Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:10:59
|
|
|
|
Marusah
|
Dolenjka ja ena al pa dve bota mogli še rodit, da bomo s čestitkami polnile strani. Pol pa bomo pršle do 4. dela
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:17:40
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Najprej iskrene čestitke vsem, ki ste rodile! Jaz pa sem v čeraj zaključila preglede pri moji G in od sedaj naprej moram hoditi v porodnišnico. Drugače je bilo na pregledu vse vredu, CTG kar vstrajno riše popadke, ampak se ne zgodi nič konkretnega. Delala mi je tudi UZ, teža tam približno do 3kg, plodovnice dovolj, glavica pa nizko in pripravljena za porod. Drugače pa meni moja G ni pregledala MV že od 37t, pa tudi v prvi je bilo enako. Tako, da jaz bom komaj zdaj, ko bom šla v porodnišnico izvedela, če se kaj dogaja z mojim MV. Upam, da se! Drugače pa si na trenutke želim, da bi že bilo vse za mano, po drugi strani pa še prav uživam v . LP
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:22:38
|
|
|
|
itata
|
vprašanje glede pregleda MV: zakaj to vse pravite, da boli? še moja G je rekla, da lahk pogleda, če želim, ampak da me bo bolelo... al je sam neprijetno? al res prav boli?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:23:04
|
|
|
|
katka37
|
Lara, za izpit. Pogledam oddajo Mein baby, potem pa peljemo mulca k zdravniku. Od zdaj naprej bom pisala kratka sporočilca, da jih naklofamo čimveč. Se bojim Dolenjke.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:32:29
|
|
|
|
Janey
|
Jutro tamala čestitke lepo se cartajte k a t k a p i š i d o l g a s p o r o ć i l a d a č i m p r e j z a p o l n i š s t r a n hehe...zdaj se mi pa več ne da vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustiš krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažje aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14 jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp***** zdaj grem pa na zajtrk
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:38:39
|
|
|
|
dolenjka
|
U Janey, ti si pa najdla način No, jaz sem izpod tuša, likalnik se ogreva za nizki štart, žehta je že skoraj suha tko da mi ne preostane drugega, kot da štartam. Prej začnem, prej bom konc, a ne? Sem čist pozabila, da bi blo dobr kej pojest. No, najprej se bom lotila enga jabolka, da bom lažje likala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:40:53
|
|
|
|
MetiLu
|
eno ?: A je treba prisotnost partnerja pri porodu že prej plačat in ko prideš rodit samo potrdilo zraven prineseš al lahko to narediš takrat, ko prideš rodit? Sem zdele z eno kolegico skoraj 1 uro čvekala po telefonu sej ni čudn, da mi tko hitro dan mine
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:44:35
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jutro tamala čestitke lepo se cartajte k a t k a p i š i d o l g a s p o r o ć i l a d a č i m p r e j z a p o l n i š s t r a n hehe...zdaj se mi pa več ne da vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustiš krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažje aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14 jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp***** zdaj grem pa na zajtrk Janey ti si pa resnično že želiš it rodit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:47:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Marusah, zgleda da ti tut, k jo citiraš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:49:27
|
|
|
|
pina-1
|
