ella79
|
Sam ste danes res prave čvekice Jaz danes tok delovna, k pomoje že par tednov nisem bila likanje, kuhanje, sesanje, pospravljanje, pranje, obešanje, zlaganje... pa vmes še nohte popilila, pa par telefonov obrnila... ni da ni zdele sva se prav na hitro organizirala za danes zvečer - sva mislila, da bova kar doma (kar bi meni še vedno najbolj pasalo ), samo naju je en par tako lepo povabil, da že nisva mogla odklonit Sem rekla, da sam pod pogojem, da ko se mi bo zahotlo, da greva takoj domov itak gresta pa onedva jutri smučat in bosta mogla zgodaj vstati, tako da tudi ne pričakujeta, da bova midva prav dolgo pri njima jutri pa sam poležavanje, sva že k njegovim domov povabljena na kosilo, tako da res sam noge u luft kar se torbe za v P tiče... jaz sem jo sicer neki že pripravljala, predvsem je pa notr listek, kaj še, ko bo akcija, dati vanjo glede na to, da sem bila danes res pridna, mi pripada sedajle še pol ure peglanja kavča pa, če potem ne bo več časa, da vam zaželim... pomoje si vse najbolj želimo zdrave , pa veliko cartanja, ljubezni, razumevanja, pa lepih in nasmejanih trenutkov. Če sem pa kej pozabila, pa upam da vam Dedek mraz prinese
|