|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.1.2008 10:10:59   
Marusah
Dolenjka ja ena al pa dve bota mogli še rodit, da bomo s čestitkami polnile strani. Pol pa bomo pršle do 4. dela user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.1.2008 10:17:40   
mala_pikica
Pozdravljene!

Najprej iskrene čestitke vsem, ki ste rodile!

Jaz pa sem v čeraj zaključila preglede pri moji G in od sedaj naprej moram hoditi v porodnišnico. Drugače je bilo na pregledu vse vredu, CTG kar vstrajno riše popadke, ampak se ne zgodi nič konkretnega. Delala mi je tudi UZ, teža tam približno do 3kg, plodovnice dovolj, glavica pa nizko in pripravljena za porod. Drugače pa meni moja G ni pregledala MV že od 37t, pa tudi v prvi user posted image  je bilo enako. Tako, da jaz bom komaj zdaj, ko bom šla v porodnišnico izvedela, če se kaj dogaja z mojim MV. Upam, da se!
Drugače pa si na trenutke želim, da bi že bilo vse za mano, po drugi strani pa še prav uživam v user posted image . LPuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.1.2008 10:22:38   
itata
vprašanje glede pregleda MV: zakaj to vse pravite, da boli? še moja G je rekla, da lahk pogleda, če želim, ampak da me bo bolelo... al je sam neprijetno? al res prav boli?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.1.2008 10:23:04   
katka37
Lara, user posted image  za izpit.

Pogledam oddajo Mein baby, potem pa peljemo mulca k zdravniku.

Od zdaj naprej bom pisala kratka sporočilca, da jih naklofamo čimveč. Se bojim Dolenjke.  user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.1.2008 10:32:29   
Janey
Jutro

tamala čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte

k
a
t
k
a

p
i
š
i

d
o
l
g
a

s
p
o
r
o
ć
i
l
a

d
a

č
i
m
p
r
e
j

z
a
p
o
l
n
i
š

s
t
r
a
n
user posted image
user posted image

hehe...zdaj se mi pa več ne dauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustišuser posted image user posted image

krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažjeuser posted image user posted image

aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko user posted image da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp*****

zdaj grem pa na zajtrk

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.1.2008 10:38:39   
dolenjka
U Janey, ti si pa najdla način user posted image  user posted image  user posted image

No, jaz sem izpod tuša, likalnik se ogreva za nizki štart, žehta je že skoraj suha tko da mi ne preostane drugega, kot da štartam. Prej začnem, prej bom konc, a ne? user posted image

Sem čist pozabila, da bi blo dobr kej pojest. No, najprej se bom lotila enga jabolka, da bom lažje likala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.1.2008 10:40:53   
MetiLu
eno ?: A je treba prisotnost partnerja pri porodu že prej plačat in ko prideš rodit samo potrdilo zraven prineseš al lahko to narediš takrat, ko prideš rodit?

Sem zdele z eno kolegico user posted image  skoraj 1 uro čvekala po telefonu user posted image  sej ni čudn, da mi tko hitro dan mine user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.1.2008 10:44:35   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

tamala čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte

k
a
t
k
a

p
i
š
i

d
o
l
g
a

s
p
o
r
o
ć
i
l
a

d
a

č
i
m
p
r
e
j

z
a
p
o
l
n
i
š

s
t
r
a
n
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustišuser posted image user posted image

krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažjeuser posted image user posted image

aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko user posted image da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp*****

zdaj grem pa na zajtrk

Janey ti si pa resnično že želiš it rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.1.2008 10:47:28   
dolenjka
Marusah, zgleda da ti tut, k jo citiraš user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
29.1.2008 10:49:27   
pina-1
dan.

vidim da smo še vse v2 v 1. Nodolenjka vidiš da te ubogamo.
Jaz sem pa to noč kar dobro spala, dokler Mia ni prišla k nama v psoteljo. JE ubožček zopet sajala glisteuser posted image
No pol sta se s tatkotom skpi stisnila, mami pa je pobrala svoje povštre in šla na kavč. Spala sem pa zelo slabo.

