|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
24.1.2008 13:55:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti pa začni v slovenščini pisat, da te bom kej razumela, sem rabla celo minuto da sem dojela kaj je "kolaca" user posted image

ojoooojjj...preveč hitri prsti. user posted image user posted image user posted image  se opravičujem za nejasnost.....KOALCA! user posted image user posted image

Punce, kaj naj v soboto skuham za kosilce za rd za 6 oseb????? ne bi rada 5 ur non-stop za štedilnikom stala.

Pa kdo dons še kuha? Vsakmu en big sendvič pa dijo user posted image

Če se meni slučajno kdo do PDPja upa napovedat na kosilo al pa večerjo definitivno lahko pade samo fondue, ker ni velik dela, pa nej si sami pečejo tist mes, men se ne da nobenga več prevč strežt (razen mojga), lahko pa kdo mene user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.1.2008 13:58:37   
pina-1
tiL

Pinči, ti kr z nami klepetaj, pa te bo zgaga nehala matrat user posted image  user posted image  user posted image

sej vidiš kako vneto likamuser posted image user posted image user posted image  sem uspela zlikat celo eno majco..uffffffffff....

sem skozi na RR ampak zgaga kar naprej pečeuser posted image user posted image user posted image

suzika, kaj pa vem: recimo:

goveja župca, pol pa nardiš še zrezke z gibicami in sirom v pečici, zraven še sirove njokce in kaj zelenjave, pa solatko, za sladico pa kako fino torto iz rolade in pomaranč ( ali kaj čokoladnega)

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.1.2008 14:00:17   
pina-1

[ lahko pa kdo mene user posted image

predvsem to je dobrodošlo ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.1.2008 14:01:07   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

tiL

Pinči, ti kr z nami klepetaj, pa te bo zgaga nehala matrat user posted image  user posted image  user posted image

sej vidiš kako vneto likamuser posted image user posted image user posted image  sem uspela zlikat celo eno majco..uffffffffff....

sem skozi na RR ampak zgaga kar naprej pečeuser posted image user posted image user posted image

suzika, kaj pa vem: recimo:

goveja župca, pol pa nardiš še zrezke z gibicami in sirom v pečici, zraven še sirove njokce in kaj zelenjave, pa solatko, za sladico pa kako fino torto iz rolade in pomaranč ( ali kaj čokoladnega)

pina ti pa imaš ideje..sam jst nevem če premorem tolk energije za eno samo kosilo..no sej bo Suzi sama presodila...zame bi bil to dvodnevni podvig...user posted image user posted image pa še pol bi bila čist crknjenauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.1.2008 14:04:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

februarka..zakaj si pa lupila toliko časa česen??

Zato ker naši jutri delajo klobase in so mene zadolžili za česen majt...user posted image No ja, važno da je mim... Po počitku bo bolje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.1.2008 14:17:40   
Suzi*
Mah, ne vem no, sej moji pa njegovi celo paniko delajo, zakaj bom kosilo kuhala... user posted image  Sem mislila kar piščanca nafilat pa v pečico ruknit, pa zraven nekej...sam kaj? kuhano gratinirano zelenjavo npr. al pa kakšno sladko tenstano zelje, pa kaj bi šlo še? meni sam krompir na pamet pade....pa ziher se da še kej druzga zraven skombinirat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.1.2008 14:18:46   
pina-1
mlavla to je pa tako enostavno narejeno. Juho nardiš en dan prej, pa tudi zrezke lahko prej nardiš. Tisti dan nardiš samo šampinjone in pol zrezke položiš na pekač, gor daš gobe in čez rezino sira in v pečico gratinirat.

Njoke pa lahko tudi kupi navadne zraven pa ponuca omakco od zrezkov...

Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.1.2008 14:21:01   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Mah, ne vem no, sej moji pa njegovi celo paniko delajo, zakaj bom kosilo kuhala... user posted image  Sem mislila kar piščanca nafilat pa v pečico ruknit, pa zraven nekej...sam kaj? kuhano gratinirano zelenjavo npr. al pa kakšno sladko tenstano zelje, pa kaj bi šlo še? meni sam krompir na pamet pade....pa ziher se da še kej druzga zraven skombinirat.

tudi dobra ideja, pa hitro narejena.... Malo krompirja vržeš zraven piške, pa zelenjavco.

a pridem lahko na ostanke drugi dan?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.1.2008 14:23:57   
mlavla
no pol se ja pa sam men zdelo tko zakompliciran..se vidi,da sem danes čist brez volje in energije za karkoli..očitno sem staknila ta hud virus lenoritisa...user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.1.2008 14:25:32   
urssyy
Februarčice oprostite ko takole upadam med vas, želela bim vsem čim prejšnji in čim lažji porod ter obilo zdravja.

