|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
28.1.2008 16:41:58   
Februarka08
Sem še jaz na hitro prišla preverit, če je kaj novega. Joj, Bamby, ne od kremšnit govort...Jest bi jo tud.user posted image A sem mogla še tist Twix do konca pojest.user posted image Da mi bo zdej spet lahko slabo.user posted image user posted image Grozna sem, pehta debela. Me prav zanima, če bom jutri kaj okregana, ko bom na vago stopila.user posted image
Zdej pa nazaj peglat... kavčka...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.1.2008 16:49:06   
bamby
februarka, če si šele na +13 kg se nimaš česa bat.

dolenjka, jaz moram pa verjetno tebe še za odpustnico prosit, saj veš tisto izredno user posted image . Sicer ne vem kaj se bo od jutri naprej dogajalo, pa vseeno je bolje, da jo za ziher že prej dobim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.1.2008 16:56:15   
Marusah
Maja boš vidla, da ni tako hudo bit doma... sploh če boš z nami na RR. Dopoldan je tu gor kr pestro user posted image

Bamby fajn zrihti jutri na pregledu user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.1.2008 17:01:36   
Suzi*
evo mene nazaj. mali si je risanke zaželel, pa mam mal frej. kuhno sem že spucala, zdej grem pa še prat dat eno žehto. sem si prej kupila nove nogavičke za v P, pa jih moram zdej oprat. user posted image  aja, pa kupila sem si v mullerju tiste male pakunge zobne paste in gela za tuširat. se mi zdi bolj priročno za v P, kokr pa cele tavelike nosit s sabo. user posted image  pa nove copatke imam tud za v P in nove elastike za laske spet. user posted image user posted image  ja, dobr so me tele kolegice zdelale.... user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.1.2008 17:03:36   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
Bamby fajn zrihti jutri na pregledu user posted image

Hvala maruša. Če me slučajno ne bo več nazaj, tudi jaz tebi želim vso srečo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.1.2008 17:03:58   
nizy
no,k vse
o sladkarijah govorite ,jaz sem tut zdaj zmazala kremni sladoled oblit s čokoklado in posut z mandeljni user posted image user posted image user posted image

larisa -ja jaz hodim na preglede v bolnico . G je naš predstojnik.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.1.2008 17:10:03   
Suzi*
babe, nehite no s sladkarijami. user posted image  ene jih ne smemo, pol pa sline cedim, si eno suho slivo nabašem v usta in tole koščiso pol po ustih valam. user posted image  matr, vsaka, ki bo danes še sladko omenila, mi je po porodu dolžna eno sladico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.1.2008 17:25:04   
Suzi*
Mlavla, kolk si že ti dala za tisto torbo iz pikapolonice? pri nas so po 59 EUR. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.1.2008 17:29:12   
Suzi*
Pina, ti še nisi poslikala tvoje druge torbe????????

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.1.2008 17:37:05   
ella79
madona to pa ste ble čveke.. v dneh urah dve strani naklanfale user posted image user posted image
kosilo na varnem, roladica njami tudi user posted image (sorči suzi), z mami načvekali... zdej je pa edina stvar k sem si jo zaželela le še peglanje kavča user posted image
bamby fajn zrihtej jutri, pač kokr fajn se bo dalo

maja - mene je tudi skrbelo kaj bom počela ko bom doma... sam gre tok hitr, da kakšen dan zmanjka časa za kavč peglat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.1.2008 17:43:42   
Suzi*
ella, si že na spisku. user posted image user posted image user posted image  njami, njami. user posted image user posted image

jaz grem pa testo za pizzo zamesit. moj je na poti domov, pa si jo je zaželel. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.1.2008 17:49:15   
katka37
Ella, mi se tudi še pri 12 letih radi pocartamo, objamemo, smo tako navajeni, pa čeprav nista neka mamina sinčka in sta zelo samostojna, imam to srečo, da sta takšna, marsikdo njunih let se res več noče (no ja, pred drugimi ne smem mlajšega).

Bamby, ojoj, ti virusi nas bodo res uničili.

Tamala, iskrene čestitke.user posted image user posted image

Sem bila danes na pogovoru za ultivo v protibolečinski ambulanti. če bom utegnila, jo bom res preizkusila pri porodu, če ne bo naš malček prehitro na svetu.

