|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
31.12.2007 12:18:05   
katka37
Pozdravljene tudi na današnji svečani dan!

Jaz ga bom očitno preživela v komi, če ne bom šla popoldan spat, ker sem zaspala spet šele ob 7. zjutraj, pa bo že.
Smo malo pospravili po stanovanju vsi štirje skupaj, moj gre zdaj še v manjši šoping, pa bo. Za kosilo bo kar enolončnica z meskom, potem naredim še piščančji in tatarski biftek pa zeljevo solato s hrenom in kislo smetano, s francosko pa me je kar prijateljica počastila in mi olajšala delo, zlata je.

Torbo bom jaz tudi pripravila takoj po novem letu, grem še malo v šoping in to bo to.

Se oglasim še pozneje, pupe moje.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.12.2007 12:25:53   
dolenjka
PIna ne ti men prmajala, ne vem ktera je bolj štrajkala zadnje dni user posted image  
Pa ne hval se z joto preveč, k bom huda k user posted image . Ko smo jo nazadnje kuhal, sva ob 11h zvečer bila na poti v P, ker nisem vedla, a so popadki al me prebava zaj..., no pol je bla pa 2x fajn driska in pol mir, zdej smo pa mal cvikatorji postal, ker smo se odločil, da pred 15.2. ne gremo rodit, ker nimamo cajta user posted image

Meti, tudi midva bova doma, ker je tako najlepše, seveda pa sta toplo vabljena na kak košček šunkice, pa ravno narejeno francosko solatko (brez rozin user posted image ), pa še kaj se bo našlo, tudi sladkega user posted image  Res, brez heca, je že moj spraševal, kje bosta vidva in da naj vaju povabim (lahko tudi bolj zgodaj, če vama pozno ni za po svetu hodit) user posted image

Mater me cajt prehiteva, grem še popeglat, pa se spet kaj javim!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.12.2007 12:29:12   
mami28
Kr ne morem verjet, da je danes zadnji dan v letu 2007! Pa da bo februar vsak čas.

Mlavla, čudovita frizurca, ti lepo pristoji. Tud sama se že kar nekaj časa odločam za večjo spremembo, pa se vedno premislim, ko se vsedem na frizerski stol. Mogoče bo drugo leto čas za spremembe, ena velika je že tako na poti user posted image

Drage nosečke, tudi jaz vam želim v 2008 vse lepo, zdrave in vesele štručke, pridne in ustrežljive možeke in same sončne dneve, polne čudovitih trenutkov.

Lepo praznujte!
Pa dober tek!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.12.2007 12:48:53   
Februarka08
Lepo, da se javljate na zadnji dan v letuuser posted image .
Jaz sem ravnokar krožnik goveje župce spravila v želodček, kosilo bo malo kasneje - itak bo gresuser posted image , potem pa v priprave na večerjo... Prideta še tast in tašča in od mojega stara mama, tako da moram kar nekaj napečt... Dobr da mam tiramisu že narejen in pridno čaka v hladnilniku.user posted image
Oh, pri nas ni jote že kakšne 4 mesece... Se pa včasih ˝pregrešiva˝ s kakšnim org..user posted image ... Pušenjak pravi, da to čisto nič ne vpliva na nosečnostuser posted image . No, upam da res ne, ker naju zadnje dni kar pošteno mečeuser posted image . Se pa tudi jaz bojim, da ne bi zaradi tega user posted image prej pokukal na svet.user posted image

