Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 11:40:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala mlavla! Pol morm pa jest tud že zdej z odpustnico začet težit... To zgleda pomen, da še ne bo tako hitro pogledal na svet... Meti tud že nekaj časa ˝teži˝ zanjo, evo pa je še vedno Kinder jajček. No, dolenjka, zahtevam odpustnico! Uh, Ella, si pa pridna in čez PDP! Jaz že sedaj nič več ne morm... No, vsaj dans ne, ker me vse čudno zateguje... Hitr pejta v pojstlo in maratonsko joto udarta, pa bo!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 11:45:13
|
|
|
|
larisa
|
Patricija ....za (žana, lana, jana, morda celo an-a,...sej ni važno) važno da je prišel in da ste zdravi in veseli!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 11:49:45
|
|
|
|
pina-1
|
juhuuuu pa mamo prvega uradnega februarčka. P@tricij@ čestitke za . Čimveč cartanja in hitro domov, da nam poročaš kako je šlo. Joj jaz sem pa tako sitna. Se mi tako nič ne da, pa bi ne vem kaj vse počela. ŠE kuhat se mi ne da, pa bi morala tudi kaj spečt.. Grrrrr kam me bo ta sitnost pripeljala... Dolenjka dejmi odpustnico, mogoče me s tem spraviš v dobro voljo Moj je pa šel zdej kantino rihtat, pa vino neki pretakat, ker bo treba sode dopolnit,.... ga zgelda daje gnezditveni sindrom
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 11:50:56
|
|
|
|
Janey
|
Dobro jutro p@tricij@ čestitke za sineka Jaz sem pa danes spala do 11 skoraj, ko me je zbudila sodelavka, ki ni nehala brbljat...še napol v komi sem samo mhm govorila vsak dan dobim vsaj 3 sms in vsaj 3 klice če sem že šla. NISEM IN BOM POVEDALA KO BOM. Jebenti a je res tako težko razumet, da bom POVEDALA KO BOM. Jezna ko , tako mi grejo že na živce. Nakar se mi še tašča za dobro jutro gor dere, da je že ne vem kdo vse klical, če smo že.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lahko znorim? Jaz bi tut že šla... sem čeraj zvečer spet mela take krče...pol se pa vedno do jutra umirijo...tamalemu je prelepo not, da bi ve prišel midva sma imela pa pozn zajtrk, sem pojedla eno kajzarco z medekom in en krof, pa sem sita do 5ih če verjameš...imama pa še ravno dva bona, tak da grema danes na bone jest, pa malo po mestu na špancir. Tudi aleluja je pela danes zjutraj sem sanjala da sem na ctg prriključena in je risal ful popadkeškoda, da so bile samo sanje. Včeraj sem se tudi očedila...noge, prijateljico,nohtke postrigla torbo sem premaknila k stopnicam in zdaj sem že v nizkem štartu Grem se umit in oblečt
< Sporočilo je popravil Janey -- 2.2.2008 11:57:17 >
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 11:56:50
|
|
|
|
ella79
|
janey kakšen poste men gre tudi na živce, k vsi spašujejo a je že, sej bo jutri... ma kaj pa oni vedo sem jaz tudi potem vsa sitna in jezna k najboljš da izklopim tel., pa da mam mir, k se mi sploh ne da z nobenmu pogovarjat, vsi tok pametni.... te čist zastopim... potem pa začnejo, ja če zamuja bo pa , se sam smejim k vsi vse vedo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:00:37
|
|
|
|
Janey
|
Joj zakaj mi je pa tak post ven vrglo SEJ JE ŽE FEBRUAR...ŠE RR ME ZAJEBAVA, PA MI KRAJŠA POSTE, RAJE GA JE DALO V ŠIRINO, KOT V DOLŽINO, DA NEBI BILI ČIMPREJ NA 200 teta pehta zdaj pa nehaj čarat, vidiš, da smo že vsi živčni
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:01:09
|
|
|
|
larisa
|
GRRRRRRRRR , NE NAJDEM TISTIH STRANI K SO RECEPTI OD ROLADIC.....A MI KERA LAHKO POMAGA????
