|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
24.1.2008 15:46:00   
srečka nosečka
Pozdravljene user posted image  in tiste ki že cartate svoje user posted image

Midve sva včeraj prišle iz P domov. Malo se je bivanje v P podaljšalo, ker je naša Lana staknila virus od mene. Če se spomnite sem bila nekaj vročična. user posted image
Le to je tudi povzročilo predčasen porod. Kar se pa le-tega tiče, sva res opravili na hitro. Punce nič strah poroda. Ko boste videle svoje bebice je vse pozabljeno in sledi samo še VESELJE in SREČA.
Sedaj je vse OK in naša pikica je zdrava.

V tem času, ko me ni bilo tukaj ste ogromnoooooo načvekale. Grem prečekirat, kaj se dogaja. Pa se še kaj javim.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
24.1.2008 15:50:54   
mlavla
no pa mi je vseeno ratal....vsaj mislimuser posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.1.2008 15:52:58   
mlavla
o srečka nosečka dobrodošla nazaj med čvekulje...upam, da nam kmalu kaj pokažeš svojo princesko..saj veš kako smo firbčneuser posted image . Lepo, da se je Lana pozdravilauser posted image

zdej grem pa še mal kavč peglat

papa

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.1.2008 16:07:06   
Februarka08
Srečka nosečka dobrodošla nazaj!!!user posted image user posted image

Jaz grem tud mal na kavčka.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.1.2008 16:08:38   
mojani
srečka nosečka super da ste doma. sedaj pa le cartaj svojo user posted image  pa tu in tam še na nas pomisli in nam pesti stisni, da bomo imele svoje cartiej, tako kot ti

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.1.2008 16:25:56   
torcica
Srečka nosečka, še enkrat čestitke za Lano user posted image user posted image user posted image ! Zdej se pa lepo cartajte in uživajte!

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.1.2008 16:35:21   
ella79
srečka nosečka sam da sta že doma user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.1.2008 16:44:39   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Uf, tole je blo pa dobrrrr. Skor 2 uri sem peglala kavč user posted image  user posted image  user posted image  Moj pride čez dobro uro pa pol, pa je še vse tko kot je blo ko je šel user posted image
Berem, da ste pridno čvekale, jaz grem pa zdej mal v ekšn in pospravt, da tastarga ne bo kap user posted image

Srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  zate in za malo Lano user posted image  user posted image  user posted image  Pa kakšno slikico nalimaj in kakšno porodno zgodbo bomo tudi z veseljem prebrale user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.1.2008 16:51:10   
dolenjka
Sep pa zdajle ugotovila, da ni ležanje mojim nogicam čist nič pomagalo user posted image  user posted image
Še vedno imam obe kot dva krofa user posted image  Moj bo hud ko user posted image  Ne vem kaj naj user posted image
A je to normalno, da mi niso nič uplahnile user posted image  Do zdaj pa skoraj nisem imela težav z zatekanjem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.1.2008 16:51:44   
Janey
srečka nosečka user posted image user posted image user posted image imaš zs...želim vam veliko smeha in ljubezni..lepo se cartatje..

mi2 sma pa zdaj nazaj iz sprehoda...kak je bilo fino. ampak ko se je sonček skril je postalo tako brrrrrrr da sma kar pobegnila.
zdaj grem pa spečt pecivo...mnjamiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.1.2008 16:53:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sep pa zdajle ugotovila, da ni ležanje mojim nogicam čist nič pomagalo user posted image  user posted image
Še vedno imam obe kot dva krofa user posted image  Moj bo hud ko user posted image  Ne vem kaj naj user posted image
A je to normalno, da mi niso nič uplahnile user posted image  Do zdaj pa skoraj nisem imela težav z zatekanjem user posted image