Dobro se nakuhajte in napapcajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.12.2007 13:11:36   
itata
daaaaan,
tudi jaz se javljam zadnji danuser posted image  sem mal pogledala kaj ste kej počvekale... sem zdej končno spet na tekočemuser posted image  pa da mal pokomentiram: skratka kilce grejo men dokaj konstantno gor in če bo šlo tko naprej bo čist ok - več kot sem "zaplanirala" ampak ni glih k da mam ful kontrolo nad tem... joto še kar kuhamo 2-3x na teden sam je že bolj na izi vse skupi... važn pa da je.
za novo leto prav za polnoč greva midva v mesto - sej več k 2 ure itak ne bom tam okol capljala k je mraz. večino časa bova pa doma. to je to. kej pretirano kotalit okol se mi pa tudi ne dauser posted image
boršo bom pa tudi jaz vsak čas pripravila (imam jih iscer na kupu, ampak še v predalu drugač stvari), ker user posted image  pridno skače in me opozarja, da je že precej velik. še posebej v avtu med vožnjo rad izvaja vse živo. ful težko se držim kontroliranja gibov "10 na dan", ker moj včasih 1 uro non stop miga... ampak bolš to k da si v skrbeh - je moj brat včeraj prijel za trebuh pa se je kar ustrašil k ga je tko brcniluser posted image  
no tolk o tem. zdej grem mal pospravit in skuhat - nič takega bi rekla... pol pa počivanje.
za novo leto sem dobila kar nekaj stvari za user posted image  (banjico, prevlekce, copatke, kapce...) body-ja sicer nimam še nobenega, pa plenic tudi ne, tko da to grem pa takoj po novem letu kupit, da me ne bo kaj presenetilo!

pridne bodite, pazite nase in sploh naredite vse, da vam bo čim lepše sedaj in na splošno. danes je ena gospa po televiziji lepo rekla: nikoli ne smete nehati verjeti v svoje sanje - pa naj bodo te sanje čim lepše, bi pa še jaz dodala! srečno in zdravo 2008!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.12.2007 13:12:40   
Suzi*
Ojla. Vidim da ste pridne s kuhanjem pa da tudi vse po vrsti kaj napišete.user posted image

ja, leto se končuje, novo bo pa spet pestro. Želim vam, da lepo počakate še nekaj časa z bebami v bauhijih, ko bodo pa prijokali na svet, pa naj bodo zdravi in pridni. Danes pa lepo praznujte, pa kaj dobrega pojejte. Jaz se bom sigurno pregrešila, kot sem se tudi že zadnje dneve. user posted image  Po novem letu bom pa spet pridna, obljubim. user posted image

Jaz sem pa dopoldne že meseka dala v paco za fondi, pa tako lepo diši v hladilniku. za kosilo bomo samo kakšno juhico pojedli, za večerjo pa malo več. Bom počas naredila solatko iz testenin, pa tatziki, ostale omakce sem pa kar kupila. Za presekat bo pa še mal tatarca.
Je pa moj danes nesel papirje na CSD zame, pa nič opravil, ker kao kr neki manjka, pa kao nimajo kopirca, da bi mi skopirali osebno in bančno, pa v službi mi je napačno plačo napisala, user posted image  sem kar jezna, ker bomo zdej en mesec kasnej dobili dinarčke. user posted image user posted image

jote pa pri nas tudi že kar nekaj časa ni blo, čeprav me že ful mede in sanjam nore sanje. user posted image user posted image  Upam pa tudi jaz, da bo letoš še ena padla, da lepo zaključimo leto in lažje počakamo polnoč. user posted image

Torbo bom jaz v drugi polovici jan. zrihtala, pa po novem letu tudi počas začela prat oblekice za user posted image . Ve, ki ste bolj v začetku meseca bo pa čez kaka 2 tedna res že začelo "tiktakat". user posted image  pa nič bat, saj bo šlo. Bomo po novem letu zihr še kako o porodu rekle.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.12.2007 13:36:22   
itata
nujno mormo kako okol poroda rečt... mene to zdej sekira, da kak bo otrok ven prišel (sem vseen zadnjič eno slikco ujela pa me je skor kap k je bil sivo- vijolične barve) - me že moj heca naj se pripravim, da ne bo tak ves lep ven prilezeluser posted image  pa sanjala sem okol dojenja neki... skratka cel kup enih logističnih vprašanj in težav imam sama s sabo... pa ugotovila sem, da ne znam nobene pesmice niti uspavanke pa tko naprej...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.12.2007 13:37:27   
dolenjka
Tako, speglano, posoda se pere, cunje sušijo v novem sušilcu, zdaj grem pa še zgornji štuk posesat, pol pa še spodnjega in začnem gobice tenstat za kosilce user posted image
Moj je sicer že na poti domov, ampak bo pač malo počakal na kosilce, potem pa 1 kitico oddremat, pa eno jotko skuhat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.12.2007 13:38:29   
dolenjka
AJa, o porodu pa jaz sploh še nimam cajta razmišljat, tko kot sem rekla,itak se ne bomo odpirale še 1 mesec in bo še čas user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.12.2007 13:42:12   
MetiLu
O punce, ste pridne danes s čvekanjem user posted image

