|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
27.1.2008 11:38:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka jaz nebi niti 5 dni več čakalauser posted image te neprespane noči, bolečine, utrujenost me že pošteno uničujejo.
Mam pa že celo jutro neke krče..zdaj pa ne vem...nekaj časa že aleluja ni pela, tako da je možno da je to krivo...

Ah dej ne jamrat no, a veš kolk gre čas hitro? Tik tak bo februar in takoj, ko pride vaš datum, boste vsaka posebej od mene dobivale odpustnice, obljubim!! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.1.2008 11:41:15   
dolenjka
O hudo Vrtnica! Kolk je vaš Janezek lušten!! user posted image  user posted image  user posted image  Se mi je kar milo storilo, ko sem ga gledala! Ja, priznam, mal sem vam pa fovš, vsem, ki že cartate, ampak saj bom tudi jaz kmalu....lepo po vrsti sem rekla, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.1.2008 12:04:38   
nizy
Ja ,zdaj se malo boljš počutim,ampak zaspala sm komaj. Moram jutri mojmu G oment ,da se sm se vorng ustrašla, da ne bi blo kj z user posted image narobe.

Mi mamo tut sonček zunaj,ampak veter piha .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.1.2008 12:16:26   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mlavla, za tisto rolado mi manjka jedilni škrob, a lahko brez tega naredim biskvit? Pa samo 2,5dcl smetane imam, a bo to dost za namazat? A je ta recept za tavelik pekač od pečice? Tenksi, se mi ne lub nazaj iskat user posted image

Glede škroba ti ne bi znala svetovati,sa j sem sama tudi prvič pekla po tem recept....
2,5dl smetane pa je zvrhano dovolj za eno roladao...mogoče še prevečuser posted image
Ja pa pekla sem v ta velikem pekaču od pečice...pa veliko uspeha

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.1.2008 12:43:36   
Mateja81
Evo mene samo da vam sporočim da sem preživela ples in da sem obisk porodnišnice še nekoliko odložilauser posted image . sicer me res boli trebuh ampak bomo preživeli no...
Veliko sončka vam želim in lepo se imejte,
Kati kati ti se pa čuvaj da boš imela dovolj moči ko bo treba potiskatuser posted image .

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.1.2008 12:46:06   
Marusah

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image    
01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image   
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
03. user posted image p@tricij@, 28 let, 3.user posted image  
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, ? let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 24 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image tamala_82, 24 let, 1. user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image  

68 user posted image , pričakujemo  še 15 deklic, 19 fantkov in 35 user posted image .

user posted image  Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 

user posted image

21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)

NINO
3050 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)

MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)

ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.1.2008 13:11:38   
dolenjka
Kje pa se ostale, ki se danes še niso pofočkale skrivajo? Prosim, da se vsaj pofočkate in potem likate kavče al pa na sončku uživate, da se ne bom nervirala in podobno... user posted image

Pina, Ella, Bamby & CO kaj dogaja??

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.1.2008 13:20:57   
misar
evo še mene...danes zjutraj me je dragi pocrkljal z jutranjo kavico direkt v postelji...ja očitno je dan za uživancijo.
zdaj pa mi je pobegnil na fuzbal, da mam tud jaz mal miru user posted image user posted image user posted image

včeraj smo še par stvari v otroški sobici sfiniširal, tko, da mislim da je to to. ta vikend je kar zatišje, nobena ne rojeva...dolenjka počaki mal, se spet luna obeta user posted image user posted image user posted image user posted image ziher ti spet katera pobegne user posted image user posted image

grem mal prebrat kaj ste naklofale...lupčka vsem

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.1.2008 13:29:02   
torcica
Evo mene, sej vas vsake toliko časa berem, samo sem zaposlena s pečenjem krofov in mišk....

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.1.2008 13:46:18   
Janey
Kosilo že v trebuhu, krčev več ni, zdaj pa čakam na obisk.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.1.2008 13:51:51   
dolenjka
No, jaz sem klicala Meti, ker sem se hotla na rulado povabit, pa me je razočarala, ker je likala (kavč) in ni bilo nič z njeno rulado. Pol mi pa ni nič drugega preostalo, kot da sem se jo res sama lotila in se že peče user posted image  user posted image
Meti, boš mal? user posted image