dan. vidim da smo še vse v2 v 1. Nodolenjka vidiš da te ubogamo. Jaz sem pa to noč kar dobro spala, dokler Mia ni prišla k nama v psoteljo. JE ubožček zopet sajala gliste No pol sta se s tatkotom skpi stisnila, mami pa je pobrala svoje povštre in šla na kavč. Spala sem pa zelo slabo. Danes sem bila še na davčni. Mater nas bojo zmešali s to dohodnino. Vsako leto si kaj novega zmislijo PRi meni se tudi pere prva žehta, pa še ena najmanj danes pade. Upam, da mi uspe danes še posesat po tleh, pa rjuhe zamenjat v spalnici, pa kruh spečt, pa kosilo za danes in jutri skuhat.... Po moje pol od tega ne bo narejeno.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:51:09
|
|
|
|
ella79
|
katka jaz si tudi želim spanja na trebuhu ali hrbtu. Evo, sem pa tudi ravno pri gledanju Mein baby, pač jutranji ritual jencili jaz ne hodim v KR P na preglede. Oz. v petek ga imam, ker sem pri svoji G že zaključila, pa da bomo vidl če se kej dogaja upam, da se bo že prej kej . Pregled imam ob 8:00. Kdaj pa ti? Doma sem 5 km iz KR, v Kik pa tudi nisem šla nič pogledat. Ja danes bo treba izkoristit tale sonček... Se je bamby že kej javila?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:51:20
|
|
|
|
Marusah
|
Janey sam tale naša bolnica je čist v k . Sem šla jaz zadnjič v porodnišnico vprašat, kako je pri njih s carskim rezom, če ti določijo datum,...pa take podrobnosti. Pa so bile sestre tako neprijazne, mi niso hotele čisto nič povedat Skus mi je težila, da rabim napotnico od svojega zdravnika za CTG. Ji sploh nisem mogla dopovedat, da ne rabim it k zdravniku ampak, da bi rada samo informacijo - to pa verjetno tut sestra v sprejemni ve, a ne Sem se kr po hitrem obrnila in šla....mene ne vidijo tu!!! Tako, da bom lepo rodila kar v Celju, pri svoji zdravnici Malo je nerodno, ker se bo moral moj dragi vsaki dan vozit v Celje, ampak tam so vsaj prijazni. Mi je sestra ponudila, da si grem lahko porodnišnico in porodne sobe pogledat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:52:11
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Marusah, zgleda da ti tut, k jo citiraš Ni še take hude panike Sam Janey malo pomagam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:54:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči pridna si! Če ti uspe naredit polovičko, si zmagala Jaz sem prej pozabila povedat, da med moja današnja opravila sodi tudi priprava torbe za v P, ker se mi moj smili, ker se vsak dan ponavlja kot kaseta z enim in istim vprašanjem Marusah te kar razumem, jaz bi jih poslala tja, od koder so prišle, tečnobe tečnobaste. Ne vem zakaj ne razumejo, da so one tam zaradi nas in ne mi zaradi njih ??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:55:22
|
|
|
|
mami28
|
Raport iz pregleda. Danes sem imela prvič ctg in baje je brez napak , pravi G. Mi je naredila tud UZ in po merah je naše dete bolj majhno, težko 2500g, glede na to, da sem v 37t. Ampak da vseeno lepo raste in da bo pač po mamici Za enkrat bi še rada, da je mala še tri tedne na toplem, tko da še ne rabim kakšne odpustnice Mejte se!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 10:58:27
|
|
|
|
Marusah
|
Aja pa še to... Janey in vse ostale mariborčanke. Jaz sem danes klicala patronažno službo, ker me je zanimalo, če moram kaj javit ker imam pač ginekologinjo v Celju in ker bom tudi rodila tam. Pa je rekla, da mi pripada en obisk patronažne sestre že pred porodom (da se spoznaš z njo, jo kaj vprašaš,...). Tako, da me pride še ta teden obiskat. Če ima katera željo, da že prej spozna svojo patronažno sestro naj kr lepo pokliče v ZD in bojo z veseljem prišle na dom. So res zelo prijazne...vsaj ene Zdej grem pa malo na sprehod. Je taki lepi sonček zunaj...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:04:53
|
|
|
|
jencili
|
no, da še jst malo pripomorem k polnenju strani... Ella, jst pa mam ob 9-ih pregled v petek. Mam prov G iz Kranjske P in je prov fajn. Kaj ti maš pol samo CTG al kako? V kero smer 5 km pa si, če smem vprašat? Ker sem tud sama neke 3 km ven iz Kranja, pa sam firbcam, če sva kje blizu, da bova lahko šle pol z vozički mal po Kik-u firbcat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:27:07