Jaz sem imela mami na obisku, pa z mojo Ninči smo poklepetale, poklicala sem pa tudi že ata in mamo (stare starše). Presenečeno sem dobila že drugi klic s strani ateka, ne vem kaj je zdej to, a bo v enem tednu nadoknadil za 20 let nazaj user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka, res hvala za povabilo, samo ti zdele še nič ne obljubim. Moj je še na šihtu, mislim, da dela do šestih, pol je pa reku, da bova pojstlco sestavljala user posted image  Zdej ga moram pa povprašat, če ima kej volje da se zapeljeva do vaju. Sva planirala bit sama doma, pa si me kar malo premamila, da se na kak košček šunkice, pa ravno narejeno francosko solatko (brez rozin user posted image ) oglasiva user posted image . čeprav čist odkrito, zdele se mi prov nič ne lub user posted image  Prebava me matra že tri dni, pa tko se švoh počutim dones, kot bi se mi malo vrtel u glavi user posted image  Ne vem kaj je to...
Mlavla, fruzurca je pa res fajn user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.12.2007 13:48:40   
Suzi*
Itata, meni tud ni blo jasno prvič kako bom jaz rodila, ampak mati narava tako lepo poskrbi za vse, da je tako kot mora bit. Rojstvo je itak en čudež, le prepustit se mu je treba.
Beba pa res ni čist lepa ko ven pride, ampak nekej grozen naš fant tudi ni bil, ni bil nič krvav al kej tazga.
Takrat ko se bo začelo dogajat, boš itak čist drugač gledala na dogajanje, pa ne boš se sekirala za stvari za katere se zdaj. user posted image
Dojenja se boš navadila, pesmice se boš pa tudi sproti učila. Vse bo ok, ne skrbi. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.12.2007 14:20:40   
nizy
Pozdravljene user posted image ,

dolenjka- nevem če bo tvoja zapoved glih obveljala. Me,ki smo na začetku februarja,lahko še presenetimo.Pri nas je kar pestro,čeprav G pravi,da je vse na svojem mestu.Torba za P še ni pripravljena, bo naslednji teden.

V letu 2008 želim vsemuser posted image veliko sreče in veselja z našimi  sončki.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.12.2007 14:24:18   
nizy
MetiLu- pri nas aleluja špila dvakrat na dan. Meni pomaga cornflakes s suhim sadjem iz Hoferja . Ampak vsebuje rozine ,pa mislim,da jih ti ne maraš,al je to kera druga user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.12.2007 14:37:32   
katka37
Itata, tudi jaz računam, kako malo časa je še do porod, čeprav je moj rok 11.2., sem trdno prepričana, da bo pa prej. Mogoče me bo pa potem naš user posted image  zafrkaval in se ne bo še dolgo spravil venuser posted image .
Je res, da pridejo bebiji malo drugačni ven, kot si predstavljamo, sem mojega kar pripravila na to, da bo verjetno kar precej vijolično moder in prekrit z verniksom-bel, potem pa hitro spremenijo barvo.

Pa še moje voščilo:

Naj bo novo leto obžarjeno z ljubeznijo in prijateljstvom, polno malih presenečenj in presenetljivih radosti. Drobnih, nepričakovanih daril, ganljivih in čudovitih objemov, zašepetanih zahval in otroških poljubov. Želim vam  pravo gnečo najboljših stvari, ki jih ni mogoče kupiti, niti kjerkoli zaviti in srečo vsepovsod, kjer vas bo v novem letu vodila pot.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.12.2007 14:38:46   
dolenjka
Nizy prav si ugotovila, naša zbirčna Metka ne mara rozin user posted image
Kar pa se tiče presenečenj je pa tko, jaz jih imam zelo rada, ampak takih, o katerih ti pišeš pa ne, jasno?? user posted image  1.2. je lahko tvoj datum, če bi rada kej prehitevala, prav user posted image

Meti, ni panike, ti kar vašga lepo počak, pa bosta vidla al vama je za v svet hodit al ne. Da te še mal podražim: ravnokar sem dala kruhek pečt in bo zvečer čist svež - polnozrnat, tak za alelujo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 215
31.12.2007 15:02:50   
larisa
Danes ste pa res pridne čvekice user posted image , ko sem bila na zadnje tle gor, sem bolj samogovore izvajala user posted image ...

