*Naja
|
Nikjer nobene... Sj ni čudno glede na to, koliko je ura . Jst sem že pridno pančkala, ko me je nekaj do treh obiskala ga.Zgaga . Se do sedaj še nikoli nisva srečali in morem rečt, da je bljak. Pa že celo nosečnost berem, kakšne težave imate nekatere z njo, pa razmišljam, le kako to zgleda. No, zdej pa imam. Peče ko , pa ne vem, al bom bruhala, al kaj Sem mislila, da se to vedno pojavi tik po jedi, pa sem se motila. Sem še januarčice ravno prečekirala in je ena njihova malo pred polnočjo rodila . Jih je prejšnji večer še spraševala, kaj naj naredi, ker je opazila, da ima mokre hlačke in dnevni vložek....sicer ne veliko, tako da ni bila sigurna, kaj bi sploh bilo. Pa ji je nekaj so svetovalo, naj se gre vseen pokazat v P. No, pa se je zgleda šla, ker se potem ni nič več javila in 24 ur kasneje že ima svojo štručko v naročju . Naša pupa je pa čist divja zadnje dneve. Zvečer, ko sem ležala pred tv-jem, je tako brcnila z nogico, da se je trebuh izbočil za kakšnih 5 cm . Me je kr u luft vrglo. Sem ji danes zvečer, ko je dragi odšel v nočno, postavila že posteljico v dnevni....zdej jo pa skoz gledam in razmišljam, kako bo, ko bo malo detece notri spalo, jst bom pa na RR-ju visela . Sem se odločila, da bova imela poleg posteljice v spalnici, še eno, kar zložljivo, v dnevni, za dneve, ko bo moj v nočni....da bom ob tistih dopoldnevih, ko bo on spal, lahko s tamalo kar v dnevni, da ga ne bova motile. Sem pa tudi za to prenosno kupila kar orenk jogi. Dejte mi povedat, kdaj boste pa uštimale potem posteljice čist do konca....mislim na posteljnino? A se to namesti potem, ko prideš z otročkom iz P, al že kej prej?