Solatko za kosilo imam že natrebljeno, jedla pa bova šele okoli 15h. Bomnaredila telečje zrezke, pa baby korenček na maslu in radiček s krompirčkom v solati. Mal manj kalorij, ker bo pol rulada in ker sva samo 2 morava imeti dovolj prostora, da jo lahko snedeva user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.1.2008 13:58:29   
*Naja
Morem vsake toliko mal preletet, če nam je že katera ušla v Puser posted image . Zgleda danes res ni dan za rojevanje.
Jst se ravno spravljam obesit drugi stroj cunj, pa še eden me potem čaka. Ker vidim, da vas je kar nekaj, ki perete ob vikendih, se zdej tud jst nekej probam uvajat....smo mi tud na špar programuuser posted image .
Pa mal sem po stanovanju pospravila...predvsem sem mogla mal reda po predalih narest. Generalka bo pa itak v torek, ko pride mamiuser posted image .
Včerej sta se še tašča in njen user posted image oglasila, da sta mi priklopila novga pomivalca. Ampak, sem komaj čakala, da gresta, ker me je tolk nervirala. Vsako stvar, ki sem jo dvignila, mi je pulila iz rok, ker kao nič ne smem. Pa ji nisem mogla dopovedat, da prenašam okol svašta stvari, 10x težje. pol mi je še ful zatežila, da zakaj sem okna umila.., da to bo ona prišla, ko bom jst v Puser posted image . In ker jst tega nočem sem ji  potem poskusila nekak namignit, da bova itak imele z mojo mami v torek generalko, pa je hotela na vsak način tud ona pridet. Haloooo..si ne predstavljam treh babnic, ki so druga drugi bolj v napoto, kot pa kej druzga. Sem jo komej prepričala, da ne. Sploh pa ne želim, da se mi ona kakorkoli vtikuje v moje gospodinjstvo, pa tudi če gre sam za čiščenje. To bodo še cele komedije. Sj sem rekla potem mojemu včeraj zvečer, da se mi kr zmeša, če bi mogla živet z njegovo mamo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.1.2008 14:17:08   
pina-1
dan.

evo mene dolenjka na raport, da se ne boš jezila.
sem se ravnokar uspela usesti na kavč.
danes sem bla hiperkativna, že dolgo nisem toliko delala, kljub bolečinam. Smo za kosilce meli njoke z golažem injuhico, pa kruh sem spekla in skutin ter jabolčni štrudel sem spekla. Sedaj mam pa poln o skrinjo golaža in juhe in grem lahko v Rim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka obljubim da počakam še do petka, ampak pol pa ne čakam več, ker ne morem več. Res me ta bolečina ubija. Bom kar v sredo rekla moji G, da jaz se tega več ne grem.

Lara, jaz sploh ne naštejem 10 gibov na dan. Pa naša Ana se zbudi šele zvečer ko sem jaz že lepo postavljena v položaj spanja... čez  dan je zelo zelo mirna. Bomo videli kaj bo rekel CTG v sredo.

Suzi sem vesela da sta z tvojim lepo preživela včerjašnji dan. Meni tudi manjka stiskanje v dvoje na postelji brez dodatkov ( beri trebuh). MOj je bil včeri tudi razpoložen za cartanje, samo kaj več do božanja nisva prišla, ker meni moje bolečine tega ne dovoljujejo. MOgoče pa pade kakšen ustni zagovor danes.user posted image

vrtnica, tvoj Janezek je pa tako cortkan.

grem sedaj pogledat, kje je mali škrat, ker se že debelo uro sama zuni igra. To bo pa za na koledar napisatuser posted image user posted image user posted image  

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.1.2008 14:35:47   
MetiLu
No, pa sem še jest mojo rit mal premigala user posted image  Pol ko me je Dolenjka iz likanja zbudila, sem kar mogla vstat, tko da sem posesala in pomila tla, zribala umivalnik in wc v kopalnici, zalila rožice, pospravila posodo iz stroja, zdej mam pa spet noge v luft user posted image  user posted image  Likanje (cunj) je prestavljeno na jutri...
Rolada bo pomojem tudi jutri na vrsti, ker mi bo zdele zmanjkalo časa. Moram si še kakšen kosilček narest, ker čez eno urco grem z Nino in mojim user posted image  na badminton. Še zdej mi ni jasn, kaj me rabita zraven, da bom ja zdolgočasena gledala, kako leti žogica iz ene strani na drugo user posted image  

Uf, že vem kaj bo šlo v želodček, od včeraj imam še malo solatke, pa njoke z drobtincam bom naredila, pa bo user posted image  user posted image  user posted image
Vrtnica, mali je pravi zakladek user posted image  
Moj Janezek se je pa tudi umiril, ne vem, al ga tole otrdevanje trebuha moti al kaj, sem kar pozorna na gibe, ki res niso več sunkoviti user posted image  Ampak zaenkrat jih je še dovolj user posted image  v sredo pa spet pregled...