Meti, tud jaz sem zadnje par dni bolj kot en mesečnik, brez energije, ker se mi zdi, da če ne grem pravi čas v pojstelco, da mi tud če zjutri mal potegnem, nič ne pomaga user posted image . Jah tkole je, nosečke smo in to skoraj čisto na koncu....uf, je šlo hitro...
Ampak, jaz komaj čakam, da pride naš fižolček (tako ga kličeva) in da se začne veselicauser posted image !! Po drugi strani pa itak da me je tud mal strah. Porod, pa kako bom vse znala z otročkom, pa kako bo, pa kako bova pol midva z lubijem, pa taka vprašanja...ampak če drugi zmorejo, bomo tud mi, a ne?!

V glavnem, lepo praznujte, pa glejte da boste jutri same lepe stvari počele in doživljale, ker tako kot je ''na novega leta dan'', tako je vse leto!

Se še kej beremo...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.12.2007 15:27:08   
pina-1
danes pa dogaja tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo kosilo ravnokar pospravili v želodčke: testenine z omako bologniese in solatko. Kruh je pečen. Popoldne pa samo še sarmice skuham in evo, bo že večer.

Moja dva sta šla pa v posteljo. Je Mia danes že ob 5-ih vstala user posted image  Je punca ugotovila da sanja in sedaj mamo skoraj vsako noč težave, ker sanja.. danes je sanjala morskega psauser posted image

Glede poroda, pa meni tudi misli uhajajo nanaj. Pri Mii me ni tolko skrbelo kot me sedaj. Je pa res, da mati narava nardi, da vemo kaj moramo narediti v pravem trenutku, tako da nič bat da bi kaj spregledale..
Otroček pa je res nekam čuden, ko ven pride; umazan, violičen pa še vsi so zgubani... Ampak kako urco po porodu, so pa tako lepi in tako dišijo.... Trenutek ki ga nikoli v življenju ne pozabiš.

Grem sedaj kuhinjo pospravit in pol noge v luft vršt za kako urco.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.12.2007 15:38:14   
ella79
Sam ste danes res prave čvekice user posted image user posted image user posted image
Jaz danes tok delovna, k pomoje že par tednov nisem bila user posted image likanje, kuhanje, sesanje, pospravljanje, pranje, obešanje, zlaganje... user posted image user posted image pa vmes še nohte popilila, pa par telefonov obrnila... ni da ni

zdele sva se prav na hitro organizirala za danes zvečer - sva mislila, da bova kar doma (kar bi meni še vedno najbolj pasalo user posted image ), samo naju je en par tako lepo povabil, da že nisva mogla odklonit user posted image Sem rekla, da sam pod pogojem, da ko se mi bo zahotlo, da greva takoj domov user posted image itak gresta pa onedva jutri smučat in bosta mogla zgodaj vstati, tako da tudi ne pričakujeta, da bova midva prav dolgo pri njima user posted image
jutri pa sam poležavanje, sva že k njegovim domov povabljena na kosilo, tako da res sam noge u luft user posted image user posted image user posted image

kar se torbe za v P tiče... jaz sem jo sicer neki že pripravljala, predvsem je pa notr listek, kaj še, ko bo akcija, dati vanjo user posted image user posted image user posted image

glede na to, da sem bila danes res pridna, mi pripada sedajle še pol ure peglanja kavča user posted image user posted image user posted image pa, če potem ne bo več časa, da vam zaželim...
pomoje si vse najbolj želimo zdrave user posted image , pa veliko cartanja, ljubezni, razumevanja, pa lepih in nasmejanih trenutkov. Če sem pa kej pozabila, pa upam da vam Dedek mraz prinese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.12.2007 16:34:15   
MetiLu
Joj, jest sem spala do zdele, kuhano ni še nič, nimam niti ideje. Pa še zgaga me je začela spet pečt user posted image
Nizy, jaz sem tista brez rozin, ja user posted image  user posted image  user posted image  Sicer pa težav z zaprtostjo nimam, samo skoz me neki šravfa pa skeli po črevesju, pa če jem velik al pa mal user posted image  Ah, kaj čem vam jambrat.
Pa še moja čestitka:

Na novega leta dan vam želim čimveč crkljanja in uživanja v vašimi možeki in tiste, ki ste že mamike, z vašimi mulčki. V novem letu pa naj se vam rodijo pravi mali navihanci, ki vam bodo leto 2008 zapolnili s povsem novimi dogodivščinami . Pa še enouser posted image za vse, da bomo dobro opravile svoje poslanstvo user posted image . Punce srečno!