Zadnje tedne je to čisto normalno...jaz mam tut krofeuser posted image user posted image moja tašča pravi da ni mogla niti tenisk gor dobit, tak da se tolažim s tem. Drugače pa: veliko pij, v luft jih drži, ne jej nič slano in povijaj si jih...nekaj bo že pomagalouser posted image user posted image dugač pa...še tak malo, da sploh ni omembe vrednouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.1.2008 16:59:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Zadnje tedne je to čisto normalno...jaz mam tut krofeuser posted image user posted image moja tašča pravi da ni mogla niti tenisk gor dobit, tak da se tolažim s tem. Drugače pa: veliko pij, v luft jih drži, ne jej nič slano in povijaj si jih...nekaj bo že pomagalouser posted image user posted image dugač pa...še tak malo, da sploh ni omembe vrednouser posted image user posted image

Tri teden imam so PDP in to ni malo. Nočem bit še 3 tedne kot krof, prej pa ne grem rodit, ker moram bit za zgled, sej veš a ne? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.1.2008 17:28:14   
Janey
Kaj je tri tedne proti večnostiuser posted image user posted image izkoristi priložnost in veliko počivaj. Naj drugi delajo namesto tebeuser posted image user posted image

Pecivo je že zunaj...samo čakam še da se puding ohladi pa bo že skoraj za jestuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.1.2008 17:33:46   
Februarka08
Janey, kakšno pecivo si pa pekla? A se lahko povabim?user posted image
Včeraj sem pridna zdržala brez čokolade, danes pa ni več šlo. user posted image Sem že par Milkinih srčkov pojedla, pa še moj mi je prejle iz trgovine prinesel Kinder jajčka, ker sem bila pridnauser posted image , pa ga tud že ni več... Zdej mam pa spet napihnjen trebuh kot žoga.user posted image To je pa to, ker so same oči... Danes je za večerjo samo pomaranča, nič drugega... Zdaj grem pa puding za mojega skuhat, če ne se bo mleko pokvarilo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.1.2008 17:39:16   
dolenjka
Jaz sem tudi 2 50g čokoladici pojedla ko sem se zbudila, zdej bi pa kej, pa me itak neki spet v žlički tišči user posted image
Mah, sama sebe bi v rit ugriznla če bi jo dosegla.....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.1.2008 17:40:24   
Februarka08

Jaz sem tudi 2 50g čokoladici pojedla ko sem se zbudila, zdej bi pa kej, pa me itak neki spet v žlički tišči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala enako!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.1.2008 17:42:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala enako!

Aha, vidim, da nas je več tako telovadno razpoloženih user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.1.2008 17:44:55   
Suzi*
Jaz sem pa trenutno tako telovadno razpoložena, da bi enga po riti naklestla, ker mi živce pije. user posted image  Pa velik je okol 1m. Sem se pršla mal skulirat sem gor, ker je mel glihkar izpad sitnobe. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.1.2008 18:00:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Jaz sem pa trenutno tako telovadno razpoložena, da bi enga po riti naklestla, ker mi živce pije. user posted image  Pa velik je okol 1m. Sem se pršla mal skulirat sem gor, ker je mel glihkar izpad sitnobe. user posted image user posted image

Suzi, ti kar pojamraj malo nam... Zato pa smo tuki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me zanima kako bom jaz jamrala kakšen dan, ko bom mela tud enega približno 1 m velikega...user posted image

Tako, puding kuhan, kuhinja v mejah normale, kavč je pa že spet zguban, tako da, saj veste...user posted image Zdaj še lahko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.1.2008 18:07:02   
dolenjka

Suzika, če se boš tko nervirala se boš kmal lahko v ritko ugriznila, ker od jeze rit raste user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.1.2008 18:10:56   
Suzi*

Suzika, če se boš tko nervirala se boš kmal lahko v ritko ugriznila, ker od jeze rit raste user posted image  user posted image  user posted image

uuu, dolenjka, sej čez tri leta se bom pa jaz tebi smejala, ker bo iz istih razlogov tud tebi rit rasla. user posted image user posted image user posted image user posted image
vsaj ena korist je, da sem iz jeze wc školjko in okolico zribala.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.1.2008 18:15:49   
*Naja
Sem mogla najprej skoz prebrat, kaj ste klepetale čez dan.....

Mesečnica- Sploh ne vem od kje mi ideja, da si šla že rodituser posted image Sorči....ti še kr počakaj, nič prehitevanjauser posted image user posted image user posted image . Bleščici morem čestitat, ne?user posted image

Bleščica- user posted image user posted image user posted image za tvojega fantičauser posted image user posted image user posted image .

