|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.1.2008 11:56:03   
Marusah
Dobro jutro...

Meti sej bo! Še čisto malo, pa se boš rešila diplome. Boš vidla kako bo potem fajni občutek, ko boš diplomirala user posted image user posted image user posted image

Mala_pikica naj te potolažim, da je februar vse bljiže in da bo vseh tegob s slabim počutjem kmalu minilo... potem pa samo še veselje z našimi user posted image  in neprespanimi nočmi user posted image .

Jaz sem se končno lotila pranja planic in cotk za user posted image .  Sem bila včeraj pridna in sem kar dosti že tudi polikala. Samo sušilca pogrešam user posted image  Se vse tako počasi suši...

Sem se pa med prazniki odločila, da grem rodit v Avstrijo user posted image . Tako da grem sedaj v kratkem pogledat porodnišnico v Feldbach in na pregled. 

Joj, kako se že bljiža dan D user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.1.2008 12:47:44   
srečka nosečka

Marusah - ti si sigurno z vsem na tekočem glede Feldbacha. Sem slišala, da je v sobah po 5-6 nosečk, no potem, ko že rodijo. Meni se to zdi "neverjetno".

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.1.2008 13:56:50   
Marusah
Srečka nosečka na žalost nimam pojma kako poteka porod v Feldbachu in kako zgledajo sobe. Je Dr. Miglar dober prijatelj mojega moža, zato grem k njemu. Ko se dobim z Robijem, bom vse vprašala, pa ti sporočim...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.1.2008 14:48:55   
Janey
Pozdravljene. Vidim da nas vse pestijo težavice. Upam, da zdržimo do februarja...čeprav jaz bi kar zdaj šla da bi se lahko že cartala. Ampak za čmrleke je bolše da so čimdalj na varnem.
Srečka nosečka jaz grem v ponedeljek v feldbach in bom lahko kaj več povedala, ampak če razmišlaš da bi tam rodila čimprej pokliči miglarja v ordinacijo, da se zmeniš kdaj lahko prideš v feldbach...en mesec prej te naroči tam na pregledu in ti naredijo vse. Sicer to ni obvezno lahko greš kar tja rodit, pa se nič ne dogovarjaš..če se odločiš za to se vsaj enkrat za ziher čimprej pelji tja na izlet.user posted image Tista najkrajša pot je po stari cesti (ee 50min) ampak je baje ful ovinkasta in taka, da se ti skoz zdi da nisi prav. No to so moji nasveti. Najbolše pa je vseeno poklicat dr. Miglarja in ga vse vprašat in obvestit. Je ful prijazen.
Marusah mogoče se pa le spoznama v Feldbachuuser posted image user posted image .
Meti pridna puncauser posted image user posted image Jaz sem sicer tut dala že 2 stroj prat ampak sem vsa cotasta. Pa v petek imam izpit pa se ne morem spravit..danes sem se cele pou ure učilauser posted image user posted image pa še knjigo moram prebrat in esej napisat(je pogoj k izpitu)..mislim, da nebom spala zdaj 2 dniuser posted image user posted image

Bamby
ste zdravi??

vas pridem še kaj pogledat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.1.2008 14:49:51   
Janey
lanchy lepi buši...majhenuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.1.2008 14:59:55   
Janey
Še jaz sem prilimala slikco mojga črtastega bauhija...tak je če maš neprožno kožouser posted image user posted image sem napovedala vojno strijam enkrat julija, pa so zgleda zmagale. Jaz sem pa dala ven 200 eur pa vse kremže..pa se masirala 2-3x na dan.  Se spomnim, da ko sem napovedala vojno strijam mi je ena rekla, da bom vidla da nič ne moreš če maš tako kožo, pa sem si rekla, da jaz se bom tolko mazala pa nebom mela nobene. Glej zdaj user posted image . Bi prišpralauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.1.2008 15:05:00   
MetiLu
Naj se malo pohvalim, da sem diplomco do konca spisala user posted image  Naredim samo še kazalo in številčenje strani. Mam pa mal problem, ker imam ene 5 strani vsebine preveč user posted image  V glavnem, še proti večeru malo preberm in uredim, če bo še kaj treba, pa jo jutri najbrž že pošljem mentorju user posted image

Kosilce je tudi že v želodčku, lubek je najprej dobil prežganko, pol sem pa zelenjavno rižotko s korenčkom in koruzo naredila. Je bla kar dobra user posted image  user posted image  user posted image  Zdej grem pa mal počit.
Se oglasim proti večeru.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.1.2008 16:04:06   
Lanchy
Janey, saj ni tako hudo s stijami...imas pa tudi ti bolj majhnegauser posted image ...se ti  je ze  malo dol spustil, al se samo meni zdi?