Sej se vam danes še kaj oglasim, grem zdej mal diplomco pogledat...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 219
31.12.2007 16:42:46   
ella79
Kakšna romantika je pri nas user posted image je snegec začel padat user posted image user posted image user posted image user posted image
meti, jaz tudi še ne vem kaj kuhat, pa že neki časa konkretno kruli user posted image bi neki dobrga in enostavnega naredila, pa kar ni ideje. No, mislim da lažni danes sigurno ne bomo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 220
31.12.2007 16:46:33   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Rojstvo je itak en čudež, le prepustit se mu je treba.

Suzi, tole si pa res lepo napisala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
31.12.2007 16:48:04   
mlavla
evo mene..sem že čist zmatrana..čeprav sem bila zdele več kot eno urco v kopalnici..namakanje ob svečkah, britje itd. ma je že kar problem kaj videt čez ta moj trebuhuser posted image user posted image user posted image  a pol je pa še tople vode zmanjkal...brrr še zdej me mal zebeuser posted image
drugač mam pa še vse za pospravt...kuhinjo, dnevno, kopalnico..ah upam, da ne bom zvečer res čist koma.. sam še za v posteljo...
aja kruhek, potica in rogljički pa so pečeni..ma je prov prijeten vonj po bajtiuser posted image

mam28 in Meti :pa hvala za komentarjeuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 222
31.12.2007 16:50:09   
mlavla
Pa še moje skromno voščilo:

Veliko veselja, zdravja in otroškega smeha v letu 2008!!!

mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 223
31.12.2007 17:12:33   
dolenjka
No, midva oz. mi 3je smo se nažrli ko sloni user posted image  Zdej pa pod tuš pa ajat!
Mojmu se pa dogaja in še kar ene lučke po oknih obeša? Čez 3 dni jih bo pa dol vleku user posted image  No, naj imajo otroci veselje user posted image

Tudi jaz vam in vašim dragim žeim vsega najlepšega v letu ki prihaja, čim manj otroškega joka in neprespanih noči in veliko veselja z novimi družinskimi člani!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 224
31.12.2007 17:38:55   
bamby
Vidim, da ste bile danes kar pridne za čvek user posted image . Mi smo si pa danes privoščili malo dlje poležavanja, potem pa je bilo treba iti še po opravkih. V lekarni sem nabavila še Bepanthen in gazice za negovanje popka, potem sem šla še v trgovino po zadnjih nakupih. Tudi pri nas je bila pri najboljšem sosedu taka gužva, kot bi se res pripravljali na vojno user posted image user posted image user posted image .

Na srečo nam je Tim ozdravel, vsaj zaenkrat ni čutiti kakšnih težav, ki so bile zadnje dni user posted image .

Najdaljšo noč v letu bomo očitno preživeli kar sami doma. Sem pripravila vse za francosko solato, kasneje še majonezo zamešam, pa pršut, prekajeno šunko in razne sire sem narezala, tako da zadnji dan v letu ne bomo lačni user posted image . Možek je že dal hladiti cabernet-sauvinion (moja želja), šampanjec je pa tudi že dolgo na hladnem. Jutri smo pa povabljeni k tašči na kosilo in bom res prava gospa, vsega frei.

mlavla, tvoja frizurca je krasna user posted image . Te moram pohvaliti, da zelo boljše izgledaš kot prej z daljšimi lasmi. Itak vsaka sprememba dobro vpliva na človeka.

V prihajajočem letu pa vam želim čimkrajši porod, da se boste z malimi čebelci in čmrljčki čim lepše imele! Obenem pa vam želim veliko zdravja, tako vam kot vašim najbližjim. SREČNO V NOVEM LETU 2008!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?