Danes sem bila še na davčni. Mater nas bojo zmešali s to dohodnino. Vsako leto si kaj novega zmislijouser posted image

PRi meni se tudi pere prva žehta, pa še ena najmanj danes pade. Upam, da mi uspe danes še posesat po tleh, pa rjuhe zamenjat v spalnici, pa kruh spečt, pa kosilo za danes in jutri skuhat.... user posted image  Po moje pol od tega ne bo narejeno.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
29.1.2008 10:51:09   
ella79
katka jaz si tudi želim spanja na trebuhu ali hrbtu. Evo, sem pa tudi ravno pri gledanju Mein baby, pač jutranji ritual 

jencili
jaz ne hodim v KR P na preglede. Oz. v petek ga imam, ker sem pri svoji G že zaključila, pa da bomo vidl če se kej dogaja upam, da se bo že prej kej . Pregled imam ob 8:00. Kdaj pa ti? Doma sem 5 km iz KR, v  Kik pa tudi nisem šla nič pogledat.

Ja danes bo treba izkoristit tale sonček...

Se je bamby že kej javila?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.1.2008 10:51:20   
Marusah
Janey sam tale naša bolnica je čist v k user posted image . Sem šla jaz zadnjič v porodnišnico vprašat, kako je pri njih s carskim rezom, če ti določijo datum,...pa take podrobnosti. Pa so bile sestre tako neprijazne, mi niso hotele čisto nič povedat user posted image  Skus mi je težila, da rabim napotnico od svojega zdravnika za CTG.  Ji sploh nisem mogla dopovedat, da ne rabim it k zdravniku ampak, da bi rada samo informacijo - to pa verjetno tut sestra v sprejemni ve, a ne user posted image  Sem se kr po hitrem obrnila in šla....mene ne vidijo tu!!!
Tako, da bom lepo rodila kar v Celju, pri svoji zdravnici user posted image  Malo je nerodno, ker se bo moral moj dragi vsaki dan vozit v Celje, ampak tam so vsaj prijazni. Mi je sestra ponudila, da si grem lahko porodnišnico in porodne sobe pogledat...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.1.2008 10:52:11   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Marusah, zgleda da ti tut, k jo citiraš user posted image  user posted image  user posted image

Ni še take hude panike user posted image user posted image user posted image  Sam Janey malo pomagam user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.1.2008 10:54:53   
dolenjka
Pinči pridna si! Če ti uspe naredit polovičko, si zmagala user posted image

Jaz sem prej pozabila povedat, da med moja današnja opravila sodi tudi priprava torbe za v P, ker se mi moj smili, ker se vsak dan ponavlja kot kaseta z enim in istim vprašanjem user posted image

Marusah te kar razumem, jaz bi jih poslala tja, od koder so prišle, tečnobe tečnobaste. Ne vem zakaj ne razumejo, da so one tam zaradi nas in ne mi zaradi njih  user posted image  ??

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
29.1.2008 10:55:22   
mami28
Raport iz pregleda. Danes sem imela prvič ctg in baje je brez napak user posted image , pravi G. Mi je naredila tud UZ in po merah je naše dete bolj majhno, težko 2500g, glede na to, da sem v 37t. Ampak da vseeno lepo raste in da bo pač po mamici  user posted image
Za enkrat bi še rada, da je mala še tri tedne na toplem, tko da še ne rabim kakšne odpustnice user posted image

Mejte se!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
29.1.2008 10:58:27   
Marusah
Aja pa še to... Janey in vse ostale mariborčanke. Jaz sem danes klicala patronažno službo, ker me je zanimalo, če moram kaj javit ker imam pač ginekologinjo v Celju in ker bom tudi rodila tam. Pa je rekla, da mi pripada en obisk patronažne sestre že pred porodom (da se spoznaš z njo, jo kaj vprašaš,...). Tako, da me pride še ta teden obiskat.

Če ima katera željo, da že prej spozna svojo patronažno sestro naj kr lepo pokliče v ZD in bojo z veseljem prišle na dom. So res zelo prijazne...vsaj ene user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa malo na sprehod. Je taki lepi sonček zunaj...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.1.2008 11:04:53   
jencili
no, da še jst malo pripomorem k polnenju strani...