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:06:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa GRRRRRRRRR , NE NAJDEM TISTIH STRANI K SO RECEPTI OD ROLADIC.....A MI KERA LAHKO POMAGA???? na izzi od moje mami: 3 jajce, 5 žlic cukra en vanili, penasto zmešaš, dodaš 3 žlice olja in zmešaš, nato z roko(vilivo) primešaš 5 žlic moke in en pecilni in naliješ v pekač. Pečeš 10-12 min na 180.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:07:36
|
|
|
|
Janey
|
Pa še druga: 3 jajca (sobna temperatura) 15 dag sladkorja 10 dag moke 5 dag jedilnega škroba 6 žlic vroče vode vanilijev sladkor žlička pecilnega praška marmelada po želji Jajca stepamo približno 4 minute, da se spenijo, nato dodamo sladkor in vanilijev sladkor in stepamo še približno 1 minuto. Nato dodamo 6 žlic vroče vode, masa se mora povečati vsaj za trikrat. Moko, jedilni škrob in pecilni prašek na to maso presejemo (počasi) in mešamo. Maso zlijemo na pekač (standardni - nizek), ki smo ga (obvezno) obložili s peki papirjem in damo v pečico za 8 minut na 225 stopinj. Če prepozno vzamemo ven, se bo rolada prelomila, drugače pa ne. Prej si že pripravimo raztegnjeno kuhinjsko krpo, ki smo jo posuli s sladkorjem. Pečeno maso zvrnemo na krpo skupaj s peki papirjem, ki ga takoj pokapamo z mrzlo vodo. Peki papir previdno odstranimo iz mase (kar hitro), pečeno maso namažemo (previdno) z marmelado in si pri zavijanju pomagamo s krpo. Rolado damo v hladilnik za 6 minut, da se ohladi. Ko jo vzamemo iz hladilnika jo narežemo na poljubno široke koščke in okrasimo s sadjem po želji.. pa dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:13:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Tok sm sitnarla, da HOČEM 1 krof, da sm celo štalo nardila po vasi. So hotl kr vsi v trgovino po krof za . No, pol sm pa dobla 2 od sosede k jih je doma pekla... Zdej mi je pa slabo po enem in pol. Klinc, pa taka želja, če ti je potem slabo... Janey, ti se kar izkašljaj in ugasni in izklopi vse telefone po bajti... Še od tašče.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:16:59
|
|
|
|
misar
|
p@tricij@ čestitke ...smo veseli novega februarčka...ja zdaj bo treba pa dve punčki hitro rodit... babe akcija!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:23:27
|
|
|
|
larisa
|
Janey havalaaaa ...grem delat!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:28:27
|
|
|
|
*Naja
|
p@tricij@- za !!! Jst sem pa ravno na dvd-ju pogledala film o J.Cashu....ful dober film, s še bolj dobrim koncem....kr za zjokat . Sem pa spila že skor 1,5 l limonade, tak da sem si kr za sebe danes rezervirala wc školjko . Imam pa še vedno mal vročine....37.4...glih tolk, da sem ko cunja . Ampak bom vseen pop. verjetn kej spekla. Sem šla mal na kulinarično Slo. za recepti šnofat, pa so zdej v prvem planu kvašeni flancati. So tolk dobr na uni fotografiji zgledal, da jih hočem danes jest, pa pika .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:34:33
|
|
|
|
Janey
|
larisa hočem en košček v zameno hehe...ni za kaj da ti le rata...meni se vedno zlomi lara upam, da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:43:41
|
|
|
|
pina-1
|
moja mia je tudi sedaj pri teti ki kruh vozi dobila dva krofa: enega zanjo in enega za mami. Naj tudi Ana čuti da je danes pust. Po kosilu bomo mogoče šli v sosednjo vas, pogledat če grejo kaj v pusta, popoldne bom pa pekla verjetno buhteljne. So hitreje narejeni kot krofi. pa dobri so tudi. Zvečer naj bi imeli neko pustno feštico, tako da bom prispevala pecivo, že ki nisem okoli hodila po klobase in jajčka
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:45:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Še domača naloga z zamudo: Pajkici, teji28, speli (2 ) in nizy podarjam odpustnico P@tricij@ si jo je pa itak kar predčasno vzela
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:50:31
|
|
|
|
Janey
|
A mislite da je speli že rodila glede na to, da ima ??? Pomoje je...redkokatera gre čez rok dolenjka to pa ni lepo od tebe, da vsak dan z zamudo daješ te odpustnice...če ti nisi točna, kako naj bomo me??