Sem vas prebrala na brzino, ste bile pridne, ko me ni bilo, zdaj pa grem še malo na kavč, ker sem pošteno zbita.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.1.2008 17:57:42   
ella79
ok suzi, zapiši si (k jaz sem še vedno pozabljiva), da častim neki sladkega user posted image lahko tudi duplo, da se odkupim user posted image user posted image user posted image

katka a si mogla kakšen papir podpisat glede ultive, da se pač strinjaš... kot za epiduralno? Jaz sem tudi premišljevala o tem, pa se potem kar nisem na razgovor prijavla user posted image to pa sem smotana user posted image sam mislim, da se vseeno lahko med porodom odločim za to zadevo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.1.2008 18:02:17   
Februarka08
Ella, kaj ni v KR tako, da lahko med porodom rečeš za ultivo? A nam niso tako razlagali?user posted image Za epiduralno se je treba pa prej zmenit in naročit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.1.2008 18:13:54   
dolenjka
Jst sem gotova user posted image  Nažrla sem se tolk, da bom počla in pol boste imele mir pred mano user posted image  user posted image  user posted image

Bamby, dobivaš tamalo odpustnico. Če se le da, potrpi do petka in takrat ti, glede na tvoje zdravstveno stanje dam še taveliko user posted image   (Velja samo za Bamby, da mi je bo še katera zdej utrijala s čim podobnim) Vseeno te pa lepo prosim, če mi dopoldan pošlješ en SMS, da bomo vedle če ostajaš notri. Sej veš, da bomo navijale user posted image

Suzi, jaz bom pridna in te ne bom dražla, ker tut sama zdele nisem sposobna nič sladkega vase spravit itak sem ti pa še belo kavo dolžna in bo Ellina sladica glih fajn zraven pasala user posted image  user posted image  user posted image

A zdej se je pa Meti spravla name in se je potuhnila? METIIIIII?????????????????

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.1.2008 18:17:42   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Mlavla, kolk si že ti dala za tisto torbo iz pikapolonice? pri nas so po 59 EUR. user posted image  

ja mislim, da takrat ko sem jo jst kupovala so bili ravno neki popusti..tako da sem dala ravno 50eur..redna cena je pa na žalost res takšna..meni se  zdi namreč zelo drago,samo mi je torba res bila zelo všeč in glede na to, da sva skoraj vse stvari dobila sem si to privoščila...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.1.2008 18:19:18   
mlavla
jst sem pa zdele čudežno dobila spet voljo za faks..tako da sem čist optimistično razpoložena in seveda močno upam, da mi bo uspelo do srede naredit poročilo...in tako opravit še en izpit..papa grem hitro tipkat...vas pa pridem še vseeno mal prebratuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.1.2008 18:20:22   
ella79
Ella, kaj ni v KR tako, da lahko med porodom rečeš za ultivo? A nam niso tako razlagali? Za epiduralno se je treba pa prej zmenit in naročit...

ja ja, točno tako. Sam so pa tudi rekli, da naj se prej na en razgovor oglasimo. Mislim pa, da lahko tudi brez tega razgovora zahtevaš med porodom ultivo. No, jaz se že s tem tolažim, da me še vedno lahko na to 'priklopjo', če ne bo šlo drugače. Sam sej ženske rojevajo že na tisoče let, bom pa jaz tudi zmogla user posted image user posted image to pa sem optimistična user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.1.2008 18:25:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Suzi, jaz bom pridna in te ne bom dražla, ker tut sama zdele nisem sposobna nič sladkega vase spravit itak sem ti pa še belo kavo dolžna in bo Ellina sladica glih fajn zraven pasala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako se govori, bejba. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.1.2008 18:25:33   
Februarka08
Aja, tist razgovor sem pa preslišala.user posted image user posted image
Prav imaš, če so druge rodile, bomo pa še me... Glede na to, da imajo naše februarčice/januarčice tako lepe izkušnje s porodom se prav nič ne bojim. (Pol pa svizec čokolado v folijo zavije...user posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.1.2008 18:39:50   
bamby
dolenjka, hvala za odpustnico. user posted image  Če pridem domov, se bom itak oglasila, drugače bom pa že dala vedet, da so me obdržali in obveščala naprej, kaj sledi.

ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne user posted image user posted image user posted image ??

katka, pa tebi tudi. Saj imaš že v začetku meseca PDP, ali sem kaj pomešala user posted image .

Zdaj bo pa dolenjka spet huda user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.1.2008 18:41:26   
ella79
ne, sam mene res ni strah. Česa me pa naj bo, sej bo to en lep dogodek, bo naš sonček prišel... že komaj čakam, da ga spoznam. Se mi zdi, da me je bolj strašilo to, a bom pravočasno v P... sedaj se mi zdi, da sem tudi to že odmislila, k itak bo vse tako kot je treba user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.1.2008 18:42:13   
bamby
kati kati, se nam pa ni nič več oglasila user posted image . Če nimamo mi slučajno že kakšnega/o novega/o februarčka/ko???

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.1.2008 18:48:20   
ella79
ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne ??

jaz se čist strinjam user posted image , sam dolenjka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.1.2008 18:51:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ella. tebi tudi vejetno že tamala odpustnica pripada, a ne ??

jaz se čist strinjam user posted image , sam dolenjka user posted image user posted image user posted image

ja, ja, sej vem.... sej tudi jaz pričakujem napad user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?