Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.12.2007 18:30:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, jest sem čist odpovedala. Energije ni, sem res čist smotana, upam da ne bom zbolela. Še enkrat hvala za povabilo, ampak midva bova kar doma. Se grem zdej k lubeku stisnit, če bo kej boljš Punce, lepo praznujte, se slišimo drugo leto
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.12.2007 21:09:10
|
|
|
|
mary_lou
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 0:43:37
|
|
|
|
Februarka08
|
SREČNO IN ZDRAVO LETO 2008! P.S.: Drug mesec gremo pa rodit !
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 1:16:31
|
|
|
|
brina2006
|
SREČNO IN ZDRAVO, DA BI SE VAM URESNIČILE VSE DOBRE ŽELJE V LETU 2008 !
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 9:33:08
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro čveke...sam na hitro, da se javim vse najlepše v novem letu, naše želje so pa letos verjetno v isto stvar usmerjene in ja se nam uresničijo. uživajte babnice pa se kaj tipkamo jutri, danes ni ne energije ne časa...dobiva obe familji na obiska pa je treba še toliko stvari postoriti. lupčke
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 10:36:35
|
|
|
|
Janey
|
Jutro. Srečnega in zdravega...vam in vašim in vašim družinam. Danes zjutraj mi je trebuh se dvigoval gor in dol po ritmu mojega srčka. A je to normalno?? Se kateri to še dogaja? Naš fantič je včeraj bil bol miren, nas je malo strašil..upam, da ni kaj narobe. Danes sicer normalno brca, ampak vseeno Upam, da ste lepo praznovale. Mi smo šli gledat ognjemet, pa najprej smo se fajn napapcali, potem pa ajo bajo do zdaj pravijo, da to kar delaš 1 delaš celo leto...ampak jaz mislim, da spali nebomo kaj dosti ČESTITKE VSEM NAM FEBRUARČICAM, DA NAM JE USPELO OBDRŽAT NAŠE ČMRLEKE ŠE V TREBUŠČKU...ZDAJ PA ŠE EN MESEC POTEM PA VESELO NA DELO Lep dan vam želim. Imejte se radi in veliko se smejte.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 10:38:02
|
|
|
|
MetiLu
|
Dobro jutro v 2008! Predvidevam, da ste ga vse žurale Midva sva zaspala in se ob polnoči zbudila, ker je Grosuplje zajela totalna fronta, sem že mislna, da nas mislijo kar porušit Še naš mali je čist živčen ratal, sem že torbo grabila in se začela oblačit za v Rim (Dolenjka, sej se sam hecam ). Z malim sva se najedla dobrega zajtrka, ati je pa že 4 ure na šihtu Pojstlca bo jutri sestavljena, včeraj ni bilo energije sem pa pripravila cotkice za in torba je tudi že ready steady, čakamo samo še go! Zdele pa poslušam Tošeja pa pišem naprej diplomco Lepo se imejte danes, vas pridem še pogledat!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 10:52:38
|
|
|
|
itata
|
jutro midva sva bila včeri najprej mal sama. sem mojmu ene 3 kuhane vine skuhala. pol sva šla še na "obisk" na delovno mesto k naj prijatelju od mojga, po enga sodelavca še in smo pričakali novo leto pri mojem bratu in njegovi kar lepo doma pa da so vse petarde v mestu že pometali, tko da smo bili ob 1h tam mal okol po štantih pol pa še v en bar k so bile še ene moje kolegice tam, tko da sva ga kar zafeštala do 4h. mal sem vseen zaspana moram rečt danes, ampak je zdej k sem ene pol ure pokonc že kar fajn pridne bodite pa čimbolje se imejte. danes je itak en tak dan za crkljanje...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 12:15:28
|
|
|
|
nuka
|
Še z moje strani ene lepe čestitke za leto 2008. Da boste imele čim lažje in čim hitrejše porode, zdrave otročke, pridne in veliko energije. Se bolj malo oglašam, ker mi je Nejc nehal spati čez dan in sem cel dan sama z obema. Enostavno ne pridem do računalnika. Zvečer pa samo še dol padem. Včeraj popoldne smo šli do brata - je praznoval 40 let, zvečer smo bili pa kar doma. Je bila pestra noč sta se tamale2 zbujala zarad raket in petard. Tko, zdaj grem pa še mal prebrat kaj ste pisale lansko leto.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 13:59:24