Včeraj sem imela spet en napad strahu, da bova vsak čas postala starša... Včasih mi še kar ni jasn, da bo zelo kmalu čist drugačen režim v družini user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.1.2008 14:41:53   
Jessy
Pozdravljene februarčice. Sem sestra od Bamby in vam sporočam, da je na poti v porodnišnico v Ljubljano. Se je dopoldne zelo slabo počutila in 3x bruhala, pa pritisk je imela grozno visok, zato je šla v ZD in so jo poslali naprej.
Upam, da bo vse vredu! Ko kaj več izvem, vam sporočim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.1.2008 14:53:48   
mary_lou
Bamby drzimo pesti da bo vse ok!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.1.2008 14:59:56   
MetiLu
Jessy, hvala za obvestilo.
Bamby, mislimo na vaju s pikico user posted image  in en velik user posted image , da se bosta kmalu cartali user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.1.2008 15:00:27   
Janey
Jessy sporoči bamby da mislimo na njo in držimo pesti. Vso srečo!!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.1.2008 15:06:19   
torcica
Bamby srečno user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.1.2008 15:09:52   
pina-1
Jessy hvala za sporočilo in prosim, obveščaj nas kako je z našo bamby.

Bamby zate in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo  in da bi se vse lepo izteklo

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.1.2008 15:14:00   
*Naja
Jessy- hvala, da si nas obvestila. Bamby držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pina- glede na to, da si tolk hiperaktivna, se niti ne čudim, da ne našteješ 10 gibov čez dan. Mogoče nisi tako pozorna, ko te je povsod polno. In s takimi bolečinami sodiš samo še na kavč. A veš, da imaš rok šele v drugi polovici februarjauser posted image Nič prehitevanja.....lepo pridno počakat na pdpuser posted image .
Dolenjka- pa kje si ti ženščina? A zdej moremo že ostale tvoje delo opravljat? Dej mal pošlihti tele februarske nosečke....so čist razpuščeneuser posted image .

Tako, zdej grem pa obesit še zadnji (tretji) stroj cunj, potem pa spet mal za knjige. Pa da bodo možgančki bolj pridno mleli, sem zmazala še eno skodelico skute, pa eno bananco sem si zraven zmešalauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.1.2008 15:35:06   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Pina- glede na to, da si tolk hiperaktivna, se niti ne čudim, da ne našteješ 10 gibov čez dan. Mogoče nisi tako pozorna, ko te je povsod polno. In s takimi bolečinami sodiš samo še na kavč. A veš, da imaš rok šele v drugi polovici februarjauser posted image Nič prehitevanja.....lepo pridno počakat na pdpuser posted image .
Dolenjka- pa kje si ti ženščina? A zdej moremo že ostale tvoje delo opravljat? Dej mal pošlihti tele februarske nosečke....so čist razpuščeneuser posted image .

Lara to pa se niti pod razo ne bo zgodilo da dočakam moj PDP. Skor ni pogojevuser posted image user posted image user posted image user posted image  Kavč pa pridno peglam, pa pridem samo čekirat na RR malouser posted image user posted image

To z dolenjko maš pa prov. Preveč okoli laufa pa premalo nas krega, me pa hitro ko nje ni po svoje kako zagodemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.1.2008 16:15:06   
Janey
Kak je pa tooplo zunajuser posted image user posted image sem bila zdaj ko smo meli obisk pol ure samo v majčki zunaj. Pa je tako prijetno. Samo da je pihat nehalouser posted image user posted image
Zdaj sem pa spet sama, grem malo pred tv.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.1.2008 16:19:48   
mlavla
ojla pupe..midva sva ravno iz sprehoda...je tko luštno bilo po sončku hodit...no zdej sem pa kar zmatrana..čeprav sva se za danes namenila še zibko postavit...upam, da nama uspe

bamby...mislim nate!!!

za tiste, ki pijete malinove liste, kakšno koncentracijo si pripravite..koliko daste na 2dl vode...???Pa hvala za odgovor.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.1.2008 16:30:07   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

za tiste, ki pijete malinove liste, kakšno koncentracijo si pripravite..koliko daste na 2dl vode...???Pa hvala za odgovor.

Jaz sem v eni reviji prebrala 1 žličko za 10 min. Kaj pa pravijo v lekarni pa ne vem. Pa eno skodelico na dan kao.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?