Sem pa imela danes pregled. Hemoglobin je ok, ampak ostajamo še na tabletah. Imam pa zadnjih 10 dni nek čuden rumen izcedek in sem dobila neko antibiotično mazilo, ki se ga da v nožnico. Potem sem pa mogla mal napeljat mojega G, da je že 5 tednov od zadnjega Uz-ja in kdaj jo bomo spet kej pogledali. Pa je najprej reku, da na naslednjem pregledu, ko mi je pa z metrom meril dolžino maternice, se mu je pa zdela malo mala spet, pa me je kar danes poslal na Uzuser posted image . No, pa smo ugotovili, da naša pupika pridno raste....trenutno ima 2200g....je pa moj G reku, da teža sploh ni tolk pomembna, da jih bolj zanima obseg trebuščka in da je obseg pr naši dojenčici že tak, da smo ven iz tahujšega in bi bilo vse ok, tudi če se kar rodiuser posted image user posted image user posted image .
Drugače morem pa drug teden, v torek, v laboratorij dat urin, ker imam prisotne beljakovine. In morem kr počakat, da eden od dohtarjev, ki bo tisti dan delal v P, izvid tudi pogleda. Če bodo še prisotne, bom dobila verjetn kakšna zdravila. Drugače imam pa ponoven pregled pri mojem G v četrtek.

Anandrej- Naslednji pregled torej 31.01.2008.

Suzi- a lahko še enkrat objaviš zadnje meritve tvojega deteca?

Maja80- v katerem tednu so ti pa odkrili to svežo okužbouser posted image A na tretjem testiranju?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.1.2008 18:23:19   
MetiLu
Kaj zdej maratonke, a se vam res tako mudi rodit? user posted image  user posted image  user posted image  jest sem se dones načvekala na parih koncih, diplomco oddala, domov prišla pred pol urce in sem že zmazala eno banano in pol L vanilijevega pudinga user posted image  pa še mal bi ga, pa ga ni več user posted image

Srečka nosečka, lepo da ste že doma, zdej pa kar še malo klepetaj z nami in nam privošči kakšno fotko tvoje princeske user posted image

Suzi, ti se kar spihaj, sej zato smo pa tle user posted image  

Dolenjka, kaj zdej za jutri, a boš svoje zatekle noge kej na sprehod peljala al jih boš u luft držala? user posted image

Bamby, a te pri CR čist uspavajo ali ti samo predel trebuha omrtvijo? A nista ti dve varianti na voljo? Si pa ne predstavljam kako je, če ne moreš zadihat, ko se zbudiš. No, sej jaz niti tega ne vem, kako je ko se iz narkoze zbudiš user posted image  Upam, da boš tokrat imela boljo izkušnjo user posted image

Moj mulc je pa spet čist divji dones, cele noge iz trebuha ven gledajo user posted image  user posted image

Zdej grem pa malo kavč polikat, ker me je poštar razveselil z novim Otto katalogom user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.1.2008 18:27:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, kaj zdej za jutri, a boš svoje zatekle noge kej na sprehod peljala al jih boš u luft držala? user posted image

Jaz mislim, da jim bi en sprehod kar prav prišel, sam ne predolg, ker imam zvečer še praznovanje RD moje najmlajše sestrice user posted image  Predlagam, da res ob 12h štartava in sva vsaj do 15h doma. Sej 2 uri po štacunah letat imava čez glavo, a ne? Jaz bi se še v Merkurju ustavila in preverila, če imajo kako fajn lučko za v otroško sobico, ti je prav?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
24.1.2008 18:30:22   
*Naja
Meti- če boš kej v Tuša hodila imajo zdej eno akcijo, si lahk greš nabavit Karat napolitanke za 50%cenejuser posted image user posted image user posted image . Sam tist kuponček moreš imet s seboj....so jih po pošti pošiljali, verjetn se ga pa da tud kr v trgovini dobit. Nekje tri mesece jih lahko potem kupuješ po tej znižani ceniuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?