< Sporočilo je popravil Lanchy -- 2.1.2008 16:15:23 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.1.2008 16:14:40   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Marusah mogoče se pa le spoznama v Feldbachuuser posted image user posted image .

Janey mogoče bova pa cimri user posted image user posted image user posted image  - to bi bil hec!!! Zdej se pa le pridno uči...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.1.2008 17:15:23   
vrtnica76
Sem pri januarčicah zasledila, da je klepetka s svojo Lano prava zvezdnica postala (prva deklica letos v Lj.porodnišnici).user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.1.2008 17:18:27   
vrtnica76
user posted image Meti za spisano diplomsko!Si pa pridna med prazniki.Moja delovna storilnost gre že totalno v minususer posted image .Sam poležavam nekej že ves dan.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.1.2008 18:00:42   
bamby
meti, bravo za spisano diplomco user posted image . Zdaj pa kar takoj diplomirat, pa bo vse te travme konec!
janey, tvoj buši je vseeno lepo eleganten. Strije gor, strije dol, samo ne se zaradi tega sekirat. Jih imamo verjetno vsaj polovica tu med februarčicami user posted image .
Tima je sinoči spet driska napadla user posted image , vendar je bila temu kriva nona, ker mu je dala celo škatlo bonbonov po kosilu, on jih je pa vse pojedel user posted image user posted image user posted image . Sem bila prav jezna, samo nisem vedela, da mu jih je dala. Ko bi mu dala samo enega ali dva, ne pa celo škatlo user posted image user posted image . Potem mu je druga nona skuhala čaj iz suhih borovnic, da ga je spil, danes je pa spet boljše. Vsaj prepucalo ga ni več.

Boste štajerke šle vse k sosedom čez "mejo" rodit ali kako?

vrtnica, je mamica Lane potem naša januarčica? Nisem nič k njim pokukala, kaj se novega dogaja user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.1.2008 18:41:20   
Februarka08
Ja, bamby, mamica male Lane je med našimi januarčicami...user posted image Sem jo videla po tv - kako velika in okrogla je žeuser posted image . No saj ni čudno, ima skoraj 4 kguser posted image . Kar konkretna punca, ni kaj.
Meti user posted image za diplomco... Sem jest vedla, da bo!
Ja, Janey, nič se ne obremenjuj z bauhijem - važn, da bojo naši user posted image zdravi...
Tud jest sem danes bolj ležečki, pijem čajčka in se zdravimuser posted image ... fuj, mi je slabo. user posted image
Pridno še kaj čvekajte, vas pridem še kaj pogledat...

Aja, še eno vprašanje: ali še katero boli pod trebuham?user posted image Mene je danes dopoldne ful, sedaj je malo boljše... (kot bi boleli jajčniki). Verjetno je to od raztezanjauser posted image , ampak vseeno vprašam...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.1.2008 18:47:35   
MetiLu
Tok sem besna zdele da me bo raznesl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva se končno spravila pojstlco zmontirat in kaj sva ugotovila, da ne gre skupi, ker so stranice pojstlce od enega drugega modela pojstlc Lip poljčane. To sem opazila že takoj ko sva jo kupila in domov prinesla in sva jo že takrat reklamirala v BC, pa je ena brihtna trgovka klicala na Lip Poljčane in so kao ugotovili, da ravno tako paše na fronte od posteljice Filip, ki sva jo midva naročila. IN SEVEDA NE!!! In zdej še računa nikjer ne najdem, pa spravljam vse račune kot en pacient, samo tega pa ni nikjer!!!!! V glavnem, ostala sva brez pojstlce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Popuser posted image user posted image user posted image user posted image , sam nej se pripravjo jutri v BC, jim bom tako štalo nardila, prekleti bumbarji zarukani.... Čist sem ven padla!! mi gre kar na jok user posted image user posted image user posted image  Boh ve kolk časa bova zdej mogla čakat, da nama taprave stranice dostavijouser posted image user posted image user posted image
Pa še moj je šel v nočno...

user posted image ...sem se mogla mal spihat, če ne bojo kar krožniki začel letet user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.1.2008 19:06:07   
katka37
Sem se končno malo spočila in se pokorno javljam.