Moji Kati kati pa sporočam, da sva z Vivien končno prispele iz porodniščnice in da neskončno uživamo v ljubezni  ter ji želim veliko sreče in zdravja ob bližajočem se porodu. Drži se !!user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.1.2008 14:27:26   
maja80
OJ!

Oglašam se res po dolgem času. Bla sem v že čist na koncu z živci, ker so mi odkrili svežo okužbo s toxo in me se je skor zmešal. Potem sem imela AC in je bil negativen, jem  tablete in upam da bo vse ok z user posted image  ko se rodi. Mislm bolj k človek premišljuje kje je to fasal manj mi je jasno. Že celo življenje isto živim in jem stvari kot pa sedaj v nosečnosti, a glej ga vraga ravno men se je to zgodil. no ja kaj čmo bo treba preživet. Na začetku sem par dni sam prejokala, pa k sem stvari brala me je čist minil. V Ljubljani so me mal pomiril, da če se to odkrije pa zdravi, da ni take panike. Upam na najboljše. Danes sem pa bila na CTG-ju pa pregledu in pravi G. da sem šele dober prst odprta. Drugače pa me že par dni neki zvija in vrjetno se pripravlja. Upam na najboljše.

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.1.2008 14:31:27   
Suzi*
Maja, stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej je itak vse ok, ne skrbi.

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.1.2008 14:34:39   
mojani
maja80 en user posted image zate. pa držim pesti, da bo res vse v najlepšem redu s tvojo bebo

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.1.2008 14:34:46   
pina-1
majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,. boš videla da bo vse v redu s tvojim user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.1.2008 14:44:34   
maja80
Ful hvala za lepe misli. To me drži pokonci. Pa začela sem razmišljati bolj pozitivno in tako upam na najboljše. Pa še to. Danes ko sem imela CTG je v sosednji sobi ena rojevala in z njo sta bili dve praktikantki iz srednje šole in je ena skup padla so jo morali s tal pobirat. Mislim ta je vrjetno mal poklic zgrešila. Sem si mislila da se pri meni to zgodi. Že tko si ves živčen poj ti pa še kdo skup pade. No ja se zgodi. Zdej pa šibam na kosilo.

LP!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.1.2008 14:44:45   
mesecnica
Suzi - če imaš ventilacijsko pečico lahko hkrati v drugem pekaču pečeš tudi krompirček...tale je full hitro narejen pa še dober...
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7152

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
24.1.2008 14:46:52   
ella79
se vidi,da sem danes čist brez volje in energije za karkoli..očitno sem staknila ta hud virus lenoritisa...
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

no pol se ja pa sam men zdelo tko zakompliciran..se vidi,da sem danes čist brez volje in energije za karkoli..očitno sem staknila ta hud virus lenoritisa...user posted image

jaz sem tudi čist out danes, sem zdele mogla kar mal odspat user posted image pa sanjala sem, da sem spobavala previjalno podlogo user posted image sem kozarc vode polila nanj in čakala, če bo kej premočil user posted image jao jao, to je itak najbolj pomembno user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, a ni zdej moderno, da kar gostje sami kuhajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.1.2008 14:59:45   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

[suzi, a ni zdej moderno, da kar gostje sami kuhajo user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja sej moja mami in tašča bi kr prišli že prej pa pomagali kuhat. user posted image  mah, jih bom raje po porodu izkoriščala za kuhanje. user posted image user posted image user posted image

Mesecnica, tale receptek je zelo slasten videt. user posted image  Si me verjetno kar premamila z njim. Torej ker mam ventilacijsko lahko kar dve stvari skupaj pečem. ok. še nisem probala. Daj, ko si tak stručko za kulinariko a maš pri roki kakšen finireceptek za kakšno meso v pečici (pa ne piščančji žur), da bi šlo k temu krompirčku, ker a ne bo preveč vse pečeno, če bo še pečena piška zraven??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
24.1.2008 15:05:17   
Februarka08
Maja80 user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image .  Še malo, potem boš pa videla, da je vse v redu.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
24.1.2008 15:08:41   
jencili
ojla čvekice...