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:58:15
|
|
|
|
*Naja
|
Sem šla prečekirat, kdaj se je p@tricij@ nazadnje javila. No, 31.01. dopoldan je še pisala na RR. Zdej si pa poglejte, kaj je med drugim napisala, da se boste še ostale kej naučile iz tega. Tako se posluša in uboga svojega možeka .... ...mi je pa naročil, da bi naj rodila kar v soboto ali pa v nedeljo, ker ima takrat najbolj čas. tako da Dolenjka, prosim za dovoljenje za čez vikend. bo šlo?... Evo in je rodila s petka na soboto....Tak, zdej grem pa kr mojega zaslišat, kdaj naj grem rodit .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 12:59:31
|
|
|
|
Janey
|
hehe...moj je včeraj rekel, da bom danes ob 20.00
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:01:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Z mojim sva se mal spičla, tko da zame je boljš, da ga ne vprašam kdaj, ker me zdele verjetn tut pelu ne bi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:03:51
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Z mojim sva se mal spičla, tko da zame je boljš, da ga ne vprašam kdaj, ker me zdele verjetn tut pelu ne bi Misliš...v sekundi bi bilo vse pozabljeno...poskusi
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:05:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Rajš ne, k ga bom še rabla, ga lohk reveža še rukne Ej Meti, maskaro ti odsvetujem, ker včasih tudi obraz masira in boš pol vsa razmazana. No ja, sej itak so pa maškare
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:21:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Mami se je ravnokar odpeljala, je bila pridna in je tanovo posteljnino zlikala pravi, da ne more pri miru sedet Jest pa zdele kavico žulim in upam na eno alelujo, je spet že od včeraj ni na sporedu Pol pa na hitrco en kosilček naredim, da se z malim ne bova lačna masirala bom kar eno bučko popekla, pa v špagetke zamešala No, tiste, ki obvladate rolade, jaz sem jo zadnjič naredila, pa je bila ful dobra, samo testo se mi je posedlo(zbilo). Sem jo mogoče prehiro zavila al pa preveč na hladno dala takoj? Kakšen nasvet? Nehite s krofi in flancati jest bi tud flancate (krofe zmeraj jem prazne, ker ne maram marmelade ), pa jih noben noče spečt Dolenjka, a imate pri vas kakšno pekarno v bližini, da grem spotoma kej iskat?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:24:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne, spotoma imaš samo Merkator in Tuš, danes imajo ziher kej, sam zame ni treba sej veš, dieta pa to. Sem si spekla štrudel brez cukra pa ga nobenmu ne dam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.2.2008 13:26:33
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Meti, maskaro ti odsvetujem, ker včasih tudi obraz masira in boš pol vsa razmazana. No ja, sej itak so pa maškare Ah, bom pa rajš mal maškara , res se mi ne lub zdele it umivat... Moj pa pravi, da bi lahko šla v ponedeljek al pa torek, ker mu je šef začuda tri dni skup frej pisal No bomo vidl, če bo kej iz tega Ena melodija se oglaša, grem v kopalnico preverit
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?