Ella, jst pa mam ob 9-ih pregled v petek. Mam prov G iz Kranjske P in je prov fajn. Kaj ti maš pol samo CTG al kako? V kero smer 5 km pa si, če smem vprašat? Ker sem tud sama neke 3 km ven iz Kranja, pa sam firbcam, če sva kje blizu, da bova lahko šle pol z vozički mal po Kik-u firbcatuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.1.2008 11:27:07   
Janey
Marusah ja res si želim it, ampak sem olubila dolenjki da počakam do nedeljeuser posted image user posted image user posted image kdo si pa ne želi že imet svojega srčeca v naročju...vse tiste bolečine in to, so samo izgovor da bi rade čimprej šle..če bo ti pa taka mala stvar tak polpšala življenje...seveda si želim user posted image user posted image
Glede MB P..kaj ti naj rečem...jaz grem tja v upanju na najbolše...sem slišala tudi dobre stvari in upam, da jo bom udi jaz lahko povedala. Ampak res ne razumem zakaj so sestre takšne...zakaj tak odnos??čisto nič je ne stane če ti prijazno kaj pove in te lepo sprejme. No jaz ko sem šla tja malo pokukat so bili vsi na sprejemu ful prijazni,...sem zgleda imela srečo. al pa si ti imela smolo.
Glede patronažne...mene je klicala pred 2 tednoma da pride jutri al pa pojutrnišnem...pa je že popopopopopopopopopopopopopopopopojutrišnjem pa je še ni...sicer pa meni se ne zdi potrebno da pride...mi je potem bolše da pride po porodu prvič.

sma se z lubekom pogovarjala in sem rekla, da so 3 stvari na katere reees komaj čakam:
-da bom lahko spala na trebuhu (so mi sicer rekli, da me bodo zizike tak bolele da nebom mogla...upam da neuser posted image )
-da se lahko skopam v bani (eno uro namakanja v vreli vodi, z muziko, svečkami in sama s sabouser posted image user posted image )
-da se bo lahko spet normalno jotica kuhila...kakorkoli si bomo želeliuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.1.2008 11:32:47   
itata
janey: ta prvo in ta zadnjo imam jaz isto željo, glede na to, da se nikoli ne kopam v banji imam pa namesto druge to, da se bom lahko v miru sklonila do tal, zavezala čevlje al pa posesala pod posteljo, če mi bo pasaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
29.1.2008 11:34:46   
itata
meti: po mojem moraš takso it že prej plačat, da imaš sam še potrdilo pol s sabo. sicer ne vem kolk kej komplicirajo na to temo, amapk bolš, da maš to zrihtan - pa ure za te takse so mislim, da v LJ porodnišnici od 9h do 15h al neki podobnega...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
29.1.2008 11:35:51   
Janey
Nosečiški koledar RR se mi je prestavil na 40 teden...u mater zdaj smo pa res blizu...user posted image user posted image user posted image

dolenjka mene sploh ne skrbi da nebi natipkale 200 strani...tvoje odpustnice bodo zavzele vsaj polovico od tega kaj še imamo za izpolnituser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
29.1.2008 11:38:09   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

k
a
t
k
a

p
i
š
i

d
o
l
g
a

s
p
o
r
o
ć
i
l
a

d
a

č
i
m
p
r
e
j

z
a
p
o
l
n
i
š

s
t
r
a
n
user posted image
user posted image

zdaj grem pa na zajtrk

Janey ti si pa resnično že želiš it rodit user posted image user posted image user posted image

ojaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo za foro...pol bom pa nehalauser posted image user posted image user posted image ampak ziher sem nam pridobila eno stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka ne se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meti a v lj je treba plačat za partnerja?? kolko pa? v mb je dovolj samo potrdilo iz mš...vsak tako so rekli

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
29.1.2008 11:39:35   
itata
16,5 eura neki tazga stane...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
29.1.2008 11:40:45   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

16,5 eura neki tazga stane...

pol ni tak dosti, samo čudno da stane..kake stroške imajo s partnerjem???

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
29.1.2008 11:41:35   
dolenjka
Baje je treba zdaj povsod plačat, da je dec lahko zraven!  user posted image  user posted image  Mora plačat, da vid kako me trpimo user posted image  user posted image  user posted image  Cca 17 EUR

V LJ (pa drugje verjetn tut) je baje tko, da mora bit plačano preden greš domov, kar pomeni, da ko se strezni gre plačat, pol pa na obisk pride in ti pildek prinese user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?