|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.2.2008 10:09:39   
*Naja
A veste kaj me še zanima. A so vam kej pdp spreminjali tekom nosečnostiuser posted image

Jst imam 3 datume in me prav zanima, kater bo taprav. Za uradnega smo sicer pustili tistega, ki seže najdlje v februar, to je 22.02.. Določeni so bili pa takole:
12.02.- po ZM
18.02.- po NS
22.02.- po prvem UZ

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.2.2008 10:20:09   
ella79
Jaz mam od vsega začetka isti datum, najprej mi ga je določila po zadni M, potem po prvem UZ, na NS isto, potem pa še na morfologiji so se mere ujemale s tedni user posted image sam ta datum je sedaj že mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.2.2008 10:21:51   
Februarka08
Men niso nič kaj spreminjal datuma, razen enkrat je bilo rečen 21.2. potem 22.2. Po NS in ZM naj bi bil 22.2. Ko sem pa mela zadnji UZ, je pa rekla, da malo zaostaja, oz. da je malo manjši/a, samo to itak ne velja, ker merijo user posted image na začetku in takrat določijo PDP. Vsaj tako so men razložili.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.2.2008 10:26:11   
larisa
O ste že pridne user posted image ...glavne čveke že na mestu user posted image ...
kolk mi je smešn ko govorite o sončku, jst pa že celo noč dežek poslušam kako lepo po našem plehku user posted image  na strehi pada.

Tud jaz odlično spala, verjetno zato, ker vem da je vikend in ne bom cel dan sama, juhuuuu
Zdej se grem pa še mal stiskat....

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.2.2008 10:27:13   
katka37
Meni je po UZ postavil datum 8.2., glede na ZM pa 11.2.  Bomo videli.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.2.2008 10:38:03   
Sandra*
Men je postavila datu glede zm in to 9.2., kasneje pa ni nič speminjala.

Mi je pa v prvi nosečnosti iz 9.8. spremenila na 1.8., ko sem prišla 8.8. v porodnišnico ( kamor me je napotila ginekologinja) ker sem bila po njeno 8 dni čez pdp, so se razjezili, kaj se gre da otrok ni nič prevelik in da sem en dan pred rokom, naj grem kar lepo domov, ampak sem težila naj me vseeno pregledajo in sem bila sreči odprta in so me poslal v porodno. Imam pa na izvidu od poroda napisano rojen 39t 6/7. Po računanju moje ginekologinje pa 41 t 1/7.   Rodila sem pol 8.8. Aja Mark je bil potem velik 54 cm in težek 4370g in so mi sam napisal za gestacijsko starost težak novorojenček. Kr neki.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.2.2008 10:46:59   
anandrej
Vidim, da že nestrpno čakate prvega februarčka... Dolenjka, ne naprej brat, ostale pa kr. user posted image

"Danes ob 5:10 se je naši družini pridužil an (??), tezak 3320g in dolg 49cm, p@tricij@."

No takle SMS me je danes zbudil. Zdaj se lahko gremo pa igrico uganimo ime, ker "an" po moje ni. Najbrž je Žan, pa je bilo malo problemov pri prenosu šumnikov.

V glavnem, bravo p@tricij@. user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.2.2008 10:50:10   
Sandra*
P@tricija@!

Čestitke za Žana!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.2.2008 11:19:01   
sayuri
P@tricij@, čestitke ob rojstvu malega princa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.2.2008 11:20:48   
dolenjka
UUUU P@tricij@ user posted image  user posted image  user posted image  Bravo za Žana al pa Jana user posted image  user posted image  user posted image

Ella, a sta vidve mal zamenjali s P@tricijo? user posted image

No, jaz imam pa štrudelček že skor pečen user posted image

Meti butara, kva si si pa t pred masažo šla glavo prat? Da ne boš slučajno z make upom prišla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.2.2008 11:22:14   
mlavla
No pa le imamo prvega čisto tapravega FEBRUARČKA!!!

Iskrene čestitke Patricija!!!!user posted image user posted image user posted image

Drgugače sem pa tud jst dones spala v intervalih..od pol enih pa do 7h, pa od pol desetih pa do zdele..no zdej sem pa spet nafilana za današnji dan...user posted image
Zdele mam pa namen se lotit peke krofov..no bom videla kako mi bo šlo..user posted image

lp

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.2.2008 11:22:52   
dolenjka
O teta Sayuri je pa skor na preži user posted image  user posted image  user posted image

