RE: Božični večer (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

arabela* -> RE: Božični večer (27.12.2007 9:36:28)

jaz bi se pogovorila,naj hčera pride k vam

VERONICA -> RE: Božični večer (28.12.2007 4:39:49)

Mič, ni prav da sklepaš da če tebi Božični večir nič ne pomeni, tudi drugim ne bi smel. In je brezveze reči pejdi kaj drugega delat. Take dneve vsi hočejo in če le morejo so z družino... in je težko najti družbo.

VERONICA -> RE: Božični večer (28.12.2007 4:42:32)

Anonimna, kako je šlo? Ali se je držal dveh ur?

Anonimen -> RE: Božični večer (28.12.2007 8:20:06)

Ja se je držal, saj ni bilo tako hudo. Ampak še vedno sem mnenja, da ni prav da otroci s trmo vse dosežejo. Ker ko je rekel da še ne ve če bo prišel mu tamala sploh ni tel. dvigala in odgovarjala na SMS-je. Ampak kaj češ ti moderni otroci so tumač razvajeni.

Nataša G.T. -> RE: Božični večer (28.12.2007 16:33:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mala izsiljuje. Če bo šel, naj gre s tabo. Ti si sedaj njegova nova partnerica in mala bo to morala sprejeti. To ji mora tudi on dati vedeti..da ima tebe in da nisi zrak.

točno to. od njega (seveda tudi od bivše) je odvisno kako njegovi otroci dojemajo novo osebo v očetovem življenju. naj pridejo k tebi al pa idi ti z njim.

Anonimen -> RE: Božični večer (28.12.2007 19:39:03)

Mič, ni prav da sklepaš da če tebi Božični večir nič ne pomeni, tudi drugim ne bi smel.

Ničesar ne sklepam...samo pravim, da meni ne pomeni nič; povedati želim le, da smo tudi ljudje, ki nam božič ni vrhunec leta, ampak dan kot vsi ostali.
In če vse ostale preživim lepo in dobro, bo tak tudi božič brez da mu dodajam ščepec pomembnosti.

Anonimen -> RE: Božični večer (28.12.2007 20:24:51)

Punci očitno vesta na katero struno je treba zaigrat!!!!
Jaz bi bila tudi žalostna.
Kar se tiče večerje, bi jaz verjetno vstrajala, da prideta dekleti k nama in tudi kar se tiče učenja, če ni prevelike razdalje, bi vstrajala, da pride k nam. Mislim, da se morata s partnerjem še pogovoriti, on pa mora razščistiti sam pri sebi kaj in kako.

Kepica83 -> RE: Božični večer (28.12.2007 23:48:32)

Uh svašta. Moj dragi bi kar lahko tam ostal. In da praviš da ima slabo vest, ker je odšel od njih? O **** malo se zamisli. Ne živiš v strahu da pa mogoče bodo ga vseeno omehčale?

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]