|
|
|
|
Janey
|
Marusah ja res si želim it, ampak sem olubila dolenjki da počakam do nedelje kdo si pa ne želi že imet svojega srčeca v naročju...vse tiste bolečine in to, so samo izgovor da bi rade čimprej šle..če bo ti pa taka mala stvar tak polpšala življenje...seveda si želim Glede MB P..kaj ti naj rečem...jaz grem tja v upanju na najbolše...sem slišala tudi dobre stvari in upam, da jo bom udi jaz lahko povedala. Ampak res ne razumem zakaj so sestre takšne...zakaj tak odnos??čisto nič je ne stane če ti prijazno kaj pove in te lepo sprejme. No jaz ko sem šla tja malo pokukat so bili vsi na sprejemu ful prijazni,...sem zgleda imela srečo. al pa si ti imela smolo. Glede patronažne...mene je klicala pred 2 tednoma da pride jutri al pa pojutrnišnem...pa je že popopopopopopopopopopopopopopopopojutrišnjem pa je še ni...sicer pa meni se ne zdi potrebno da pride...mi je potem bolše da pride po porodu prvič. sma se z lubekom pogovarjala in sem rekla, da so 3 stvari na katere reees komaj čakam: -da bom lahko spala na trebuhu (so mi sicer rekli, da me bodo zizike tak bolele da nebom mogla...upam da ne ) -da se lahko skopam v bani (eno uro namakanja v vreli vodi, z muziko, svečkami in sama s sabo ) -da se bo lahko spet normalno jotica kuhila...kakorkoli si bomo želeli
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:32:47
|
|
|
|
itata
|
janey: ta prvo in ta zadnjo imam jaz isto željo, glede na to, da se nikoli ne kopam v banji imam pa namesto druge to, da se bom lahko v miru sklonila do tal, zavezala čevlje al pa posesala pod posteljo, če mi bo pasal
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:34:46
|
|
|
|
itata
|
meti: po mojem moraš takso it že prej plačat, da imaš sam še potrdilo pol s sabo. sicer ne vem kolk kej komplicirajo na to temo, amapk bolš, da maš to zrihtan - pa ure za te takse so mislim, da v LJ porodnišnici od 9h do 15h al neki podobnega...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:35:51
|
|
|
|
Janey
|
Nosečiški koledar RR se mi je prestavil na 40 teden...u mater zdaj smo pa res blizu... dolenjka mene sploh ne skrbi da nebi natipkale 200 strani...tvoje odpustnice bodo zavzele vsaj polovico od tega kaj še imamo za izpolnit
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:38:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jutro tamala čestitke lepo se cartajte k a t k a p i š i d o l g a s p o r o ć i l a d a č i m p r e j z a p o l n i š s t r a n hehe...zdaj se mi pa več ne da vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustiš krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažje aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14 jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp***** zdaj grem pa na zajtrk Janey ti si pa resnično že želiš it rodit ojaaa malo za foro...pol bom pa nehala ampak ziher sem nam pridobila eno stran dolenjka ne se meti a v lj je treba plačat za partnerja?? kolko pa? v mb je dovolj samo potrdilo iz mš...vsak tako so rekli
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:39:35
|
|
|
|
itata
|
16,5 eura neki tazga stane...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:40:45
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata 16,5 eura neki tazga stane... pol ni tak dosti, samo čudno da stane..kake stroške imajo s partnerjem???
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 29.1.2008 11:41:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Baje je treba zdaj povsod plačat, da je dec lahko zraven! Mora plačat, da vid kako me trpimo Cca 17 EUR V LJ (pa drugje verjetn tut) je baje tko, da mora bit plačano preden greš domov, kar pomeni, da ko se strezni gre plačat, pol pa na obisk pride in ti pildek prinese
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?