted image

Misliš...v sekundi bi bilo vse pozabljeno...poskusiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.2.2008 13:05:42   
dolenjka
Rajš ne, k ga bom še rabla, ga lohk reveža še rukne user posted image

Ej Meti, maskaro ti odsvetujem, ker včasih tudi obraz masira in boš pol vsa razmazana. No ja, sej itak so pa maškare user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
2.2.2008 13:21:20   
MetiLu
Mami se je ravnokar odpeljala, je bila pridna in je tanovo posteljnino zlikala user posted image  pravi, da ne more pri miru sedet user posted image  

Jest pa zdele kavico žulim in upam na eno alelujo, je spet že od včeraj ni na sporedu user posted image  Pol pa na hitrco en kosilček naredim, da se z malim ne bova lačna masirala user posted image  bom kar eno bučko popekla, pa v špagetke zamešala user posted image

No, tiste, ki obvladate rolade, jaz sem jo zadnjič naredila, pa je bila ful dobra, samo testo se mi je posedlo(zbilo). Sem jo mogoče prehiro zavila al pa preveč na hladno dala takoj? Kakšen nasvet?

Nehite s krofi in flancati user posted image  jest bi tud flancate (krofe zmeraj jem prazne, ker ne maram marmelade user posted image ), pa jih noben noče spečt user posted image  Dolenjka, a imate pri vas kakšno pekarno v bližini, da grem spotoma kej iskat?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
2.2.2008 13:24:40   
dolenjka
Ne, spotoma imaš samo Merkator in Tuš, danes imajo ziher kej, sam zame ni treba user posted image  sej veš, dieta pa to. Sem si spekla štrudel brez cukra pa ga nobenmu ne dam user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
2.2.2008 13:26:33   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej Meti, maskaro ti odsvetujem, ker včasih tudi obraz masira in boš pol vsa razmazana. No ja, sej itak so pa maškare user posted image  user posted image  user posted image

Ah, bom pa rajš mal maškara user posted image , res se mi ne lub zdele it umivat...
Moj pa pravi, da bi lahko šla v ponedeljek al pa torek, ker mu je šef začuda tri dni skup frej pisal user posted image  No bomo vidl, če bo kej iz tega user posted image

Ena melodija se oglaša, grem v kopalnico preverit user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?