|
|
|
|
Marusah
|
SREČNO 2008!!!! Midva z sva novo leto pričakala pri prijateljih (en blok naprej)... je blo prav luštno!!! Hvala bogu, da so prazniki mimo, ker imam hrane že vrh glave Zdej pa greva malo na sveži zrak. Lepo se imejte!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 18:16:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! A počivate Moj lubek pride čez dobro urco, jaz pa samo še kropirček skuham, pa bo večerja en, dva, tri. Sem bila danes kar pridna pri diplomci, še kakšen dan, pa jo pošljem mentorju. Zvečer pride pa še tašča na kavo in bo prinesla tanov kompetek, ki ga je seštrikala Upam, da bo jutri bolj živahno tu gor.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 19:03:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Pozdravček! Tudi moj dan je bil kar aktiven... No, se je že včeraj popoldne začelo z pripravo slavnostne večerje... Na koncu, ko je bilo KONČNO vse na mizi in smo se usedli, nisem več vedela, ali me križ grabi, ali me trebuh boli, noge sem imela kot od slona , skratka bila sem fuč in čist brez energije... Potem pa še dobra papica in sem padla na kavč. Sva bla z mojim po večerji sama, sva gledala mal tv, ob polnoči sva zaplesala , potem smo šli malo pogledat ognjemete ven, zjutraj se je pa nadaljevalo - obiski, potem kosilo, pol sva šla pa midva za celo popoldne mal novo leto voščit in evo, je že večer... Dobro, da se bo počasi tole pohajkovanje končalo, ker ne mislim še v Rim! Zdej bo treba mal bolj počivat, se mi zdi... No, sem se razpisala, voščila sem vam že malo čez polnoč, pa naj vam še enkrat zaželim zdrave , veliko smeha in cartanja v letošnjem letu in vse kar si same najbolj želite... Lep večer, grem počas pod tuš, potem pa pade še en kos tiramisuja... P.S.: Upam, da ste/boste danes kuhale kaj jotice, ker to potem velja za celo leto.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 21:31:07
|
|
|
|
bamby
|
Tudi mi smo najdaljšo noč lepo preživeli doma, sami trije, danes pa smo šli na kosilo k tašči in tastu. Popoldan smo šli še do mojih staršev voščit novo leto in glej ga zlomka, avto nam je spet crknil . Nam je pobralo ves štrom. Najprej je ugasnil radio, potem so luči pogasnile in smo na hitro obrnili nazaj proti domu, na trgu je bilo že vsega konec. Tako je mogel iti peške do doma po drug avto, da sva tega prišlepala do doma . Dolenjka, upam, da boš ti imela več sreče s Hyundajem, ker midva je nimava več . Če se spomnite je dva meseca nazaj šel menjalnik, sedaj pa tole . Ko ne bi delali bajte, ga vsaj 2 leti ne bi več imeli!!!! Kot vidite se je nam novo leto začelo bolj slabo. Upam, da se bo vsaj bolj srečno končalo!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 1.1.2008 22:13:24
|
|
|
|
Bajsa
|
Drage so ! Po dolgem času še pozdrav od mene! Se opravičuijem za izostanek na srečanju, ampak razlog je konkreten: avtu se je zmešal je začel piskat in cvilit, je lučka za olje utripala, olja pa zadost. V glavnem zdej je vse ok. Avto smo zrihtal. Jaz sem še vedno v enem kosu, pa upam, da bom še nekaj časa ostala. Je pa včeraj ob 23.50 rodila ena kolegica, PDP je imela 1.2. Imajo zdravo punčko in baje je šla od doma ob 22.30, tko da je bilo tole zelo po hitrem postopku. Tud jaz bi tko, pa tud če bi mogla že zdejle it. No ampak jaz mislem da glede na to da mava res že skoraj vse prštimano, sam še pojstlco sestaviva, mam občutek, da bomo mi počakal še dalj kot do PDP-ja. No še moje voščilo: Življenje ni tako, kot ga doživiš, temveč tako, kot si ga zapomniš. Zato vsem skupaj v letu 2008 želim veliko lepih trenutkov in spominov v krogu najbližjih, tistih, ki vas osrečujejo in jih imate rade!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 8:37:23