No, ste hotle imet en parček na dan, Ella pejt rodit vašo Zojo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.2.2008 11:23:47   
mlavla
Dolenjka..opažam, da se zadnje čase veliko zadržuješ okrog štedilnika in pečice..mene je pa že skoraj minilo..ja bravo zateuser posted image !!!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.2.2008 11:23:59   
vrtnica76
user posted image user posted image user posted image user posted image P@tricij@ za korenjaka!Čestitke!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.2.2008 11:24:29   
Februarka08
Čestitke p@tricij@ za sinčka!!! Velik, velik cartanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.2.2008 11:24:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O teta Sayuri je pa skor na preži user posted image  user posted image  user posted image

No, ste hotle imet en parček na dan, Ella pejt rodit vašo Zojo user posted image  user posted image  user posted image

glej zdej te pa že naganja.....user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.2.2008 11:25:51   
Februarka08
Mlavla, ne še uidt... user posted image Neki me zanima - glede tistega kruha, ki vzhaja 12 ur - saj je ful dober, samo občutek imam, da je mal preveč nabit in skorja je mal preveč trda.user posted image Kakšen nasvet? Hvala.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.2.2008 11:26:07   
dolenjka
Štrudel je res tko izi, da mi ni panike, ker testo kupim user posted image

Ja Mlavla valda da naganjam, če mi je pa tko težila za odpustnico, pol jo pa dobi pa doma leži in se nikamor ne zmiga user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.2.2008 11:30:54   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mlavla, ne še uidt... user posted image Neki me zanima - glede tistega kruha, ki vzhaja 12 ur - saj je ful dober, samo občutek imam, da je mal preveč nabit in skorja je mal preveč trda.user posted image Kakšen nasvet? Hvala.user posted image

no men se ne zdi preveč zbit (je pa vsekakor bolj kompakten kot kakšen puhast iz trgovine)..da pa skorja ni preveč trda..jst kruh zavijem v vlažen servet takoj, ko ga vazamem iz pekača...
sem ravno včeraj spet spekla ta kruh ..in sicer sva ga nesla tastu za god...(ma je bil zelo vesel) pa tud moj pravi, da naj zdej kar takšen kruh pečem...no bomo videl kdaj se ga bomo naveličal...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.2.2008 11:31:06   
ella79
p@tricij@ user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

dolenjka danes nisem v filingu, da bi šla rodit user posted image user posted image user posted image user posted image sem zdej pospravjala, bom še posesala vse in pomila po tleh, pa potem upam, da se kej razvije. Ti neredni popadni me že dva-tri dni mučijo user posted image al pa en jotin maraton udarmo, pa da vidmo če je res kej na tem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.2.2008 11:32:50   
mlavla
ja pri nas smo tud joto kuhal..pa se ni pol nič iz tega razvill..očitno je našemu user posted image  še kar prijetno v mama apartmaju

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.2.2008 11:33:13   
dolenjka
NIsi v filingu? user posted image  Dobr, ko boš naslednjič noseča pa vedi, da ti ne bom tko hitr dala odpustnice, ti bo še žal user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.2.2008 11:33:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ja pri nas smo tud joto kuhal..pa se ni pol nič iz tega razvill..očitno je našemu user posted image  še kar prijetno v mama apartmaju

Kva pa vi drezate ke notr, če sploh še ni čas? Izi bejbi, izi user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.2.2008 11:34:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja Mlavla valda da naganjam, če mi je pa tko težila za odpustnico, pol jo pa dobi pa doma leži in se nikamor ne zmiga user posted image  user posted image  user posted image

mi je žal da sem tok težila za odpustnico user posted image to očitno prinaša nesrečo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.2.2008 11:38:47   
MetiLu
sem že nazaj user posted image  tudi toastki in železek so na svojem mestu, pomarančka pa v vrsti  user posted image  Zdele čakam mami, da če bo prišla na kavo.

Patricija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za fantiča

Dolenjka, sem glih pod tušem stala, pa sem pol še kar lase namočila user posted image  A mam maskaro lahko gor, ker se mi jo ne lub zdej odstranjevat? Se pa komot potrudim, pa pridem v teli moji zje*** trenirki user posted image user posted image

V lekarni sem dobila Panthol tabletke za lizat, po eni je kar malo boljše, še par jih vzamem, pa bo user posted image  no, uspela sem tud modrc zamenjat in je bila teta tko prijazna, da je šla zadaj v skladišče iskat nekaj bodijev št. 68 s kratkimi rokavi user posted image  no, tko da ima naš mulček nov bodi in en puloverček za jesen št. 74, ki je bil znižan na 2,5€ user posted image

Glede PDP-ja, men ga niti enkrat niso prestavili, samo na zadnjem UZ je Ratko reku, da po rasti prehiteva za 1 teden in da bo najbrž prej in jaz še kar upam da bo user posted image  

Grem zdej tisto pomarančo zmazat...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?