Še dobro, da so požrtije minile in gremo spet v normalo. Zdaj pa še samo finiš v prihod novega člana počasi - spet bodo prazniki za vse nas februarja.

Meti, ne jezi se danes preveč, jim jutri povej svoje v bc. Veseli se zaradi diplome.user posted image

Februarka, tudi mene vedno bolj boli okrog jajčnikov, da se ne pogovarjamo o trganju med nogami- se še spomnim tega od prej in vem, da se porod zdaj končno bliža. Ojoj, po eni strani kar prehitro.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.1.2008 19:46:31   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Februarka, tudi mene vedno bolj boli okrog jajčnikov, da se ne pogovarjamo o trganju med nogami- se še spomnim tega od prej in vem, da se porod zdaj končno bliža. Ojoj, po eni strani kar prehitro.

Katka, ne se hecat!! user posted image  Kaj tole trganje pomeni, meni se dogaja že cel teden user posted image

Sicer sem šla pa pod tuš in sem se pomirila. Ma čist me je prej iz tira vrglo, sem se še mal stulila, pa je zdej boljš user posted image
Grem še lase posušit, pol grem pa tud jest bušija poslikat,pa dam slikce v album.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.1.2008 20:07:12   
*Naja
Lanchy in Janey- lepi bauhiji...pa tolk mali izgledajouser posted image Moj je tak, da se mi zdi, da me bo razneslo. Prav vidno raste iz dneva v dan. Danes se mi je še popek ven obrniluser posted image user posted image . Me pa strije zaenkrat še niso napadleuser posted image . Prosim, naj tako ostaneuser posted image .

Morem pa it zdej mal počivat, ker imam trebuh trd kot kamen. Sem bila danes mal preveč aktivna, ker me je po doooooolgem času prijela neka čudna vnema za pospravljat....in je blo prav fajn....pa tolk lepo, čisto je zdej stanovanjeuser posted image .

Jutri imam pregled pri mojem G....Upam da izvem same dobre novice. Pridno klepetajte, grem jst na kavč.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.1.2008 20:53:26   
MetiLu
No tako, slikce so gor, sem zraven dodala še adidaske user posted image
Strije pa tudi mene še šparajo, upam, da tako ostane. Sem pa napisala kar buši 35t, ker če štejem po UZ-ju sva z malim res že v 35t user posted image  user posted image  (34 5/7)

Punce hvala za spodbudo, upam, da se diplomce v kratkem res dokončno rešim user posted image

Lepo pančkite, jest grem kavč likat user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.1.2008 20:58:11   
Janey
Lanchy ja mali je...no meni se zdi ogromeeeen, ampak je majhen v primerjavi z nekaterimi. In ja..ful se mi je dol spustil...tako da ne vidim več NIČ doluser posted image user posted image user posted image
glede strij pa...bo že...bomo pol posončili pa se nebo nič videlouser posted image user posted image se nič kaj ne sekiram..sem se sprijaznila...sem mela 4 mesece za touser posted image user posted image
metiuser posted image user posted image za diplomsko.

lepo pančajte

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.1.2008 21:38:09   
mala_pikica
Marusah in JaneY, jaz grem tudi v ponedeljek v Feldbach. Pri Miglarju sem naročena ob 10h, kaj pa ti Janey? Vendar jaz še nisem prepričana, če bom tam rodila, pa mi je rekel, da naj pridem vseeno pogledati porodnišnico in naj se potem odločim. Meni je to malo daleč, pa drugi porod. Drugače pa sem jaz iz Maribora - bolj okolica, kaj pa vidve?
Prvič sem rodila v Mariboru in sem bila zadovoljna, tako, da jaz z mariborsko porodnišnico nimam slabih izkušenj. Pa tudi nobenih ekstra želj nimam glede poroda npr. E.A, porod v vodi, ali kaj podobnega. Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.1.2008 22:34:32   
katka37
Meti, saj še ni panike, ne bo še tako hitro verjetno, nakazuje pa to trganje, da se vse bliža, me spomni tudi to, ne samo koledar, ker zdaj je to trganje takšno, kot do zdaj ni bilo. Se pač spomnim od prej, da sem potem kar "kmalu" šla rodit. Kdo ve, kako bouser posted image  Pustimo se raje presenetit. Moja edina želja je, da bi vsaj tokrat dobila naravne popadke, ne takoj umetnih.