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dobro jutro so ! Srečnga pa zdravga in zdrave pa vesele želim vsem skupi! Sem dons kr tko zgodi vstala, da sem lohk do računalnika prišla .Ko mi jo mojedva zaplenta nimam šans .Mal heca mora bit!Res nisem mogla več ležat v postli,ker me tolk hrbtenica boli .Po eni strani se ne čudim,ker sem čist na robu postle spala-sem mela gužvo .Tamara se je sred noči zbudila in prosila,če gre lohk k nama spat-pol pa jest najbolj nasankam zarad premal placa .Pa še skos morm pazit, da ne fašem kakšne batine po pesi al pa v trebuh.S temle nočnimi obiski se je kr neki razvadla . No,drugač je blo pa kr lušno praznovanje-v krogu domačih.Okol enih smo dobili prvi obisk letos .Prišla sta svak in punca,pa smo mal čvekal tm do pol štirih.Včeraj popoldan smo šli voščit k žlahti in to je to. Uživajte in se cartajte s svojimi najdražjimi.Pa-pa.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 9:05:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Dobro jutro, tudi z moje strani: srečno, zdravo in veselo leto 2008, ter zdrave in pridne . Ker se oglašam po dooolgem času sem vam dolžna še opravičilo glede srečanja. Čisto enostavno - zaradi miru v hiši nisem prišla. Moj dragi enostavno ni bil zato, da se peljem tako daleč sama, on pa je itaq bil v službi. Pa tako bi vas rada spoznala. Pa upam, da bo drugič več sreče. Praznike smo dali skozi. Sreča, da jih je konec, ker res ne vem kaj si misli moj želodec. Same dobrote, pa tako težko je reči ne. S tehnico sem se tudi jaz skregala. Berem, da vas skrbi okrog poteka poroda. Mene še ne. In upam, da tako tudi ostane. Se pa res že vse skupaj tako hitro približuje. Edino kar si želim, da bi bil pri porodu, saj se še okoli tega ni opredelil. Jaz ga pa ne mislim silit. Sicer je rekel, da bo z mano, ampak ko se bo porod začel pa ravno ne bi bil zraven. Naša je zadnja dva dni tako mirna, njeni gibi so čisto nežni. Nič konkretnih brc. A mislite, da je to OK?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 9:07:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro, drage damice... Jaz sem spet celo noč prebedela, nekaj so me krči dajal , tako da me je že zelo strah ratal kaj bo , nekje sem prehlad staknila, tako da sem kuhala čaj ponoč, tavala po stanovanju... skratka, spet neprespana noč . Bom zdele mal bolj počivala, sem cel dan skor sama doma, moj je šel v Avstrijo, sem mu dala cel spisek naj pogleda malo za cene babyphonov, pa kakšen body naj kupi (upam, da bo prinesel kaj domov ). Upam, da boste ve kaj lepše preživele današnji dan, moj bo ob termovski in tv-ju... No, pa saj to tudi ni tako slabo ... Uživajte še zadnji praznični dan, kako hitro so šli prazniki, kajne? Pa-pa, se beremo!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 9:12:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Srečka nosečka, tudi od našega so zdaj gibi ratali bolj nežni, je samo še bolj pretegovanje in premikanje, tistih brc, ki sem jih bila navajena, pa ni več. Prostora nima, revček . Tako da mislim, da je to to. Če pa sama nisi prepričana in se ti ne oglaša, pa pojdi na pregled, da boš mirna. Vem kako je s tem - sem tudi sama bolj paničarka... Če me namaže s kremo po trebuhu, začne noret kot za stavo, al pa ob kaj sladkega... Probaj kaj, mogoče tudi kozarec mrzle vode...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 9:17:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Hvala februarka, mislim, da je res krivo pomanjkanje prostora. Nočem biti črnogleda, samo res pogrešam tiste fajn brce ob katerih sem bila pripričana, da je z vse OK.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 9:59:29