zanč sm zasledila, da ste pisale nekaj na temo pomoči ob rojstvu otroka. Sama sem oddala vlogo v ponedeljek, dons pa sem dobila odločbo, da mi pripada 259,27€.  Ne vem kako to, da ste še prejšnji teden nekatere dobile odločbo s še starim zneskom 250,26€. Mogoče jih je le malo za povprašat. Čeprov k je moj nesu odlobo v pon. mu je rekla, da se je zdej glih neki dvignilo. Ampak čudno, da kr njekje sred mesca, da ne velja za celo elto enako! Se pravi, bolj ko si priden in prej oddaš, na slabšem si, al kako?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
24.1.2008 15:10:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ojla čvekice...

zanč sm zasledila, da ste pisale nekaj na temo pomoči ob rojstvu otroka. Sama sem oddala vlogo v ponedeljek, dons pa sem dobila odločbo, da mi pripada 259,27€.  Ne vem kako to, da ste še prejšnji teden nekatere dobile odločbo s še starim zneskom 250,26€. Mogoče jih je le malo za povprašat. Čeprov k je moj nesu odlobo v pon. mu je rekla, da se je zdej glih neki dvignilo. Ampak čudno, da kr njekje sred mesca, da ne velja za celo elto enako! Se pravi, bolj ko si priden in prej oddaš, na slabšem si, al kako?

user posted image user posted image user posted image Ja, je že tako zgleda...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
24.1.2008 15:19:42   
bamby
maja80, en user posted image  zate, če ti bo kaj v tolažbo. Po moje so ti v P že vedeli prav povedat, če se okužbo do časa zdravi, nima kaj bit narobe, drugače bi pa user posted image  tudi že prej pomagali na svet priti. Kar pogumno, ne bit preveč v skrbeh.

Jaz sem malo prej govorila z osebno zdravnico glede mojega nosa, pa mi v tabletah na žalost ne more nič dat user posted image . Hiconcil bi prišel vpoštev, če bi šlo za bakterijsko vnetje. Mi je pa rekla, da moram v P povedat in jih opozoriti za to mojo težavo, da bi me morda še prej k orologu poslali, da bi mi dali kaj v nos user posted image . Nje pa drug teden ni user posted image . Imam slabe izkušnje že iz prvega CR glede tega, ker nisem mogla zadihat, ko so me zbudili iz anestezije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2822
24.1.2008 15:32:05   
mlavla

glede enkratne pomoči:
očitno ste spregledale moje včerajšnje poročilo po klicu na csd...
meni so povedali, da so mi odločbo pošiljali ravno v času, ko še niso imeli novih podatkov...kljub drugačni odločbi naj bi dobila nakazan višji znesek oz. tisti, ki pripada v letu 2008..vsaj tako so mi zatrdili na našem csd

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
24.1.2008 15:38:22   
mesecnica
Mahhh..Suzi, jaz mislim, da ne bo preveč pečenega. Najbolj enostavno ti bo. če vse v pečico vržeš - ali piško ali kakšno pečenko (lahko tudi sesekljano). Pri tem imaš najmanj dela... Maš pa še kakšne druge variante - kaj ocvrtega (npr. piško ali dunajske) ali pa kaj v omakci - pa priloga pire krompir ali štruklji ali kaj podobnega...
Mam pa ene full dobre receptke, ki sem jih ravno danes skenirala iz enih knjigic - če mi pošlješ e-mail ti jih lahko pošljem... Smo ravno v soboto jedli piščanca (samo stegna - pečena) pa potem fina grahova omaka pa pire... je bilo full dobro...

Nahitro sem našla pa še tole:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12638&besede=pečen
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12464&besede=pečen
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8660&besede=pečen
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8764&besede=pečen

Ej moram zdaj it - greva z mojim v Ljubljano...se javim še kaj zvečer s kakšno drugo idejo...
Bom še zvečer prečekirala po Kulinariki...

LP,

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
24.1.2008 15:42:39   
mlavla

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12464&besede=pečen

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8660&besede=pečen

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8764&besede=pečen

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12638&besede=pečen

ma sem hotla bit pametna pa naredit delujoče povezave pa mi ne rata...user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 24.1.2008 15:46:30 >

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?