Lepo nočko vsem.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.1.2008 22:41:57   
nizy
Jaz imam tudi podobne težave s trganjem pa zbadanjemv spodnjem delu trebuha . Nas telo opozarja,da smo proti koncuuser posted image . Saj bomo zdržale do konca,a ne?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.1.2008 22:48:36   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Marusah in JaneY, jaz grem tudi v ponedeljek v Feldbach. Pri Miglarju sem naročena ob 10h, kaj pa ti Janey? Vendar jaz še nisem prepričana, če bom tam rodila, pa mi je rekel, da naj pridem vseeno pogledati porodnišnico in naj se potem odločim. Meni je to malo daleč, pa drugi porod. Drugače pa sem jaz iz Maribora - bolj okolica, kaj pa vidve?
Prvič sem rodila v Mariboru in sem bila zadovoljna, tako, da jaz z mariborsko porodnišnico nimam slabih izkušenj. Pa tudi nobenih ekstra želj nimam glede poroda npr. E.A, porod v vodi, ali kaj podobnega. Lp

hehe se vidimauser posted image user posted image tudi jaz imam ob 10ih..mislim, da si vedno 3 naročiuser posted image user posted image ql ne..gremo lahko potem še na kakšno kavo v feldbach..baje je lepuser posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.1.2008 3:35:30   
*Naja
Nikjer nobene...user posted image Sj ni čudno glede na to, koliko je urauser posted image .

Jst sem že pridno pančkala, ko me je nekaj do treh obiskala ga.Zgagauser posted image . Se do sedaj še nikoli nisva srečali in morem rečt, da je bljak. Pa že celo nosečnost berem, kakšne težave imate nekatere z njo, pa razmišljam, le kako to zgleda. No, zdej pa imam. Peče ko user posted image , pa ne vem, al bom bruhala, al kajuser posted image Sem mislila, da se to vedno pojavi tik po jedi, pa sem se motila.

Sem še januarčice ravno prečekirala in je ena njihova malo pred polnočjo rodilauser posted image . Jih je prejšnji večer še spraševala, kaj naj naredi, ker je opazila, da ima mokre hlačke in dnevni vložek....sicer ne veliko, tako da ni bila sigurna, kaj bi sploh bilo. Pa ji je nekaj souser posted image svetovalo, naj se gre vseen pokazat v P. No, pa se je zgleda šla, ker se potem ni nič več javila in 24 ur kasneje že ima svojo štručko v naročjuuser posted image .

Naša pupa je pa čist divja zadnje dneve. Zvečer, ko sem ležala pred tv-jem, je tako brcnila z nogico, da se je trebuh izbočil za kakšnih 5 cmuser posted image . Me je kr u luft vrglo.
Sem ji danes zvečer, ko je dragi odšel v nočno, postavila že posteljico v dnevni....zdej jo pa skoz gledam in razmišljam, kako bo, ko bo malo detece notri spalo, jst bom pa na RR-ju viselauser posted image . Sem se odločila, da bova imela poleg posteljice v spalnici, še eno, kar zložljivo, v dnevni, za dneve, ko bo moj v nočni....da bom ob tistih dopoldnevih, ko bo on spal, lahko s tamalo kar v dnevni, da ga ne bova motile. Sem pa tudi za to prenosno kupila kar orenk jogi. Dejte mi povedat, kdaj boste pa uštimale potem posteljice čist do konca....mislim na posteljnino? A se to namesti potem, ko prideš z otročkom iz P, al že kej prej?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.1.2008 7:25:15   
srečka nosečka
Dobro jutro,

že strašim po RR-ju. user posted image  

Janey in Marusah - res bom vesela vajinih informacij. Sama pa nimam namena roditi v Feldbachu. Bom kar  MB P v prvo preiskusila. user posted image  Imam v MB P kar nekaj vez in upam, da me bodo lepo razvajali. user posted image

Lara-  glede posteljnine - pri nas jo bo očka pripravil, ko bom jaz v P. Posteljica pa pri nas že stoji v otroški sobi. Samo v spalnico jo bo moral prestaviti.

Februarka - to špikanje po jajčnikih in med nogami je tudi meni vedno bolj domače. Mislim, da je to znak počasi bližajočega se finiša.

Meti - user posted image  za diplomico. Pa upam, da z BC danes hitro in brez problemov  urediš.

Pa kako lepe bušije imate. user posted image  Strije se mene zaenkrat tudi izogibajo in močno upam, da bo tako do konca. Bi vam kakšno slikco prilepila, pa imamo naš fotoaparat še vedno v okvari. user posted image  Danes ga odneseva na popravilo, da bo še pred prihodom user posted image  v pripravljenosti.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?