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene v novem letu! Tudi jaz vam vsem želim Srečno, Zdravo in Zadovoljno Novo leto. Upam, da ste najdaljšo noč v letu vse lepo preživele. Mi smo jo preživeli kar dobro, smo šele včeraj popoldan prišli domov, danes pa ima teta 50 let in gremo zopet malo praznovat, pa mi sploh ni. Drugače pa je moje počutje zadnje dni bolj slabo, zadnje 3 dni sem veliko bruhala, zaradi kisline, sploh ne vem, od kje se mi je toliko vzame. Pa vzamem tablete, pa vse živo sem že poskusila pa nič ne pomaga. Ravno zaradi tega zdaj komaj čakam, da grem rodit. Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 10:19:00
|
|
|
|
bamby
|
Dober dan! Pri nas ni danes še nič posebno novega, le prvi snegec je že začel naletavat . Sem že spila prvo jutranjo kavico, zdaj pa čakam na alelujo, ker jo zadnjih nekaj dni sploh ni bilo . Ampak prve glasove že slišim
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 10:28:28
|
|
|
|
Lanchy
|
Ojla punce! Se vam po dolgem casu spet malo javljam...naj ob tej priliki vsem zazelim veliko lepega v letu 2008 in cim bolj zdrave in pridne . V album sem prilepila aktualno slikico mojega konkretnega bauhijain naso smrekico, ki sva jo danes z mozekom ze podrla. Od vceraj se nekaj cudnega dogaja pri nas in upam, da nasa bejbika zdrzi se vsaj kak teden...bomo videli kaj bo in kaj bo v petek pokazal CTG . Lep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 10:58:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce moje, a ve prov izzivate Dolenjko al kaj? Jaz mam dones podočnjake do popka Včeraj je prišel lubek domov s šihta in najbrž ne rabim omenjat, da sem pol noči škafe menjala pred postlo... mater, me je tok prestrašu, sem že mislna da je imel kakšno prometno al kej, ker je zamujal (kar sploh nima v navadi), pol so ga pa njegovi tastari, ki so bili ravno na poti k nama na obisk najdl parkiranga na odstavnem pasu na avtocesti... v glavnem, cela štala!! Bedela sem do pol štirih in gledala če sploh še diha pol mi je od vsega sekiranja trebuh začel otrdevat, samo mali je bil kljub temu kar živahen. Danes naj bi postavljala tudi posteljco, pa moj še ni med živimi Imam v mislih par postavitev, samo bo treba celo spalnico okol obrnit Me pa zadnje dni tudi mene tko čudno špona po trebuhu, da ponoč več ne vem al me črevesje boli al je kej druzga V glavnem, upam, da bo naš Janez počakal vsaj še 2 tedna! jaz še ne bi šla rodit Da še malo potežim, danes moram spet pisat diplomco. Mater sem je že sita, pol pa že kar vidim, kolk bo treba enih popravkov delat... Sem kar mal preveč obremenjena zadnje dni. Danes sem že navsezgodaj kopalnico ribala pa en stroj cunj perem zdele. Kar ne morem se ustavit... Ajde, grem tipkat, pa vas potem še kaj preberem, če ne bom šla spat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 2.1.2008 11:42:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, dolenjka manjka, da malo zaropota!!! Zgleda da nas vse neki matra... Pa še par tednov nas ne sme (no, vsaj mene), nekatere so res že čisto na koncu... Ponoči se obračam iz boka na bok, pri tem me vse špika in zateguje, da ne omenjam da nič ne spim, potem še krči in ne vem kaj še vse... Joj, da bi le še ostal notri nekaj časa... Meti, pridna za diplomco... Pa za delovno energijo... Jest bom komaj danes kosilo skuhala, kaj šele kaj drugega. Sem čist preč, pa sam prehlajena sem . Pridne bodite, vas pridem še kaj pogledat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?